2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızzlarr
dün gecem nasıl geçti anlamadım. akşam 10 gibi oğluşum kustu. bu normal tabi hep kusar. ama bu sefer içinde ince kıl gibi kahverengi bulaşık şeyler vardı. kan dedim. başladım ağlamaya, oğlum kan kusuyor diye. ne yapmalı hemen acilemi gitmeli... eşim bi çocuk dr. unu aradı. oda öncesini sonrasını, ateşini, huzursuzluğunu falan sordu.. herşey normal. hiç sıkıntısı yok. ya anne memesinden emerken gelmiştir yada burnundan genzinden bişeyler yutmuş olabilir bişeyi yoktur, bebek bu olabilir dedi ama ben hala ağlıyorum... gece boyu takip edin ateşini falan dedi...
gece boyu oğluşum (çok şükür) mışıl mışıl uyudu. bende diken üstünde ağladım . oğlumun nefesini kokladım durdum, aradada dürttüm ateşini ölçtüm....
bugünde gayet rahat neşeli. ama ben yinede tedirginim. umarım bebişlerimiz hep iyi olurr...

Geçmiş olsun canım. Sorun yoktur inşallah. Bak Dr da bişey yoktur demiş. Olabilecek şeyleri düşünmüşte demiştir merak etme.

benim oğluşum 9 ocak 15:15 de doğdu o günü saymalımıyım saymamalıyım ??

10 ocak 15:15 te 1 gün bitmiş olur ya ben öyle sayıyorum. Yani ben 10-11-12...Ocak şeklinde sayıyorum

Bisey yoktur allahin izniyle canim allah acilarini gostermesin onlarida annesiz babasiz birakmasin mutlu mesut yasiyalim bende hemen aglayiveriyorum ziril ziril kucucuk seyde guclu olmak lazim oluruz insallah zamanla

Bisey yoktur allahin izniyle canim allah acilarini gostermesin onlarida annesiz babasiz birakmasin mutlu mesut yasiyalim bende hemen aglayiveriyorum ziril ziril kucucuk seyde guclu olmak lazim oluruz insallah zamanla

sagolun kızlar. ay bi garip oldum. eşimin dediği gibi, oğluşum , ağlasa ağlıyorum, gülse ağlıyorum... ya bu gülüşü bi daha göremezsem diye... manyadımmı ne...

sagolun kızlar. ay bi garip oldum. eşimin dediği gibi, oğluşum , ağlasa ağlıyorum, gülse ağlıyorum... ya bu gülüşü bi daha göremezsem diye... manyadımmı ne...

Bende aynıyım. Gaz sancımızın 6. Günündeyiz. Bugün o kadar çaresiz hissettim kendimi kaç saattir ağlıyor um. Yoruldum. Azıcık sakinleşiyorum,bu sefer insan evladına bakarken yoruldum diye şikayet eder mi diye kendime kızıp bi daha ağlama ya başlıyorum.

Yok böyle 9 ocağıda hesaba katıyosun zaten. Sayıyosun yani. sayı Sayarken 0 dan başlamıyoruz ya o yüzden bi sonraki günden sayıyorum.

eşim kafamı karıştırdı neymiş doğduğu gün sayılmazmış benim paşam 9 ocak da doğdu saymican 9 ocak 10 ocakda 1 günlük dedi ben 10 ocak da 2 günlük dedim

kızlar benim oğlum 20 günlükken gaz sancısından sabahlara kadar uyuyamıyodu o ağlıyodu onla bende ağlıyodum kuzum birde yediğini kusuyodu aç kalıyo die birde ona ağlıyodum.
kendi çocuk dr gittik herbacol drop die bitkisel bi ilaç verdi birde adaçayı yağı kullanıyorum RABBİMe şükürler olsun ki gaz sancısı die bişey kalmadı

Adaçayı yağını nasıl kullanıyorsun anlatır mısın. ?

Adaçayı yağını nasıl kullanıyorsun anlatır mısın. ?

canım ben her bezini değiştirmede karnına saat yönünde sürüyodum hemen kapat karnını yağ uçmasın ayak altına da baş parmağımla masaj yapıyodum 1 2 damla çok değil hiç bi zararı yok bi kaç gündür sürmüyorum kuzum kakasını da yapamıyor yağ karnını ısıtıyo

Bende yapayım. Çok keskin geliyor bana onun kokusu. Korkumdan sürmüyodum. Karnına da mı bir iki damla?

merhaba kizlar
ne zamandir bikac sayfa okuyabiliorum ancak.yazamiyorum bi turlu.gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun kizlar.efe biraz daha iyi oksuruk kesildi ama hirilti var maalesef.of ne zaman gecicek de rahat uyuyacak yavrum bilmiyorum.hasta oldugu icin asiyi da ayin 17 sine erteledik.cok aglayacak uzuluyorum ama hersey onun icin
bebisi hasta olanlara sifa diliyorum insallah cabucak atlatirlar.bizde peditus kullandik once.gecmeyince igne antibiyotik buhar kullandik.
dis konusuna gelince benim kardesim 3,5 aylikken dis cikardi meger annem kalsiyumu fazla kacirmis.bende gunde 2 bardak sut 1 bardak ayran ictim bi kase yogurt yedim.bakalim efe ne zaman pitlatcak disleri.

biz esimin tarafi icin okuttuk canim.logofood dan ben arkadasimin ogluna fotografli dogum gunu sekeri yaptirdim.cook sevimli bi surpriz oldu.38 tl ye 70 tane seker cikti.cok memnun kaldik

saymamak lazım sanki çünkü ertesi gün doğduğu saatte 1 günlük oluyor.

geçmiş olsun. sakin olmaya çalış, doktor telaşa gerek yok dediyse gerek yoktur. geçmiş gitmiş çok şükür.

sabır geçip gidecek inşallah, başka başka damlalar dene, bol masaj ve gaz egzersizi yaptır. geçecek bu günler inşallah

Bende yapayım. Çok keskin geliyor bana onun kokusu. Korkumdan sürmüyodum. Karnına da mı bir iki damla?

vıcık vıcık olmayacak şekilde 3-4 damla olabilir.

Oğlum 2 aylık oldu, 1 hafta dır sütüm yetmiyo akşamları. Sırf bunun için beslenme uzmanına gittim bi yemr program hazırladı. Olmuyor olmuyor. Kilosu iyi 5300 olmuş ama doymuyor aç sürekli. Şuan ağlıyo içerde annemin kucağında benimse psikolojim alt üst. Napıcam ben

Geçmiş olsun canım, ben dee olsam panik olurdum...

Muhtemelen burnundan genzine akmıştır, huzursuzluğunolmadığına göre artık kendini üzme... İyidir kuzuşun...

Canım, önce sakin ol... Zor biliyorum..

Açlıktan ağladığına emin misin, belki gazdır ya da akşam huzursuzluğudur,

Çocuk dr danış, bir fikir verir sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…