2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hayirli olsun simdiden . Heyecanlisindir simdi sakin sakin git daha iyi aksamdan olmasi yanina oyalicak bisiler al okursun falan sabah olmak bilmez simdi orda sana güzel haberlerini beklerim

Kizlarrr yarin sabah 9 da hastaneye yatis yapiyorum suni sanci ile normal dogum yapacagim ilk bebegim normaldi cuma dr gelmis bebek pazartesi yapalim dogumu dedi dua edinn heyecan dorukta Allah im bana da dogumu bekleyen tum arkadaslara kolay bir dogum nasip etsin

Hayırlı ugurlu olsun amytiscim. Kolay bir dogum oldu herhalde.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz Ecas, dualarımız seninle ve digger doguma giren arkadaşlar ile.

Herkese iyi akşamlar kızlar
Eskiden sabahtan akşama kadar girmeyince sayfaları okumaktan bıkıyodum 15-20 sayfa oluyodu, şu an bakıyorum sabahtan beri 3 sayfa olmuş iyice yalnız kaldık doğurmayanlar. Dilzar, groz siz de olmasanız valla sayfalar ilerlemicek
Babamız bugün öğlen geldi çok şükür artık doğurabilirsin diyo
Babaannemiz de geliyo yolda artık kimse kalmadı, doğurmak istiyorummm!!!!
Azıcık bi sancım, bel ağrım olsa 'doğuruyo muyum len yoksa' diye başlıyorum kendimi dinlemeye, hemen geçiyo:)

Ben de bir an önce olsun istiyorum ama kızım yerini sevdi gelmeye pek niyeti yok

Geldi canım çok şükür kavuştuk iyi misin bebişin nasıl?

Canım ben de okudum o kitabı, son bölümlerde bıraktım çünkü ileriki aylar ve yaşlardan bahsediyodu. Şimdi başa döndüm tekrar okuyorum, her şeyini yapabilir miyim bilmiyorum ama o emzirme konusunda çok uğraşmayı düşünüyorum. Ben Bulgaristan'da doğdum 30sene önce de bu uygulanıyormuş annem anlatıyo. Ağlasa da gece 12-6 arası çocuğu emzirtmezlerdi bize hastanede diyo. Yani gece bebek emzirmemek yeni bir uygulama değil. Bebek de olsa o bir insan, bizim mideler nasıl dinleniyorsa gece, uykudan uyanıp yediğimizde nasıl rahatsız oluyorsak bebişler de rahatsız olur. Mideleri dinlenmesi lazım gece. Her ağlama da açlık ağlaması değil, gündüz emziririm sık sık ama gece her ağladığında emzirmemeye çalışcam. Tabi bu ukalalıklar sökecek mi bakalım bebiş doğunca
Allah sana kolaylık versin canım, inşallah Birhan önce alışırsınız birbirinize

bende geçen cumartesi doğum yaptım 22.58 de oğluşum doğdu 10.5 saat sancı çektim ama ben bebiş doğunca ama geçiyo gerçekten

Hepinizin gözü aydın kızlar, Allah bebişlerinize uzun, sağlıklı, mutlu hayat versin; analı babalı büyüsün kuzucuklar

Canım Allah kolaylık versin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Allah kolaylık versın ecas, cok heyecanlısındır sımdı ne guzel yaa darısı basımıza, benı bıle sımdıden heyecan kapladı yaa...

Herkese selam, fırsat bulup geçmişi okuyamadık doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun.

Groz kitabın bazı bölümlerini okumuştum ama pratikte hiç biri olmadı. Bebeğim sarılık olduğu için gece gündüz 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum. Çok sık emzirdiğim için kucağımda uyuya kalıyor belki biraz daha büyürse yapabiliriz

Canım biİm doktorumuz bebeklerin gece kan şekerinin düştüğünü ve büyüme hormonu gece salgılandığı için geceleride emzirmek gerektiğini söyledi bizim 17. Günümüz gece iki kere uyandırıp emziriyorum. Eskiden yeni doğan bebeğe 3 ezan vakti emZirmezlermiş sonrada şekerli ılık su verirlermiş şimdi hemen emZiriliyor.

Allah bi avazda kavuştursun bebeğine inşallah.

güzel haberlerle gel inşallah, darısı başıma ben de perşembeyi bekliyorum.

Slm bayanlar,bende okumustum o kitabı ama hic uygulayamadim oglumda...bence cok katı kuralci bir kitap,hele ki bende hayatta dayanamam aglamasina..emzirme olayıda belki birkac aylikkken olur,ilk ay 2 saatte bir mecbur emziriliyor,sarilik olmasin diye,.nasil butun gece emzirmicen,mideleri kucuk hemen acikiyorlar...

selam hanımlar... 14.01.2014 saat 10:31 itibariyle bende Elvin'ime kavuştum çok şükür. Allah ım hepinize nasip etsin inşallah.
doğurdum ama ne doğurma öldüm gerçekten de...
hikayemi de anlatayım...
10 ocak ta kontrolüm vardı gittim suyum az olduğu için yatış verdiler. doğum yapmadan hastaneden çıkmayacaksın dediler. yattık 10 ocak 11 ocak 12 ocak da rahmi uyarmaya çalıştılar malum muayene ile. normal doğumun başlaması için günde 3 defa başlamadı 1 milim bile açıklığım olmadı. sonra yoğun bakıma aldılar bebek normal doğuma dayanıklımı diye test yapacağız eğer ki değilse seni sezeryana alacağız dediler saat 10:00 da suni sancı vermeye başladılar 6 7 saat kadar. sonunda bebek teste dayanıklı çıktı ama benim suyum patladı. 3 cm açıklığım olmuş. doğumhaneye aldılar. suni sancı vermeye devam ettiler her yarım saatte bir kontrol ettiler açıklık ne kadar olmuş diye sabah 8 e kadar devam etti sonra 8 cm açıklıığım oldu ıkındırmaya başladılar. saat 10 olmuş ben hala ıkınıyorum her yerimi parçaladılar muayene etcez diye. en sonunda bana yatış veren dr geldi. bu kız kaç saattir bu halde bebeğin kafası şişmiş hiç mi görmediniz acil sezeryan dedi.
ve saat 10:31 itibariyle kızımı alabildim kucağıma. şimdi hem normal doğum yapmış hemde sezeryan olmuş durumdayım. fena anlıcanız. Rabbim hiç birinize benim yaşamış olduğum bu doğum tecrübesini yaşatmasın.
sonu güzel olmasa çekilecek acı değil.neden cennet anaların ayakları altında şimdi anladım. Canım anneme olan aşkım bin kat daha arttı. herkese hayırlı akşamlar...

Kızlar selam,,,, doğum yapanlara hayırlısıyla sağlıcakla bebeklerini büyütmelerini diliyorum rabbim yardımcınız olsun.Henüz benim gibi yapmamış olanlarada sağlıkla,agrısız acısız kolay doğumlar diliyorum.Biz doktora gıttık dün suyum azalmış moralım bozuk daha 37.haftama yeni girdim doktor salı günü tekrar görecek bakalım o zamana kadar bol su iç dedi sizin tavsiyeleriniz varmı?

bana bebek kendi suyunu kendi üretir kedi tüketir dediler 40 ml olmuştu suyum yatış verdiler. senin suyuna kaç milim dediler 80 ml altı zarar mış gözetim altında olmalıymış gebe...

Kizlar Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Dualarımız sizinle. Haberlerinizi ve hikayelerinizi bekliyoruz. Doguramayanlar olarak en azından onlarla oyalanalım, umutlanalim 😊

ben de oyle dusunuyorum yenı dogmus bebek gece de emzırmek lazım sarılılık olmaması ıcın, bazen demek kı kıtaptakı bılgıler pratıkte ıse yaramıyor....

Desene o kızcağız en beterini yasamış. Allah bize hayırlısını nasip etsin. Cahil falan gördülerse kızı ezdiler demekki. Ayağa kaldırırım hastaneyi. Yazık kendi kendini zorlarken cok yırtıgi olmuştur. Paranla rezil oluyorsun. Devlet hastanesinden beter muamele görüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…