dusunmeden konusmasindan iyidir canim ihihiiiNasreddin hoca misali sizinkiler konuşursa benim kızım da düşünür...o öyle yaparken ben de ses deneme bir, ki deneme bir ki diyorum, o zaman da gülüyor...
rica ederim ne demekTeşekkürler 'miniiikkelebek'
canım benim yediklerimiz gaz yapmıyor diyosun ya o kadar seviniyorum ki okuyunca. artık ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. süt zaten hiç içmiyorumama bugün içcem bakalım inşallah. 1 haftada 3 kilo verdim, evde de yalnız olunca takatsiz kalıyorum. dün akşamda sütümün azaldığını hatta bittiğini farkettim. sanki yemiyoruz da olmuyo mu gaz, yiyorum bugünden itibaren bende arkadaş:) gidip kuru fasulye mi vursam ne yapsam:)
hayırlı olsun kızlar. inşallah 'anne seni çok seviyorum' dediği günleride görürsünüz:)) bişey merak ediyorum benim kız hala tam göremiyor çok yaklaşırsam takip ediyo 44 günlüğüz, ne zaman görüp gülümsemeye başlayacaklar acaba?
bende çok duygulandım. eski günler aklıma geldi. çok şükür elhamdülillah. maşallah bebeklerimize:) Allah acılarını göstermesin.
canım benim yediklerimiz gaz yapmıyor diyosun ya o kadar seviniyorum ki okuyunca. artık ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. süt zaten hiç içmiyorumama bugün içcem bakalım inşallah. 1 haftada 3 kilo verdim, evde de yalnız olunca takatsiz kalıyorum. dün akşamda sütümün azaldığını hatta bittiğini farkettim. sanki yemiyoruz da olmuyo mu gaz, yiyorum bugünden itibaren bende arkadaş:) gidip kuru fasulye mi vursam ne yapsam:).
Canım ben hiç pişik kremi almamıştım sadece evde bulunsun die bepanten almıştım Bende onu kullandım sadece ve etkili de oldu Uyku konusuna gelince de biz şuan 47 günlük olduk Bugüne kadar uyuduğu en uzun süre 3 saat Henüz 4-5 saatleri göremedik malesef ama dört gözle bekliyorum o günleri :)))
kızlar bepanten dedıgınız ısım degıstıren bepantol degıl mı? merhem yanı ben de ondan sureyım barı bazen altını acıtıgmda, mustela suruyorum ama hafıf kızarıklık var ve boyle bırazck da makat kısmında hafıf kanlı bır yapı var sankı yırtık gıbı acaba ben acılı yedım ondan mı oldu ıkınırken kanattı?
Evet eski bepanthen artık bepanthol oldu
kızlar bepanten dedıgınız ısım degıstıren bepantol degıl mı? merhem yanı ben de ondan sureyım barı bazen altını acıtıgmda, mustela suruyorum ama hafıf kızarıklık var ve boyle bırazck da makat kısmında hafıf kanlı bır yapı var sankı yırtık gıbı acaba ben acılı yedım ondan mı oldu ıkınırken kanattı?
İyice makatın içinde mi, pişik yediklernle alakalı olabilirmiş de yırtığın olacağını sanmam... Sanırsam Yırtık hemen öyle görünmez canım, benim büyük kızımdaolmuştu, dr bize gösterdi, iyice açıyor deliği ben de merhem sürerken bakayım dedim de azcık zorladım sonra cesaret edemedim... Göremedim...
bi şey daha !!! Bizimki eskisi kadar sık emmiyor.. 2 saate bir emzirince yada her istediğinde verdiğimde kusuyor.. Geceleri nerdeyse 4 saat filan uyuduğu halde kalkınca çok iştahlı emmiyor.. Sizinkilerde mi öyle.. Eskiden daha sık emiyordu ve her seferinde çok uzun süre aç kalmış gibi saldırıyordu :)
kızımın ilk 'agu'ları geldi kızlar çok şükür. Aslında ilk defa iki gün önce duydum. Daha önce de "gıı,guu" diye sesler çıkarıyordu. şimdi yüzüne bakıp her konuştuğumda aguu guu aguu diye tepkiler veriyor kendi kendineyken bile sürekli bi sesler çıkartıyor. Zaten kollar bacaklar hiç durmuyor sürekli kıpır kıpırr çok şükür. Az daha hareket etmeye başlarsa gazını da rahat çıkarır inş
ben simdilik almicam oynamaya baslayinca kendim yapmayi dusunuyorum.
Kk da bi topikte kendi yapan arkadas vardi.denize girerken kullanilan uzun makarnalar varya ondan 2 taneyi capraz yapip ustune oyuncaklar asmisti.altinada yorgan dikmisti.
Ben de kendim yapcam
.Kızlar merhabaBenım bebış bu aralar memeye fazla saldırmıyo sankı doyumluk degılde keyfı emıyo kuzucum ılk zamanlardakı gıbı emme yok bıde anlıyo konusmalardan hep yanında olayım ıstıyo sankı ..artık buyuyolar belkıde hareketlendıler ılk aya gore ondanmı acep sızde emış ler ne durumda su ıkı aylık kontrolunu dort gozle beklıym bakalım ne kadar kılo almş
slm 25 gunluk bi kizim var ve sag göğsüm mastit oldu ama nasil oldu suan gogsum komple kirmizi ve cok agriyo ustelik sutumde cok azaldi anlamadm niye onceden fiskirirdi resmn yavrum ac kaldi mecburen mamaya basladm ama moralim cok bozuk( kizim zatrn hic uyumuyor gecleri hep ayaktayim gündüzleri ise 1 saat yatp kalkiyo tekrar surekli onunlaym napcam bilmiyorum uyku duzenimz hic yok sizinkilerde boyle mi hiç duzelmeyecek gbi gaz sancisi olabilir mi bilmiyrm ama gazini çıkartıyorum hep zaten biogaia kullaniyrm bakalm nereye kadar boyle olucak göğsüm bi yandan sizliyo sutumde yok uykusuzm yorgunum dus alamiyorm temizlik yapamiyrm galiba artk delircem yardm edin bi akıl verin bana kizlar ((((
Slm 25 gunluk bi kizim var ve sag göğsüm mastit oldu ama nasil oldu suan gogsum komple kirmizi ve cok agriyo ustelik sutumde cok azaldi anlamadm niye onceden fiskirirdi resmn yavrum ac kaldi mecburen mamaya basladm ama moralim cok bozuk( kizim zatrn hic uyumuyor gecleri hep ayaktayim gündüzleri ise 1 saat yatp kalkiyo tekrar surekli onunlaym napcam bilmiyorum uyku duzenimz hic yok sizinkilerde boyle mi hiç duzelmeyecek gbi gaz sancisi olabilir mi bilmiyrm ama gazini çıkartıyorum hep zaten biogaia kullaniyrm bakalm nereye kadar boyle olucak göğsüm bi yandan sizliyo sutumde yok uykusuzm yorgunum dus alamiyorm temizlik yapamiyrm galiba artk delircem yardm edin bi akıl verin bana kizlar ((((
rota virüsü aşısı
bu aşıyı yaptıran var mı .ben ilk kızıma yaptırmamıştım.bunda da kararsızım .aşının içeriğini araştırmak gerekiyor.özel bir marka falan isteyipde mi alıyorsunuz aşıyı yoksa piyasada tek tip mi var.cvplarsanız sevinirim.6. aydan önce bütün dozları yaspılmalıymış.yoksa hiç başlanılmamalıymış
Bi de sizin kuzular kaç günlükken daha uzun uyumaya başladı? Biz 33 günlük olduk bugün, kızım hala gece 2, max 2,5 saatte bir uyanıyo emmek için. Bu 3-4 hatta 5 saat kesintisiz uyuduğunu söyleyenler var facebook daki grupta, ne zaman oluyo o iş
Kızımın akşam yemeğinden sonra başlayan ve yatana kadar sürdürdüğü nur topu gibi bir ağlama krizimiz oldu 1 haftadır. Hayırlı olsun
Bu arada gaz konusunda hala ısrarlıyım, bebişlerimiz emerken hava yuttuğu için gaz oluyo, bizim yediklerimizden değil. Yani bu benim fikrim tabi çünkü öyle olsa benim Zeynep havalanır uçardıben sürekli bakliyat yiyorum koca bir bardak süt de içiyorum hergün. kalsiyum hamilelik dönemindekinden bile önemli şu anda. Gaz olmasın diye üç beş çeşit şeyi döndüre döndüre yiyip sütünüzün miktarını ve kalitesini azaltmayın. Şurda süreceği 3 veya 4. Aya kadar. Dua edelim de bebişlerimiz sabırsızlanıp bir an önce dönmeye hareketlenmeye başlasınlar.
canim ne yaparsan yap sevdigi tarafa donuyo komik bi sekilde
biz kafasinin arkasina bel destek yastigini koyuyoruz.doktor kafasini sola cevirin dedi
ama bi bakiyoz bizim yaramaz yine saga donmusyamuk kafa olucak
Kızlar merhaba.. Bebeğinizin altını her açtığınızda krem sürüyormusunuz..
Ben her bezini değiştirdiğimde bübchen in pişik önleyici kremini sürüyorum doğduğundan beri..
Bazen hiç bişey olmuyor ama bir bakıyorum sonraki bezde kızarıklıklar vs. artmış..
Bebeğe bi sıkıntısı olmadığını düşünüyorum çünkü bezi kirlenir kirlenmez hemen ağlamıyor..
Siz neler yapıyorsunuzx??
Bi şey daha !!! Bizimki eskisi kadar sık emmiyor.. 2 saate bir emzirince yada her istediğinde verdiğimde kusuyor.. Geceleri nerdeyse 4 saat filan uyuduğu halde kalkınca çok iştahlı emmiyor.. Sizinkilerde mi öyle.. Eskiden daha sık emiyordu ve her seferinde çok uzun süre aç kalmış gibi saldırıyordu :)
bu arada kızlar sız bebeklerınızı yyanaklarından opuyormusunuz ben dayanamıyorum sureklı opuyorum yuzunden hem de babası da opuyor napayım ıcıme sokasım gelıyor Allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah
Slm 25 gunluk bi kizim var ve sag göğsüm mastit oldu ama nasil oldu suan gogsum komple kirmizi ve cok agriyo ustelik sutumde cok azaldi anlamadm niye onceden fiskirirdi resmn yavrum ac kaldi mecburen mamaya basladm ama moralim cok bozuk( kizim zatrn hic uyumuyor gecleri hep ayaktayim gündüzleri ise 1 saat yatp kalkiyo tekrar surekli onunlaym napcam bilmiyorum uyku duzenimz hic yok sizinkilerde boyle mi hiç duzelmeyecek gbi gaz sancisi olabilir mi bilmiyrm ama gazini çıkartıyorum hep zaten biogaia kullaniyrm bakalm nereye kadar boyle olucak göğsüm bi yandan sizliyo sutumde yok uykusuzm yorgunum dus alamiyorm temizlik yapamiyrm galiba artk delircem yardm edin bi akıl verin bana kizlar ((((
sag ol cnm ben de onu da arada kullanayım barı.
Ben opuyorum surekli,opmeden durulur mu bilmiyorum..yok cnm makatın ıcınde degıl kenarında, aslıda yırtıık gıbı degıl de boyle nokta nokta kan kan bır sey anlatamadım sanırım:) bepantol sureyım bazen de zeytınyagı en ıyısı deneye deneye ogrenecegız, mustela da zaten bıtmek uzere.
bu arada kızlar sız bebeklerınızı yyanaklarından opuyormusunuz ben dayanamıyorum sureklı opuyorum yuzunden hem de babası da opuyor napayım ıcıme sokasım gelıyor Allah ısteyen herkese nasıp eder ınsallah
Gecmis olsun cnm.ins.sutun artar zamanla.bol su ic.tabii uykuda onemliymis,dinlenemeyince iyi sut azaliyormus..yaninda kmse yokmu yardim ederdi sana..Slm 25 gunluk bi kizim var ve sag göğsüm mastit oldu ama nasil oldu suan gogsum komple kirmizi ve cok agriyo ustelik sutumde cok azaldi anlamadm niye onceden fiskirirdi resmn yavrum ac kaldi mecburen mamaya basladm ama moralim cok bozuk( kizim zatrn hic uyumuyor gecleri hep ayaktayim gündüzleri ise 1 saat yatp kalkiyo tekrar surekli onunlaym napcam bilmiyorum uyku duzenimz hic yok sizinkilerde boyle mi hiç duzelmeyecek gbi gaz sancisi olabilir mi bilmiyrm ama gazini çıkartıyorum hep zaten biogaia kullaniyrm bakalm nereye kadar boyle olucak göğsüm bi yandan sizliyo sutumde yok uykusuzm yorgunum dus alamiyorm temizlik yapamiyrm galiba artk delircem yardm edin bi akıl verin bana kizlar ((((
Kızlar akşam az kaldı ağrıdan ölüyodum
Biz her akşam 10 civarında yıkıyoruz Zeynep'i. Akşam 9 gibi emdi uyudu. 10,30 gibi uyandı yıkadık, emzirdim 11.30 gibi uyudu. Saat 2'ye geliyodu. Bir uyandım sağ mememin ağrısından ölüyorum sandım. Taş gibi olmuş, süt birikmiş sanırım. İçten içten nasıl ağrıyo ama, kalktım hemen, ağlaya ağlaya sağ taraftan emzirdim Zeynep'i ama ağrı geçmiyo. Yattım uyur uyanık arası, 4'te bir daha uyandım tuvalete gittim geri döndüm yorganın altına girdim, nasıl titriyorum, donuyorum yorganın altında. Ağlamaya başladım eşim uyandı, ölüyorum dedimkalktı bana parol getirdi içtim yorganın üstüne battaniye de örttürdüm ama 5'e kadar uyuyamadım. Hala da ağrıyo sağ memem. Dokunmadığım halde zonkluyo. Anladığım kadarıyla ben takip etmeden sol mememi üst üste emzirdim yatmadan önceki saatlerde. Çünkü yatarken bişey yoktu 3 saatte bu hale gelemez. Siz siz olun memeleri sırayla emzirmeyi unutmayın
Cok gecmis olsun cnm..ben her seferinde ikisinide emziriyom..sonrada en son emzirdigim memeden basliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?