2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

harıka bilgiler sağolasın canım Allah razı olsun.

Kızlar ben doğurdum. Sabah 6'da başladı sancılarım, 16.30'da kızım doğdu. 3350gr.-
50cm. Ikimiz de iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun, Allah kalanları da kurtarsın. Hepinizi öpüyoruz.

Hayirli olsun :) saglikla huzurla buyusunler insallah. Cok sukur iki kisi daha kavustu yavrusuna

günaydın kızlar..

sabah uyandığımda kahverengi lekelenme oldugunu gördüm.. doktoru aradım biraz bekle dedi.. heyecan dorukta.. doğuracakmıyım nee :) dua ediin bize..

Hadi dogur da sustur su anani hayirlisiyla . Rabbim bir avazda kurtulmayi nasibetsin insallah

Tamamen safça bir düşünceyle kıskançlıktan çatlıyorum yaaaaa
Ya ben sona kalcam diyen herkes doğuruyor neden bende daha hiç bişey yok
Çok rahat bu kız yerinde anladım ben
Ben doğuramıcam heralde :26:

Bu arada kızlar işin şakası bir yana doğuranlar için gerçekten çok sevindim allah uzun ömürler versin bebişlerinize inşallah

Kızlar ben doğurdum. Sabah 6'da başladı sancılarım, 16.30'da kızım doğdu. 3350gr.-
50cm. Ikimiz de iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun, Allah kalanları da kurtarsın. Hepinizi öpüyoruz.
canım gözünüzaydın..kurtuldun hayırlısıyla nihayet :) allah kızına sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin ailesiyle birlikte.

merhaba kızlar,

22 ocak saat 14.24te oğlum Doruk'u spinal anestezi sezeryan ile dünyaya getirdim.
dün evimize geldik.çok şükür sütüm de hemen geldiği için şuan sarılık vb. problemimiz yok.
yeni hayata alışmaya çaılışıyoruz.
dualarınız için teşekkür ederiz:)

Allah analı babalı buyutsun missyacım,ismi cok guzelmis:)

gözün aydın canım

Kizlarr benim melegim nehir 8 gunluk oldu. 17 ocakta spinal sezeryanla dogum yaptim dogumum cok guzeldi spnrasinda boyun ve bas agrim cok oldu. Dort gun sionra kenddime geldim simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Allah dogum yapacak arkadaslarim yardimcisi olsun . Dogum yapanlarda saglikla buyutsunler insasllah

günaydın kızlar..

sabah uyandığımda kahverengi lekelenme oldugunu gördüm.. doktoru aradım biraz bekle dedi.. heyecan dorukta.. doğuracakmıyım nee :) dua ediin bize..

hadi hayırlı haberlr inşallah... yakında sanada gözün aydın çekeriz

canım gözün aydın... aramıza hoş geldin

Kimse kalmamis burda yaaa,:2:
Dogum yapanlara tebrikler, Allah anali babali buyutsun, bahti acik olsuj
Darisi bize olsun

kızlar bugun 39+1 iz kontrolumuz vardı bu arada ben agır bır grıp gecıyorum doktor antıbıyotık ıgne verdı ve bırkac ılac daha yazdı cunku dguma az kaldı mecbur kullanıcam hamılelıkte kullanılabılırmıs ne bılım gene de endıselendım...

gelelım kontrolebebek 3700 olmus, gecen haftalarda kordon muhabettını yapmıstı doktor gene aynısını dedı, ve bas cevresı azcık buyuk kanala gırmeyebılır dedı catı kontrolum guzel gectı mılletın abarttıgı kadar yokmus onu anlamadım demek kı her seye ınanmamak lazım ya da herkesın acı esıgı farklı. zaten 1dk bır sey suruyor normal catın dedı.normal dogum ıstıyorsan denerız dedı sancılarınla gelırsın baslarız noırmal doguma olmazsa sezeryana gecerız dedı,ama bascevresı ve kordon dusunduruyormus onu.Bır de bu kıymetlı bebek tedavıyle oldu yanı ne demek ıstedı anlamadm. ya sız olsanız neye karar verırdınız??? bu arada ben dedım kı sansımı denemek ıstıyorum zaten o da o an bellı olur durum kanala gırer mı gırmez mı bazen kılolu bebekler gırıyor bazen zayıflar gıremıyor dedı yanı o ana bırakıyor..
31ocak son gune kadar sancını beklerız sonra olmazsa alırım dedı..bu arada hıc acılma yokmus bende daha.bu arada 2 3 kez nstye gırdım bebek oynamadıgı ıcın.oynamadan gonderemem dedı.

Senin doğumunu da merakla bekliyorum arada bakıyorum sabahmeltemindem haber varmı die inşallah çok kolay geçer doğumun

ayy sag ol canım Allah razı olsun.ınsallah amın canım kımse kalmadı burda en son ben yapacam herhalde...Bugun bır de kontrolde normal dogum yapan bır kadın vardı nasıl cıglık cıglıga bagırıyor resmen tansıyonum dustu:) hemsıreye sordum abartıyor yaa o kadar bagırılacak bır sey yoktu dedı.Allah hepımıze kolay bır dgum nasıp eder ınsallah.

gözün aydın canım... gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…