canım benim hala yara ilk zamanlar tıkanma olayını yaşadım sıcak su torbası koyarak sağdım hatta ilk zamanlar çok bastırmışım göğüslerime iki günde o ağrıdı sıcak su torbası sağarken sütü akıtıyor ii oluyor sağarken çatlaklar için lansinoh ve zeytinyağı kullanıyorum ama en çok faydayı göğüs kalkanından gördüm herkese tavsiye ederim göğüs ucun temas etmiyor birşeyle ayrıca içinde süt birikiyor emzirirken ben hemen buzdolabına koyuyorum akşam yetmezse sütüm onu veriyorum mama yerine göğüs ucu yarası emzirdikçe geçiyor gerçekten uzun zaman alıyor ama geçiyor Bir ben bir Allah bilir yani
Kızlar ben doğuruyorum galiba
2 saattir 5 dk da bir 35 sn kadar sancım oluyo. Evdeyim bekliyorum 9'da doktorumu aricam ona göre gitcem hastaneye. Dua edin nolur
Avent in 2 li gogus kalkanindan aldim ben de. Kiyafete degmeyince daha iyi hissediyrdm ama fazla kalinca da hava almiyor daha kotu oluyor canim. Pompa da aldim ama oncesinde sicak su torbasi koymuyordum. Bugün onu da deneyeyim bir. Aksi takdirde cikmiyor sut pompayla da.gogus ucu yaarasi kötü birseyms kimse de dikkat et demedi hamilelikte. Surekli gogsunu bosaltman gerekiyor mu seninde. Özellikle geceleri patlicak gibi oluyo goguslerim. Surekli bi sislik hali. Meme ucu yarasinin acisini unuttm neredeyse. Simdi de Gündem de sut kanali tikanikligi var. Umarm bu da gecer
2 saattir 5 dk da bir 35 sn kadar sancım oluyo. Evdeyim bekliyorum 9'da doktorumu aricam ona göre gitcem hastaneye. Dua edin nolur
canım inşallah doğumun hayırlısı ile başlamıştır.bende doktora gidiyorum bakalım sonucumuz ne olcak? bende seninki gibi bi ağrı yok sadece adet ağrısı gibi ağrı var.bakalım muayenede ne olcak
geçmiş olsun canım. ahh ah bana da hiç demediler aman doğru emzir tam ver o siyah halkayı yara olmasın diye. ben yeterki emsin süt gelsin de nasıl emerse emsin demiştim ben de yaralardan çok çektim. inanır mısın bazı geceler acıdan keşke uyanmasa da emmese diyordum o dereceydi. ama annelik işte insan dayanıyor. Rabbim şifa versin inşallah
Amin sagolasin canim. Peki su an gecti mi canim benim bugün 9. Gün hala devam ediyor
geçti çok şükür canım. ağlardım emzirirken. lansinoh kullandım ayva çekirdeğini gül suyuna ısladım o karışımı kullandım hangisi geçirdi bilmiyorum. bide göğüs kalkanı kullan canım ben kullanmadım hep atlete fln yapışırdı daha çok acırdı iyileşmesi gecikir. bide emzirdikten sonra biraz daha sütle başını ıslatır biraz açık bırakırdım. geçmiş olsun tekrardan
bu durumdayken suni sancı çekip sonra sezeryana girmende gerekebilir.. benimde farklı bir durumum var ama sonuç aynı :) durumum değişmemişse yarınki kontrolde direk sezeryan tarihi isteyeceğim napayım.. ikisinin sancısına gerek yok :)
arkadaşlar lohusa pedi olarak ne aldınız
ben ilk doğumumda sezeryan oldum çok kanamam oldu normal pedler yetmedi
bu sefer markette can ped hasta bezi varmış onu aldım medium
aslında depend almayı düşünüyodum markette yoktu
iade ederim diye açmadım paketi de
sizce bu can ped dursun mu yoksa iade edip depend mi alayım
bu depend nasıl bir şey sezeryanlıyken rahat olur mu
siz ne yaptınız
Zemheri
Canım sen kızını kordonlu normal doğurmuştun dimi o konuda ayrı bi sıkıntı yaşadın mı doğumda ?
Acaba benim nişanım ne zaman gelecek merak ettim şimdi:)
Walla 3 gün kaldı takvime göre bende de nişan falan yok hala :s
40+2deyim bugün bende suni sancı çekme taraftarı değilim durumu değişmemiş ise eger inş bu hafta kendi gelir bebeğimin ama hiç bir deişiklik yok kasılmalar dışında etrafımdaki herkes sagolsun son günlerde iyice yıpratmaya başladı nerdeyse bebeğin gelmemesini bile benden bilicek halde eşimin tarafı Allahtan kendi ailem beni ve bebeğimin sağlığını en az benim kadar düşünüyorda az olsun rahatlıyorum ama çevre faktörüde çok yıpratıyormuş şugünlerde onuda görmüş oldum
kızlar ben doğuruyorum galiba
hiç bir sıkıntı olmadıkalp atışlarını bile etkilemedi. kordon boyu ve kaç kat dolandığı çok önemliymiş. ilk doğumda tek kat değilmiş herhalde o kordon ki ben perişan olmuştum, bunda "doğurmadım" denecek kadar rahat bir doğum oldu.
takvimimnin bittiği gece doğuran gördük bu sayfada, telaşa lüzum yok. içeride kalamayacaklarına göre mutlaka gelecekler. don't panic.
Selam herkese
Bizden hala tık yok bugün doktora gittik sancilarim çıkıyor. Ama doktor sali gunu yine gel nst baglan dedi muhtemelen sanciyi hissetmedigim icin onemsemedi.
Üstüne üstlük bide hasta oldum en kötüsü de bu zaten grip oldum .
Ve sürekli öksüruyorum.
Kasiklarim da ve karnimda ağrı hissediyorum ama . Oksurmekten de olabilir diye onemsemiyorum.
Suyum yada nisanin gelmeden de doguracagima inanmicam sanırım
Selam arkadaslar;
Dün bizden hala tik yok diyen speedy bu sabah kizini saglicakla kucagina aldi
Darisi dogumu bekleyenlere olsun insallah.
Ben ve benim gibi çocuk isteyenlere olsun insallah
geçti çok şükür canım. ağlardım emzirirken. lansinoh kullandım ayva çekirdeğini gül suyuna ısladım o karışımı kullandım hangisi geçirdi bilmiyorum. bide göğüs kalkanı kullan canım ben kullanmadım hep atlete fln yapışırdı daha çok acırdı iyileşmesi gecikir. bide emzirdikten sonra biraz daha sütle başını ıslatır biraz açık bırakırdım. geçmiş olsun tekrardan
bende anne olmak istiyom siteye yeni üye oldum acemiyim birazda selam kızlar
canım ben de aventin kalkanını kullanıyorum ama hava alıyor canım en dıştaki kapak gibi parçayı takmıyorum ama delikli sen takıyor musun benim boşaltma problemi kalmadı hatta akşamları azalıyor artık sen sürekli boşalt ama mastit falan olursun allah korusun göğüs yarası bugün 19. günüm hala geçmedi ilk kızımda 1 ay hiç emziremedim bile bunda yine katlanılabilecek düzeyde bir aydan önce geçmiyor benimkiler ben emzirdikten sonra ilk zeytinyağı sürüyorum 1 dk sonra lansinoh sürüyorum sonra kalkanı takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?