2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bişi olmaz korkma canım beş dakka sürüyor zaten bebek bişi anlamadan oluyo bitiyo endişelenme :) biz de dun atlattık da ondan biliyorum :)
evet canım çok kolay olduuu bızımkıde rahat durdu ınşallah sonuçumuz ıyıdır ..sızın sonuça ne dedı doktor benımkını az önce yazdım oranlarını bı baksan arkadasım bna sankı orantısız geldıı

neden 4 ayda çekılecek yenıden anlamadım ..benımkıde emmıyo emsede keyıfsız ne oldu yavruma anlamadımm bakalım omu ınat benmı mama vermedım hıçç vvermıcemde rabbım hepımızın yardımcısı olsunn b ızlere sabır ve güç versın afferın zeynep hanım abenım paşa benı çok üzüyo ama geçeçek inşllh

çabuk bitiyo canım ben sonuçlara hiç bakmadım doktor iyi dedi
senin doktor nası saçmaladı ki ne dedi

maşşallah sana bacımm ne ara vakıt buluyoda yaptın bunları harıka görunuyorlar bravo yanı ..en ıyısını yapıyosun kafamızı dagıtmamız lazım hep bebışler le ılgılenmekten hıç kendımıze ve mıdemıze zaman ayıramadıkk bız

çabuk bitiyo canım ben sonuçlara hiç bakmadım doktor iyi dedi
senin doktor nası saçmaladı ki ne dedi

doktor degıl ultrasondakı kız yaa dızıne yakın çızgını bıtanesı dığerine göre daha az belırgın diğer pipisinne yakın boğumlar hep bırbırını tutuyo ama işte dızıne yakın olanı sordum oda işte makına her 3 kışıde bır hata payı yapabılır dedı normal ama bılemem dedı benım kafa allak bullak olduu doktora yarın gösterecem

Sag kalca A 63 B 53. Sol kalca A 60 B 52 bizimkide canim normal denildi bizede bir kac ay vsonra tekrar yapalim demediler bende bu ultrasondan somra bisey olmusmudur merak icindeyim

doktordan önce bişey söylemek istememiştir canım.normal de demiş zaten.korkma inşallah doktorun yarın normal diyecektir.
bizim sonuç kağıdında "değerler normaldir" yazıyodu.

canım bu arada kurabiyeleri de bigün yoğurup pişirdim,ertesi gün efeye k valide baktı ben süsledim bikaç saatimi aldı.50 tane yaptım.
diğerlerini efeyi koyuyorum ana dizine mutfakta o beni izliyo ben yapıyorum.bi yandan onunla konuşuyorum.tabi ağlamaya baslıyo sıkılınca
mola verip devam ediyorum zor olmuyo dersem yalan olur ama sevyorum bu işleri kafam dağılıyo

Canim doktor bakanligin bi sorun olmasada 4. Ayda tekrar istedigini problem olursa her ay cekilmesi gerektigimi soyledi. Duzelir annesi uzme sen kendini moral herseyden onemli

Bizimde ayni ust bogumlar esit dizdeki bogum cizgisinin biri digerine gore daha kisa daha az belli oluyi

Kalça çıkığı ulrasonu için hastaneye gıdecez bıraz sonra.. Ayy nasıl olcak duracakmı üüff çok endışelıyım sonuç ne olcak acabaa :26:

Canım bizimkisi şöyle alfa açısı sağda 60, solda 60 beta açısı sağda 52, solda 49 derece olup normal sınırlardadır yazıyor, dr da normal dedicqnım...

canım benim de sağ alfa 63 beta 51 sol alfa 68 beta 50 raporda her şey normal yazıyı doktorum da baktı bir sıkıntı yok her şey yolunda dedi seninkinde de Bi sıkıntı olduğunu zannetmiyorum doktor ne zaman görecek ama endişeleneme bence normal :)

Canim doktor bakanligin bi sorun olmasada 4. Ayda tekrar istedigini problem olursa her ay cekilmesi gerektigimi soyledi. Duzelir annesi uzme sen kendini moral herseyden onemli

bu nasıl iştir ya.bizim doktorda ultrasona gerek yok dedi. özel doktor sonuçta parasını alacak. ama çekmedi... ifff

Kızlar aranızda reglisi başlayan var mı ? Benim dün çok koyu kanamam oldu bügünde devam ediyor. 3 Ocak'ta doğum yaptım bana erken gibi geldi

53 gün boyunca kanamam devam etti o bitti derken 5 gün sonra adet oldum.bendeki durumda pek ilginç

canım oğlum da 60 günlük oldu.agu seslerini ben de bir iki kez duydum gibi.gülmesi biraz daha arttı.dün çocuk gelişim uzmanına götürdük gelişimi normal dedi.bir de ben çok konuşamıyorum oğlumla.hamili iken de çok konuşamazdım.etkisi vardır belki

omerserma masallah ne tatlısınız oyle:))) kızın senın kopyan:)

mınıkkelebek masallah ne hamaratsın canım yaa, hangı ara yapıyorsun bunları cok becerıklısın ne guzel yaa yakın olsak da boyle bana da ogretsen:)))

bende kendimi becerikli sanırdım.kııııızzzz ne güzel yapmışsın maşallah sana. ben de çok meraklıyım böyle şeylere elimden geldiği kadar yapar ugraşırım...ama senin yaratıcılıgın tavan yapmış :) ben de oğluma kurabiye ypmıştım ve arkadaşımın kızına bir yaş doğum günü hediyesi olarak kurabiye yaptım çok begendi... ama ben bardak ve kaşık kullandım şekkil vermek için senin tam tekmil malzemeler her şekil var galiba :) elin de çok düzgün ..

bence de satış yap bu iş tutar sende.

Anne sütüyle de besleniyor, günde 1 yada 2 kere mama da veriyorum canım. Ben ilçe hastanesine götürdüm kızımı, o da merkezde araştırma hastanesine götürmemi söyledi. Eşim şehir dışında o gelsin hemen götürecegiz. Benim kızım da çığlık çığlığa agliyor, gaz için herşeyi denedim ( nurs hurveys, biogaia, kimyon çayı, rezene) . Doktor 3 aylık olana kadar yapacak birşey yok normal diyor. Benim kızım emince ya da mama yiyince hemen kusuyor , bebek reflusudur normal diyor doktor. Senin bebeğinin emmesi, kilo alması nasıl canım ?

Canım 2 ayda kaç kilo aldınız toplamda?

İnşallah güzel haberler alırsınız araştırma hastanesine gidince. Kızım Sadece anne sütüyle besleniyor. Geçen ay bir kilodan fazla almıştı ama bu ayı bilmiyorum. Yani kilo aldığını farkediyorum ama ne kadar bilmiyorum. Kontrolümüz ve aşımız yarın. Sorunsuz gelir geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…