2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhabalar

Doğum parasını alan var mı
Ben isteğe bağlı bağ kurluyum ( tarım bağ kuru). Bize de verirler inşaallah

Benim de çok bilgim yok. Doktorumuz uyarmıştı .raporları yazdı hastanenin otomatik olarak SGK ya göndereceğini söylediler o kadar.. Sonrasından haberim yok bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum

anne sütüyle mi besleniyo canım kızın? dr ne dedi kilosuna? sizde de gaz sancısı benim anlattığım şekilde mi? çığlık çığlığa ağlıyo bir anda sonra bi pırt sesi duyuluyor, ardından yine çığlık çığlığa ağlıyor? kızında da böyle mi?

Kızlar aranızda reglisi başlayan var mı ? Benim dün çok koyu kanamam oldu bügünde devam ediyor. 3 Ocak'ta doğum yaptım bana erken gibi geldi

canm 2 ortopedist bi çocuk dr gördü...3ü de farklı yorumlar getirdi.çift bez sarıyoruz....boğum hala aynı durumda...ankarada götürcez bi de...3. ayda yine usg çekilcekmiş.

Inşallah sorunsuz anlatırız. Bizde 25inde gitcez inşallah. Ben 3 numara sarıp üstünede 4 numara sarıyorum artık. Bizimde boğum değişmedi. Anca düzelecek heralde.

Kalça çıkığı ulrasonu için hastaneye gıdecez bıraz sonra.. Ayy nasıl olcak duracakmı üüff çok endışelıyım sonuç ne olcak acabaa :26:

bişi olmaz korkma canım beş Dakka sürüyor zaten bebek bişi anlamadan oluyo bitiyo endişelenme :) biz de dun atlattık da ondan biliyorum :)

Ayri ayri alinti yapmadim hepinizin cevaplarink okudun sagolun kizlar. İyiki varsiniz. Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar dedikleri bu olsa gerek.
Bu arada bugun doktora gittik kalca usg cekildi kisa surdu 3-4 dakika bebegim uslu durdu sonucta normal cikticok sukur 4. Ay bidaha celecekmis genede.
Doktorumuz rotvirus asisini yapilmasini tavsiye ettiklerini baska asi olmadigi icin 3. Ve 5. Ayda yapilmasinin daha ii olacagini soyledi. 2. Ay asisina gitmeden calpol verme rahatsiz olmayabilir dedi.
Kizim kakasi sulu ve kokulu anne sutu alan bebeklerde normal oldugunu soyledi.
Biraz fazla kilo almistik biz 2 ayda 2 saatten once emzirmiyeyiim diye calisiyodum ama zeynep hanim durmuyo tabi sordum sadece anne sutu aldigi icin hic bi problem olmadigini zeynebimin her istediginde emzirmemi soyledi.
Belki birilerine faydasi olur.

Aslında bebeğin kırkı diye bir şey dinen yok canım, bunlar tamamen eski gelenekler... Ben o güne özel bir şey yapmadım mesela
sag ol dılzarcım acıklaman ıcın bugun 41. gun belkı banyo yaptırmayız gene cunku yarın doktora gıdecegız usutur dıye...ben de bu arada exstra bır banyo yapmadum kendım belkı bu aksam yapar duya okurum bebıs de sonra olur.daha 2 gun oldu banyo yapalı .

cnmmm gecmıs olsun yaa

Tünaydın kızlar
Efe kucağa alıştı.Eğer uyumuyosa hep kucaktayız camdan bakıyoruz tv ye kaçamak bakıyoruz
Çok afacan oldu çook

berianur benim eşim de çeyrekleri bikaç hafta sonra bozmaya kalktı neymiş evde çalınırmış vs vs
dedim evlenirken de bunu yaptın hep zarar ettik biraz düşünerek hareket et dedim.sinirlendi bozdurmadı.
bankada çalıştığı için şubede indirimli kasa tuttu oraya koyduk.deli ediyo beni.herşeye tek başına karar veriyo sanki.
oyyy hepimizin türlü türlü.yani ilgili olması güzel bişey ama benden daha çok düşünüyomuş havasına girince deliriyorum.
akşamları iki arkadaş kadar bile sohbet etmiyoruz.e zaten bütün gün yaptığım şey belli çocuk bakıyorum.akşam da aynı şekilde.alıp iki pışpışlayıp bana veriyo acıkmış diyo bahane işte.
anneme kızgın olduğu için de sıkılıyorum bunalıyorum.önceden anneme annem diye bahsederdi.şimdi annene söyle yemeği az yapsın,annene söyle çocuğu yıkayın diyo.senin anan benim anam olduk artık.bu yüzden de eşimden soğudum.çünkü benim hatırım için bazı şeyleri gözardı etmiyo.ben de bundan sonra onun annesine annen diyicem.
k peder çok masraf yaptı torunlarına.annemler pek bişey yapmadı.biliyorum ona da kızıyo.
ilk fırsatta kavga çıkarıp nevar neyok söylicem.torun parayla seviliyo demekki dicem.

bence en iyisi primanın yeşili.beyaz olanın iç yüzeyi file gibi anlamsız bişey premium care fasa fiso
huggies kullanıyorum şu anda.o da kakayı çıkarıyo.bide bikaç kere işese taş gibi oluyo çocuğumun pipisi ezilcek
huggies bitince prima yeşil pakete geri döncem bende canım
sen bide bana sor kuzum halsiz yatamıyo burnu dolu otri bebeyle temizliyorum minik bedeni ilaçla tanıştı 2 şurup bi burun spreyi fitil rabbim hiç bi bebeyi hasta etmesin
çok geçmiş olsun canım biz de yeni yeni iyileşiyoruz hala hırıltı var hatta.peditus da kullandırdı nöbetçi doktor bize maalesef
kendi doktorumuz bronşit başlangıcı dedi antibiyotik ventolin buharı verdi bi defa da iğne olduk
maalesef burun otribebeyle de çıkmıyo fısırtı var geniz etinde problem yoktur inşallah.
geçen gün eşimin kuzeni geldi.eşi bana hava basıyo yok efendim onun kızı 1 yaşına kadar hasta olmamış yok kendisi çok iyi beslendiği için sütü hemen gelmişmiş.off sanki biz bilerek hasta ediyoruz beee.
Eki Görüntüle 1019622

Buda benim efe'm canım, rabbim acılarını göstermesin
41 kere maşallah maşallah sübhanallah yakışıklıyaaa
benim de Efe'm böyle çakı gibi delikanlı olsun inşallah

bizim selfie miz:)
ay selfinizi yiyim sizin maşallah size kızzz çok güzelsiniz analı gızlıı
ben yarım kol badi ve patikli alt giydirip üzerine çıtçıtlı tulum giydiriyorum.
üzerine pamuk yorgan örtüyorum eğer serinse atına önce ince battaniye örtüyorum.
terlemesi çok tehlikeli hafif bi esinti hasta eder Allah korusun.

Kızlar doktordan yenı geldık salak kız saçma sapan konuştuu kafamı karıştırdıı..korkulacak kadar kötü geçmedıı çabucak bıttı bu kadarmı dedım bı ara neyse daha doktora gösteremedıkk ama sonuç şuu bılgısı olan yardım etsınnn sağ bacak alfa 60 beta56 sol ıse 63 beta 55 sızınkıler nasıl sankı orantısız gıbı geldı kalça ultrasonu çektırenler bana yardımcı olsunn

Kızlar Efeden vakit kaldıkça kendimi bunlara veriyorum.Bakem beğenceniz mi
Arkadaşımın oğluna yaptığım kurabiyeler,mercimek köftelerim ve kaplumbağa pastam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…