2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Damlanın adini unuttum cnm,6 yıl onceydi..uyandirma tabii ki cnm,benimki 2 aylik dr uyandirma dedi ban keni ayarlar artık.bugün avm de actim altini bende bir baktim kaka heryer,prima premium care hemde sizdirmis..bizde huggies alcaz..

Bende burda okudukca kıımda da var sular akiyor agzindan birkac gundur yaa,eli hep agzinda,cok kucükler dis olmaz insallah...

Çok gecmis olsun cnm,dislerini nasil anladilar..

50 gunluk canim

Merhaba

goz damlasinin adi netira,, capagi hemen tedavi ediyor. Once ilik suyla silin sonra da damlayi uygulayin.

Gunaydin kizlar biz persembe 2. Ay asilarimizi olduk bugun pazar banyo yaptirabilirmitim bebisi malm 3 gun yaptirma dendi.bu arada asilarda cok aglamadi ama bacaklari tut oynatma dedi hemsire onda ben sabit tutamadim babadi tutttu ateste olmadi cok sukur ama 6 saatte bir caprol verdim agrisi olmasin diye

sağol cnım teşekkür ederim çok ağlayıca araba koltuğuna koyup evin içinde geziyo ve uyuyo aç olsa uyuyamaz herhalde diye düşünüyorum peki göğüslerinde sızlama oluyor ama akıntı şeklinde değil demek istdeiğim acı şeklinde

salyasını bizimkinin de çoğaldı son günlerde.belki normal bir şeydir.emme de refleksten dolayı ne bulsalar emecek durumdalar.eğer göğüslerinde hafif de olsa çatlaklar varsa acır göğsün.telaş yapma diş değildir inş.

doktor amcamız anladı yaşı vardı doktorumuzun baya tecrübesinden heralde anladı

Ilk emmeye başladığında sızı hissediyorum bi kaç saniye sonra geçiyor. Emme bittikten sonra sızlıyo, sanırım yeni süt gelirken oluyo. 5-10 dk kadar.

Ilk emmeye başladığında sızı hissediyorum bi kaç saniye sonra geçiyor. Emme bittikten sonra sızlıyo, sanırım yeni süt gelirken oluyo. 5-10 dk kadar.

benim emmeye başlıyor bir iki çekiyor sonra süt geliyor bu arada diğer göğsümde de sızlama oluyor.emzirme bittikten sonra olmuyor benim de.

Bizde pers.olduk asilarimizi,ben yarin yikicam..ne güzel aglamamis senin bebis,benim kızım cok agladi ya,resmen morardi.pnömokok yakiyormus baya,ben yarim kasik calpol vrdim bir kere eve gelince..aksam agrisi ol.d agladi baya..

Kızlarrr gunaydınn 55 gunluk olduk sankı bu aralar memeyle kavga edıyoz fazla emmıyo gıbıme gelıyor.. Hıç bıberonl a ve mamayla tanışmadık neden böle yepıyo anlamadım bu bır süreçmi acaba ben yıne ısrarla mememı verıyorum ..sızdede bole oluyomu oldumu

doktor amcamız anladı yaşı vardı doktorumuzun baya tecrübesinden heralde anladı

Diş etleri sertleşmiştir, ondan anlamıştır.. Bir iki diş çıkarsın siz bile anlayacaksınız, diş etiönce sertleşiyor, sonra beyazlıyor, çıkmadan önce de ince çizgi gibi izi oluyor....

Bu arada elini emmesi salya akıtması, ikinci ayı geçtikten sonra çok normal... İlla diş çıkaracağı anlamına gelmez....Tükürük bezleri çalışmaya başlıyor ama bizimkiler henüz ağızlarını toplayamıyor, emme refleksi de fazla zaten.... Kakasının azalmasıyla diş arasında bir bağlantı kuramadım, genelde diş çıkaracak bebekler, huysuzlanır, ateşlenir, hatta ishal olur, az kakayı duymamıştım, bilmiyorum...

Dört aylık diş çıkaran da var, bir yaşında çıkaran da... Altı aylık iki dişi vardı, geçen biri geldi... Doğal ve zor bir süreç..

günaydınlar herkese. bugün babamız akşam 22 ye kadar yok, yalnızız. 4 gündür gaz sancılarımız tavan yaptı. akşam zeytinyağı verdim bi kaşık. inşallah bu işe yarar. inşallah bugün hepimiz için gazsız, sorunsuz bir gün olur.

tşkler kızlar normal yani dimi bu yaptıkları. inş çıkarmıyordur yoksa çok erken. çok huzursuz bugünler uyku düzenimiz de bozuldu iyice geçer inş hayırlısıyla

Günaydın annişler ve mutlu bebişleri
Biz kızımın 2 kere kırkını uçurduk. Birini 40. gününde halasında birini de dün akşam çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla yaptık. Gündüz avm'ye çıktık alacaklarım vardı iyi oldu onları hallettim. Restoranda oturup yemek bile yedik kızım da kucağımda meraklı meraklı etrafa bakındı çok ilgisini çekti insanlar hareketler sesler. Beklediğimden daha iyi bir performans sergiledi yani benim Zeyno sonra akşam da arkadaşlara gittik baya da kalabalıktık ama hiç rahatsız olmadı kızım. Hoşuna bile gitti arada emdi arada uyudu öyle idare ettik. İlk avm maceramız güzel geçti yani. Darısı başınıza:) akşama misafir var pasta yapcam sonra da kızımı banyo yaptırcam, şimdilik kaçıyorum. Herkesi öpüyoruz kızımla

Nerelerdesin engteac.merak ettim 40 ın çıktı bi daha yazmadın bi sorun yoktur umarım Yada belki yazdın ben görmedim

Burdayız canım okuyorum sürekli ama her zaman yazamıyorum.

Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede iyileşir oğluşun.

Bizde pers.olduk asilarimizi,ben yarin yikicam..ne güzel aglamamis senin bebis,benim kızım cok agladi ya,resmen morardi.pnömokok yakiyormus baya,ben yarim kasik calpol vrdim bir kere eve gelince..aksam agrisi ol.d agladi baya..

Geçmiş olsun kızlar darısı başımıza:) 28'inde olcak benim kızım da aşıları.

tşkler kızlar normal yani dimi bu yaptıkları. inş çıkarmıyordur yoksa çok erken. çok huzursuz bugünler uyku düzenimiz de bozuldu iyice geçer inş hayırlısıyla

İnş, geçer canım.. Çıkarabilir de bir damaklarını kontrol et,elini yıkayıp kaşıhoşuna gidecek mi

Valla kafam dağıldı ne iyi geldi anlatamam. Annemler gidiyo Perşembe sabahı, artık yalnız kalcaz. Her hafta sonu çıkarız dışarı kızım da alışır. Evde insan varken muhabbet sohbet vakit geçiyo da yalnız kalınca ne olur bilmem öyle korkuttum ki kendimi sanki annemler gidince yemek bile yemeye fırsatım olmicakmış gibi geliyo

Kızlar dıkkat edıyorumda bır gögsümü resmen ıstemıyor oğlum dıger göğsümü emdı neden bole yaptı bır fıkrı olan varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…