doğu batı karması aileler ve çocuklar
chemen cim senin bebişin belini sıkmıyosa 2 numara kullanmaya devam et bi sorun çıkmaz canım benim kızın belini sıkıyodu o yüzden 3 e geçtim daha rahatız şimdi..
Evt cnm,sizinki tam öyle olmus..esin urfali,benimkide konyali
geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda sağlık haberlerini alırsınız Bebeğinizin. Allah şifa versin.
Canım gaz sorunu nunuz varmıydı. ? Bu hoşaf Gaza da yarar mı yaradı mı merak ettim de. Hani kaka yaparken gazı da rahat ça çıkarabilir mi diye düşünüyorum.
Sıkmıyor cnm,zaten yeni basladik biz 2 numaraya...senin kız tombismi yoksa biraz
Öylemi cnm,ögretmenmiydin senn.yok cnm biz izmirdeyiz,merkezde oturuyi kv.kpederim bozkırdan.canım bizde konyada görev yapıyoruz neresinden ki konyanın şimdi konyada mısınız siz cihanbeylideyiz biz
yok cnm öyle tombişte deil 5.400gr.ama 2numarada rahat deildi bezini açtığımda belinde bacak arasında lastik izleri vrdi o yüzden 3 e geçmeye karar verdim şimdi hem onun bacakları beli rahat hemde benim içim rahat:))
Öylemi cnm,ögretmenmiydin senn.yok cnm biz izmirdeyiz,merkezde oturuyi kv.kpederim bozkırdan.
Kv.ler geliyor pzt.günü konyadan..cok güzel orasi seviyorum konyayı
Benimkide 5200 ,yakinmis kilolar..bizde de oluyor lastik izi,bende cokmu sikiyom diyordum,bizde olmadi 3 de alalim,daha rahat olur belki
Öylemi cnm,ögretmenmiydin senn.yok cnm biz izmirdeyiz,merkezde oturuyi kv.kpederim bozkırdan.
Kv.ler geliyor pzt.günü konyadan..cok güzel orasi seviyorum konyayı
Benimkide 5200 ,yakinmis kilolar..bizde de oluyor lastik izi,bende cokmu sikiyom diyordum,bizde olmadi 3 de alalim,daha rahat olur belki
fenlife üzüldüm kalça çıkıklığına zor oluyomu ultrasyonu çekerken bende dün götürdüm kızımı pazartesiye gün verdiler nası çekiyolar çok merak ediyorm bide nette okumuştum bebeğin uyuması gerekiyomuş ulrsyn çekerken öyle daha rahat çekiyolarmış.inş bebeişin düzelir bi an önce erken teşhis çok önemli..
fenlife üzüldüm kalça çıkıklığına zor oluyomu ultrasyonu çekerken bende dün götürdüm kızımı pazartesiye gün verdiler nası çekiyolar çok merak ediyorm bide nette okumuştum bebeğin uyuması gerekiyomuş ulrsyn çekerken öyle daha rahat çekiyolarmış.inş bebeişin düzelir bi an önce erken teşhis çok önemli..
Bende cihanbeyliliyim merkezde mı gorev yapıyorsunuz
Kizlar bebislerinizi emzirme araliginiz kac saat benimki gunduzleri bir bucuk saatte bir emmek istiyor su an 46 gunluk normal mi acaba
çok ince bir davranışta bulunmuş :) ne güzel.
Benim bebiş uyanıktı canım 1 dk felan sürdü bebek normalse çok çabuk bitiyomuş
sağol canım. benimki uyumuyodu, hatta tam ultrason çekerlerken gaz sancısı tuttu. çok ağladı dr da çok zorlandı ama çekti yine de. uyursa daha rahat olur tabi ama benimki tam girerken uyandı. neyse bezinin yan bantlarını sırayla çıkarıp poposunun yanındaki kemiklere tutuyo makineyi. inşallah sorunusz atlatırsınız pztsi günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?