2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slm kızlar nasılsınız valla biz bu ara fenayız kızımın kaka yapma aralığı arttı her gün yapan kız 2 3 güne bir yapıyor dün gün boyunca uyudu gece hiç uyumadı şimdi yine uyuyor biz pert olduk ablamız nezle oldu oy ki ne oy

1 bucuk aylık bebeği yanağından dudağından öpen şuursuz uzak akrabalardan nefret ediyorum. gıcık oldum yaaa. sinirimden ağlıcam şimdi. siz napıyosunuz bu insanlara karşı. önceden söylemek mi lazım öpülmez diye. ben bile öpmüyorum oğlumu

Ben kimsenin kucağına vermiyorum, huysuzlanıyor benden başkasına gidince falan diyorum, kimsede ısrar edemiyor, zaten gıcık bir tipim polemiğe girmiyorlar.

Arkadaslar benim oglan salya akitmaya basladi bide az kaka yapiyo sanirim disi cikacak sizinlilerde de varmo boyke bir durym tam gazi bitecelk rahat edicez diye dusunurken simdide disi cikti inskolay atlatir

Dis miii ??? Yok canim degildir daha cooook erken. Hatta erkeninde erkeni.4. Ayda olunca erken dis cikardi derler. Seninki 2 ayi gecmis Bizim oglanda salya akitiyor kopukler cikartiyor. Haftaya persembe 2 ayimizi doldurcaz. Konusmaya calisiyor ya ben ona bagladim. Sende beni meraklandirdin simdi :/

acaba bırakacakmı ondan mı böyle YAPIYO SADECE Sğ gösüme böle yapıyor diğerını emıyor guzell anlamadım gıttı hıç böle yapmazdı bır fıkrı olan varmı yorumlrınızı beklıyorum

Son düzenleme:
bugün bizde tam iki aylik olduk ve disari ciktik ilk defa misafirlige gitmistik ama disari cikmamistik burda avm olmadigi icin markete gittik kizimla :)) baslarda iyiydi sonradan agladi huysuzlandi emzirecek yer de olmayinca bizde eve geldik market maceramiz 45 dk surdu:)) ama oda bana yetti yavas yavas alisir ins :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Ben kimsenin kucağına vermiyorum, huysuzlanıyor benden başkasına gidince falan diyorum, kimsede ısrar edemiyor, zaten gıcık bir tipim polemiğe girmiyorlar.

dün hastaneye kontrole götürdük oğluşumu. çoluk çocuk dolu tabi bizde sıra bekliyoruz oturduk. yanımda gene bir bebek annesinin kucağında. başka bi anneyle küçük kızıda bunlarla konuşmaya geldi tanıdıklarmış. kız hasta öksürüyo yanımdaki bebeği öpüyo dokunuyo falan. sonra benim tarafa geçti oğluşuma bi baktı. elini yüzüne uzattı. itiverdim elini elleme sakın dedim. anneside ben öyle yapınca elleme kızım dedi gittiler. eşim çok memnun tabi yaptığımdan. kadında demiştir ne kıymetli bebesi var. ama kıymetli tabi ufacık bebe, elletirmiyim....
hamileykende sürekli tekrarladım akrabaların arkadaşların herkesin yanında, konuyu getirip getirip eşime diyomuş gibi "ufacık bebe öpülmez, sakın öpmeyesin doğduğunda "dedim durdum. kocacım sana söylüyorum diğerleri siz anlayın :)

bizde cuma günü dışarı çıktık. hava çok güzeldi. biraz çarşıda dolaştık, sonra okuluma gittik, arkadaşlarla laklak. özlemişim valla güzel oldu. oğluşumda bebek arabasında uyudu mis gibi. hiç sorun çıkarmadı bana. ama evden çıkana kadar yanıma onumu alsam, şuda lazım olurmu, offf nasıl geçicek acaba diye hazırlanmak uzun sürdü. hazırlanırken vazgecicektim nerdeyse çıkmaktan. ama pratikleşirim herhalde. bugünlerde havalar yağmurlu. düzelir düzelmez tekrar atıcam kendimi dışarıya....

Canım belki duruşundadır önce dil göğsünden başla aç olduğu için alacaktır veya yatarak emzirmeye çalış. Benim oğlumda 66 günlük hala memeyi tutamadığı zamanlar oluyor.

Selam kızlar oglum 3 4 gundur kucaga alıstı artık yere koydumuz an aglıyor ne yapacagız bılmıyorum aslında kucagımda yatması hosuma gıdıyor ama yerınde yatmayı ogrenmesı lazım.tam daldı uyudu dıyorum omzumda yerıne koyuyorum aglıyor tekrar alıyorum emzırıyorum uyusun dıye uyuyor koyuyorum aglıyor kısır dongu oldu emzırme duzenım de yok yarım saat 1 saat 2 saat hep degısıyor 5 dk emıyor sag sol meme de karıstı

bunun ıcın onerısı olan var mı?

Kıymetli tabi kolaymı oluyor o çocuk, eller öpsün diyemi doğurduk biz, azcık büyüsün bari, tabi ben fırsat buldukça öpüyorum ama kimse görmeden sonrada ben bile öpmedim diyorum :)))))

Benim kizda ayni cnm maalesef,bende yalniz olunca zorlaniyorum..hic yatmak istemiyor cok kucakci,yatiriyom deli gibi ağliyir,aliyorum kucaga hemen susuyor zilli isimiz var bunlarla,is yapmayi gectim yemek yiyemiyorum,ana kcagini aliyorum mutfaga onda da yatmiyorki agliyr hep..
Cnm emzirmryi duzene koy bence,ben gunduz 3: saati bekliyoum gecsin diye,dr oyle dedi..
Bazen hic durmazsa 2.30 oluyor..yarim bir cok sık emzirmek icin..iki memeyide emziriyorum her seferinde

cnm ne yapayım acaba doymuyor mu dıye verıyorum alıyor memeyı emıyor yarım saat bıle olsa, tok olsa almaz herhalde ne bılım acaba ac mı aglıyor dıyorum, verınce memeyı bazen bogusuyor gazı varsa ya da alıyor oyle uyuyor memede uyusun dıye bazen sık arayla emzırıyorum ama sasırdım artık bır duzen yok memeler karıstı bazen sag sol bırbırıne gırdı bu arada bızımkı canım 37 gunluk senınkı ne kadarlık? 3 saat su an ıcın uzun bır aralık degıl mı benımkı ıcın? gece zaten o ne zaman uyanırsa verıyoırum cok nadır kendım uyandırıyorum

Anladim cn,,kucukmus seninki yaa,bende iki aylik var diye dusundm,.benim kiz iki aylik oldu..tabii sen emzir ama en azindan bir saat gecsin,boylede gaz hic bitmez..bize dr iki aylik olunca 3 saat dedi.ama seninde yavas tan kirkı cıkinca araliklari acmaya bak,uyumuyormu birkac saat gündüz..memeyide sirayla emzir.en son emzirdiginden basla bir sonraki sefere..

evet cnm benımkı kucuk daha:) gunduz uyuyor gece de uyuyor ama artık kucaga ıyıce alıstı mesela sımdı koltukta cok agladı kac kez kucak koltuk yaptık en son artık derın daldı ve uyudu koltukta.evet aslında yarım saat 1 saat cok az oluyor. nasıl yanı en son dıyelım dag memeyı emzırdım bırdahakıne gene sagı mı emsın? ben dıgeerını emzırıyordum bu arada tek meme emıyor benımkı..... altını acarsam uykusu dagılırsa anca dıger memeyı de azcık emıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…