1 bucuk aylık bebeği yanağından dudağından öpen şuursuz uzak akrabalardan nefret ediyorum. gıcık oldum yaaa. sinirimden ağlıcam şimdi. siz napıyosunuz bu insanlara karşı. önceden söylemek mi lazım öpülmez diye. ben bile öpmüyorum oğlumu
Arkadaslar benim oglan salya akitmaya basladi bide az kaka yapiyo sanirim disi cikacak sizinlilerde de varmo boyke bir durym tam gazi bitecelk rahat edicez diye dusunurken simdide disi cikti inskolay atlatir
Kızlar s.simplexi günde kaç kere kaç damla veriyorsunuz?
Sabah akşam beşer damla dedi eczacı
Ama ben çok gazı olursa akşamları verıyorum sadece rezene ve masaj ile halletmeye çalışıyorum
dün gece sıktım sütümü sabah yine vardı ama az gün içindede olmadı bakalım iyi gelecek miBen sutumu sikmistim capakli gozune dene istersen canim
kızlarrr gunaydınn 55 gunluk olduk sankı bu aralar memeyle kavga edıyoz fazla emmıyo gıbıme gelıyor.. Hıç bıberonl a ve mamayla tanışmadık neden böle yepıyo anlamadım bu bır süreçmi acaba ben yıne ısrarla mememı verıyorum ..sızdede bole oluyomu oldumu
Kızlar s.simplexi günde kaç kere kaç damla veriyorsunuz?
1 bucuk aylık bebeği yanağından dudağından öpen şuursuz uzak akrabalardan nefret ediyorum. gıcık oldum yaaa. sinirimden ağlıcam şimdi. siz napıyosunuz bu insanlara karşı. önceden söylemek mi lazım öpülmez diye. ben bile öpmüyorum oğlumu
Ben kimsenin kucağına vermiyorum, huysuzlanıyor benden başkasına gidince falan diyorum, kimsede ısrar edemiyor, zaten gıcık bir tipim polemiğe girmiyorlar.
acaba bırakacakmı ondan mı böyle YAPIYO SADECE Sğ gösüme böle yapıyor diğerını emıyor guzell anlamadım gıttı hıç böle yapmazdı bır fıkrı olan varmı yorumlrınızı beklıyorum
dün hastaneye kontrole götürdük oğluşumu. çoluk çocuk dolu tabi bizde sıra bekliyoruz oturduk. yanımda gene bir bebek annesinin kucağında. başka bi anneyle küçük kızıda bunlarla konuşmaya geldi tanıdıklarmış. kız hasta öksürüyo yanımdaki bebeği öpüyo dokunuyo falan. sonra benim tarafa geçti oğluşuma bi baktı. elini yüzüne uzattı. itiverdim elini elleme sakın dedim. anneside ben öyle yapınca elleme kızım dedi gittiler. eşim çok memnun tabi yaptığımdan. kadında demiştir ne kıymetli bebesi var. ama kıymetli tabi ufacık bebe, elletirmiyim....
hamileykende sürekli tekrarladım akrabaların arkadaşların herkesin yanında, konuyu getirip getirip eşime diyomuş gibi "ufacık bebe öpülmez, sakın öpmeyesin doğduğunda "dedim durdum. kocacım sana söylüyorum diğerleri siz anlayın :)
Selam kızlar oglum 3 4 gundur kucaga alıstı artık yere koydumuz an aglıyor ne yapacagız bılmıyorum aslında kucagımda yatması hosuma gıdıyor ama yerınde yatmayı ogrenmesı lazım.tam daldı uyudu dıyorum omzumda yerıne koyuyorum aglıyor tekrar alıyorum emzırıyorum uyusun dıye uyuyor koyuyorum aglıyor kısır dongu oldu emzırme duzenım de yok yarım saat 1 saat 2 saat hep degısıyor 5 dk emıyor sag sol meme de karıstı
bunun ıcın onerısı olan var mı?
Benim kizda ayni cnm maalesef,bende yalniz olunca zorlaniyorum..hic yatmak istemiyor cok kucakci,yatiriyom deli gibi ağliyir,aliyorum kucaga hemen susuyor zilliisimiz var bunlarla,is yapmayi gectim yemek yiyemiyorum,ana kcagini aliyorum mutfaga onda da yatmiyorki agliyr hep..
Cnm emzirmryi duzene koy bence,ben gunduz 3: saati bekliyoum gecsin diye,dr oyle dedi..
Bazen hic durmazsa 2.30 oluyor..yarim bir cok sık emzirmek icin..iki memeyide emziriyorum her seferinde
cnm ne yapayım acaba doymuyor mu dıye verıyorum alıyor memeyı emıyor yarım saat bıle olsa, tok olsa almaz herhalde ne bılım acaba ac mı aglıyor dıyorum, verınce memeyı bazen bogusuyor gazı varsa ya da alıyor oyle uyuyor memede uyusun dıye bazen sık arayla emzırıyorum ama sasırdım artık bır duzen yok memeler karıstı bazen sag sol bırbırıne gırdı bu arada bızımkı canım 37 gunluk senınkı ne kadarlık? 3 saat su an ıcın uzun bır aralık degıl mı benımkı ıcın? gece zaten o ne zaman uyanırsa verıyoırum cok nadır kendım uyandırıyorum
Anladim cn,,kucukmus seninki yaa,bende iki aylik var diye dusundm,.benim kiz iki aylik oldu..tabii sen emzir ama en azindan bir saat gecsin,boylede gaz hic bitmez..bize dr iki aylik olunca 3 saat dedi.ama seninde yavas tan kirkı cıkinca araliklari acmaya bak,uyumuyormu birkac saat gündüz..memeyide sirayla emzir.en son emzirdiginden basla bir sonraki sefere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?