selam kızlar ben de 1 hafta önce normal doğum yaptım ama sorunlar bitmiyor. Bebeğim kilo kaybediyor rahat emziremiyorum oturmaya çalışıyorum bu defa da dikişlerimin açılmış olduğunu gördüm çok üzüldüm ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yandan bebeğim bir yandan canımın acısı bir yandan emzirme sıkıntısı. bebeğime sevinemedim çok üzgünüm.
bu açılma konusunda ne yapmak gerekiyor tam vajina çıkısında açıklık. orası öyle mi kalacak?
kızlar eve gelmiştim hiç yazamadım ama şu an sancılarım 4 dk bir geliyor .. hastaneye gidiyoruz.. dualarınızı eksik etmeyin..
Allah sağsalim ve kolayca bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım.kızlar eve gelmiştim hiç yazamadım ama şu an sancılarım 4 dk bir geliyor .. hastaneye gidiyoruz.. dualarınızı eksik etmeyin..
Tamamen safça bir düşünceylekıskançlıktan çatlıyorum yaaaaa
Ya ben sona kalcam diyen herkes doğuruyor neden bende daha hiç bişey yok
Çok rahat bu kız yerinde anladım ben
Ben doğuramıcam heralde :26:
Bu arada kızlar işin şakası bir yana doğuranlar için gerçekten çok sevindim allah uzun ömürler versin bebişlerinize inşallah
merhaba kızlar,
22 ocak saat 14.24te oğlum Doruk'u spinal anestezi sezeryan ile dünyaya getirdim.
dün evimize geldik.çok şükür sütüm de hemen geldiği için şuan sarılık vb. problemimiz yok.
yeni hayata alışmaya çaılışıyoruz.
dualarınız için teşekkür ederiz:)
Kizlarr benim melegim nehir 8 gunluk oldu. 17 ocakta spinal sezeryanla dogum yaptim dogumum cok guzeldi spnrasinda boyun ve bas agrim cok oldu. Dort gun sionra kenddime geldim simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Allah dogum yapacak arkadaslarim yardimcisi olsun . Dogum yapanlarda saglikla buyutsunler insasllah
kızlar eve gelmiştim hiç yazamadım ama şu an sancılarım 4 dk bir geliyor .. hastaneye gidiyoruz.. dualarınızı eksik etmeyin..
merhaba kızlar,
22 ocak saat 14.24te oğlum Doruk'u spinal anestezi sezeryan ile dünyaya getirdim.
dün evimize geldik.çok şükür sütüm de hemen geldiği için şuan sarılık vb. problemimiz yok.
yeni hayata alışmaya çaılışıyoruz.
dualarınız için teşekkür ederiz:)
günaydın kızlar..
sabah uyandığımda kahverengi lekelenme oldugunu gördüm.. doktoru aradım biraz bekle dedi.. heyecan dorukta.. doğuracakmıyım nee :) dua ediin bize..
Kızlar ben doğurdum. Sabah 6'da başladı sancılarım, 16.30'da kızım doğdu. 3350gr.-
50cm. Ikimiz de iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun, Allah kalanları da kurtarsın. Hepinizi öpüyoruz.
Kızlar günler geçtikçe bebeğimde gaz problemi başladı, kıvranmaktan uyuyamıyor yavrum hıçkırık bi yandan oda gazdanmış. Varmı önerebileceğiniz bişey ne yapabilirim. Kimyon diyolar ama kümyonu benmi içmeliyim bebekmi ? Daha 20 günlük zararı olur olmaz, o kıvranırken içim parçalanıyor
Kızlar günler geçtikçe bebeğimde gaz problemi başladı, kıvranmaktan uyuyamıyor yavrum hıçkırık bi yandan oda gazdanmış. Varmı önerebileceğiniz bişey ne yapabilirim. Kimyon diyolar ama kümyonu benmi içmeliyim bebekmi ? Daha 20 günlük zararı olur olmaz, o kıvranırken içim parçalanıyor
Slm cnm,benim kızimda bugun 21 günlük oldu,6 ocaktamı dogdu..ben 5 inde dogurdum.aynen benim bebiste çok gazli,emerken kivraniyor resmen,hickırikta tutuyor..alttan hep gaz cıkartiyor ama bitmiyor ki..ben sordum doktora,1 aylik olmasini bekle dedi,rezene veriyormus.gaz damlasınida bekliyoruz ,10 gun daha sabretcez..kimyonu yemeklerine serp,rezene ic cnm..
Insallah saglikla gelmistir kuzun. Merakla haberlerini bekliyoruz.
Kimyonu sen kullanacaksin. Bebek icin git gaz damlasi al. Eczanelerde tamamen bitkisel olanlari da var. Cocuga onlar icin ozel satilan rezeneden baska bitki veremezsin
Slm cnm,benim kızimda bugun 21 günlük oldu,6 ocaktamı dogdu..ben 5 inde dogurdum.aynen benim bebiste çok gazli,emerken kivraniyor resmen,hickırikta tutuyor..alttan hep gaz cıkartiyor ama bitmiyor ki..ben sordum doktora,1 aylik olmasini bekle dedi,rezene veriyormus.gaz damlasınida bekliyoruz ,10 gun daha sabretcez..kimyonu yemeklerine serp,rezene ic cnm..
Allah sağsalim ve kolayca bebeğine kavuşmayı nasip etsin canım.
bende burdayımcanım biz en iyisi şubat annelerine transfer olalım. kimse kalmadı, bi biz kaldık hamile olarak. takvimimde bitiyooo
tebrikler kızlar. sizde kurtulmuşunuz sağsalim. Allah hayırlı etsin..
merhaba benim kızımda 18 günlük çok kusuyo bide kendimde de gaz fazla sizde de oluyo mu normal mi acaba benden kızıma geciyo sanki
merhaba benim kızımda 18 günlük çok kusuyo bide kendimde de gaz fazla sizde de oluyo mu normal mi acaba benden kızıma geciyo sanki
Reflümü oldu acaba cnm,ilk gunler kizimda kusuyordu,bulanir gibi agzı kuscak gibi aciliyordu,dr kafasıni yukselt dedi,yatagin altina pike koydum yukselttim kafasinı..gecer ins. Cnm,dr ne dicek bizede yazarsin..bizim daha 10 gun var,1 aylikken gidicez kalca ultrasonu cekilcek..Saolun kızlar, kontrolümüze daha var o zaman ben yarın bi randevu alıp götüreyim doktora. Belki ilaç vermesede bişeyler söyler çok fena midesi ağzında sürekli , sabah burnundan süt çıktı. Bu kimyonu nasıl içicem acaba, kaç kaşık 1 bardak suya ? Günde 1 keremi içeyim. Rezeneyide içeyim poşet çayı var.
Dogum yapan annelere sorum var arkadaslar.
Barıs emiyor , kakasını yapıyor, sonra tekrar emmek istiyor. Bu dongu hic bitmiyor. Sanırım sutumde yetmiyor. Biberona da alıstırmak istemiyorum ama bu surekli emme istegine ne yapacagım bilemiyorum. Yetisemiyorum...
Sizde var mı boyle, mesela dun aksam 1 saate yakın 2 memeyi emdi, sonra annemlere verdim ,biraz kestirecektim. Yarım saat sonra baslamıs mızmızlanmaya, onlarda biberonla vermisler. 60 ml icmis,benim 1 saat nereye gitti?sütüm mü yetmiyor acaba?
Slm cnm,fazla emerse kusar derler ama bilmiyorum..arada benim kızımda kusuyor...aynen cnm ya bende de aşirı gaz var,belkide bizden geciyor..off ins..azalir bu gaz zamanla...oglumda cok gazlıydi,sab simplex adinda damla var en etkilisi ,3 sise kullanmistik..yine alicaz kizimada bu gidisle
Reflümü oldu acaba cnm,ilk gunler kizimda kusuyordu,bulanir gibi agzı kuscak gibi aciliyordu,dr kafasıni yukselt dedi,yatagin altina pike koydum yukselttim kafasinı..gecer ins. Cnm,dr ne dicek bizede yazarsin..bizim daha 10 gun var,1 aylikken gidicez kalca ultrasonu cekilcek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?