2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Avent in 2 li gogus kalkanindan aldim ben de. Kiyafete degmeyince daha iyi hissediyrdm ama fazla kalinca da hava almiyor daha kotu oluyor canim. Pompa da aldim ama oncesinde sicak su torbasi koymuyordum. Bugün onu da deneyeyim bir. Aksi takdirde cikmiyor sut pompayla da.gogus ucu yaarasi kötü birseyms kimse de dikkat et demedi hamilelikte. Surekli gogsunu bosaltman gerekiyor mu seninde. Özellikle geceleri patlicak gibi oluyo goguslerim. Surekli bi sislik hali. Meme ucu yarasinin acisini unuttm neredeyse. Simdi de Gündem de sut kanali tikanikligi var. Umarm bu da gecer

Kızlar ben doğuruyorum galiba
2 saattir 5 dk da bir 35 sn kadar sancım oluyo. Evdeyim bekliyorum 9'da doktorumu aricam ona göre gitcem hastaneye. Dua edin nolur

Hayırlısı inşallah Allah güzel su gibi bir doğum nasip etsin inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun canım. ahh ah bana da hiç demediler aman doğru emzir tam ver o siyah halkayı yara olmasın diye. ben yeterki emsin süt gelsin de nasıl emerse emsin demiştim ben de yaralardan çok çektim. inanır mısın bazı geceler acıdan keşke uyanmasa da emmese diyordum o dereceydi. ama annelik işte insan dayanıyor. Rabbim şifa versin inşallah

2 saattir 5 dk da bir 35 sn kadar sancım oluyo. Evdeyim bekliyorum 9'da doktorumu aricam ona göre gitcem hastaneye. Dua edin nolur

canım inşallah doğumun hayırlısı ile başlamıştır.bende doktora gidiyorum bakalım sonucumuz ne olcak? bende seninki gibi bi ağrı yok sadece adet ağrısı gibi ağrı var.bakalım muayenede ne olcak

hadi bakalım hanımlar hayırlısıyla kucağınıza alırsınız iinş bebişlerinizi. doğum sonrası muhabbetlere bekleriz bundan sonra

heyyyt çekilin yoldan forumun ablası kızım geliyor şu an en büyük biz miyiz ne bizim bugün kırkımız çıkıyor doktor ablamıza gidicez kontrolümüz var. bide ben muayene olayım bakalım dikişlerim ne alemde gerçi dıştakiler iyileşti de sanırım içtekilerde biraz sıkıntı var azıcık ağrı ooluyor da

darısı da sizlere de arkadaşlar. şöyle geriye bakıp düşününce hamilelikteki ağrılar sızılar, doğum anında sancılar ıkınmalar, doğum sonrası dikiş ağrıları göğüs ucu yaraları derkeeeen 40 gün geçmiş bile çok şükür. daha önümüzde neler var bakalım. çok şükür bugünleri gördük ya Rabbime şükürler olsun.:93:

Son düzenleme:

bu kadar sabrettin otur yerinde, ne sezeryanı yaaa... bırak artık sancın suyun birşeyin gelsin, gerekirse doktor yapsın sezeryanı delirme

canpedler hava almıyor çok rahatsız ediyor, uzun zaman kullanman gerekecekse değiştir onları ben hastanede kullandım sadece o bile yetti bana. hava alan birşey bulmaya çalış

Zemheri

Canım sen kızını kordonlu normal doğurmuştun dimi o konuda ayrı bi sıkıntı yaşadın mı doğumda ?

hiç bir sıkıntı olmadı kalp atışlarını bile etkilemedi. kordon boyu ve kaç kat dolandığı çok önemliymiş. ilk doğumda tek kat değilmiş herhalde o kordon ki ben perişan olmuştum, bunda "doğurmadım" denecek kadar rahat bir doğum oldu.

Acaba benim nişanım ne zaman gelecek merak ettim şimdi:)

Walla 3 gün kaldı takvime göre bende de nişan falan yok hala :s

takvimimnin bittiği gece doğuran gördük bu sayfada, telaşa lüzum yok. içeride kalamayacaklarına göre mutlaka gelecekler. don't panic

sen bir de doğumdan sonra gör onları, sütünü eleştirecekler, emzirmeni beğenmeyecekler, üstünü ince bulacaklar, kalın bulacaklar, mevlidine karışacaklar, gelen hediyelere bahane bulacaklar. gardınızı alın şimdiden, gerekeni tersleyin, eşlerinize karşı da "mağdur" u oynamaya başlayıp sulu gözlülük yapın. hiç kimse olanları anlatmadan sulanmış gözlerle gerginlikleri anlatın, asla karşı tarafı da suçlamayın, "senin ailen" diye başlayan cümleler asla kurmayın. siz doğuracaksınız ama lohusa sendromunu genellikle "lüzumsuz insanlar" yaşayacak. kırıcı olmamaya çalışın ama yeri geldiğinde de çemkirmekten korkmayın.

ayyy... korkutmak için yazmadım kusura bakma :26: ama insanlar senin duygusal zayıflık yaşadığın bu dönemi huysuzluk yapmak için fırsat bilebilirler, ki potansiyel mevcut sanırım...

hadi inşallah hayırlısıyla gelsin kuzun, rabbim yardımcın olsun...

Canım cuma vakti Allah yardımcın olsun. Kolay doğumlar nasip etsin. Artık tavan yaptı duygusallığım herşeye ağlayıp duruyorum. inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Dua ediyorum senin için ve hepimiz için.

Allah hakkımızda nasıl doğum hayırlıysa onu yaşatsın. 2 taneydi bizim kordon ama geçen hafta birini çıkardı. Bugünde kontrolüm var. son durumu öğrenicem. Ama doktor 2 kordonlu olsada normal yanlısı. Bense korkuyorum birşey olacak kızıma diye. Allah korusun.

Selam arkadaslar;

Dün bizden hala tik yok diyen speedy bu sabah kizini saglicakla kucagina aldi

Darisi dogumu bekleyenlere olsun insallah.

Ben ve benim gibi çocuk isteyenlere olsun insallah

Selam arkadaslar;

Dün bizden hala tik yok diyen speedy bu sabah kizini saglicakla kucagina aldi

Darisi dogumu bekleyenlere olsun insallah.

Ben ve benim gibi çocuk isteyenlere olsun insallah

hadi canım rabbim sağlık versin kuzusuna. isteyen herkese de nasibetsin inşallah

Ben de kiyafetlerime yapisinca daha kotu oluyorm ama kalkanlar hava aldirmiyor canim. Ne yapcagimi bilemedm. Ilaclari suruyordum onlari da biraktm.. ilac surunce kuru kalmiyor. Sanirim kuru kalinca iyilesiyorms. Ben de surekli acik birakip duruyorum. Bir de googsumde sislikk var onu bosaltayim diye surekli emziriyorm iyice tahris oldu. Bir de emzirirken dik oturamiyorm dikislerden dolayi

bende aranıza yeni katıldım bende ocak annesi olmal istiyorum inşş rabbim isteyen herkeze nasip etsin

bende anne olmak istiyom siteye yeni üye oldum acemiyim birazda selam kızlar

anne olmak isteyenlerin topicleri ayrı. sen forum konularında biraz dolaş istersen, burada alan çok farklı

canım ben de aventin kalkanını kullanıyorum ama hava alıyor canım en dıştaki kapak gibi parçayı takmıyorum ama delikli sen takıyor musun benim boşaltma problemi kalmadı hatta akşamları azalıyor artık sen sürekli boşalt ama mastit falan olursun allah korusun göğüs yarası bugün 19. günüm hala geçmedi ilk kızımda 1 ay hiç emziremedim bile bunda yine katlanılabilecek düzeyde bir aydan önce geçmiyor benimkiler ben emzirdikten sonra ilk zeytinyağı sürüyorum 1 dk sonra lansinoh sürüyorum sonra kalkanı takıyorum

Doktor sut kanalinda tikanniklik var dedi canim. Bir de koltuk altimda beze cikti. Gogsumun bir kısmı taş gibi tikaniklik orda galiba. Pompayla da bosalmiyor. Kalkan önce ise yario gibiydi ama sonra hava aldirmadgini farkettim canim. Ben de avent inkini aldim bi kac delikli bi kalkan var onu kullaniyrdm. Onun da mi çeşitleri var acaba. Bmm ki aventin ikili kalkanlarydi

merhabalar kızlar
uzun zaman oldu giremiyorum kızımdan fırsat bulup hayatımız emzirmek gaz çıkarmak alt değiştirmek üçlemesiyle geçiyor
neler oldu kimler doğum yaptı çok merak ediyorum inş. herkes iyidir
kızımla her gün yeni bir sorunla birlikteyiz emerken boğuluyoruz çok fena yaşayanınız var mı?
çok fenayım korkular bitmiyor annelik hem güzel hem zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…