- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
Oğlum 2 aylık oldu, 1 hafta dır sütüm yetmiyo akşamları. Sırf bunun için beslenme uzmanına gittim bi yemr program hazırladı. Olmuyor olmuyor. Kilosu iyi 5300 olmuş ama doymuyor aç sürekli. Şuan ağlıyo içerde annemin kucağında benimse psikolojim alt üst. Napıcam ben
Benim oğlum 2 aylık oldu.33+5 doğdu.emzirme konusunda sıkıntı yaşıyorum.paylaşımlarınızı bekliyorum.
Oğlum 2 aylık oldu, 1 hafta dır sütüm yetmiyo akşamları. Sırf bunun için beslenme uzmanına gittim bi yemr program hazırladı. Olmuyor olmuyor. Kilosu iyi 5300 olmuş ama doymuyor aç sürekli. Şuan ağlıyo içerde annemin kucağında benimse psikolojim alt üst. Napıcam ben
canim bizdede bazen o durum oluyo.efe emmis olsa bile ac gibi davraniyo dayanamayip mama yapiyorum hemen uyuyo.sanirim aliskanlik haline getirdi.sutum az degil ama yetmiyo gibi hisse kapiliyorum.onceden doymuyo memeler de yumusak sut yok diye 3 defa mama yapiodum.simdi bazen hic mama vermiyorum artik aciktikca meme cektiriyorum emdikce sut iniyo sizlayarak.
gecen gazetede dr yazmis ki gunde 5
defa bez doluyosa doyuyodur mama vermeyin.
masallah iki ayda 2,5 kilodan fazla aldi ama biraz obur.seninkide oyledir muhtemelen canim.
ben maden suyu ve aktardan aldigim kimyonlu rezeneli karisim cayi iciyorum.aktarlarda poset seklinde karisim satiliyo artik anne cayi diyolar.
bide pompayla sag bakalim belkide sutun yeterli miktardadir
gunaydin canim dun sanada yazacaktim alinti yapmayinca unutuvermisim evet aynen sizin gibi tostoparlak olduk.ben doktora sordum gunde bikac defa mamayla kilo alirmi diye.hayir o kadar mama kiloya sebep olmamistir sizinki genetik dedi.her istediginde ve istedigi miktarda emzirmeye devam et dedi hic azaltmadan bahsetmedi.bendede fosur fosur bikac gun oldu.o gunler guzel uyumustum.uyku kesinlikle sut yapiyominikkelebek ve herkese günaydın :)
canım benim bebişimde 2.5 kilodan fazla aldı 2 ayda. seni duyunca rahatladım bi biz değilmişiz demekki diye. benimki zaten yeni emmeye başladı. akşama benimde sütüm kalmıyo gibi, mama veriyorum. şöyle foşur foşur sütüm olsa ne güzel olur :)
ot çayları bol su içiyorum ama yok yudum yudum için yok şöyle için herşeye bi kural gelmiş. bazen lıkır lıkır içip oğlumla uğraşmam gerekiyor. keyif yapacak vaktimiz mi var
herkese bol sütlü günler....
Hanımlar aşı yaptırırken bebeğinizi uyanık mı tutuyorsunuz, uykudayken mi yapıyorlar. Uykuda iken yapılırsa korkar mı acaba diye tereddüt ediyorum.
canim allah anali babali buyutsun. Baya erkendogmus bebisin. Benimki 38+2 dogdu. Emmedi. Simdi 53 gunluguz. 1haftadir yeni emiyor. Emmedigi surede sutumu sagdim verdim mecburen mamada verdim yetmeyince. Ama vazgecme emecektir. Sen bu arada sutunu arttirmaya bak duzenli sagki bitmesin canim.
Hiç de aydın olmayan bir günden herkese merhaba.. Biz iki aylık bebelerimizin gözüne bakarken, tek suçu ekmek almak için evden çıkmak olan masum bir çocuğun ölüm haberini almak çok acı.. Allah ailesine sabır versin, mekanın cennet olsun Berkin..
1 haftadır emıyo dıyosun ne guzel canımm benımkıde bırakma asamasında nasıl alıştırdın bebısıne memeyı sonuçta bıberonla ve mamayla beslenen bebekler memeyı almıyorlar da sen nasıl basardın banada anlatt
gunaydin canim dun sanada yazacaktim alinti yapmayinca unutuvermisim evet aynen sizin gibi tostoparlak olduk.ben doktora sordum gunde bikac defa mamayla kilo alirmi diye.hayir o kadar mama kiloya sebep olmamistir sizinki genetik dedi.her istediginde ve istedigi miktarda emzirmeye devam et dedi hic azaltmadan bahsetmedi.bendede fosur fosur bikac gun oldu.o gunler guzel uyumustum.uyku kesinlikle sut yapiyosimdi cektikce geliyo.bazen ikisini vermeden doyuyo bazen ikisini de emiyo ama agliyo.mamayi verince biberonu bi cekisi var gormen lazim sanki saatlerce ac birakmisim adami
valla bizimki ustunu cikarinca uyaniyo.korkabilir belki.aciyla uyanmasin
Bizim ilk asida uyuyordu,bizde uyandirmadik asi olurken agladi tekrar uykuya devam etti..ama sonrakinde uyanikti zaten ama uyurken yapturmam burdaha..korkar dedi ark.da uyurken yapilmaz dediHanımlar aşı yaptırırken bebeğinizi uyanık mı tutuyorsunuz, uykudayken mi yapıyorlar. Uykuda iken yapılırsa korkar mı acaba diye tereddüt ediyorum.
Slm cnm,nasil sikintilar ayrinti yazarsan ona gore yardimci olalim..memeyimi tutmuyo,sùtmu az.Benim oğlum 2 aylık oldu.33+5 doğdu.emzirme konusunda sıkıntı yaşıyorum.paylaşımlarınızı bekliyorum.
Yaaa cnm ne guzel iste sabaha kadar uyumasi.aciksa uyanmaz mi.ağlamaz mı sanki.neden uzuluyon ki,birsey olmnaz...bana dr bu ayki kontrolde dedi sakin uyandirma kendi ayarlar dedi..Kizlar bebisim dun gece hic uyanmadi ben gece uyandim kendi uyansin dedim emzirmedim sabah olmus yine uyanmamisti ben emzirdim simdi pismanim gece kalktigimda emzirseydim diye zaten dun gece herzaman uyudugu saatten 3 saat sonra uyudu simdi korkuyorum susuz kalip bobreklere zarar.mi gelir allah korusun toplamda 8 saati buldu emme araligi
Maalesef bende duyunca cok ùzüldüm.Allah rahmet eylesin...bu ulkede yasamak pamuk ipligine bağlı, bu genclerin ölümlerinin hesabıni vericek ins. Sorumluları.....Hiç de aydın olmayan bir günden herkese merhaba.. Biz iki aylık bebelerimizin gözüne bakarken, tek suçu ekmek almak için evden çıkmak olan masum bir çocuğun ölüm haberini almak çok acı.. Allah ailesine sabır versin, mekanın cennet olsun Berkin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?