2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gözünaydın cnm,ne güzel..darısı benim kızima..ne kadarlik senin bebegin cnm..kizimda bir haftadir konusunca gulmeye basladı,arada annem konusunca eeee diye ses cikardı ...o eller ayaklar bizde de hic durmuyor..

Kızlar benim oğlumuda sırtüstü yatıramıyoruz anında kusuyor. Ben hamileliğimi gaviscon şişesiyle geçirdim şimdide oğluşuma gaviscon toz kullanıyoruz. bu yüzden Sağa ve sola dönüşümlü çeviriyoruz bu seferde kafası uzadı çocuğun. Bu bahsettiğiniz yastığı bende alsam faydası olurmuki , yani daha fazla uzamasını engellermi acaba ? Anacım çokta pahalıymış 75 lira gerçi faydalı bişise napalım aldığım o kadar gereksiz şeyin yanında bu hiç bişey

Kizlar oyun hslisi almayi dusunuyormusunuz.

arkadaşım tiny love markasını görünce atlamışım oldum hemen ama ben de aldım tiny love toker bebeden ama gelince israil markası olduğunu gördüm çok üzzüldük eşimle.bu konuda hassassan alma derim.

kızlar trt1 de kolik bebekler ve gaz sorunu olan bebekler için bilgiler var masaj fln da gösterecekler tavsiye ederim

bence ikisi farkli haliyi salondada kullanabilirsin ama donenceyi genelde yatakta veya pusette kullanirsin.
canim reflu yastigini arastir hafif egimli.daha uygun fiyatli olanida vardir.kusmayi azaltir.bide ben emzirirken tam yatirmiyorum.hafif dikeltiyorum hemen yatirmiyorum biraz kucakta tutuyorum
kızlar trt1 de kolik bebekler ve gaz sorunu olan bebekler için bilgiler var masaj fln da gösterecekler tavsiye ederim

ayy kadinin bebeginin kalp atisini duyunca aglamaya basladim
cinsiyeti ogrenincede agladim
kadin agladi ben agladim
cok duygusal olduk galiba.bu programi cok seviorum ya cok faydali.iki profesor konusuyo daha ne olsun

kadin agladi ben agladim
cok duygusal olduk galiba.bu programi cok seviorum ya cok faydali.iki profesor konusuyo daha ne olsun

sorma canım ben de ağladım. zeynebim kucağımdaydı bak kızım dedim ona baktım bidaha ağladım

Kızlar merhaba.. Bebeğinizin altını her açtığınızda krem sürüyormusunuz..
Ben her bezini değiştirdiğimde bübchen in pişik önleyici kremini sürüyorum doğduğundan beri..
Bazen hiç bişey olmuyor ama bir bakıyorum sonraki bezde kızarıklıklar vs. artmış..
Bebeğe bi sıkıntısı olmadığını düşünüyorum çünkü bezi kirlenir kirlenmez hemen ağlamıyor..
Siz neler yapıyorsunuzx??

Bi şey daha !!! Bizimki eskisi kadar sık emmiyor.. 2 saate bir emzirince yada her istediğinde verdiğimde kusuyor.. Geceleri nerdeyse 4 saat filan uyuduğu halde kalkınca çok iştahlı emmiyor.. Sizinkilerde mi öyle.. Eskiden daha sık emiyordu ve her seferinde çok uzun süre aç kalmış gibi saldırıyordu :)

bebekler zamanla daha cabuk memeyi bosaltiyolarmis canim.o yuzdendir

canım benim yediklerimiz gaz yapmıyor diyosun ya o kadar seviniyorum ki okuyunca. artık ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. süt zaten hiç içmiyorum ama bugün içcem bakalım inşallah. 1 haftada 3 kilo verdim, evde de yalnız olunca takatsiz kalıyorum. dün akşamda sütümün azaldığını hatta bittiğini farkettim. sanki yemiyoruz da olmuyo mu gaz, yiyorum bugünden itibaren bende arkadaş:) gidip kuru fasulye mi vursam ne yapsam:)

hayırlı olsun kızlar. inşallah 'anne seni çok seviyorum' dediği günleride görürsünüz:)) bişey merak ediyorum benim kız hala tam göremiyor çok yaklaşırsam takip ediyo 44 günlüğüz, ne zaman görüp gülümsemeye başlayacaklar acaba?

kadin agladi ben agladim

bende çok duygulandım. eski günler aklıma geldi. çok şükür elhamdülillah. maşallah bebeklerimize:) Allah acılarını göstermesin.

Bende oyun halisi alacagim ama hangisi olacagina karar veremedim.oyalanir oyuncaklariylada sonra bile oynar.oglus 2 aylik oldu.tam zamani galiba.artik daha uzun sure uyanik kalip cevreyle ilgileniyor cunku

Gözünaydın cnm,ne güzel..darısı benim kızima..ne kadarlik senin bebegin cnm..kizimda bir haftadir konusunca gulmeye basladı,arada annem konusunca eeee diye ses cikardı ...o eller ayaklar bizde de hic durmuyor..
Kizim 55 gunluk oldu
Neden sırtustu yatirmak icin yastik aliyonuz anlamadim..bende yan yatirma yastigi var,ben sirayla bie saga bir sola yatiriyom.kusarsa sirtustuyken coj tahlikelu..uzun kafasi kizimin
da..

Evt cnm her sefer suruyom ben..pisik olmasindan korkuyorum.
Gunduz 3 saatte bir gecede 4 olabi.iyor uyursa eger..bazen sik istiyor..haftaya 2 aylik olcaz,sonra 2 yerine 3 saate cikrca m gunduz emmeyi..

Ben de her değiştirdiğimde sürüyorum, iki gün azalttım hemen iki yer kıpkırmızı açıldı...

Ben sebamed kullanıyorum, kızarıklık olmuyor, ama iki, üç saatte bez değiştiriyoruz gündüz... Her pırt da biraz kakada kaçıyor çünkü...Gece daha seyrek, arada bir kere alıyorum, bazenunutuyorum o zaman çokdoluyor bezi...

Büyüdükçe daha seyrek emiyorlar, zehra da başıyla memeyi reddediyor sonra gözümün içine bakıyor. Mesaj: konuş benimle...

Nasreddin hoca misali sizinkiler konuşursa benim kızım da düşünür... o öyle yaparken ben de ses deneme bir, ki deneme bir ki diyorum, o zaman da gülüyor...

Canım biz ikisinide aldık oyun halısı dikkatini çekmedi çok ama dönenceye bayılıyo şiddetle tavsiye ederim

Nasıl ve neden uzadı çocuğun kafası anlamadım tatlım ben ya?

Canım ben hiç pişik kremi almamıştım sadece evde bulunsun die bepanten almıştım Bende onu kullandım sadece ve etkili de oldu Uyku konusuna gelince de biz şuan 47 günlük olduk Bugüne kadar uyuduğu en uzun süre 3 saat Henüz 4-5 saatleri göremedik malesef ama dört gözle bekliyorum o günleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…