kızlaaar yarın erken saatte sezeryanım var.dr bu geceden yatış yapmamı istedi.tahliller falan için.akşam gidicem inşallah.rabbim hepimimzin yardımcısı olsun.bana da dua edin.hakkınızı da helal erdin.umarım görüşürüz .
pazartesi kontrola gidicez daha 10 gün nasıl beklicem derken, cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik. gecede doğum yaptım. çok şükür oğluşumda bende iyiyiz. 3500 kilo doğdu. süt problemim var biraz ama uğraşıyoruz. daha sonra ayrıntılı yazarım.. herkese sevgiler....
Kizlarrr yarin sabah 9 da hastaneye yatis yapiyorum suni sanci ile normal dogum yapacagim ilk bebegim normaldi cuma dr gelmis bebek pazartesi yapalim dogumu dedi dua edinn heyecan dorukta Allah im bana da dogumu bekleyen tum arkadaslara kolay bir dogum nasip etsin
kızlaaar yarın erken saatte sezeryanım var.dr bu geceden yatış yapmamı istedi.tahliller falan için.akşam gidicem inşallah.rabbim hepimimzin yardımcısı olsun.bana da dua edin.hakkınızı da helal erdin.umarım görüşürüz .
(engteacher86 ) canım benim doğum da 27 ocak dedi doktorumuz ama bana bakarsan hiç doğurmıycak gibiyim hiç bir belirti yok aslında cuma gününden sonra olsa çok daha iyi olacak eşim için tatile gircez ya ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda...
Herkese merhabalar, iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Erikçilekkiraz az bir dikiş dedi dr, sayısını söylemedi, dikerken lokal uyuşturuluyor, hissetmedim canım... Şimdi de iyiyim... Fazla oturmak iyi gelmiyor...
Engteacher seni de merak ettim, doğurmadıysan babanız gelmiştir...
Bebiş ağlıyor...
dilzar ve diğer doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim gözünüz aydın... bekleyen arkadaşlar sizlere de hayırlı doğumlar inşallah...
şu Tracy hogg un kitabını okuyan arkadşlar sorum size... okuyanlar bilir E.A.S.Y. yöntemini uygulayacak mısınız? doğum yapan arkadaşlar ne durumdasınız ya da hamiş arkadşlar siz neler düşünüyorsunuz? okurken çok güzel hayaller kuruyordum ancaaaaak uygulaması çok zormuş beee
bebeğimi uyuması için sallamam derdim, ağlayınca kucağıma almam derdim, emziğe alıştırmam, sık sık her ağladığında emzirmem derdiiiiim... ancak bizde durumlar şöyle: akşam 8-11 arası öyle bir kriz sancı geliyor ki kucağımıza da alıyoruz , beşiğinde de sallıyoruz sakinleşsin diye emzik de veriyoruz ne acıksa emziriyorum da... yani büyük konuşmamak gerekiyormuş.
sizde durumlar nasıl canlar?
Vakit bulunca bende doğum hikayemi anlatayım dedim. Geçen hafta cmrtsi sabah 7 de hafif bi sancıyla uyandım ama gaz sancısıdır diye geçiştirdim uyumaya devam ettim çünkü cuma nst de yalancı sancım bile yoktu. Bütün gün sancılar hafif hafif devam etti. Akşam 7 buçuk olunca doktorumu aradım o da hastaneye çağırdı bu arada sancılar biraz artmıştı. Muayenede 4 cm açık vardı nstye bağladılar sancılar 80 civarındaydı. Yatağa yatırmak istediler ama ben koridorlarda yürüdüm Buda açılmayı hızlandırdı tekrar nstye aldıklarında ıkınmak istiyorum doğruyorum dedim muayenede açıklık 10 cm olmuş hemen doğuma aldılar ve yarım saat içinde bebeğimi kucağıma aldım😄şimdi 1 haftalık olduk😊evet sancılar biraz acıtıyor ama bebeğin doğum anı öyle tarif edilmez bir duygu ki mucize gibi☺️Onu kucağıma aldığım an bütün acılarım bitti. Herkese kolay doğumlar😊
herkese slm :) bende ufaklığı kucağıma alanlardanım.1 haftalık olduk bile :) kimin ne söylediğini hiç umursamayın derim herkes kendini uzman sanıyor.bu arada normal doğum yaptım.Allah doğum bekleyen bütün annelere güç,sabır ve hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inş. :) herkese sevgiler.....
bende geçen cumartesi doğum yaptım 22.58 de oğluşum doğdu 10.5 saat sancı çektim ama ben bebiş doğunca ama geçiyo gerçekten
pazartesi kontrola gidicez daha 10 gün nasıl beklicem derken, cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik. gecede doğum yaptım. çok şükür oğluşumda bende iyiyiz. 3500 kilo doğdu. süt problemim var biraz ama uğraşıyoruz. daha sonra ayrıntılı yazarım.. herkese sevgiler....
Kizlarrr yarin sabah 9 da hastaneye yatis yapiyorum suni sanci ile normal dogum yapacagim ilk bebegim normaldi cuma dr gelmis bebek pazartesi yapalim dogumu dedi dua edinn heyecan dorukta Allah im bana da dogumu bekleyen tum arkadaslara kolay bir dogum nasip etsin
Herkese iyi akşamlar kızlar
Eskiden sabahtan akşama kadar girmeyince sayfaları okumaktan bıkıyodum 15-20 sayfa oluyodu, şu an bakıyorum sabahtan beri 3 sayfa olmuşiyice yalnız kaldık doğurmayanlar. Dilzar, groz siz de olmasanız valla sayfalar ilerlemicek
Babamız bugün öğlen geldi çok şükürartık doğurabilirsin diyo
Babaannemiz de geliyo yolda artık kimse kalmadı, doğurmak istiyorummm!!!!
Azıcık bi sancım, bel ağrım olsa 'doğuruyo muyum len yoksa' diye başlıyorum kendimi dinlemeye, hemen geçiyo:)
Ben de bir an önce olsun istiyorum ama kızım yerini sevdi gelmeye pek niyeti yok
Geldi canım çok şükür kavuştukiyi misin bebişin nasıl?
Canım ben de okudum o kitabı, son bölümlerde bıraktım çünkü ileriki aylar ve yaşlardan bahsediyodu. Şimdi başa döndüm tekrar okuyorum, her şeyini yapabilir miyim bilmiyorum ama o emzirme konusunda çok uğraşmayı düşünüyorum. Ben Bulgaristan'da doğdum 30sene önce de bu uygulanıyormuş annem anlatıyo. Ağlasa da gece 12-6 arası çocuğu emzirtmezlerdi bize hastanede diyo. Yani gece bebek emzirmemek yeni bir uygulama değil. Bebek de olsa o bir insan, bizim mideler nasıl dinleniyorsa gece, uykudan uyanıp yediğimizde nasıl rahatsız oluyorsak bebişler de rahatsız olur. Mideleri dinlenmesi lazım gece. Her ağlama da açlık ağlaması değil, gündüz emziririm sık sık ama gece her ağladığında emzirmemeye çalışcam. Tabi bu ukalalıklar sökecek mi bakalım bebiş doğunca
Allah sana kolaylık versin canım, inşallah Birhan önce alışırsınız birbirinize
Hepinizin gözü aydın kızlar, Allah bebişlerinize uzun, sağlıklı, mutlu hayat versin; analı babalı büyüsün kuzucuklar
Kızlar selam,,,, doğum yapanlara hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerini büyütmelerini diliyorum rabbim yardımcınız olsun.Henüz benim gibi yapmamış olanlarada sağlıkla,agrısız acısız kolay doğumlar diliyorum.Biz doktora gıttık dün suyum azalmış moralım bozuk daha 37.haftama yeni girdim doktor salı günü tekrar görecek bakalım o zamana kadar bol su iç dedi sizin tavsiyeleriniz varmı?
Slm bayanlar,bende okumustum o kitabı ama hic uygulayamadim oglumda...bence cok katı kuralci bir kitap,hele ki bende hayatta dayanamam aglamasina..emzirme olayıda belki birkac aylikkken olur,ilk ay 2 saatte bir mecbur emziriliyor,sarilik olmasin diye,.nasil butun gece emzirmicen,mideleri kucuk hemen acikiyorlar...
Rabbim gönlüne fgöre versin inş kolay bi doğum olur..
Tüm hamileler için aklıma geldikçe dua ediyorum zor iş..ya dün yazmak istemedim ebelerle ilgili de madem sen şahit olmuşsun yazayım.. Odanda ailenle birlikte bi süre sancı çekebiliyorsun sonra doğuma az kala sancı odasına alıyorlar( tek kişilik oda )istersen bi bayan da seninle gelebiliyor ( bence mutlaka al yanına birini sırtına masaj yapsın çok iyi oluyor) neyse benim yan odamda sancı odasında bi kızcağız çok bağırıyordu kıyamam dayanamıyordu demek, neyse beni doğuma aldılar ben doğurdum onu da yan odaya aldılar doğum için, dr un istediği gibi ıkınamadı kızcağız diye; herkes çıktı doğumhaneden kız bağırıyor nolur yardım edin diye kimse bana mısın demiyor, en sonunda ebenin biri sana yardım edemeyiz sen ıkınmıyorsun dedi, kız dru çağırın dedi , dr u da çağıramayız dedi, kocamı çağırın dedi , kocanı da çağıramayız dedikız ağlamaya devam etti, rabbim sen yardım et dedi, ben kendi acımı unuttum kıza ağladım orda (
Bebeği silip kucağıma havlu ile verdiler, fotograf makinamı gçtürmüştüm bi kaç foto çektiler.. Ben de bebekle odama gitmek istiyorum dedim olmaz, bebek üşümüş ısıtıcaz temizleyip giydiricez getirecez dediler, ben de peki dedim.. Bebeği götürdükleri odada cam falan yokmuş görmemiş bizimkiler, ben odaya geldikten yarım saat sonra geldi( benim farklı durumum vardı bebeğin ciğer filmi çekildi, sizin bebekler daha erken gelir )
ben de bende varım sat 20 nisan doğum 27 ocak dedi doktorumuz ama bende tık yok ne sancı ne başka bir belirti bekliyoruz oğluşumuzu merakla40 haftaya girdim 9 ay doldu hala sancı ve bişi yok sat 21 nisan
benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?