2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Hiç endiselenme canım benim arkadasın bebeğinde de risk gördüler doktor bir ay çift bez tak dedi sonraki kontrolde sorun yok tek bez yapabilirsin demiş etrafımda böyle cok var.

zaten önemli derecede olsa bez tak gel demez düşük bir ihtimal olsa bile böyle söylüyorlar inş bidahaki kontrolden sonra güzel haberlerini alırız canım

Geçmiş olsun canım inşallah hemen geçer kalça sorunu.

Arkadaşın doğru söylemiş canım akşam dokuzdan sonra sabaha kadar büyüme hormonu salgılanır bunun için bebişler ve çocuklar erken yatıp ışıksız ortamda uyumalıdır çünkü lamba gece etkisini azaltır diye biliyom biz belki dokuzda yatıramıyoz ama ışığı açmıyalım bari diyom ışığı kapatıp uyuyoz yatak odasında bakmak isteyincede balkonun ışığını açıyom ama işim bitince kapatıyom açık kalmıyo yani.

Biz iki gündür sabah 6 ya kadar uyumuyoruz simdi yine ayaktayız iki gün önce 2.ay aşımızı olduk ondan mı acaba hiç bu kadar uykusuz kalmazdı aşı mı etkiledi ki?uykusuzluktan bayılcam artık(

Kızlar herzaman giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum . Gaz ilaçlarıyla ilgili yazdıklarınızı okudum benimde ilk çocuk doktoru sab'tan günde 4 defa 8 damla kullanmamı söylemişti. Hastane çok yoğun olduğu için doktorumuzu değiştirdik.şimdiki doktorumuz çok deneyimli biri bana mümkün olduğunca hiç bir ilaç kullanmamamı zaten bu kadar çok verirsen bir süre sonra ilacın etki etmeyeceğini söyledi. Sabahları vr akşamları bebek yağıyla Msj yapıyorum oğlumun göbişine bide çok sancısı olursa bazı günde en fazla 2 kere oluyor 4 damla sab veriyorum anında rahatlıyoru bebeğim. Bide bu ilaçlara alışında bebişler tuvalet ve gaz çıkarmak için hep ihtiyac duyuyorlar. Mümkün olduğunca kullanmamak gerek diye düşünüyorum.

Hiç endiselenme canım benim arkadasın bebeğinde de risk gördüler doktor bir ay çift bez tak dedi sonraki kontrolde sorun yok tek bez yapabilirsin demiş etrafımda böyle cok var.

zaten önemli derecede olsa bez tak gel demez düşük bir ihtimal olsa bile böyle söylüyorlar inş bidahaki kontrolden sonra güzel haberlerini alırız canım
sağolun kızlar, inşallah çift bezle hallolur herşey.

bende ışığı kapatıp el feneri alayım bari yanıma. kuzum karanlıkta uyusunda büyüsün :) lansinohun etken maddesi hakkında ne duydun, ben çok kullandım, silmeden bebeğimi emzirdiğimde çok oldu. hele ilk zamanlar hep verdim silmeden.

kızkardeşim kalça çıkıklığı geçirdi.ama biz 1 yaşındayken yürüyorken farkettik.doktor eğer erken farkedilseydi çift bezle bandajla çözülürdü dedi...yani bi sorun varsa çözümü çok kolay.kızkardeşim 2 ameliyat geçirdi.şimdi 9 yaşındave maşallah yaşıtlarından daha gelişkin ve sağlıklı yani bişey varsa bile en kötü ihtimalle 2 ay uğraşırsın sonra hiçbişeyi kalmaz.ben seni üzmek istemedim.sadece en kötü ihtimali söyledim.inan çok basit artık çözümü.ayrıca arkadaşımın bebeğinde de seninki gibi risk görüldü 1 ay çift bez kullandı hatta kendi özel bez dikti.normal bezin üstüne sardı diğerinden daha kalın oldu.2. ay kontrolünde geçmişti.merak etme ama doktor ne dediyse harfiyen yap

Sağol canım. Kardeşine de geçmiş olsun. Inşallah bizde atlatıveririz. Dünden beri çift bez sarıyor um. Bakalım artık.

kızlaaaaar günaydın, ben dün 2 kez rezene ve kimyon çayı içtim yani 1 çay kaşığı kimyon tanesi 1 çay kaşığı rezene, 2 fincan, oğlum rahat yattı deneyin isterseniz

Kızlar merhaba yarın trt 1 de elıne sağlık programını ızleyın yarınkı konu kolık sancısı ve yenı doğan sarılığı ve bu gıbı konular yenı doğanlarla ılgılı belkı faydası olur dedım ızleyın .

doktorların hıcbırının dediği birbirini tutmuyor,bundan oncekı dr umuz oğlumun 1 yasına gelınce suunet ettırmemı başka bır çocuk dr ne kadar erken olursa o kadar ıyı 1 yasını bekleme dedi,biri atopık dermatıt ıcın bır sey olmaz derken,öburu cildiyeye yonlendirdi

Yanlız değilsin arkadaşım anlattığın şeylerin aynısını bizde yaşıyoruz

merhaba
cok yazamasamda hep okuyorum,herkesın ortak bır sorunu var gaz,
ben günde 4 defa 8 ser damla sub veriyorum ama bazen,ağlama nobetı geliyor ve neyapsam susmuyor bu zamanlarda internette kolık bebek yazınca youtube da bır sac kurutma makınası sesi çikıyor,onu tlf da acıyorum benım bebısıme ıyı geliyor susup sakınlesiyor,sonra da uyuyor deneyın belkı sıze de ıyı gelır

kızlarr bizim bugün kırkımız çıktı.. büyüdük artık :))) banyomuzu yaptık rahatladık inşallah kızımın huyunda suyunda da olumlu değişmeler olur..bugün anason almasını itedim eşimden artık rezene ve anasonu beraber içcem.. bi de kimyon tohumu yazmıştı arkadaş onu da alayım bari.. bu kimyonu rezeneyle karıştırıp mı içiyosunuzzz

İçindeki maddenin bebekte nörolojik açıdan problem yaratabilceğini okumuştum. Ama bilimsel bi yayın değildi endişelenmeni istemem . Bende bunu okuyunca daha sürmek içimden gelmedi sadece.

Ne yaptın canım, dr gidecektin. Nasılmış bebişin

Canım akşam eşime sordum internettede baya aradık hatırlıyamadık theraline ismi internette bakınca düzkafa.com diye bi sitede satılan eczaneler yazıyo canım onu gördük ama biz nerden aldık inan hatırlamıyom o kadar çok şey aldıkki netten karıştı yardımcı olamadım pardon tatlım ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…