Kızzlarr
dün gecem nasıl geçti anlamadım. akşam 10 gibi oğluşum kustu. bu normal tabi hep kusar. ama bu sefer içinde ince kıl gibi kahverengi bulaşık şeyler vardı. kan dedim. başladım ağlamaya, oğlum kan kusuyor diye. ne yapmalı hemen acilemi gitmeli... eşim bi çocuk dr. unu aradı. oda öncesini sonrasını, ateşini, huzursuzluğunu falan sordu.. herşey normal. hiç sıkıntısı yok. ya anne memesinden emerken gelmiştir yada burnundan genzinden bişeyler yutmuş olabilir bişeyi yoktur, bebek bu olabilir dedi ama ben hala ağlıyorum... gece boyu takip edin ateşini falan dedi...
gece boyu oğluşum (çok şükür) mışıl mışıl uyudu. bende diken üstünde ağladım . oğlumun nefesini kokladım durdum, aradada dürttüm ateşini ölçtüm....
bugünde gayet rahat neşeli. ama ben yinede tedirginim. umarım bebişlerimiz hep iyi olurr...
benim oğluşum 9 ocak 15:15 de doğdu o günü saymalımıyım saymamalıyım ??
Kızzlarr
dün gecem nasıl geçti anlamadım. akşam 10 gibi oğluşum kustu. bu normal tabi hep kusar. ama bu sefer içinde ince kıl gibi kahverengi bulaşık şeyler vardı. kan dedim. başladım ağlamaya, oğlum kan kusuyor diye. ne yapmalı hemen acilemi gitmeli... eşim bi çocuk dr. unu aradı. oda öncesini sonrasını, ateşini, huzursuzluğunu falan sordu.. herşey normal. hiç sıkıntısı yok. ya anne memesinden emerken gelmiştir yada burnundan genzinden bişeyler yutmuş olabilir bişeyi yoktur, bebek bu olabilir dedi ama ben hala ağlıyorum... gece boyu takip edin ateşini falan dedi...
gece boyu oğluşum (çok şükür) mışıl mışıl uyudu. bende diken üstünde ağladım . oğlumun nefesini kokladım durdum, aradada dürttüm ateşini ölçtüm....
bugünde gayet rahat neşeli. ama ben yinede tedirginim. umarım bebişlerimiz hep iyi olurr...
10 ocak 15:15 te 1 gün bitmiş olur ya ben öyle sayıyorum. Yani ben 10-11-12...Ocak şeklinde sayıyorum
yani ben 9 ocağı saymicam öyle mi ? püff kafam karıştı
Geçmiş olsun canım. Sorun yoktur inşallah. Bak Dr da bişey yoktur demiş. Olabilecek şeyleri düşünmüşte demiştir merak etme.
10 ocak 15:15 te 1 gün bitmiş olur ya ben öyle sayıyorum. Yani ben 10-11-12...Ocak şeklinde sayıyorum
Bisey yoktur allahin izniyle canim allah acilarini gostermesin onlarida annesiz babasiz birakmasin mutlu mesut yasiyalim bende hemen aglayiveriyorum ziril ziril kucucuk seyde guclu olmak lazim oluruz insallah zamanla
canım ben geriye doğru sayıyorum. 2 aylık olmamıza 7 gün var. demekki 53 günlüğüz diyorum kabataslak...
sagolun kızlar. ay bi garip oldum. eşimin dediği gibi, oğluşum , ağlasa ağlıyorum, gülse ağlıyorum... ya bu gülüşü bi daha göremezsem diye... manyadımmı ne...
yani ben 9 ocağı saymicam öyle mi ? püff kafam karıştı
Yok böyle 9 ocağıda hesaba katıyosun zaten. Sayıyosun yani. sayı Sayarken 0 dan başlamıyoruz ya o yüzden bi sonraki günden sayıyorum.
Bende aynıyım. Gaz sancımızın 6. Günündeyiz. Bugün o kadar çaresiz hissettim kendimi kaç saattir ağlıyor um. Yoruldum. Azıcık sakinleşiyorum,bu sefer insan evladına bakarken yoruldum diye şikayet eder mi diye kendime kızıp bi daha ağlama ya başlıyorum.
kızlar benim oğlum 20 günlükken gaz sancısından sabahlara kadar uyuyamıyodu o ağlıyodu onla bende ağlıyodum kuzum birde yediğini kusuyodu aç kalıyo die birde ona ağlıyodum.
kendi çocuk dr gittik herbacol drop die bitkisel bi ilaç verdi birde adaçayı yağı kullanıyorum RABBİMe şükürler olsun ki gaz sancısı die bişey kalmadı
Adaçayı yağını nasıl kullanıyorsun anlatır mısın. ?
canım ben her bezini değiştirmede karnına saat yönünde sürüyodum hemen kapat karnını yağ uçmasın ayak altına da baş parmağımla masaj yapıyodum 1 2 damla çok değil hiç bi zararı yok bi kaç gündür sürmüyorum kuzum kakasını da yapamıyor yağ karnını ısıtıyo
Bende yapayım. Çok keskin geliyor bana onun kokusu. Korkumdan sürmüyodum. Karnına da mı bir iki damla?
kızçeler bebeklerinizin kırk mevlidini yaptınız mı? henüz benim gibi yapmayan varsa logofood diye bir site var oradan mevlid şekerlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim. benim bütün hazırlıklarım tamam ama evde huzur yok yapamıyorum...
mrh anneler nasılsınız :)
bi kaç bişi merak ettim de
bebeğin doğduğu günü de sayıyo musunuz yoksa ertesi günden mi sayıyosunuz kaç günlük olduğunuben doğduğu gün sayılır diyorum eşim sayılmaz
birde benim paşam 2 aylık 5 kg sizin bebişler nasıl kilo ? nette okudum 6 7 kg yazıyo bana az gibi geldi??
Kızzlarr
Bende aynıyım. Gaz sancımızın 6. Günündeyiz. Bugün o kadar çaresiz hissettim kendimi kaç saattir ağlıyor um. Yoruldum. Azıcık sakinleşiyorum,bu sefer insan evladına bakarken yoruldum diye şikayet eder mi diye kendime kızıp bi daha ağlama ya başlıyorum.
Bende yapayım. Çok keskin geliyor bana onun kokusu. Korkumdan sürmüyodum. Karnına da mı bir iki damla?
Kızzlarr
Oğlum 2 aylık oldu, 1 hafta dır sütüm yetmiyo akşamları. Sırf bunun için beslenme uzmanına gittim bi yemr program hazırladı. Olmuyor olmuyor. Kilosu iyi 5300 olmuş ama doymuyor aç sürekli. Şuan ağlıyo içerde annemin kucağında benimse psikolojim alt üst. Napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?