Biz 1 aylikken cektirdik cnm..ben rotayı yaptirdim oglumda kizimda da yaotircam,cok riskli bence eger virusu kaparsa hast. Yatiyor gunlerce..dr. mutlaka yaptirin dedi..arkadaşlar biz 37 günlük olduk.dr kalça için martta gel demişti ama kızım 2 gündür hafif haif öksürüyor ve çok huzursuz .ne doğrudürüst emeiliyor ne de uyuyyor.içim rahat etmedi yarın dr a götürücem inş.benim sorum şu kalça çıkığı için dr a giden arkadaşlarım kaçıncı haftada gittiniz.belli bir günü doldurmamız gerekiyor mu acaba.yarın gitmişken onu da yaptırmak istiyorum .
rota virüsü aşısı
bu aşıyı yaptıran var mı .ben ilk kızıma yaptırmamıştım.bunda da kararsızım .aşının içeriğini araştırmak gerekiyor.özel bir marka falan isteyipde mi alıyorsunuz aşıyı yoksa piyasada tek tip mi var.cvplarsanız sevinirim.6. aydan önce bütün dozları yaspılmalıymış.yoksa hiç başlanılmamalıymış
bir de öksürüğümüz az ama korkuyorum ya umarım antibiyotik falan başlamayız.sağlıkla kalın
Evt cnm kipirdamaması lazim o yuzden bana uyut dediler..yani sakin bebekse uyumasada olur..bu kalca usg nasil cekiliyo ya uyumasimi lazim cocugun
arkadaşlar biz 37 günlük olduk.dr kalça için martta gel demişti ama kızım 2 gündür hafif haif öksürüyor ve çok huzursuz .ne doğrudürüst emeiliyor ne de uyuyyor.içim rahat etmedi yarın dr a götürücem inş.benim sorum şu kalça çıkığı için dr a giden arkadaşlarım kaçıncı haftada gittiniz.belli bir günü doldurmamız gerekiyor mu acaba.yarın gitmişken onu da yaptırmak istiyorum .
rota virüsü aşısı
bu aşıyı yaptıran var mı .ben ilk kızıma yaptırmamıştım.bunda da kararsızım .aşının içeriğini araştırmak gerekiyor.özel bir marka falan isteyipde mi alıyorsunuz aşıyı yoksa piyasada tek tip mi var.cvplarsanız sevinirim.6. aydan önce bütün dozları yaspılmalıymış.yoksa hiç başlanılmamalıymış
bir de öksürüğümüz az ama korkuyorum ya umarım antibiyotik falan başlamayız.sağlıkla kalın
Ne yaptın canım, dr gidecektin. Nasılmış bebişin
Canımm o gün hava çok yağışlıydı ve soğuktu çıkarmak istemedim randevuyu iptal ettim Hışırtı büyük oranda geçti şuan daha iyi Sen de öksürük yoksa merak etme demiştin Öyle oluncada götürmedim Kalabalık hastane felan hiç de gitmek istemiyodum iyi oldu bi yandan Çok sağol sorduğun için senin bebiş nasıl oldu iyidir umarım
Çok sağol tomurcuk, sen ne yapıyorsun, barış nasıl, emmeme durumu vardı geçti mi?
Bir de topidik aysbozz dan haberin var mı nasıllar bebişleri nasıl...
Hakikaten bu gün kırkmış ben yanlış hedaplamışım, kırklamaya inanmam da benim abdest almam gerekiyor, az daha kaçıracakmışım, sağolasın...
sagol canim ya zehramada gecmisler olsun.niye boyle oldular koruyamadikmi anlamadim.efe terlemeye basladi.belkide ondan hasta oldu.dikkat ettik ama nafileO kadar alıntı yaptım yine silindi...
Minikkelebek... Geçmiş olsun... Zehra da grip oldu efe gibi.... Allahım şifalar versin yavruşlarımıza...
canim sodayi gunde bir bazen iki iciyorum.genelde aksamlari.sutun yagli degildir belkide.sen ne yiyosun.yediklerinden kismiyosun dimicanım maden suyunu nasıl içtin ? yani günde kaç tane akşammı sabah mı onu da bi sölesen denemek istiyorum :) kızım az kilo almış sütüm yetmiyo olabilir
sagol tatlim insallah iyilesicezGecmis olsun canim.umarim hemen iyilesir...
sagol uyardigin icin peditus verdi bize.hic istemiorum kullanmak ama mecburr :84:Geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin. Bu arada bilginiz olsun arkadaşlar benim minik kuzumada ventolin şurup verdimişti doktor bacaklarında titreme yaptı bıraktık kullanan olursa dikkat etsin bebekler çok hassas oluyor. İlaç başlamadan önce mutlaka yan etkilerini okuyun kızlar...
Geçmiş olsun canım, peditus 5 günden uzun kullanılmıyor doktorun söylemiştir ama hatırlatıyım dedim, bu arada maden suyu sütün yanında gazda yaparmı acaba
Kizim hep sagina yattigi için yastik siparişi verdim.hepsi burada dan. El kadar yastiga da 75 TL verdim ya...hadi hayirlisi..
Bir grup misafiri daha savdim. Darisi yarin aksama. Yorgunluktan uyku tutmadi. O kadar yorgunum yani
canim ne yaparsan yap sevdigi tarafa donuyo komik bi sekilde
biz kafasinin arkasina bel destek yastigini koyuyoruz.doktor kafasini sola cevirin dedi
ama bi bakiyoz bizim yaramaz yine saga donmusyamuk kafa olucak
sendemi canim ya gecmis olsun.bizde ailecek hastayiz cok dikkat et eger yakinda anne veya kv varsa bebege onlar baksin.sende emzirirken mutlaka maske tak.doktor ilac verir muhtemelen.aferin fort verecektir.bana grip olursan onu al demisti doktor.antibiotik verirsede emzirdigin icin ona gore verir.Kızlar grip oldum sabah doktora gidicem acaba ilaç verirmi , emziriyorum ya oğluma geçerse napıcam
Canim cok geçmiş olsun. Umarim atlatirsiniz Hastaligi. Bu yastikla hangi tarafa yattigi sorun olmuyormus. İstediği gibi yatsin artik bizimki dedik. Sağ tarafına battaniye sıkıstirip duruyordum: ))
ben simdilik almicam oynamaya baslayinca kendim yapmayi dusunuyorum.Kizlar oyun hslisi almayi dusunuyormusunuz.
Kizlar oyun hslisi almayi dusunuyormusunuz.
Kızlar pişik konusunda naçizane fikrimi paylaşmak istedim. Ben de evi mustelalarla doldurup şu an eline bile almayanlardanım. Kızıma hastanede mustela pişik önleyici kullanmıştım, kendi canımın acısından iyi ilgilenemedim sanırım eve geldikten sonra, 3-5 günlük falandı heralde bacaklarının kalçayla birleştiği kısımda derileri soyulmuş gibi pişik olmuştu yavrum. Mustela pişik tedavi kreminden sürdüm bana mısın demedi. Ön kısmına Bepanthol totoya zeytinyağı herşeye birebir. Kızımın altı pamuk gibi bembeyaz maşallah. Şiddetle tavsiye ederim.
Bi de sizin kuzular kaç günlükken daha uzun uyumaya başladı? Biz 33 günlük olduk bugün, kızım hala gece 2, max 2,5 saatte bir uyanıyo emmek için. Bu 3-4 hatta 5 saat kesintisiz uyuduğunu söyleyenler var facebook daki grupta, ne zaman oluyo o iş
Kızımın akşam yemeğinden sonra başlayan ve yatana kadar sürdürdüğü nur topu gibi bir ağlama krizimiz oldu 1 haftadır. Hayırlı olsun
Bu arada gaz konusunda hala ısrarlıyım, bebişlerimiz emerken hava yuttuğu için gaz oluyo, bizim yediklerimizden değil. Yani bu benim fikrim tabi çünkü öyle olsa benim Zeynep havalanır uçardıben sürekli bakliyat yiyorum koca bir bardak süt de içiyorum hergün. kalsiyum hamilelik dönemindekinden bile önemli şu anda. Gaz olmasın diye üç beş çeşit şeyi döndüre döndüre yiyip sütünüzün miktarını ve kalitesini azaltmayın. Şurda süreceği 3 veya 4. Aya kadar. Dua edelim de bebişlerimiz sabırsızlanıp bir an önce dönmeye hareketlenmeye başlasınlar.
Neyse çok konuştum. Kızım uyuyo kolumun üstünde. Ben yavaştan kayayım yatağın içine kızımla ve uyku moduna geçeyim. Herkes için gazsız sancısız, az uyanmalı güzel bir gece olsun
cok guzel canim yaakızımın ilk 'agu'ları geldi kızlar çok şükür. aslında ilk defa iki gün önce duydum. daha önce de "gıı,guu" diye sesler çıkarıyordu. şimdi yüzüne bakıp her konuştuğumda aguu guu aguu diye tepkiler veriyor kendi kendineyken bile sürekli bi sesler çıkartıyor. zaten kollar bacaklar hiç durmuyor sürekli kıpır kıpırr çok şükür. az daha hareket etmeye başlarsa gazını da rahat çıkarır inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?