Endiselenme cnm,buyudu artik bebisler,bende doktira srdum,sakin uyandrma geceleri,kendi uyanir dedi...gunduz 3 saatte bir,gece benimkude uyuyor arada 4-5 saat..kızlar uyku muhabbeti geçmişte geçen gün ben de tedirgin oldum. bir iki gün önce gece 5 buçuk saat uyumuş kızım. bende uyumuşum. sonra ıkır mıkır sesler çıkarınca gözümü bi açtım kaç saat geçmiş. bi telaşla emzirdim. eşim büyük artık o diye teselli etti beni ama 3 saat deyince siz... bişey olmamıştır inşallah.
İns. Cnm alirsin..bende hic sormadim verir diye dusunuyorum ..keske bulsak,millet nasil ayarliyor ya sasiyorum.,hastanede calisan bir dr bile olsa olur cnm,eskiden birsuru doktora gorunuyrdun sdimdi sadece imza yetiyormus..bende burdan alamazsam ,memlekete gidicem babama bul brini dedimBende hamileligimi takip eden dr la konustm 10 10 toplm 20 verirm dedi aile hekiminden pek ümidm yok benimkalanida ücretsz alcam sanrm zor olcak ama. Parayla falan verseler heyet raporunu keske tandk dr da yokki
ay kızlar anlamıyorum hani kırkı çıkınca düzene girerdi bebekler benim oğlum tam tersi oldu bugün tam kırkıncı günümüz ama hiç uyumuyor ağlıyor ayrıca bu aralar hep oğlumun aç olduğunu tam doymadığını düşünüyorum sütümde azaldı bir kaç gündür açtır diye mama veriyorm ama almıyor aç olsa alır dimi birde son 10 gündür falan kanamam kesilmişti yani çok az oluyordu günlük ped bile batmıyordu ama son 2 gündür resmen adet gibi dolu dolu ped batıyor acaba adet mi oldum bilemedim
Herkes normal demis el emmesine ama benimki acken emiyor.biberonla besledigim icin uc saatte besliyorum.gece uc saati gecirince elini emmeye basliyo ordan anliyorum. Sen anlardin aslinda ac olup olmadigini. Ben parmagimi emdiriyorum ac olup olmadigini anlamak icin.Herkese hayırlı akşamlar, kızım bugün pası elini ağzına sokup emiyor
3-4 gün öncesine kadar emzik alıyordu bıraktı acaba emzik mi sanıyor elini? Elini çekip emziği veriyorum almıyor , aç mı acaba yawrum? Rutini aynı akşam huzursuzluğu vardı şimdi de öyle, 3 kilo doğdu ilk ay 800 ikinci ay 600 gr aldı, Dr umuz görmedi sağlık ocağında tartıldı, sizce aç mı kızım? Mamaya başlayanlar Dr tavsiyesi ile mi başladınız yoksa kendi kararınız mı?
ya özür dilerim beki çok özel ama doğumdan sonra hala eşiyle birliktelik yaşamayan var mı?
Varr cnm bizde siftah olmadi henuz,tam iki aylik oldu bebisim,.ya özür dilerim beki çok özel ama doğumdan sonra hala eşiyle birliktelik yaşamayan var mı?
Olmaz mı cnm,zaten surekli bebekle ugrasmaktan onu gorcek halim yok..benim kide hep is seyahatinde oluyor,evde olsa bile yorgun ve uyuyor..annemler burdaydi iki aydir zaten kosturmaca gelen gidenle geciyor zaman.bende daha cok ilgi bekliyorum esimde gostermeyinceküsüp duruyorum ona konusmadan gecti gunler,.Hanımlar merhaba,şu an saat gecenin 2:30 u, uyuyamıyorum çünkü giderek eşimden soğuduğumu hissediyorum ve ne yapabilirim diye bakıyorum. Sizde de böyle oldu mu? Bir hafta önce eşimle tartıştık. Temelinde doğumdan sonra yardıma gelen kayınvalideme güleryüzlü davranmayıp saygısızlık etmişim diye başlayan ve 3yıldır iki günlükte olsa tatil yapalım diye kaç defa kavga etmemize rağmen hiç tatil yapmayıp kardeşinin Almanya gezisinin parasını karşılaması ile devam eden tartışma oldu,tartışmayı bitirdik o düzeldi o iyi ama ben bitiremedim sanırım,sürekli kafamda döndürüp duruyorum; 3 yıldır yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları aklıma geliyor, içimde kalan o kadar şey oldu ki bunlar aklıma geliyor, bana 3 yıldır ne bir yıldönümü ne de başka bir özel günü yaşatmaması (hatta ilk yıldönümümüzde o kadar kötü geçmişti ki diğer yıldönümleri kutlamak bile istemedim, 3. yıldönümü yakın hatırlamak bile istemiyorum), alırım yaparım diye söz verdiği hiç birşeyi yapmaması (kendiside ihtiyaç hissediyorsa alıyor yoksa almaz) vs gibi durumlar düşünüp duruyorum giderek soğuyorum. Doğum sonrası hormonların da etkisi vardır belki. Siz de de böyle oldu mu? İyi yönlerini düşünmeye çalışıyorum olmuyor, evine çocuğuna düşkün, iyi niyetli , dürüst biri. Bilmiyorum.
Hanımlar merhaba,şu an saat gecenin 2:30 u, uyuyamıyorum çünkü giderek eşimden soğuduğumu hissediyorum ve ne yapabilirim diye bakıyorum. Sizde de böyle oldu mu? Bir hafta önce eşimle tartıştık. Temelinde doğumdan sonra yardıma gelen kayınvalideme güleryüzlü davranmayıp saygısızlık etmişim diye başlayan ve 3yıldır iki günlükte olsa tatil yapalım diye kaç defa kavga etmemize rağmen hiç tatil yapmayıp kardeşinin Almanya gezisinin parasını karşılaması ile devam eden tartışma oldu,tartışmayı bitirdik o düzeldi o iyi ama ben bitiremedim sanırım,sürekli kafamda döndürüp duruyorum; 3 yıldır yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları aklıma geliyor, içimde kalan o kadar şey oldu ki bunlar aklıma geliyor, bana 3 yıldır ne bir yıldönümü ne de başka bir özel günü yaşatmaması (hatta ilk yıldönümümüzde o kadar kötü geçmişti ki diğer yıldönümleri kutlamak bile istemedim, 3. yıldönümü yakın hatırlamak bile istemiyorum), alırım yaparım diye söz verdiği hiç birşeyi yapmaması (kendiside ihtiyaç hissediyorsa alıyor yoksa almaz) vs gibi durumlar düşünüp duruyorum giderek soğuyorum. Doğum sonrası hormonların da etkisi vardır belki. Siz de de böyle oldu mu? İyi yönlerini düşünmeye çalışıyorum olmuyor, evine çocuğuna düşkün, iyi niyetli , dürüst biri. Bilmiyorum.[/QUOTE
Canım senin eşin öyle bir insan özel günlere gezmelere hediye almaya gelince eli cebine gitmiyo belliki bunu ksbul etmelisin önce tatlım yoksa hep takar ve üzülürsün. Ayrıca bence çoğumuzun eşi böyle benimkide aynı,neler ettim bana bi doğum hediyesi alsın diye hatıra kalsın istiyodum (gerçi ben pırlanta istiyodum ya neyse:) almadı o kadar para veremeyiz dedi napayım şimdi , eşinin diğer güzel yönlerini düşün bence evine çocuğuna düşkün diyosun maşallah bu ne kadar önemli farkındamısın heleki malesef türk erkekleri arasında nadide bizim kocalarımız nadide . Bu arada Kadınlar günğmüz emekçi kadınlarımızın günü kutlu olsun arkadaşlar.
Bizde yaptırıcaz rotayı Allah izin ederse çevremdeki bütün sağlıkçılar tavsiye ediyo.Ben yaptircam,oglumda da yaptirdim..dr.cok onemli bu asi dedi,yani normal ishal degil ki bu ..dr bana hastanee yatar,kilo kaybeder eger bunu. Goze alirsan yaptirma dedi..saglik ocaginin asi kartinda bile tarihleri yazilmis..
kızlar uyku muhabbeti geçmişte geçen gün ben de tedirgin oldum. bir iki gün önce gece 5 buçuk saat uyumuş kızım. bende uyumuşum. sonra ıkır mıkır sesler çıkarınca gözümü bi açtım kaç saat geçmiş. bi telaşla emzirdim. eşim büyük artık o diye teselli etti beni ama 3 saat deyince siz... bişey olmamıştır inşallah.
Gunaydin kizlar dun kv geldi misafir vatmis kabul ediyimmi dedi et dedi bisey yapilacak yapayim un var yogurt var dedi salata diye yogurtu borek diye de unu vericez onlerine neyse mirin kirin ettim ne isleri vsr mevlute niye gelmediler gecen misafir de kimse cicugima bike bakmadi diyince su boregi ve patates salatasini ben yapiyim dedi hic yoktsn iyi arsiz suratsiz olmak lazim demekki sesini cikarmazsan hersey sana kalir giyinip suslenip misafirle haziri yemege gelirdi zafer kazanmis gibiyim bu arada ugur bocegi dis demidsin ne disi ayol erken degilmi yasinda cikmiyomu dis
Arkadaslar benim oglan salya akitmaya basladi bide az kaka yapiyo sanirim disi cikacak sizinlilerde de varmo boyke bir durym tam gazi bitecelk rahat edicez diye dusunurken simdide disi cikti inskolay atlatir
Nerdeee 1 yas cnm,olumun 6. Ayda cikti,ondan önce bir ayda huysuzluk,gece aglayarak uyanmas basladı..her cocuk farkli zamabda cikariyor..gecen cocuk doktoru vardi tv de,2 hastamin dedi dogunca disleri varmisDiş mi ? Diş bu aylarda çıkmıyor bildiğim kadarıyla 1 yaşına yakın çıkıyor belirtileri 7. Ay gibi başlıyor yani ben böyle biliyorum
Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar
Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?