2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
chemen cim senin bebişin belini sıkmıyosa 2 numara kullanmaya devam et bi sorun çıkmaz canım benim kızın belini sıkıyodu o yüzden 3 e geçtim daha rahatız şimdi..

Canım brnim kızımın sanırım gaz sorunu yoktu gayet rahat çıkıyo kayıyısının etkisi varmı bilemiycem

Sıkmıyor cnm,zaten yeni basladik biz 2 numaraya...senin kız tombismi yoksa biraz

yok cnm öyle tombişte deil 5.400gr.ama 2numarada rahat deildi bezini açtığımda belinde bacak arasında lastik izleri vrdi o yüzden 3 e geçmeye karar verdim şimdi hem onun bacakları beli rahat hemde benim içim rahat:))

canım bizde konyada görev yapıyoruz neresinden ki konyanın şimdi konyada mısınız siz cihanbeylideyiz biz
Öylemi cnm,ögretmenmiydin senn.yok cnm biz izmirdeyiz,merkezde oturuyi kv.kpederim bozkırdan.
Kv.ler geliyor pzt.günü konyadan ..cok güzel orasi seviyorum konyayı

Benimkide 5200 ,yakinmis kilolar..bizde de oluyor lastik izi,bende cokmu sikiyom diyordum,bizde olmadi 3 de alalim,daha rahat olur belki

evet cnm kiloları yakınmış.bencede 3 al inan çok rahat edersin :))

Evet canm ögrtmenim :) ben pek sevmiyorum burayi illa memleket :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım. benimki uyumuyodu, hatta tam ultrason çekerlerken gaz sancısı tuttu. çok ağladı dr da çok zorlandı ama çekti yine de. uyursa daha rahat olur tabi ama benimki tam girerken uyandı. neyse bezinin yan bantlarını sırayla çıkarıp poposunun yanındaki kemiklere tutuyo makineyi. inşallah sorunusz atlatırsınız pztsi günü.

Kizlar bebislerinizi emzirme araliginiz kac saat benimki gunduzleri bir bucuk saatte bir emmek istiyor su an 46 gunluk normal mi acaba

Benim bebiş uyanıktı canım 1 dk felan sürdü bebek normalse çok çabuk bitiyomuş

kızlar gaz için om-x kullanan var mı? eşim almış ama günde kaç kere kaç damla veriyorsunuz merak ediyorum. üstünde 4 kere 20 damla yazıyor. çok geldi bana. gün içinde toplamda mı 20 damla demek istemiş acaba?

Kizlar bebislerinizi emzirme araliginiz kac saat benimki gunduzleri bir bucuk saatte bir emmek istiyor su an 46 gunluk normal mi acaba

kızımda 52 günlük. gündüzleri 1.5 saate bir emziriyorum. memeye yapışığız gündüz. bende merak ediyorum normal mi. ama bugün okudum ki herkesin bebeği elini emiyormuş. ben elini emince emziriyodum aç diye. :)meğer açlıktan değil boşluktanmış :) bugün 2 saat yaptım arayı bakalım yarın ne olacak:)

ay inşallah cnm ya valla bi atlatsaydık hayırlısıyla benimkide dışarı çıkınca çok huysuz oluyo dün hastaneye gittik feryat figan deli gibi ağladı inş.pazartesi günü akıllı olur cadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…