canım allah yardımcınız olsun hayırlısıyla güzel sonuç alırsınız inş. dualarımız sizinleKalça çıkığı ulrasonu için hastaneye gıdecez bıraz sonra.. Ayy nasıl olcak duracakmı üüff çok endışelıyım sonuç ne olcak acabaa :26:
bizim selfie miz:)
Merhabalar
Doğum parasını alan var mı
Ben isteğe bağlı bağ kurluyum ( tarım bağ kuru). Bize de verirler inşaallah
Canım benim kızım da 58 günlük , biz de gaz sancısından çok muzdaribiz. Bugün doktora gittik yine ama gaz sancısının çözümü yok maalesef. Benim güzel kızım yine fazla kilo almamış, 15 günde 240 gr almış yaa :-(
maaşallah çok güzel bir kız olcak hele o gözler, allah nazarlardan korusun ikinizide çok şekersiniz
canım kalça durumunuz nasıl oldu? dr a götürecektiniz en son.
canm 2 ortopedist bi çocuk dr gördü...3ü de farklı yorumlar getirdi.çift bez sarıyoruz....boğum hala aynı durumda...ankarada götürcez bi de...3. ayda yine usg çekilcekmiş.
Inşallah sorunsuz anlatırız. Bizde 25inde gitcez inşallah. Ben 3 numara sarıp üstünede 4 numara sarıyorum artık. Bizimde boğum değişmedi. Anca düzelecek heralde.
Kızlar aranızda reglisi başlayan var mı ? Benim dün çok koyu kanamam oldu bügünde devam ediyor. 3 Ocak'ta doğum yaptım bana erken gibi geldi
amin cnm yaa şu bacakları düzelse daha ne isteriz yaa...
Kalça çıkığı ulrasonu için hastaneye gıdecez bıraz sonra.. Ayy nasıl olcak duracakmı üüff çok endışelıyım sonuç ne olcak acabaa :26:
sag ol dılzarcım acıklaman ıcın bugun 41. gun belkı banyo yaptırmayız gene cunku yarın doktora gıdecegız usutur dıye...ben de bu arada exstra bır banyo yapmadum kendım belkı bu aksam yapar duya okurum bebıs de sonra olur.daha 2 gun oldu banyo yapalı .Aslında bebeğin kırkı diye bir şey dinen yok canım, bunlar tamamen eski gelenekler... Ben o güne özel bir şey yapmadım mesela
Kızlarr hasta oldumn üşüttüm galiba her yerim kemiklerim nasıl ağrıyor üşüme geliyor ateş oluyor Oturma odasında yatıyorduk yatak odasına taşındık orası biraz soğuk ben de yatarak emziriyorum bi iki kez öylece uyumuşum Bugün sonuç ortada Şimdi ıhlamur kuşburnu çay yapcam İnşallah bebeğime geçmez ve yarın da karma aşısı var benim kollarımda derman yok yiğiti taşıyacak neyseki babamız yanımıZda Bu arada hazırladığım çaya zencefil eklesem bi zararı olur mu siZCE
"dokuz ay ben taşıdım, doğum acısını ben çektim canı yanarsa senden çok yanarım kapa çeneni" de. "çok biliyorsan gel yap da öğreneyim" de. ben öyle yapmıştım. bu çocuk yürümeye başlayıp kazalar da olunca çok kavga edersiniz şimdi ağzının payını vermezsen. çok kızıyorum böyle insanlara sanki malını yabancıya emanet etmiş de akıl veriyor. onlardan çok bizim o çocuklar
Benim kocam da herşeyi tamamen bana bırakmış durumda, akşam bi iki pişpişliyor seviyor o kadar, hediye gelen çeyrekleri de bozup değerlendirecekmiş ! Sen benim işime karışma dedi, iyi karışmam al altını temizle sustur kızını dedim, eli ayağına dolaştı, gel ben altını değiştiremem falan dedi, ben hiç oralı olmadım iyi anneme götürürüm o değiştirir dedi sardı sarmaladı biraz oyalandı hadi görüşürüz dedi nereye diyince getirdi napim dedi..ben de biraz ilgilensin ince giydirmişsin , bu üşür terler falan desin istiyorum .sanki çocuk bi tek benim çok sinirliyim..aman çalışıyor yoruluyor dedim şimdiye kadar kıyamadım ama yanlış yapmışım. Hoş daha bebek ortada yokken bizim bebeğin bakıcısı hazır diyordu ( annesi) nasıl düzelticem bilmiyorumpuffffff
Ah kızlar herkes kocasını şikayet etmiş bende geri kalmıyım dedim, bizde sabah kapıştık, büyük oğlum 6 yaşında ve anaokuluna gidiyor, sabah 6 da küçüğü kalkıyor ve yatmıyo saat 10 a kadar, büyüğün kahvaltısı kıyafeti derken küçüğe bakamıyorum ağlıyor, çünkü 2 tane kolum var, oda yattığı yerden bi işi beceremiyorsun diye bağırıyor, tabi bende altta kalmıyorum sabah sabah kavga
bende tam açtım neti kocamı şikayet edecektim kiiii bide baktım benden önce yazanlar var.
biz karı koca koptuk galiba. kaç zamandır soğuğuz. konuşmalarımız soğuk soguk. tartışır gibi.eve geliyo telefonla oyun oynar bilgisayarla uğraşır kumanda elinde tv izler... bu saydığım üç şeey de aynı anda ama tek tek değil.... ben de çocukla uğraşıyorum. ağlıyo sızlıyo ben bakıyorum... kocada tık yok... elinde tlfn oyun oynuyo.elindeki tlf ayfon bide. istese heran internet vb elinin altında istediği an girebilir...zaten o telefonu almasına izin vermiyordum yalvardı bana evde nete girmeyecem falan filan iye ama nerdeee. unutuldu o sözler.... dün akşam çocuk tavan yaptı resmen durmuyo ne yapsam boş ...en sonunda aşkım ilgilenecekmisin cocukla diye sesimi yükselttim bastı bagırdı bana .... kalbimi kırdı... sonra gelmiş ayagımı okşuyo falan çektim bende sinirli sinirli ayagımı..aldım çocugumu gittim yattım...üstelik dün çok da hastaydım. gün boyu yattım... umru değil adamın...
bu gün de yine aynı ruhsuz soğuk... ben de konuşalım artık dedim ne bu tavırların ne oluyo dedim diyo ki benim rahat etmem batıyo sana. oturmamı istemiyosun. işten eve geliyorum kendime özel bi zaman ayırmak istiyorum diyosanki ben yabancıyım da benden başka özeli olacak....sinir oldum. çok bozuk moralim çooooooookkkk.....daha birçok şey var ama şimdilik bu kadarı yeter......
berianur benim eşim de çeyrekleri bikaç hafta sonra bozmaya kalktı neymiş evde çalınırmış vs vsKizlar su kari koca sorunu bendede var sanirimbizden de kaynaklaniyo sogudugumuzi dusundum beni sevmiyor artik sogumus silmis beni tlf nu karistirmaya basladim aramalara bakiyorum hatta gizli numaradan birini.aradim ustelik arkadsi cikti ben hala supeleniyorum hormonlardan sanirim onceden hic aklima gelmezdi boyle seyler simdi en ufak seyden bisry cikarmaya calisiyorum sanirim bu kadar ayri kalmaya ben tahammul edemedim o alistui galiba bir kere cikistim ben senin sadece cocugunun annesi deilim oykeyse gider baska yerdede bakarim ben ogluma gelir gorursun istedigin zaman.dedim oda ogluna donup oglum ne diyo bu anan diyip guluyodu :) bide isin kotusu morelik bozuk olunca sutum azaliyo cocuk durmuyo ben mutlu huzurlu oldugumda daha kolay buyuyo bebegim sut sorunumda olmuyo annemdeydim bir kac gun gec oldu biraz ama 40 kuranimizi okuduk yorulduk biraz.ama guzel oldu annemlerdeyken cok rahatim zaten 4 kisi var evde her biri. Az sevip konustumu vakit geciyo hemen bazen babam salliyo ayaginda :) coj uzak olmadikca disarida cikiyorum kardesimle suan en cok alisverise eczaneye gidiyorum kalabalik ailede cocuk buyutmek rahat olsa gerek ama tabi kendi aileniz olucal annenize babaniza rahAt rahat istemediginiz seyleri soyleyebiliyosunuz bu.arada ben bu ay ayna koyun besigine diyodu bende aynaya baktirdim kendiyle gozgoze gelince gulmeye basladi her seferinde kendine bakinca guluyo artik :) artik kendine gore bir arkadas buldugunu saniyor galiba
bence en iyisi primanın yeşili.beyaz olanın iç yüzeyi file gibi anlamsız bişey premium care fasa fisokızlar ben de prıma beyaz 3 no kullanıyordum oglum 5 kılo... cok parfumlu kokuyor dıye baska marka bı deneyım dıye huggıes aldım memnun olanlar da var dıye..ama huggıes 3 no hıc memnun degılım bı kere tas gıbı.....prımanın yumusaklıgı yok... ve kaka yaptı mı alt tabakaya gecırmıyor bebısımın poposuna suruluyor ve daha bı degısık ustu kısa. prıma gıbı gobegı gecmıyor.sımdı de bıtsın dıye 2 saatte bır harcıyorum:))) ben gene prımaya gececem kaka yapsa bıle alt tabakada kalıyor ve sızdırma sorunu olmuyor. sızdırma bır ıkı kere mı ne oldu bez hafıf kaymıs ya da cok beklettım ondan olmustu....hem de prıma yumusacık...belkı bır de yesıl prımayı denerım
sen bide bana sor kuzum halsiz yatamıyo burnu dolu otri bebeyle temizliyorum minik bedeni ilaçla tanıştı 2 şurup bi burun spreyi fitil rabbim hiç bi bebeyi hasta etmesin
çok geçmiş olsun canım biz de yeni yeni iyileşiyoruz hala hırıltı var hatta.peditus da kullandırdı nöbetçi doktor bize maalesefdoktora git canım allah korusun inerse bronşit olur bizim doktor acile gittiğimizde pedistus asist ateşi var diye fitil verdi ama pedistus bebeye zararlı diye içirmedim pazartesi kendi doktoruma gittim vermedim dedim pedistusu iyi yapmışsın dedi 1 yaşından küçüklere vermiyoruz dedi ventolin şurup verdi asist balgam smktürücüye devam dedi bi damla verdi 5 gün kullan dedi hala tıkalı oğluşumun burnu öksürüyoda okadar temizliyorum banamısın demiyo doktor izle dikkat et dedi öksürük devam ederse gel bronşite çevirebilir dedi destan yazdım sanki doktor dedi bazı bebekler sabah öksürüyolar akşama doktora gelene kadar bronşit oluyo dedi aşımızıda haftaya bıraktı
41 kere maşallah maşallah sübhanallah yakışıklıyaaa
ay selfinizi yiyim sizin maşallah size kızzz çok güzelsiniz analı gızlııbizim selfie miz:)
ben yarım kol badi ve patikli alt giydirip üzerine çıtçıtlı tulum giydiriyorum.Bisey daha sorucam kizlar; gece nasil yatiriyorsunuz bebeginizi ne giydirip ne ortuyorsunuz? Ben uzun kol citcitli badi ustune hastane cikisi alta da 2 kat pantolon giydiriyorum. Battaniye ye sarmiyordum ama bugun yanimda yatirdim. Soguk diye sardim ama yavrum nasil terlemis degistirdim ustunu ama cok korktum hasta olur diye terle sogu. Kis bebegi zormus gercekten. Bebeklerimizi hasta etmeden kis bitsin artik insallah. Allah hepimizin yavrusuna saglik sihhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?