evet canım çok kolay olduuu bızımkıde rahat durdu ınşallah sonuçumuz ıyıdır ..sızın sonuça ne dedı doktor benımkını az önce yazdım oranlarını bı baksan arkadasım bna sankı orantısız geldııbişi olmaz korkma canım beş dakka sürüyor zaten bebek bişi anlamadan oluyo bitiyo endişelenme :) biz de dun atlattık da ondan biliyorum :)
ayri ayri alinti yapmadim hepinizin cevaplarink okudun sagolun kizlar. Iyiki varsiniz. Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar dedikleri bu olsa gerek.
Bu arada bugun doktora gittik kalca usg cekildi kisa surdu 3-4 dakika bebegim uslu durdu sonucta normal cikticok sukur 4. Ay bidaha celecekmis genede.
Doktorumuz rotvirus asisini yapilmasini tavsiye ettiklerini baska asi olmadigi icin 3. Ve 5. Ayda yapilmasinin daha ii olacagini soyledi. 2. Ay asisina gitmeden calpol verme rahatsiz olmayabilir dedi.
Kizim kakasi sulu ve kokulu anne sutu alan bebeklerde normal oldugunu soyledi.
Biraz fazla kilo almistik biz 2 ayda 2 saatten once emzirmiyeyiim diye calisiyodum ama zeynep hanim durmuyo tabi sordum sadece anne sutu aldigi icin hic bi problem olmadigini zeynebimin her istediginde emzirmemi soyledi.
Belki birilerine faydasi olur.
Kızlar doktordan yenı geldık salak kız saçma sapan konuştuu kafamı karıştırdıı..korkulacak kadar kötü geçmedıı çabucak bıttı bu kadarmı dedım bı ara neyse daha doktora gösteremedıkk ama sonuç şuu bılgısı olan yardım etsınnn sağ bacak alfa 60 beta56 sol ıse 63 beta 55 sızınkıler nasıl sankı orantısız gıbı geldı kalça ultrasonu çektırenler bana yardımcı olsunn
kızlar efeden vakit kaldıkça kendimi bunlara veriyorum.bakem beğenceniz mi
arkadaşımın oğluna yaptığım kurabiyeler,mercimek köftelerim ve kaplumbağa pastam
Eki Görüntüle 1021105 Eki Görüntüle 1021106 Eki Görüntüle 1021107 Eki Görüntüle 1021108 Eki Görüntüle 1021109 Eki Görüntüle 1021110
kızlar efeden vakit kaldıkça kendimi bunlara veriyorum.bakem beğenceniz mi
arkadaşımın oğluna yaptığım kurabiyeler,mercimek köftelerim ve kaplumbağa pastam
Eki Görüntüle 1021105 Eki Görüntüle 1021106 Eki Görüntüle 1021107 Eki Görüntüle 1021108 Eki Görüntüle 1021109 Eki Görüntüle 1021110
çabuk bitiyo canım ben sonuçlara hiç bakmadım doktor iyi dedi
senin doktor nası saçmaladı ki ne dedi
Kızlar doktordan yenı geldık salak kız saçma sapan konuştuu kafamı karıştırdıı..korkulacak kadar kötü geçmedıı çabucak bıttı bu kadarmı dedım bı ara neyse daha doktora gösteremedıkk ama sonuç şuu bılgısı olan yardım etsınnn sağ bacak alfa 60 beta56 sol ıse 63 beta 55 sızınkıler nasıl sankı orantısız gıbı geldı kalça ultrasonu çektırenler bana yardımcı olsunn
maşşallah sana bacımm ne ara vakıt buluyoda yaptın bunları harıka görunuyorlar bravo yanı ..en ıyısını yapıyosun kafamızı dagıtmamız lazım hep bebışler le ılgılenmekten hıç kendımıze ve mıdemıze zaman ayıramadıkk bız
doktor degıl ultrasondakı kız yaa dızıne yakın çızgını bıtanesı dığerine göre daha az belırgın diğer pipisinne yakın boğumlar hep bırbırını tutuyo ama işte dızıne yakın olanı sordum oda işte makına her 3 kışıde bır hata payı yapabılır dedı normal ama bılemem dedı benım kafa allak bullak olduu doktora yarın gösterecem
evet canım çok kolay olduuu bızımkıde rahat durdu ınşallah sonuçumuz ıyıdır ..sızın sonuça ne dedı doktor benımkını az önce yazdım oranlarını bı baksan arkadasım bna sankı orantısız geldıı
neden 4 ayda çekılecek yenıden anlamadım ..benımkıde emmıyo emsede keyıfsız ne oldu yavruma anlamadımm bakalım omu ınat benmı mama vermedım hıçç vvermıcemde rabbım hepımızın yardımcısı olsunn b ızlere sabır ve güç versın afferın zeynep hanım abenım paşa benı çok üzüyo ama geçeçek inşllh
doktor degıl ultrasondakı kız yaa dızıne yakın çızgını bıtanesı dığerine göre daha az belırgın diğer pipisinne yakın boğumlar hep bırbırını tutuyo ama işte dızıne yakın olanı sordum oda işte makına her 3 kışıde bır hata payı yapabılır dedı normal ama bılemem dedı benım kafa allak bullak olduu doktora yarın gösterecem
Kalça çıkığı ulrasonu için hastaneye gıdecez bıraz sonra.. Ayy nasıl olcak duracakmı üüff çok endışelıyım sonuç ne olcak acabaa :26:
evet canım çok kolay olduuu bızımkıde rahat durdu ınşallah sonuçumuz ıyıdır ..sızın sonuça ne dedı doktor benımkını az önce yazdım oranlarını bı baksan arkadasım bna sankı orantısız geldıı
neden 4 ayda çekılecek yenıden anlamadım ..benımkıde emmıyo emsede keyıfsız ne oldu yavruma anlamadımm bakalım omu ınat benmı mama vermedım hıçç vvermıcemde rabbım hepımızın yardımcısı olsunn b ızlere sabır ve güç versın afferın zeynep hanım abenım paşa benı çok üzüyo ama geçeçek inşllh
Canim doktor bakanligin bi sorun olmasada 4. Ayda tekrar istedigini problem olursa her ay cekilmesi gerektigimi soyledi. Duzelir annesi uzme sen kendini moral herseyden onemli
Kızlar aranızda reglisi başlayan var mı ? Benim dün çok koyu kanamam oldu bügünde devam ediyor. 3 Ocak'ta doğum yaptım bana erken gibi geldi
İyi aksamlar arkadaslar. Kizim 55 gunluk oldu ama auv agu gibi sesler cikarmiyo hatta bilincli gulmuyo kendi kendine guluyo bazen. Beni takip ettigi falan yok ama donencesini takip ediyo. Genelde emip uyuyo bazen etrafa bakiyor okadar. normal mi acaba bunlar? Baya kafama taktim :-(
bizim selfie miz:)
Kızlar Efeden vakit kaldıkça kendimi bunlara veriyorum.Bakem beğenceniz mi
Arkadaşımın oğluna yaptığım kurabiyeler,mercimek köftelerim ve kaplumbağa pastam
Eki Görüntüle 1021105 Eki Görüntüle 1021106 Eki Görüntüle 1021107 Eki Görüntüle 1021108 Eki Görüntüle 1021109 Eki Görüntüle 1021110 [/
çok güzel gözüküyorlar ellerine sağlık.köftelere bu şekli vermenin bir formülü var mı acaba?kolayca nasıl olur?güzel bir sunummuş
Kızlar Efeden vakit kaldıkça kendimi bunlara veriyorum.Bakem beğenceniz mi
Arkadaşımın oğluna yaptığım kurabiyeler,mercimek köftelerim ve kaplumbağa pastam
anne sütüyle mi besleniyo canım kızın? dr ne dedi kilosuna? sizde de gaz sancısı benim anlattığım şekilde mi? çığlık çığlığa ağlıyo bir anda sonra bi pırt sesi duyuluyor, ardından yine çığlık çığlığa ağlıyor? kızında da böyle mi?
bizim selfie miz:)
Canım 2 ayda kaç kilo aldınız toplamda?Ayri ayri alinti yapmadim hepinizin cevaplarink okudun sagolun kizlar. İyiki varsiniz. Damdan dusenin halinden damdan dusen anlar dedikleri bu olsa gerek.
Bu arada bugun doktora gittik kalca usg cekildi kisa surdu 3-4 dakika bebegim uslu durdu sonucta normal cikticok sukur 4. Ay bidaha celecekmis genede.
Doktorumuz rotvirus asisini yapilmasini tavsiye ettiklerini baska asi olmadigi icin 3. Ve 5. Ayda yapilmasinin daha ii olacagini soyledi. 2. Ay asisina gitmeden calpol verme rahatsiz olmayabilir dedi.
Kizim kakasi sulu ve kokulu anne sutu alan bebeklerde normal oldugunu soyledi.
Biraz fazla kilo almistik biz 2 ayda 2 saatten once emzirmiyeyiim diye calisiyodum ama zeynep hanim durmuyo tabi sordum sadece anne sutu aldigi icin hic bi problem olmadigini zeynebimin her istediginde emzirmemi soyledi.
Belki birilerine faydasi olur.
Anne sütüyle de besleniyor, günde 1 yada 2 kere mama da veriyorum canım. Ben ilçe hastanesine götürdüm kızımı, o da merkezde araştırma hastanesine götürmemi söyledi. Eşim şehir dışında o gelsin hemen götürecegiz. Benim kızım da çığlık çığlığa agliyor, gaz için herşeyi denedim ( nurs hurveys, biogaia, kimyon çayı, rezene) . Doktor 3 aylık olana kadar yapacak birşey yok normal diyor. Benim kızım emince ya da mama yiyince hemen kusuyor , bebek reflusudur normal diyor doktor. Senin bebeğinin emmesi, kilo alması nasıl canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?