2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bende bi benim oğlum mu böyle diyordum canim ya. Sürekli emmek istiyor benim kuzumda. Meme agzinda uyumak istiyor. Kv surekli ac bu cocuk dedi korktuk dr a götürdük dr kilo alımı normal mama falan yok dedi. Emmek istiyorsa emzir dedi.

Bende spinal le aldim bebegimi kucagima belden igne yapiliyor anestesi doktoru tarafindan sonra alt taraf tamamen hissizlesiyor kadin dogumcu ameliyats basliyor sen hic bir sey hissetmiyorsuun ama ne ysptigini bilyorsun kesti icindrn birsey aldi falan aci yok ama gidiklanma gibi onlar hissediliyor ben kandan korktugum icin ustume ortu kapattirdim cunku gorsem korkardim doktorlar soru sordular sezaryan sirasinda onlarla konustum sonra oglum dogmus obur odaya gotururken neden aglamadi demisim meger aglamis ben duymamis sonra onu aileme verdiler beni baska yerde beklettiler sonrs odaya ciktik hic bayilmadigim icin ayilmak sorun olmadi bekden altimda 2 saat icinde acildi allah seni de insallah kolayca kurtarir saglikla sl bebegini kucagina

Kizim kollarında çok mutlu yum.
Bu gun 3 günlük oldu.

Hersey güzel çok şükür
Hemoroid oldum napcam bilmiyorum ; (

Hayirli olsun :) oncelikle kabiz olmayacaksin. Sicak suya oturmak iyi geliyor diyorlar. Hamilelik sonrasi pek cok kadinda goruloyor ve genellikle kalici olmuyoor. Kk da bununla ilgili topic vardir kesin oradaki onerilere bak

gunaydın kızlar

yarın takvimim bitiyor ve bende ara ara belli belirsiz sancılar var yarın kontrolum var ve doktorum acıklıgın 4 cm olduysa yatıs yaparız dedi dua edin bana Ali Keremi mi yarın kucagıma alayım.dogum yapan arkadaslarım rabbim evladınızla bi ömür boyu saglıklı sıhhatlı yasamayı nasip etsin inş Benim gibi bekleyenlerede rabbim yardımcı olsun

Kizim kollarında çok mutlu yum.
Bu gun 3 günlük oldu.

Hersey güzel çok şükür
Hemoroid oldum napcam bilmiyorum ; (
Hayirli olsun cnm Allah anali babali buyutsun biz subat annelerini de unutma ama�� normal dogum oldu degil mi dogum hikayeni en yakin zamanda bekliyoruz��

Son düzenleme:

Allah razi olsun arkadasim insallah

Sizede hayirli dogumlar diliyorum saglikla kucaginiza alin insallah

Merhabalar.39+1 oldum bende.artık heran bekliyoruz.Ama gerçekten bu son zamanlar çok zor oluyomuş.Bugün karnım sürekli sertleşiyo.Başım dönüyo hafiften.Normalmi tecrübeli hamileler.rahimdeki kasılma dediğimiz bu karnın sertleşmesimi.Tecrübesizolmak ne zor.

Hayirli olsun :) oncelikle kabiz olmayacaksin. Sicak suya oturmak iyi geliyor diyorlar. Hamilelik sonrasi pek cok kadinda goruloyor ve genellikle kalici olmuyoor. Kk da bununla ilgili topic vardir kesin oradaki onerilere bak

Sağol canim
Ama dikislerim olduğu için yassk sicsk su
Braz katlanacagim artık

başının dönmesi tansiyonla alakalı olabilir ölçtürme şansın varsa ölçtür, senin sertleşme dediğin şey kasılma evet ama doğum kasılmasıyla tam olarak aynı şey değil. doğum kasılması düzenli oluyor ve şu an yaşadığına pek benzemiyor,aralarının 10 dakikadan az olması doğumun başladığı anamına gelir.

Kızlar bugun gene doktordaydık bebegın hareketlerı ıyı, persembe tekrar gıdecez alttan gene bakacak acılma var mı dıye.31ocak son gunum zaten ama dogmazsa bır hafta daha beklerız dedı o zaman da bebıs 4 kıloyu gecmese barı su an 1700 kılo.bızden haberler boyle.

Bu arada alıntı yapamadım dogum yapan arkadaslar gozunuz aydın dıyorum,Allah analı babalı saglıklı buyutsun ınsallah darısı basımıza....

bu arada dogurmayan bır ben mı varım yaaaa:)))))))))

selam kızlar pazar saat 02.24 te oğlum doğdu .. normal gidiyorken sancılar son dakika genel sezeryana döndük.. şu an evdeyiz.. bugün taburcu olduk.. süt problemimiz var.. detayları ayrıca yazacagım çok öptüm

Benimki de takvimine uysaydi keske. 2 gunumuz kaldi ama tik yok hanimefendide

canım benim de 38. haftada doğdu dr serzeryanla almak zorunda kaldı yoksa doğacağı yoktu prensesimin son günü 25 i idi ama şuan kızım 19 günlük oldu bile inşallah kolayca doğurup alırsın kucağına kızını

kızlar kızım 19 günlük oldu bugün ama agzında pamukçuk çıktı beyaz beyaz bugün dr a götürdüm emiyosa sorun yok dedi ama içim hiç rahat değil başına gelen varmı ne yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…