kızımın ilk 'agu'ları geldi kızlar çok şükür. aslında ilk defa iki gün önce duydum. daha önce de "gıı,guu" diye sesler çıkarıyordu. şimdi yüzüne bakıp her konuştuğumda aguu guu aguu diye tepkiler veriyor kendi kendineyken bile sürekli bi sesler çıkartıyor. zaten kollar bacaklar hiç durmuyor sürekli kıpır kıpırr çok şükür. az daha hareket etmeye başlarsa gazını da rahat çıkarır inş
Kizlar oyun hslisi almayi dusunuyormusunuz.
Merhaba herkese, ben de ilk agularını duydum,10 gün oldu ilk sesleri çıkarması, inanılmaz keyif veriyor insana, nasıl tatlı şeyler bunlar :) arkadaşlar ben bugün oğluma indirime giren tiny love dan dönence ve oyun halısı almayı düşünüyorum. Çok mu olur, birini mi alsam, ikisi de dikkatini çekebilir.
bence ikisi farkli haliyi salondada kullanabilirsin ama donenceyi genelde yatakta veya pusette kullanirsin.Merhaba herkese, ben de ilk agularını duydum,10 gün oldu ilk sesleri çıkarması, inanılmaz keyif veriyor insana, nasıl tatlı şeyler bunlar :) arkadaşlar ben bugün oğluma indirime giren tiny love dan dönence ve oyun halısı almayı düşünüyorum. Çok mu olur, birini mi alsam, ikisi de dikkatini çekebilir.
canim reflu yastigini arastir hafif egimli.daha uygun fiyatli olanida vardir.kusmayi azaltir.bide ben emzirirken tam yatirmiyorum.hafif dikeltiyorum hemen yatirmiyorum biraz kucakta tutuyorumKızlar benim oğlumuda sırtüstü yatıramıyoruz anında kusuyor. Ben hamileliğimi gaviscon şişesiyle geçirdim şimdide oğluşuma gaviscon toz kullanıyoruz. bu yüzden Sağa ve sola dönüşümlü çeviriyoruz bu seferde kafası uzadı çocuğun. Bu bahsettiğiniz yastığı bende alsam faydası olurmuki , yani daha fazla uzamasını engellermi acaba ? Anacım çokta pahalıymış 75 lira gerçi faydalı bişise napalım aldığım o kadar gereksiz şeyin yanında bu hiç bişey
kızlar trt1 de kolik bebekler ve gaz sorunu olan bebekler için bilgiler var masaj fln da gösterecekler tavsiye ederim
ayy kadinin bebeginin kalp atisini duyunca aglamaya basladim
cinsiyeti ogrenincede agladim
kadin agladi ben agladim
cok duygusal olduk galiba.bu programi cok seviorum ya cok faydali.iki profesor konusuyo daha ne olsun
sorma canım ben de ağladım. zeynebim kucağımdaydı bak kızım dedim ona baktım bidaha ağladım
ben simdilik almicam oynamaya baslayinca kendim yapmayi dusunuyorum.
kk da bi topikte kendi yapan arkadas vardi.denize girerken kullanilan uzun makarnalar varya ondan 2 taneyi capraz yapip ustune oyuncaklar asmisti.altinada yorgan dikmisti.
ben de kendim yapcam
Bi şey daha !!! Bizimki eskisi kadar sık emmiyor.. 2 saate bir emzirince yada her istediğinde verdiğimde kusuyor.. Geceleri nerdeyse 4 saat filan uyuduğu halde kalkınca çok iştahlı emmiyor.. Sizinkilerde mi öyle.. Eskiden daha sık emiyordu ve her seferinde çok uzun süre aç kalmış gibi saldırıyordu :)
Bu arada gaz konusunda hala ısrarlıyım, bebişlerimiz emerken hava yuttuğu için gaz oluyo, bizim yediklerimizden değil. Yani bu benim fikrim tabi çünkü öyle olsa benim Zeynep havalanır uçardıben sürekli bakliyat yiyorum koca bir bardak süt de içiyorum hergün. kalsiyum hamilelik dönemindekinden bile önemli şu anda. Gaz olmasın diye üç beş çeşit şeyi döndüre döndüre yiyip sütünüzün miktarını ve kalitesini azaltmayın. Şurda süreceği 3 veya 4. Aya kadar. Dua edelim de bebişlerimiz sabırsızlanıp bir an önce dönmeye hareketlenmeye başlasınlar.
Neyse çok konuştum. Kızım uyuyo kolumun üstünde. Ben yavaştan kayayım yatağın içine kızımla ve uyku moduna geçeyim. Herkes için gazsız sancısız, az uyanmalı güzel bir gece olsun
kızımın ilk 'agu'ları geldi kızlar çok şükür. aslında ilk defa iki gün önce duydum. daha önce de "gıı,guu" diye sesler çıkarıyordu. şimdi yüzüne bakıp her konuştuğumda aguu guu aguu diye tepkiler veriyor kendi kendineyken bile sürekli bi sesler çıkartıyor. zaten kollar bacaklar hiç durmuyor sürekli kıpır kıpırr çok şükür. az daha hareket etmeye başlarsa gazını da rahat çıkarır inş
cok guzel canim yaa
efe de bi aya yakindir ufak tefek sesler cikariyodu.ozellikle bi haftadir konusurken agzimizin icine bakiyo.aguuuu diye bagiriyo bazen esim sesine uyanip seviyo.
bugun salona biraktim mutfakta cay yapiyodum icerden sesleri geliyo aaaaa uuuuuu aguiyyyyy
Merhaba herkese, ben de ilk agularını duydum,10 gün oldu ilk sesleri çıkarması, inanılmaz keyif veriyor insana, nasıl tatlı şeyler bunlar :) arkadaşlar ben bugün oğluma indirime giren tiny love dan dönence ve oyun halısı almayı düşünüyorum. Çok mu olur, birini mi alsam, ikisi de dikkatini çekebilir.
ayy kadinin bebeginin kalp atisini duyunca aglamaya basladim
cinsiyeti ogrenincede agladim
kadin agladi ben agladim
cok duygusal olduk galiba.bu programi cok seviorum ya cok faydali.iki profesor konusuyo daha ne olsun
Kizim 55 gunluk olduGözünaydın cnm,ne güzel..darısı benim kızima..ne kadarlik senin bebegin cnm..kizimda bir haftadir konusunca gulmeye basladı,arada annem konusunca eeee diye ses cikardı ...o eller ayaklar bizde de hic durmuyor..
Neden sırtustu yatirmak icin yastik aliyonuz anlamadim..bende yan yatirma yastigi var,ben sirayla bie saga bir sola yatiriyom.kusarsa sirtustuyken coj tahlikelu..uzun kafasi kiziminKızlar benim oğlumuda sırtüstü yatıramıyoruz anında kusuyor. Ben hamileliğimi gaviscon şişesiyle geçirdim şimdide oğluşuma gaviscon toz kullanıyoruz. bu yüzden Sağa ve sola dönüşümlü çeviriyoruz bu seferde kafası uzadı çocuğun. Bu bahsettiğiniz yastığı bende alsam faydası olurmuki , yani daha fazla uzamasını engellermi acaba ? Anacım çokta pahalıymış 75 lira gerçi faydalı bişise napalım aldığım o kadar gereksiz şeyin yanında bu hiç bişey
Kızlar merhaba.. Bebeğinizin altını her açtığınızda krem sürüyormusunuz..
Ben her bezini değiştirdiğimde bübchen in pişik önleyici kremini sürüyorum doğduğundan beri..
Bazen hiç bişey olmuyor ama bir bakıyorum sonraki bezde kızarıklıklar vs. artmış..
Bebeğe bi sıkıntısı olmadığını düşünüyorum çünkü bezi kirlenir kirlenmez hemen ağlamıyor..
Siz neler yapıyorsunuzx??
Evt cnm her sefer suruyom ben..pisik olmasindan korkuyorum.Bi şey daha !!! Bizimki eskisi kadar sık emmiyor.. 2 saate bir emzirince yada her istediğinde verdiğimde kusuyor.. Geceleri nerdeyse 4 saat filan uyuduğu halde kalkınca çok iştahlı emmiyor.. Sizinkilerde mi öyle.. Eskiden daha sık emiyordu ve her seferinde çok uzun süre aç kalmış gibi saldırıyordu :)
Kızlar merhaba.. Bebeğinizin altını her açtığınızda krem sürüyormusunuz..
Ben her bezini değiştirdiğimde bübchen in pişik önleyici kremini sürüyorum doğduğundan beri..
Bazen hiç bişey olmuyor ama bir bakıyorum sonraki bezde kızarıklıklar vs. artmış..
Bebeğe bi sıkıntısı olmadığını düşünüyorum çünkü bezi kirlenir kirlenmez hemen ağlamıyor..
Siz neler yapıyorsunuzx??
vay zehra vay demek agzini aciyo ne soylesem diye sasiriyoizin konusunda sana katiliyorum
biz efeyi goturunce doktor o yuzden gripli olan varmi diye sordu demekkiiii
bide maske takin dedi bize.dedigin dogru demekki.
oyun halisini hangi topikte hatirlamiyorum canim daha hamile bile degildim galiba.gorunce hosuma gitmisti.denicem mutlaka
Kızlar benim oğlumuda sırtüstü yatıramıyoruz anında kusuyor. Ben hamileliğimi gaviscon şişesiyle geçirdim şimdide oğluşuma gaviscon toz kullanıyoruz. bu yüzden Sağa ve sola dönüşümlü çeviriyoruz bu seferde kafası uzadı çocuğun. Bu bahsettiğiniz yastığı bende alsam faydası olurmuki , yani daha fazla uzamasını engellermi acaba ? Anacım çokta pahalıymış 75 lira gerçi faydalı bişise napalım aldığım o kadar gereksiz şeyin yanında bu hiç bişey
Canım ben hiç pişik kremi almamıştım sadece evde bulunsun die bepanten almıştım Bende onu kullandım sadece ve etkili de oldu Uyku konusuna gelince de biz şuan 47 günlük olduk Bugüne kadar uyuduğu en uzun süre 3 saat Henüz 4-5 saatleri göremedik malesef ama dört gözle bekliyorum o günleri :)))Kızlar pişik konusunda naçizane fikrimi paylaşmak istedim. Ben de evi mustelalarla doldurup şu an eline bile almayanlardanım. Kızıma hastanede mustela pişik önleyici kullanmıştım, kendi canımın acısından iyi ilgilenemedim sanırım eve geldikten sonra, 3-5 günlük falandı heralde bacaklarının kalçayla birleştiği kısımda derileri soyulmuş gibi pişik olmuştu yavrum. Mustela pişik tedavi kreminden sürdüm bana mısın demedi. Ön kısmına Bepanthol totoya zeytinyağı herşeye birebir. Kızımın altı pamuk gibi bembeyaz maşallah. Şiddetle tavsiye ederim.
Bi de sizin kuzular kaç günlükken daha uzun uyumaya başladı? Biz 33 günlük olduk bugün, kızım hala gece 2, max 2,5 saatte bir uyanıyo emmek için. Bu 3-4 hatta 5 saat kesintisiz uyuduğunu söyleyenler var facebook daki grupta, ne zaman oluyo o iş
Kızımın akşam yemeğinden sonra başlayan ve yatana kadar sürdürdüğü nur topu gibi bir ağlama krizimiz oldu 1 haftadır. Hayırlı olsun
Bu arada gaz konusunda hala ısrarlıyım, bebişlerimiz emerken hava yuttuğu için gaz oluyo, bizim yediklerimizden değil. Yani bu benim fikrim tabi çünkü öyle olsa benim Zeynep havalanır uçardıben sürekli bakliyat yiyorum koca bir bardak süt de içiyorum hergün. kalsiyum hamilelik dönemindekinden bile önemli şu anda. Gaz olmasın diye üç beş çeşit şeyi döndüre döndüre yiyip sütünüzün miktarını ve kalitesini azaltmayın. Şurda süreceği 3 veya 4. Aya kadar. Dua edelim de bebişlerimiz sabırsızlanıp bir an önce dönmeye hareketlenmeye başlasınlar.
Neyse çok konuştum. Kızım uyuyo kolumun üstünde. Ben yavaştan kayayım yatağın içine kızımla ve uyku moduna geçeyim. Herkes için gazsız sancısız, az uyanmalı güzel bir gece olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?