ya özür dilerim beki çok özel ama doğumdan sonra hala eşiyle birliktelik yaşamayan var mı?
Arkadaslar benim oglan salya akitmaya basladi bide az kaka yapiyo sanirim disi cikacak sizinlilerde de varmo boyke bir durym tam gazi bitecelk rahat edicez diye dusunurken simdide disi cikti inskolay atlatir
Hanımlar merhaba,şu an saat gecenin 2:30 u, uyuyamıyorum çünkü giderek eşimden soğuduğumu hissediyorum ve ne yapabilirim diye bakıyorum. Sizde de böyle oldu mu? Bir hafta önce eşimle tartıştık. Temelinde doğumdan sonra yardıma gelen kayınvalideme güleryüzlü davranmayıp saygısızlık etmişim diye başlayan ve 3yıldır iki günlükte olsa tatil yapalım diye kaç defa kavga etmemize rağmen hiç tatil yapmayıp kardeşinin Almanya gezisinin parasını karşılaması ile devam eden tartışma oldu,tartışmayı bitirdik o düzeldi o iyi ama ben bitiremedim sanırım,sürekli kafamda döndürüp duruyorum; 3 yıldır yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları aklıma geliyor, içimde kalan o kadar şey oldu ki bunlar aklıma geliyor, bana 3 yıldır ne bir yıldönümü ne de başka bir özel günü yaşatmaması (hatta ilk yıldönümümüzde o kadar kötü geçmişti ki diğer yıldönümleri kutlamak bile istemedim, 3. yıldönümü yakın hatırlamak bile istemiyorum), alırım yaparım diye söz verdiği hiç birşeyi yapmaması (kendiside ihtiyaç hissediyorsa alıyor yoksa almaz) vs gibi durumlar düşünüp duruyorum giderek soğuyorum. Doğum sonrası hormonların da etkisi vardır belki. Siz de de böyle oldu mu? İyi yönlerini düşünmeye çalışıyorum olmuyor, evine çocuğuna düşkün, iyi niyetli , dürüst biri. Bilmiyorum.
ay kızlar anlamıyorum hani kırkı çıkınca düzene girerdi bebekler benim oğlum tam tersi oldu bugün tam kırkıncı günümüz ama hiç uyumuyor ağlıyor ayrıca bu aralar hep oğlumun aç olduğunu tam doymadığını düşünüyorum sütümde azaldı bir kaç gündür açtır diye mama veriyorm ama almıyor aç olsa alır dimi birde son 10 gündür falan kanamam kesilmişti yani çok az oluyordu günlük ped bile batmıyordu ama son 2 gündür resmen adet gibi dolu dolu ped batıyor acaba adet mi oldum bilemedim
Kızlar oğlum dün nerdeyse hiç uyumadı bügünde uyanmıyor emiyor uyuyor ateşini ölçtüm 35,2 odası 25 derece üstünüdr iyi giydirdim . Ateşinin 35,2 olması normal mi sizce ?
Kızlar oğlum dün nerdeyse hiç uyumadı bügünde uyanmıyor emiyor uyuyor ateşini ölçtüm 35,2 odası 25 derece üstünüdr iyi giydirdim . Ateşinin 35,2 olması normal mi sizce ?
Hanımlar merhaba,şu an saat gecenin 2:30 u, uyuyamıyorum çünkü giderek eşimden soğuduğumu hissediyorum ve ne yapabilirim diye bakıyorum. Sizde de böyle oldu mu? Bir hafta önce eşimle tartıştık. Temelinde doğumdan sonra yardıma gelen kayınvalideme güleryüzlü davranmayıp saygısızlık etmişim diye başlayan ve 3yıldır iki günlükte olsa tatil yapalım diye kaç defa kavga etmemize rağmen hiç tatil yapmayıp kardeşinin Almanya gezisinin parasını karşılaması ile devam eden tartışma oldu,tartışmayı bitirdik o düzeldi o iyi ama ben bitiremedim sanırım,sürekli kafamda döndürüp duruyorum; 3 yıldır yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları aklıma geliyor, içimde kalan o kadar şey oldu ki bunlar aklıma geliyor, bana 3 yıldır ne bir yıldönümü ne de başka bir özel günü yaşatmaması (hatta ilk yıldönümümüzde o kadar kötü geçmişti ki diğer yıldönümleri kutlamak bile istemedim, 3. yıldönümü yakın hatırlamak bile istemiyorum), alırım yaparım diye söz verdiği hiç birşeyi yapmaması (kendiside ihtiyaç hissediyorsa alıyor yoksa almaz) vs gibi durumlar düşünüp duruyorum giderek soğuyorum. Doğum sonrası hormonların da etkisi vardır belki. Siz de de böyle oldu mu? İyi yönlerini düşünmeye çalışıyorum olmuyor, evine çocuğuna düşkün, iyi niyetli , dürüst biri. Bilmiyorum.
Nerdeee 1 yas cnm,olumun 6. Ayda cikti,ondan önce bir ayda huysuzluk,gece aglayarak uyanmas basladı..her cocuk farkli zamabda cikariyor..gecen cocuk doktoru vardi tv de,2 hastamin dedi dogunca disleri varmis
Sağol cnm hepimizin kutlu olsun
Offf...
Kizlar bugun ani bi kararla doktora goturduk oglusumu. Cunku cok kilo almisti. 50 gunluk bebek 6200 kilo. Dr. Sok ne yaptiniz boyle diye. 4 aylik bebek bu kadar olmali diyo. Rejimdeyiz biz yani. Onun disinda bi sikintisi yok dedi cok sukur. Bakalim normale donecekmi kilomuz.....
kaç kilo doğmuştu ki biz 50 günlükken 4800 falandık 3 kilo doğdu nasıl bi rejim verdi ki
3500 doğdu canım. rejim işin şakasıda, 2saate bir yedir her istediğinde verme dedi.
kızlar oğlum bugün 73 günlük oldu ilk günlerde göğsüm şişiyordu şimdi ise fos fos sünger gibi oldu aynı şeyleri yememme rağmen bazı günler yine şişiyor aynı şeyleri yiyorum ertesi gün şişmiyor 2 gündür bezi de dolu dolu değil ama günde 2 3 kez sarı kaka yapıyor.gaz sancıından mı açlıktan mı ağlıyor çözemedim ilk doğdupunda küvezde kalmıştı dolaba süt atmıştım o sütlerden çözüp verdim 10 20 cc kadar aldı sonra gazını çıkarıken ağzından onu da çıkardı ben emzirdikten sonra da böle yapıyor emziriyorum gazını çıkarırken onu kusuyor kimi zman kesik kesik kimi zaman süt gibi oluyoryardım edin lütfenn
Offf...
Kizlar bugun ani bi kararla doktora goturduk oglusumu. Cunku cok kilo almisti. 50 gunluk bebek 6200 kilo. Dr. Sok ne yaptiniz boyle diye. 4 aylik bebek bu kadar olmali diyo. Rejimdeyiz biz yani. Onun disinda bi sikintisi yok dedi cok sukur. Bakalim normale donecekmi kilomuz.....
Günaydın güzel kadınlar, oğlum 50 günlük henüz bişeyleri tutmuyor, beni kardeşini gözleriyle takip ediyor okadar sizinkiler elleriyle bişeyler tutuyormu acaba.
canım sütün yetiyo mu bilemem ama ben kendi rutinimizi anlatayım sana ona göre bi bak bakalım.kızlar oğlum bugün 73 günlük oldu ilk günlerde göğsüm şişiyordu şimdi ise fos fos sünger gibi oldu aynı şeyleri yememme rağmen bazı günler yine şişiyor aynı şeyleri yiyorum ertesi gün şişmiyor 2 gündür bezi de dolu dolu değil ama günde 2 3 kez sarı kaka yapıyor.gaz sancıından mı açlıktan mı ağlıyor çözemedim ilk doğdupunda küvezde kalmıştı dolaba süt atmıştım o sütlerden çözüp verdim 10 20 cc kadar aldı sonra gazını çıkarıken ağzından onu da çıkardı ben emzirdikten sonra da böle yapıyor emziriyorum gazını çıkarırken onu kusuyor kimi zman kesik kesik kimi zaman süt gibi oluyoryardım edin lütfenn
vaaaar2 çocuk olunca daha çoook beklerim gibime geliyor, canıma tak etti artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?