Kizlar bebislerinizi emzirme araliginiz kac saat benimki gunduzleri bir bucuk saatte bir emmek istiyor su an 46 gunluk normal mi acaba
Dilzar & sevgili arkadaşlar,
Ben burada yazmadım ama Barış'ımın kilo alışı durdu, hatta zayıflamaya başladı. Kan degerlerinde inanılmaz bir dusus var. Allahım korusun. Dua edin yavrulanız zayıflamıyor. Hepiniz allah'a emanet olun
Umutboran aynı şeyi dr bana söledi. 3 saati geçerse kan şekeridüşer uyandr emzir dedi gündüz için. Gece bırak uyusun uyandırma dedi
Herkese hayırlı akşamlar, kızım bugün pası elini ağzına sokup emiyor
3-4 gün öncesine kadar emzik alıyordu bıraktı acaba emzik mi sanıyor elini? Elini çekip emziği veriyorum almıyor , aç mı acaba yawrum? Rutini aynı akşam huzursuzluğu vardı şimdi de öyle, 3 kilo doğdu ilk ay 800 ikinci ay 600 gr aldı, Dr umuz görmedi sağlık ocağında tartıldı, sizce aç mı kızım? Mamaya başlayanlar Dr tavsiyesi ile mi başladınız yoksa kendi kararınız mı?
Tabii ki cnm,memleket gibisi yok..bende gezmeyi seviyom orda yoksa yasayamam deniz olmayan yerdeEvet canm ögrtmenim :) ben pek sevmiyorum burayi illa memleket :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Artik buyuyor bebisler cnm,cok sik .ben 2 saatte bir emziriyordum,dr 2 aylik oldu artik 3 e cikar dedi..sen yavas yavas 2 ye cikar,sonra 2.30 yap..Kizlar bebislerinizi emzirme araliginiz kac saat benimki gunduzleri bir bucuk saatte bir emmek istiyor su an 46 gunluk normal mi acaba
Anlamadigim su benim cnm,gece uyusun demis,gece dusmezmi kan sekeri..banada uyandirma dedi dr,uyusun dedi..gunduzde 3 saatte bir emzir dedi..Umutboran aynı şeyi dr bana söledi. 3 saati geçerse kan şekeridüşer uyandr emzir dedi gündüz için. Gece bırak uyusun uyandırma dedi
Canım benim esim taspinarli ne tesadüf ıns rahat edersin ben kendimde kuscaliyim bilmem duydun mu
Tabii ki cnm,memleket gibisi yok..bende gezmeyi seviyom orda yoksa yasayamam deniz olmayan yerdebransin ne cnm
Artik buyuyor bebisler cnm,cok sik .ben 2 saatte bir emziriyordum,dr 2 aylik oldu artik 3 e cikar dedi..sen yavas yavas 2 ye cikar,sonra 2.30 yap..
Anlamadigim su benim cnm,gece uyusun demis,gece dusmezmi kan sekeri..banada uyandirma dedi dr,uyusun dedi..gunduzde 3 saatte bir emzir dedi..
Sinif ögrtmenym canim sen ? Bu arada izn işlerni ne yaptnız 20 nisanda bitiyo benmde dönemi kapatmak istyorum ama nasl olcak bilmyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bizim emme saatlerimiz rayına oturmadı henüz hiç saaat tutmadım ben o istedikçe ağladıkça emziriiyorum ama bi tanıdığım bebekler 3 saaten fazla uyursa açlıktan kan şekeri düşermiş ve uyanmaya dermanı kalmazmış o yüzden baktınki 3 saati geçti uyandır emzir demişti.
kızlarr primadan memnun kalan bi tek benim heralde
Kızlar rotavirüs aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz ? benim doktor yaptırabilirsin dedi , çevremde yaptırmadan çok tanıdık var Bende kararsız kaldım?
ay kızlar anlamıyorum hani kırkı çıkınca düzene girerdi bebekler benim oğlum tam tersi oldu bugün tam kırkıncı günümüz ama hiç uyumuyor ağlıyor ayrıca bu aralar hep oğlumun aç olduğunu tam doymadığını düşünüyorum sütümde azaldı bir kaç gündür açtır diye mama veriyorm ama almıyor aç olsa alır dimi birde son 10 gündür falan kanamam kesilmişti yani çok az oluyordu günlük ped bile batmıyordu ama son 2 gündür resmen adet gibi dolu dolu ped batıyor acaba adet mi oldum bilemedim
Kızlar rotavirüs aşısını yaptırmayı düşünüyor musunuz ? benim doktor yaptırabilirsin dedi , çevremde yaptırmadan çok tanıdık var Bende kararsız kaldım?
ben de bugun gozumu karartip arkadasa oturmaya gidicem iki kere gittik simdiye kadar avm filan cok zor ama iki hafta sonra memlekete gidecez asil o korkutuyo beni ama burdada cok sikildik
canim ankaraya yakinmi oturuyosunuz memleketinmi... arkadasim heyet raporunu ankaradan alicakmis burdan vermiyilar ama ordan parayla aliniyomus heralde
haftasonu gittim sacimi kestirdim uclari cok acildi rengi hatta bi ogrencim cingene turuncusunami boyattiniz demisti o kadr kotu ama boyatmiicam emzirirken ... saclar dogumdan sonra dokuluyo buyuk kizimda demir ilacini kullanmamistim acayip dokulmustu simdi duzensizde olsa kullaniyorum daha dokulmuyo
Ben ing.ogretmeniyim..benimde 22 nisanda bitiyor..offf zamam geciyor,daha cook var diye dusunuyordum.bende bu donem gitmek istemiyorum...ben once aile hekiminden isticem,20 gun verse iyi.sonrada heyet almaya caliscam.tanidik dr bulmam lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?