2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bebislerinizi emzirme araliginiz kac saat benimki gunduzleri bir bucuk saatte bir emmek istiyor su an 46 gunluk normal mi acaba

bizim emme saatlerimiz rayına oturmadı henüz hiç saaat tutmadım ben o istedikçe ağladıkça emziriiyorum ama bi tanıdığım bebekler 3 saaten fazla uyursa açlıktan kan şekeri düşermiş ve uyanmaya dermanı kalmazmış o yüzden baktınki 3 saati geçti uyandır emzir demişti.

tomurcuk cum inşallah düzelir kan değerleri üzülme sık sık emzir sütlerimiz antibiyotik olsun miniklerimize inşallah bebek bu bi kilo alır bi verir zamanla herşeyleri düzene girer..

Umutboran aynı şeyi dr bana söledi. 3 saati geçerse kan şekeridüşer uyandr emzir dedi gündüz için. Gece bırak uyusun uyandırma dedi

evet cnm banada bi tanıdığım demişti aklımda kaldı uyuyunca saat tutuyorm gerçi benim kız yarım saat uyuyosa 1 2 saat uyumuyo o yarım saatin acısını çıkarıyo:)

berıanur bence bebşinin bişeyi yok kilo alımıda iyi ortalama değerlerde.benim kızımda elini emmeye başladı bence artık bişeyleri keşfetmek derdindeler açlıktan deil yada emzik verdiysen emziği arıyodur..mama içinde doktora danış daha sonra başla derim

Evet canm ögrtmenim :) ben pek sevmiyorum burayi illa memleket :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabii ki cnm,memleket gibisi yok..bende gezmeyi seviyom orda yoksa yasayamam deniz olmayan yerde bransin ne cnm

Kizlar bebislerinizi emzirme araliginiz kac saat benimki gunduzleri bir bucuk saatte bir emmek istiyor su an 46 gunluk normal mi acaba
Artik buyuyor bebisler cnm,cok sik .ben 2 saatte bir emziriyordum,dr 2 aylik oldu artik 3 e cikar dedi..sen yavas yavas 2 ye cikar,sonra 2.30 yap..

Umutboran aynı şeyi dr bana söledi. 3 saati geçerse kan şekeridüşer uyandr emzir dedi gündüz için. Gece bırak uyusun uyandırma dedi
Anlamadigim su benim cnm,gece uyusun demis,gece dusmezmi kan sekeri..banada uyandirma dedi dr,uyusun dedi..gunduzde 3 saatte bir emzir dedi..

Sinif ögrtmenym canim sen ? Bu arada izn işlerni ne yaptnız 20 nisanda bitiyo benmde dönemi kapatmak istyorum ama nasl olcak bilmyorum

Sinif ögrtmenym canim sen ? Bu arada izn işlerni ne yaptnız 20 nisanda bitiyo benmde dönemi kapatmak istyorum ama nasl olcak bilmyorum

Ben ing.ogretmeniyim..benimde 22 nisanda bitiyor..offf zamam geciyor,daha cook var diye dusunuyordum.bende bu donem gitmek istemiyorum...ben once aile hekiminden isticem,20 gun verse iyi.sonrada heyet almaya caliscam.tanidik dr bulmam lazim..

Kızlar rotavirüs aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz ? benim doktor yaptırabilirsin dedi , çevremde yaptırmadan çok tanıdık var Bende kararsız kaldım?

daha neler. onların kan şekerinin düşeceği zaman geçti rahatla biraz.

kızlarr primadan memnun kalan bi tek benim heralde

ben de varım ikinci çocuğu da primayla büyütüyorum

Kızlar rotavirüs aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz ? benim doktor yaptırabilirsin dedi , çevremde yaptırmadan çok tanıdık var Bende kararsız kaldım?

ben oğluma yaptırmadım buna da yaptırmayacaım. rota bulmazsa başka virüs buluyor ishal olacağı varsa yine oluyor.

Ewet ben de rota virüs aşısını sorcaktım.
Dr böle bişe var. 2 doz, toplamda 300 lira dedi ama ben yaptırmicam galiba. Bana ticari bişe gibi geldi :/

ay kızlar anlamıyorum hani kırkı çıkınca düzene girerdi bebekler benim oğlum tam tersi oldu bugün tam kırkıncı günümüz ama hiç uyumuyor ağlıyor ayrıca bu aralar hep oğlumun aç olduğunu tam doymadığını düşünüyorum sütümde azaldı bir kaç gündür açtır diye mama veriyorm ama almıyor aç olsa alır dimi birde son 10 gündür falan kanamam kesilmişti yani çok az oluyordu günlük ped bile batmıyordu ama son 2 gündür resmen adet gibi dolu dolu ped batıyor acaba adet mi oldum bilemedim

Merak etme canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz Bebeğin kırkı çıktıltan sonra insan hemen 41.gün değişecek zannediyor ama yaklaşık bir hafta değişmiyor hatta sanki daha çok ağlıyo huysuzlanıyor gibi ama sonra yavaş yavaş düzene giriyor Kanama meselesine gelincede biz 2 aylık olcaz bi kaç gğn sonra bugün bende de kanama başladı bende adet oldum galiba Bi sorunumuz yoktur umarım

Ben yaptircam,oglumda da yaptirdim..dr.cok onemli bu asi dedi,yani normal ishal degil ki bu ..dr bana hastanee yatar,kilo kaybeder eger bunu. Goze alirsan yaptirma dedi..saglik ocaginin asi kartinda bile tarihleri yazilmis..

Arkadasim ben ankaradayim
hangi hastane ve hangi bolumden aliniyormus heyet raporu bilgi verirsen cok sevinirim

kızlar uyku muhabbeti geçmişte geçen gün ben de tedirgin oldum. bir iki gün önce gece 5 buçuk saat uyumuş kızım. bende uyumuşum. sonra ıkır mıkır sesler çıkarınca gözümü bi açtım kaç saat geçmiş. bi telaşla emzirdim. eşim büyük artık o diye teselli etti beni ama 3 saat deyince siz... bişey olmamıştır inşallah.

Ben ing.ogretmeniyim..benimde 22 nisanda bitiyor..offf zamam geciyor,daha cook var diye dusunuyordum.bende bu donem gitmek istemiyorum...ben once aile hekiminden isticem,20 gun verse iyi.sonrada heyet almaya caliscam.tanidik dr bulmam lazim..

Bende hamileligimi takip eden dr la konustm 10 10 toplm 20 verirm dedi aile hekiminden pek ümidm yok benim kalanida ücretsz alcam sanrm zor olcak ama. Parayla falan verseler heyet raporunu keske tandk dr da yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…