Bugün 40ımız çıktı, ondanmı bi acayip anlayamadım bennormalde güzeldir uykusu
Yalniz ilk misafirimi agirladim eltim 9 bucukta.haber verdi su gelecek musaitmisin diye gelsin musaitim dedim dondurucuda biseyler vardi hazirladim eltim alt katta oturdugu halde yardim etmedi allah var bi cesit yapar diye dusundim sormadi bile misafirden sonra geldi buraya yaziyorum bundan donra olse ruhum duymaz bide simdiden cocuk kiyaslamakar basladi benimki cok yaramazmis onunkiletlr cok akillilarmis zinkoyu her emzirmen sonra veripbebegi uyusturursan bebegin sakin olur tabi ben ona uyup oyle yaptim bi gun bebek miyisti kaldi hemen kestim tabi agladim biraz da ben bu deliye uyup nasil boyle bisey yaptim diye neyse bebegim huysuz olsun varsin cani sag olsun ben raziyim nazar degdirmesin de ben memnunumv huyundan
Deniyim ozaman bende maden suyunu inşallah faydası olur sütten çok eksiğim yok ama 1 haftadır gazımız problemli
Demiştin canım haklısın kapattım bende tvyi mvyi bari kucağımda güzelce uyusun napayım!
Buda benim minik fındığım :))
polvit hala iyileşmedi mi memelerin.... çok sürdü yaraların yaaa üzldüm şümdi... çok acı verici bişi yaaa inşalllah hemen düzelirsin.çoooookkkk geçmiiş olsun cannm
Bize dr günde 4 kere 8 damla verdi ama pek fayda göremedik..yani emerken kaka yaparken kıvraniyor hep..sordum ben 6 saatte birmi vereyim diye sorunyasayinca ver dedi duzenli vermeye gerk yok dedi amacben verdim yine ,,haftaya 2 aylik kontrolde sorcam biogaia iyi diyor herkes sab birakcam ona geceyimmi diye..Sub simplex kullananlar gunde kac kez ve kac damla kullaniyosunuz.ben bi kac kez kullandim ama bi faydasini gormedim faydasini gormem icin duzenli mi kullanmak gerek? Siz de ise yaradi mi
Slm cnm,gunluk en az 25 gr almali dedi dr bize..benim kizımda ilk hafta az aldı ..seninkide gunde 15 gr akmis,sutunu arttirmaya calis cnm.bol bol su ic,bulgur pilavi,komposto.humana still tea ic.incir.sogan,boza.ye..insallah faydasi olurda mamaya gerek kalmaz..KIZLAR BENİM PRENSESİM YETERSİZ KİLO ALMIŞ yaaa napcam ben38. haftası dolmamıştı doğduğunda 2500 dogdu 40 günde 3100 olmuş doktor az almış dedi mama ver dedi mamayıda çok bayılarak içmiyo sonada ççıkarıyo aç mı kalıyo acaba ya aç olsa uyumaz diyorum uykusu idare eder tavsiye bekliyorum ne olur
Cok gecmis olsun Efeye insallah hemen atlatir
Madensuyu gaz yapar mi hamileyken cok ictim simdide arada aklima geliyor cok severim ama Bora cok gazli cesaret edemiyorum
Yapma yaa insallah cikartmistirda simdi huzurla uyuyordur kuzun
Ben suan ayakta salliyorum benimkide goZerini dinlendiriyor ama karnindaki sesleri duyuyorum cok uzuluyorum ama Allah baska dert vermesin cok sukur saglikli evlatlarimiz var gaz en cok 8.haftalarda olurmus bide o civarlardayiz gecicek insallah
Evet cikartmadan yatirsak ouyor malesef cikartip kucakta pispisla uyutmak tek care
Yaa ben herseyi gectim uyuyormuyor zoru var rahatlayinca uyusunda asil sorun emmesi emerken memeyi birakip hop ikinmalar yumruklar cok cirpiniyor abartmiyorum 2 dk cekince oluyor bunlar ve memeyi birakiyor tekrar alida 2 dk daha emse ne mutlu yoksa gaz cikartma calismalarim basliyor bu durumdada ne emiyor doyuyor mu bilmiyorum sizde yasiyor musunuZ bunlari yoksa gercekten ben ablayamiyorumda bizim baska bi sıkıntımız mi var 5indr kontrol var iple cekiyorum
canım kuzunun gaz orunu kısa sürede geçer inşallah.. çok şükür rezene gazına iyi geliyor bebeğimin ama anasonu da uyku için önerdiler emin olamadım.. bazı sitelerde çocuğu uyuşturduğu falan yazılmış.. sen hepsini karıştırıp mı demliyosun yoksa tek tek mi içiyosunn
Kızlar sizin bebelerin gaz sancıları nasıl yani mıkırdanma şeklindemi yoksa çılgıncamı ağlıyorlar
Aman maşallah bugüne hastır belki canım
Bizim de gaz olayı bir hafta 10 gündür azdı iyice. Çığlık çığlığa ağlıyo akşam yemeğinden sonraki saatlerde
Ben de o moddayım işte, uyusun da nerde ve nasıl uyursa uyusun diyorum. Bu dönem emme ve uyuma ile büyüyecek ve bu günlerin telafisi yok. Napayım artık düzen oturtma biraz beklesin
Yaaa ben göremiyorum ama telefonda bazen görünüyo bazen görünmüyo
kızlar benim bebeğim her iki emzirme arası en az 4 5 defa kusuyor.yani 1,5 saatte 5 defa kustuğu oluyo.ilk kusma tamamen süt sonra yavaş yavaş sümüksü kıvamda kusuyo sonra peynir peynir...arkasından hıçkırık tutuyor.var mı böyle bi durum yaşayan.sizce normal mi
canım nazar değmesin ama bana öyle geliyo ki sütün çok geliyo..süt gibi olan: önce fazlasını atıyo.. daha sonra peynir gibi oln da sütün posası.. yani hazmedebildiğini ediyo edemediğini atıyo . tüm vitamini alıyo ama merak etme. sağlık ocagına sordum ben onu. bole solediler.... benimki çok kusmuyo zaten hemen acıkıyo çünkü süüt az şu aralar
kanaman bitmişmiydi canım gittiginde. yoksa farketmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?