2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bende senin gibiyim canım... oturamıyorum.. dikişin acıldıysa mutlaka dr görünmelisin. yoksa acık kalır orası.dr söyler ne olması gerektiğini sana. cok gecmiş olsun .

kızlar eve gelmiştim hiç yazamadım ama şu an sancılarım 4 dk bir geliyor .. hastaneye gidiyoruz.. dualarınızı eksik etmeyin..
Allah sağsalim ve kolayca bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım.

bende burdayım canım biz en iyisi şubat annelerine transfer olalım. kimse kalmadı, bi biz kaldık hamile olarak. takvimimde bitiyooo

tebrikler kızlar. sizde kurtulmuşunuz sağsalim. Allah hayırlı etsin..

kızlar eve gelmiştim hiç yazamadım ama şu an sancılarım 4 dk bir geliyor .. hastaneye gidiyoruz.. dualarınızı eksik etmeyin..

günaydın kızlar..

sabah uyandığımda kahverengi lekelenme oldugunu gördüm.. doktoru aradım biraz bekle dedi.. heyecan dorukta.. doğuracakmıyım nee :) dua ediin bize..

Kızlar ben doğurdum. Sabah 6'da başladı sancılarım, 16.30'da kızım doğdu. 3350gr.-
50cm. Ikimiz de iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun, Allah kalanları da kurtarsın. Hepinizi öpüyoruz.

erikcilek canim simdiye bebegini kucaklamissindir belki.allahim kolay kavustursun insallah
doguran arkadaslarim cok tebrik ediyorum bebeklerinizle bi omur mutluluk dilerim
engteacher zeynebimizi nasi dogurdun en yakin zamanda bilgi bekiyoruz ona gore

Kızlar günler geçtikçe bebeğimde gaz problemi başladı, kıvranmaktan uyuyamıyor yavrum hıçkırık bi yandan oda gazdanmış. Varmı önerebileceğiniz bişey ne yapabilirim. Kimyon diyolar ama kümyonu benmi içmeliyim bebekmi ? Daha 20 günlük zararı olur olmaz, o kıvranırken içim parçalanıyor

Insallah saglikla gelmistir kuzun. Merakla haberlerini bekliyoruz.

Kimyonu sen kullanacaksin. Bebek icin git gaz damlasi al. Eczanelerde tamamen bitkisel olanlari da var. Cocuga onlar icin ozel satilan rezeneden baska bitki veremezsin

Slm cnm,benim kızimda bugun 21 günlük oldu,6 ocaktamı dogdu..ben 5 inde dogurdum.aynen benim bebiste çok gazli,emerken kivraniyor resmen,hickırikta tutuyor..alttan hep gaz cıkartiyor ama bitmiyor ki..ben sordum doktora,1 aylik olmasini bekle dedi,rezene veriyormus.gaz damlasınida bekliyoruz ,10 gun daha sabretcez..kimyonu yemeklerine serp,rezene ic cnm..

merhaba benim kızımda 18 günlük çok kusuyo bide kendimde de gaz fazla sizde de oluyo mu normal mi acaba benden kızıma geciyo sanki

Insallah saglikla gelmistir kuzun. Merakla haberlerini bekliyoruz.

Kimyonu sen kullanacaksin. Bebek icin git gaz damlasi al. Eczanelerde tamamen bitkisel olanlari da var. Cocuga onlar icin ozel satilan rezeneden baska bitki veremezsin

Saolun kızlar, kontrolümüze daha var o zaman ben yarın bi randevu alıp götüreyim doktora. Belki ilaç vermesede bişeyler söyler çok fena midesi ağzında sürekli , sabah burnundan süt çıktı. Bu kimyonu nasıl içicem acaba, kaç kaşık 1 bardak suya ? Günde 1 keremi içeyim. Rezeneyide içeyim poşet çayı var.

Dogum yapan annelere sorum var arkadaslar.

Barıs emiyor , kakasını yapıyor, sonra tekrar emmek istiyor. Bu dongu hic bitmiyor. Sanırım sutumde yetmiyor. Biberona da alıstırmak istemiyorum ama bu surekli emme istegine ne yapacagım bilemiyorum. Yetisemiyorum...

Sizde var mı boyle, mesela dun aksam 1 saate yakın 2 memeyi emdi, sonra annemlere verdim ,biraz kestirecektim. Yarım saat sonra baslamıs mızmızlanmaya, onlarda biberonla vermisler. 60 ml icmis,benim 1 saat nereye gitti? sütüm mü yetmiyor acaba?

Bende aynı şeyi düşündüm dün akşam
Burda kimse kalmadı bu gidişle şubata kalcak bizim doğum:26:
Nasılsa ordanda bize transferler olmuştu.

merhaba benim kızımda 18 günlük çok kusuyo bide kendimde de gaz fazla sizde de oluyo mu normal mi acaba benden kızıma geciyo sanki

Slm cnm,fazla emerse kusar derler ama bilmiyorum..arada benim kızımda kusuyor...aynen cnm ya bende de aşirı gaz var,belkide bizden geciyor..off ins..azalir bu gaz zamanla...oglumda cok gazlıydi,sab simplex adinda damla var en etkilisi ,3 sise kullanmistik..yine alicaz kizimada bu gidisle

Reflümü oldu acaba cnm,ilk gunler kizimda kusuyordu,bulanir gibi agzı kuscak gibi aciliyordu,dr kafasıni yukselt dedi,yatagin altina pike koydum yukselttim kafasinı..gecer ins. Cnm,dr ne dicek bizede yazarsin..bizim daha 10 gun var,1 aylikken gidicez kalca ultrasonu cekilcek..

benim kizimda oyle benim ilj gumler sutumde gelmedi ablasinda ayni sikintilari yasamistim sarilik olmustu mama vermemistik bunda korktum mama versim simdi biberinada alisiyo heralde emsede mama istiyo 3saate 60ml veriyorum bazen gunduz 5saati buluyo birde kakasini cok guzel yapardi iki gun sonunda yapti zorlanarak simdide duzene girmis degil emerken yutkunuyo mememi agzindan vikariyo sutde cikiyo ama doymuyo ya sut degil tukrugunu biriktirip yutuyo heralde diye dusunmmeye basladim tukuruk birikirmi emerken

annem de öyle söylüyo canım ama ben de bilmiyorum ilaç kullanma taraftarı değilim pek rezene çayına başlıcam bakalım faydası olacak mı ?

reflü olunca kusmaları ağızdan fışkırma şeklinde oluyomuş canım bizim öle değil süzülüveriyo hemen bide soğuk geçti sanırım benden anlamadım bende deniycem başını yükseltmeyi teşekkür ederim :)

Benimki de kusuyor agizdan suzulme seklinde eksimik gibi cok yiyor fazlalik cikiyor diyorlar ama benim icim gidiyor o kustukca

humananın kimyonlu rezene çayı varmış biz içiyormuşuz 3 4 çay kaşığıda bebeğe veriyormuşuz hemen pıt pıt çıkartıyormuş gazını bıdıklar bende alcam yarın gaz damlası çok işe yaramıyo facedeki ocak annelerinde kullanan var çayı

kızlar gaz dediniz de ben de çok fazla mide ve bağırsak gazı 2 haftadır çekiyorum rezene kimyon ilaç herşeyi kullandım geçmiyor yarın randevu aldım dr a gideceğim artık kızımda zorlanıyor ama o çıkarıyor çok şükür kusma bizde de var arada fışkırır gibi kusuyor çok emdiği zamanlarda

selam kızlar çok uzun zamandır yazamadım.eski syfaları da okuyamadım.umarım herkes iyidir.kimler doğum yapmadı diye sorsam daha iyi heralde artık.kızımla emmeyi öğreniyoruz ama her iki gögsümde çok yara.katlanması çok zormuş ya.önerebilceğiniz birşey var mı.lanolin pek işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…