merhabalar kızlar
uzun zaman oldu giremiyorum kızımdan fırsat bulup hayatımız emzirmek gaz çıkarmak alt değiştirmek üçlemesiyle geçiyor
neler oldu kimler doğum yaptı çok merak ediyorum inş. herkes iyidir
kızımla her gün yeni bir sorunla birlikteyiz emerken boğuluyoruz çok fena yaşayanınız var mı?
çok fenayım korkular bitmiyor annelik hem güzel hem zor
selam kızlar ben de 1 hafta önce normal doğum yaptım ama sorunlar bitmiyor. Bebeğim kilo kaybediyor rahat emziremiyorum oturmaya çalışıyorum bu defa da dikişlerimin açılmış olduğunu gördüm çok üzüldüm ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yandan bebeğim bir yandan canımın acısı bir yandan emzirme sıkıntısı. bebeğime sevinemedim çok üzgünüm.
bu açılma konusunda ne yapmak gerekiyor tam vajina çıkısında açıklık. orası öyle mi kalacak?
Demin baktm benim dikislerimde de küçük bi yerde pembe aciklik gibi bisi var canim cok sıkıldı. Tekrar dikis atiliomudur yoksa kaynar mi acaba. Bebek le birlikte hastaneye Gitmek zor die hastaneyede gitmeyi gözüm yemiyor. Ne yapmak lazım acaba. 40 imiz çıkınca bu problemler bitiyor mu bilmiyorm ama annelik cidden zormus
Demin Dikis yerine baktım pembe küçük bi aciklik var gibi. Sen de de aynısı olmuş muydu canim. Moralim bozuldu kendi kendine kaynar mi yoksa dikis mi gerekiyor acaba
Kızlar biz kontrole gittik bugün. Kızım kordonu yine 2 tur dolamış doktor çıkamıyor artık. Daha fazla ilerleyebilse doğardı dedi. Yarın sabah hayırlısıyla sezeryana giriyorum. Ne kadar zamandır beraber bekliyoruz sizinle bebişlerimizi. Hep dua ettim Rabb'ime hakkınızda hayırlısı neyse onu versin diye. Kısmetim böylesiymiş çok heyecanlıyım, insan mutluluktan heyecandan da ağlarmış. Hakkınızı helal edin.Kendime gelip, kafamı toparlar toparlamaz yazıcam size iyi haberlerimizi inşallah.
Sen kaç gün önce doğum yaptın bana 5 gün oldu dikişlerim iyi azcık sızlıyo oturabiliyorum
Ben o zaman korkudan bakamadım şimdi yok galiba ama açıldıysa dikiş gerekmiyor ilaçla tedavi ediliyor diye biliyorum sen bi doktora görün istersen
ben doğumdan sonra oturabilmiştim ama dikişlerim gerilme riski olan bir yerde değildi ebe çok güzel kesmiş tam çizgi hizasındabu defa açılma yok sanırım, 30. günde gidip spiral taktıracağım o arada onlara da bakarlar nasıl olsa
Slm kizlar biz bugun dort gunluk olduk kizim biraz cadilik yspiyor gece uykusunda abla da olunca. İyice zorlasti isimiz. Gecen cuma kontrolumuz vardi sata gore daha iki haftamiz vardi usg ye gore 24 ocak gibi dedi ben suyum gelitor sanki biraz deyince muayene edeyim o zaman dedi ve bebek gelmis sabahtan gelseydin bugun suni sanxiyla alirdik dedi pazartesiti bekleyelim olmazsa pazartesi suni sanciyla akiriz dedi pazartesi sabah erkenden kalktik hazirlandim sac makyaj falan hastaneye gitmeden esimle studyoya gittij fotograf cektirdik hastanede giris yatis derken saat bayagi ilerledi saat on bucuk gibi serumla suni sanciyiverdiler sanci oncesi aciklik 2 cm di yarim saate bir nst ye bagladilar sanci oncesi kendi sancikarim duzensiz bir sekilde 60. 15. 20. 80 diyedevam ediyordu suni sanciyla beraber 60 80 60 80 seklinde ama duzenli sancilar girmeye basladi saat on iki gibi tekrar nst ve sancilar tavan by surecte esim surekli yanimdaydi ve belime bacaklarima masaj yapti oniki bucuga dogru sancilar artik bir dakikaya bir girmeye basladi esime ebeyi cagir galiba bebek geliyo dedim ebe gekdi kontrok etti doguma gidiyoruz bebefimizin cantasini alalim dedi dr cagrildi kizimizin sacini goruyorum hadi bakalim ikinn dedi ben son gucumke ikindim nefes al dedi ve sonrasini hayal meyal hatirliyorum cunku dikis atmak icin yapilan igneyle ben kendimden gecmisim odaya geldigimde esim gozumun icine bakiyor ve guluyordu kizimi getirdi bi guzel opup kokladim esim 15 dakikada ciktin icer girdikten bes dakika sonra ebe bebegi getirince sok oldum bu kimin bebegi diye sordum o kadar cabuk geldiki sasirdim diyo sanci suresi toplam 2 saat 15 dakika kizim 12:45 te dogdu boyu 50 cm kilo 3610 gr
Rabbim hayirli ugurlu etsin ne guzel kavustunuz yavrunuza darisi hayirlisiyla hepimizin basina insallahSlm kizlar biz bugun dort gunluk olduk kizim biraz cadilik yspiyor gece uykusunda abla da olunca. İyice zorlasti isimiz. Gecen cuma kontrolumuz vardi sata gore daha iki haftamiz vardi usg ye gore 24 ocak gibi dedi ben suyum gelitor sanki biraz deyince muayene edeyim o zaman dedi ve bebek gelmis sabahtan gelseydin bugun suni sanxiyla alirdik dedi pazartesiti bekleyelim olmazsa pazartesi suni sanciyla akiriz dedi pazartesi sabah erkenden kalktik hazirlandim sac makyaj falan hastaneye gitmeden esimle studyoya gittij fotograf cektirdik hastanede giris yatis derken saat bayagi ilerledi saat on bucuk gibi serumla suni sanciyiverdiler sanci oncesi aciklik 2 cm di yarim saate bir nst ye bagladilar sanci oncesi kendi sancikarim duzensiz bir sekilde 60. 15. 20. 80 diyedevam ediyordu suni sanciyla beraber 60 80 60 80 seklinde ama duzenli sancilar girmeye basladi saat on iki gibi tekrar nst ve sancilar tavan by surecte esim surekli yanimdaydi ve belime bacaklarima masaj yapti oniki bucuga dogru sancilar artik bir dakikaya bir girmeye basladi esime ebeyi cagir galiba bebek geliyo dedim ebe gekdi kontrok etti doguma gidiyoruz bebefimizin cantasini alalim dedi dr cagrildi kizimizin sacini goruyorum hadi bakalim ikinn dedi ben son gucumke ikindim nefes al dedi ve sonrasini hayal meyal hatirliyorum cunku dikis atmak icin yapilan igneyle ben kendimden gecmisim odaya geldigimde esim gozumun icine bakiyor ve guluyordu kizimi getirdi bi guzel opup kokladim esim 15 dakikada ciktin icer girdikten bes dakika sonra ebe bebegi getirince sok oldum bu kimin bebegi diye sordum o kadar cabuk geldiki sasirdim diyo sanci suresi toplam 2 saat 15 dakika kizim 12:45 te dogdu boyu 50 cm kilo 3610 gr
anaaam kesiyi ebe mi atıyo?? doktor kesip dikiyo sanıyodum ben ama
Slm kizlar biz bugun dort gunluk olduk kizim biraz cadilik yspiyor gece uykusunda abla da olunca. İyice zorlasti isimiz. Gecen cuma kontrolumuz vardi sata gore daha iki haftamiz vardi usg ye gore 24 ocak gibi dedi ben suyum gelitor sanki biraz deyince muayene edeyim o zaman dedi ve bebek gelmis sabahtan gelseydin bugun suni sanxiyla alirdik dedi pazartesiti bekleyelim olmazsa pazartesi suni sanciyla akiriz dedi pazartesi sabah erkenden kalktik hazirlandim sac makyaj falan hastaneye gitmeden esimle studyoya gittij fotograf cektirdik hastanede giris yatis derken saat bayagi ilerledi saat on bucuk gibi serumla suni sanciyiverdiler sanci oncesi aciklik 2 cm di yarim saate bir nst ye bagladilar sanci oncesi kendi sancikarim duzensiz bir sekilde 60. 15. 20. 80 diyedevam ediyordu suni sanciyla beraber 60 80 60 80 seklinde ama duzenli sancilar girmeye basladi saat on iki gibi tekrar nst ve sancilar tavan by surecte esim surekli yanimdaydi ve belime bacaklarima masaj yapti oniki bucuga dogru sancilar artik bir dakikaya bir girmeye basladi esime ebeyi cagir galiba bebek geliyo dedim ebe gekdi kontrok etti doguma gidiyoruz bebefimizin cantasini alalim dedi dr cagrildi kizimizin sacini goruyorum hadi bakalim ikinn dedi ben son gucumke ikindim nefes al dedi ve sonrasini hayal meyal hatirliyorum cunku dikis atmak icin yapilan igneyle ben kendimden gecmisim odaya geldigimde esim gozumun icine bakiyor ve guluyordu kizimi getirdi bi guzel opup kokladim esim 15 dakikada ciktin icer girdikten bes dakika sonra ebe bebegi getirince sok oldum bu kimin bebegi diye sordum o kadar cabuk geldiki sasirdim diyo sanci suresi toplam 2 saat 15 dakika kizim 12:45 te dogdu boyu 50 cm kilo 3610 gr
normalde dikişler bir hafta 10 gün arası iyileşiyor. ebe bana batikonla temizle sonra da kurutma makinesiyle kurut demişti. batikonu pamukla sürmeyin, gazlıbez alın pansuman için.
ya niye haber vermiyosun yaa.çatladım meraktan.. bu saate kadar çoktaan bişeyler yazmış olman lazımdı.. Dua ediyorum sana.. inşallah sorun yoktur.. merakla bekliyorum güzel haberlerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?