Dogum yapan annelere sorum var arkadaslar.
Barıs emiyor , kakasını yapıyor, sonra tekrar emmek istiyor. Bu dongu hic bitmiyor. Sanırım sutumde yetmiyor. Biberona da alıstırmak istemiyorum ama bu surekli emme istegine ne yapacagım bilemiyorum. Yetisemiyorum...
Sizde var mı boyle, mesela dun aksam 1 saate yakın 2 memeyi emdi, sonra annemlere verdim ,biraz kestirecektim. Yarım saat sonra baslamıs mızmızlanmaya, onlarda biberonla vermisler. 60 ml icmis,benim 1 saat nereye gitti?sütüm mü yetmiyor acaba?
Ben de Şubat annesiydim.son anda 31 ocak ta sezeryan tarihi aldık:)spinal anestezi ile olacak inşallah.bu konuda bilgisi veya deneyimi olanlar paylaşırlarsa süper olur.endişe,heyecan ve korku var bende ilk olduğu için!!paylaşımlar için teşekkürler şimdiden...
Kizim kollarında çok mutlu yum.
Bu gun 3 günlük oldu.
Hersey güzel çok şükür
Hemoroid oldum napcam bilmiyorum ; (
Hayirli olsun cnm Allah anali babali buyutsun biz subat annelerini de unutma ama�� normal dogum oldu degil mi dogum hikayeni en yakin zamanda bekliyoruz��Kizim kollarında çok mutlu yum.
Bu gun 3 günlük oldu.
Hersey güzel çok şükür
Hemoroid oldum napcam bilmiyorum ; (
merhaba,
çok sevindim ama sırayı bozdu yahu önce ben doğuracaktım :) Allah analı babalı büyütsün .. çok selamlar bizden speedy ye :)
bu arada inşallah sende tez zamanda güzel haber alırsın ve anne olursun :)
Hayirli olsun :) oncelikle kabiz olmayacaksin. Sicak suya oturmak iyi geliyor diyorlar. Hamilelik sonrasi pek cok kadinda goruloyor ve genellikle kalici olmuyoor. Kk da bununla ilgili topic vardir kesin oradaki onerilere bak
Hayirli olsun cnm Allah anali babali buyutsun biz subat annelerini de unutma ama�� normal dogum oldu degil mi dogum hikayeni en yakin zamanda bekliyoruz��
Merhabalar.39+1 oldum bende.artık heran bekliyoruz.Ama gerçekten bu son zamanlar çok zor oluyomuş.Bugün karnım sürekli sertleşiyo.Başım dönüyo hafiften.Normalmi tecrübeli hamileler.rahimdeki kasılma dediğimiz bu karnın sertleşmesimi.Tecrübesizolmak ne zor.
Sağol canim
Ama dikislerim olduğu için yassk sicsk su
Braz katlanacagim artık
Kızlar sancılarım sıklasmaya baslıyo benim alişim geliyomu ne
Kızlar sancılarım sıklasmaya baslıyo benim alişim geliyomu ne
hadi hayırlısı bakalım, takvimini şaşırmıyor ocak bebeleri
Benimki de takvimine uysaydi keske. 2 gunumuz kaldi ama tik yok hanimefendide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?