2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım, mastit için hafif bir antibiyotik yazıyor drlar, istersen bir göriün..

Muhtemelen uyuyamadığın için sütün azalmıştır... Yardım edecek kimsen yok mu, eğer yoksa benim gibi felsefen şu olacak, saldım çayıra mevlam kayıra...

Ben kızım uyuduğu zaman ilk önce açsam kRnımı doyuruyorum sonra eğwr gece uyuyamamışsam,hop yatağa... Başka işler beklesin, yemek pratik şeyler.. Bir kere sabah iki haşlanmış yumurta, sağlam protein almak gerek, kızım kucağımdayken bie yiyorum... Öğlen bir çorba genelde akşamdan kalma... Akşama ise yemek yapamazsam, eşim gelince yapıyor.. Önce bebeğim, sonra kendim geliyorum.. Bol bol kuruyemiş, kuru meyve su çaylar...

Ha bu arada ev mutfak, hayal edilemeyecek kadar karışık olabiliyor, dediğim gibi saldım çayıra mevlam kayıra...

Kimse yokken daha iyiydim, k.validem ve k. Peder geldi düzenim bozuldu, hele şimdi hasta.. Dolaptan hazır yemeği çıkarıp ısıtmıyor, şimdi öğle yemeği için benim sofra kurmamı bekliyor, ben de bebeğimin uyumasını, kusura bakmasın kimse... El kadar bebekten daha fazla muhtaç olamazlar...
Bir tek salonum düzgündü, çat kapı misafiri oraya alıyordum..ordan da yatağı kaldırmadı bugün, hastaymış, yatarmış diye, şu ana kadar bir kez bile girmedi...allah sabır versin...

bu ön süt arka süt meselesini anlamadım ben ya saçma geliyor bana. süt bebek emmeye başladığı anda üretilmeye başlıyor, şişlik damarların hazır olduğu anlamına geliyor diye biliyorum. kadir tuğcu da öyle diyor hatta.
sütünü sağanlar farketmiştir göğsündeki sütün tamamını sağmasan da biberonun üzerine yağ tabakası çıkar sütün içine karışıktır o merak etmeyin. kul yapısı değil onlar, böyle bir kusur bulunması mümkün değil kanımca

Ben şampuan, vücut losyonu, pişik önleyici krem ve hassas ciltler için yüz kremi hepsini mustela kullanıyorum çok memnunum hepsini de internetten aldım hatta yedeklerini bile aldım koydum daha uygun fiyat eczanelere göre..

Geçmiş olsun canım, çapak olayı bizde de var. Doktorum ılık su ve pamukla sil zamanla geçer demişti. Geçen Zahide'de çocuk doktoru sütünüzden damlatıp pamukla silebilirsiniz dedi.

Geçmiş olsun canım, çapak olayı bizde de var. Doktorum ılık su ve pamukla sil zamanla geçer demişti. Geçen Zahide'de çocuk doktoru sütünüzden damlatıp pamukla silebilirsiniz dedi.

bize fayda etmedi onlar doktor damla verdi çok fena. elimde pamukla geziyorum resmen, sürekli silmek gerekiyor

ya bnım kafam karıştı ön sut arka süt hıç böle düşünmedım ben e bıdahakıne arkayı emmış olmucakmı sonuçta bebek emdığınde gelıyo sut o an ınıyo bır cızlaması var dıgerındende akıyo durdurmasam

Oglum bana cekti herhalde gunduz uykusu bilmiyor babasina cekseydi yastigi gorunce horul horul uyurdu sizinkiler uyuyormu kizlar benimki neden uyumuyor ya emzirir haldeyim yada pispisliyorum ben ne zaman is guc yapicam gunduzleri nasil derin uyutucam

canım bu doktordan doktora değişmiyor bilimsel bi durum yani.bana 3 dr umun da dediği:'' sütün olgunlaşma süresi en az 2 saat.ilk saat karbonhidrat ve yağ üretilir 2. saate doğru süt diğer besinlerden zengin hale gelir.''bu yüzden zamansız emen bebeğin yüzünde vücudunda akne benzeri döküntüler oluyomuş.yapılacak bişey yok çünkü ben bebeğimi bu bilgiye göre 2 saatte 1 emzirsem bebeğim apartmanı ayağa kaldırır.ne geldiyse vermek zorundayım.zaten zor emiyo bırakcak diye korkuyorum

ben de ıkı saatte bır emzırıyorum gece ve gunduz, zaten kendı uyanıyor arada gunduz cok nadır 3 saat falan uyudugunda kaldıramıyorum uyanamıyor o zaman emzırmıyorum

ben de ıkı saatte bır emzırıyorum gece ve gunduz, zaten kendı uyanıyor arada gunduz cok nadır 3 saat falan uyudugunda kaldıramıyorum uyanamıyor o zaman emzırmıyorum

cnm ben denedim onu.nafile bizimki ne zaman bağırırsa vermek zorundayım.çook edepsiz:))ama gece 4 saat fln uyuduysa kesinlikle uyandırmıyorum:)) kendimi de düşünmek zorundayım bi daha uyumuyo yıkar ortalığı...zaten topu topu 5 6 saat uyuyo.hatta ben çoğu kez gazını da çıkarmıyorum.napiyim gözünü açmadan yatırmazsam uyku haram bana.uyumayınca da süt olmuyo

bu ön süt arka süt olmuyor o zaman, göğüs boşalmayınca geride kalan kaliteli de olmuyor, her bekleme süresinde yeni süt üretimi yapılıyor. gelenin kalitesi yeter ona boşver sen doktorları. kardeşim memeyi ağzından çıkarmazmış 4 aylıkken 9 kiloymuş kalitesiz olsa o kadar büyüyemezdi herhalde.
bir birini bir diğerini verince iki saati tamamlıyordur herhalde ya, yarım saatte bir mi emiyor senin kuzu

cnm benımkı de ne zaman ısterse verıyorum ama genelde bu ıkı saat oluyor zaten mıkırdanmaya baslıyor ama gecelerı cooook zor uykuya dalıyor yaaa ne zaman yatagına koysam uyanıor kucagıma alıyorum uyuyor tekrar yatagına koyuyorum tekrar uyanıyor kısır dongu:)))

işte ön sütten kasıt odur zaten.1 saati geçmeden emzirince sadece karbonhidrat ve yağ alıyo protein vs arkadan geliyor.zaten senin kardeşini 9 kilo yapan 1.saa sütüymüş bence:))

aynen canım koyuyorum uyanıyo alınca da kucakta uyuyo sanırıım bizim kokuyu istiyolar ama çok şey istiyolar.inatla almıyorum yatağıma.alışırsa çok fena.gece 11 de başlayıp sabah 8 de uyuttuğumu bilirim.1 hafta önce oldu daha.napalım bazen çok kızıyorum.sonra kendimi dünyanın en kötü annesi gibi hissediyorum hep.

benımkı saat bası emıyo ama nasıl emıyo çok az bana göre e bu durumda nasıl bu bebek bu kadar kısa sürede memnın ön sütünü arka sütünü alacak anlamış degılım .doktora acık acık sordum bıde emme yı bı duzene sokayımmı dıye bana dedıkı ne zaman ıstere ver saate bakma dedı .. Bak yıne uyandı emzırmem lazım saatı geldıı kendı ıs

canim gecmis olsun biz unibaby kullaniyoduk doktor degistirdi oilatum junior un setini verdi.dus suyu sampuan ve krem.krem yuzunun kurulugunu tamamen giderdi.hemde uc gunde
opuyom hemde ne opmek valla zor bile tutuyorum severken cocugu bozarim diye korkuyorum
guzel fıkır canım benımde aklıma yattı ben de yaapayım yavruma nette varmıdır acaba makarnalarla yapılı olark model
ben bulunca paylasayim burda canim
Evet eski bepanthen artık bepanthol oldu

canim mastit mi oldun sen aman dikkat et of cok fenadir.
mutlaka doktora gorun antibiyotiksiz gecmiyo mastit

ben bu sabah agladim ya 1 saat salladim uyumadi.meme verdim almadi agladi.en sonunda yataga aldim ayagimda salladim oyle uyumusuz ikimizde.tabi esimle basli kicli yattik

canım bende 2 saatte bir emsin istihorum amaaaaa olmuyo..45 dk dayanıyo zorlasam 1 saat oluyo o da aglayarak yada emzik vererek oyalanıyo. ve 5 dk emdikten sonra bırakıyo.suratı da heeeep sivilceli. nasıl düzene girecek bilmem..

ben de sana katılıyorum canım.pişik için bepantol güzel gerçeten.ben de kullanıyorum.eğer kırmızılık çok olursa bir kaç kez travazol krem sürüyorum.pişikten yana sorunumuz olmuyor çok şükür.bugün dr kontrolümüz vardı.gazının çok olduğunu ve büyük ihtimalle beni emerken oluştuğunu söyledi.ben de öyle eşime ve kızımAne yaparsam yiyorum.ilk haftalar kv nerdeyse birşey yedirtmiyordu gaz için.yine sıkıntılıydık.şimdi herşeyi yiyorum yine aynı.ama en azından süt sıkıntısı çekmemiş oluyorum.bizim de o ağlama krizimiz sabah 5 gibi başilıyor.baba işe gidene kadARdevam ediyor

öfff valla kafam allak bullak oldu zaten dakkasında emıyo doyuyo sütün önü arkası kalmıyo ..he bıde sut memede yokkı bebıs emdığinde ındıgini hıssedıyom az emenler nolcak önu arkası kalmıyo .rabbım bılır ısını . Ben ne varsa ne zaman ısterse verıyom gerısı berı gerdıı doğrusu eskıden bole bısı mı vardı dımı ama ..benımkındede var sıvılceler doğduğundan berı hıç bıse de kullanmıyom doktor vermedı bıle bı varlar bır kayboluyolar demek kı sütten oluyomuş ..

bugün dr a gittik SENAmla.çok şükür kilomuz ve boyumuz artmış.yarın kırkımız da çıkıyor.burun ve göz için damla verdi.

dr muayene ederken sürekli güldü.sonra dönenceyi çalıştırdı dr umuz gözüyle çok güzel takip edebiliyor.gelişimimiz iyiymiş çok şükür.kalça usg sini martta yaptırmaya karar verdim.aşı da ise kararsızım hala.dr bana bıraktı.bizden bugünlük bukadar.süt meselesine gelince benim kızım bazen yarım saatte bir emiyor, bazen 4 saat emmiyor.kilo alımı düzenliyse nezaman istiyorsa ver dedi drumuz.saat takıntısı yapmamalıymışız.zaten artık emzirirken saate falan bakmamaya çalışıyorum.artık kendi acıkınca haber vermeyi de öğrensin .zaten veriyorlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…