2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar aşıdan geldik maşallah oğlum 5790 gr olmuş dr ac dyenlere aldırma anne sütüne devam dedi. aşı da ağlamadı çok kucağa alınınca hemen sustu. ama ben eve geldim fitil verdi dr ve hiç ıslatmayı akıl edemeden yarısını takmaya kalktım oğluma daha tam takamadan öyle çok bağırdı ki üc aşı da toplamda bağırmadı bu kadar. verdim dedesine ben oturdum ağlıyorum

merhaba kızlar geçmişi okuyamadım her şey yolundadır inşallah benim kız dün gece 4 e kadar bağırdı yaa hiç uyuyamadı şimdi de uyuyor mışıl mışıl ben de baston puset arayışındayım büyük arabamız var ablamızdan ama ben daha hafif birşeyler bakıyorum malum yaz geliyor sizinde tavsiye edebileceğiniz marka ve model var mı şimdilik chicco lite way Pierre cardin ps 102 silver cross arasında dolanıyorum tamyatar olması tercihim

canım üzülme, bebeğine yansır. hiç bişey olmamıştır bebeğine, acımış olsa bile hatırlamayacak.Allah daha büyük hatalar yapmaktan korusun bizi. tabi hiç canı yanmasın istiyoruz. bende bi kere kucağımdayken üst dolaptan sabun almaya kalktım. sabun tam kafasına düşecekti kızımın yakaladım sabunu düşmeden. ama günlerce hatırladıkça ağlamaklı oldum. ne yapalım tecrübesisiz, böyle böyle öğrencez.

omerserma masallah ne tatlısınız oyle:)))
mınıkkelebek masallah ne hamaratsın canım yaa, hangı ara yapıyorsun bunları cok becerıklısın ne guzel yaa yakın olsak da boyle bana da ogretsen:)))
sagol canim ben sabahin korunde efeyle uyaniyorum ve aksama kadar ondan kalan vakitlerde yemek temizlik utu islerine bakiyorum.hic dinlenmek yok yani :84:
yakin olaydik beraber yapardik nerdesin sen ist damisin kizz
canim cok kolay.elinle koni sekline getir tepe kismina elinle bas duzeliyo zaten.sonra bicakla basip ustune cizgiler yap tepesine maydanoz batir bitti gitti
cok tesekkurler canim evde bi dunya malzeme var harfler kopatlar hamurlar merdaneler ve kaliplar.gitti gidiyordan topladim hep. simdi sermayeyi topladim sayilir yakindada satisa baslicam simetri hastaligim var duzgun olmayanlari imha ederim heralde

gecmis olsun canim darisi basimiza.doktor fitili neden verdi.
bebisler nazli oluyolar bazen canlari cok yanmasa bile cok aglayabiliyolar uzme kendini

2,5 ten biraz fazla. Masallah.

Evt cnm burda destek oluyoruz,yeni seyler ogreniyoruz birbirimizden.. benim kızim hep 15 dk.emziriyorum ama bzen birini emince dierini istemiyor yada 3-5 dk.emip birakiyor uykuyta daliyor.kilonuz/cok iyi cnm masallah.5200 dü kizim 2 ay kontrolunde,.
Eline saglik cnm,hepside süper olmus-

Okuyup okuyp çıkıyorum yazmamıyorum bi türlü
Aşılarını olanlara ve hasta olan bebeciklerimize geçmiş olsun. Omeserma bebişini de seni de yerim
Bugün 48 günlüğüz ve artık yalnızız sabah annemle kv'mi uğurladık. Haftaya Mevlüt için gitcez memlekete ama yine yalnız dönücez. Anlayacağınız artık Zeyno ve ben tek tabanca babamız da hasta 2 gündür. Kucağına bile veremiyorum kuzumu korkuyorum geçer diye. Iki gecedir yalnız yatıyoruz kızımda, bize bulaştırmamak için yanımızda yatmıyo kociş
Bugünümüz fena değildi ama bakalım ilerleyen günler nasıl olcak. Iş falan yapabileceğimi hiç sanmıyorum, sadece bebişe bakabilcem sanırım bundan sonra tuvalete girerken ana kucağına koyup banyoya aldım Zeyno'yu, durum o kadar vahim. Gazımız tam gaz devam, bu kadar gaz aygaz'da yok diyorum kızıma ağlarken şu 3. ayı görsek de rahatlasak biraz
Herkesin keyfi yerindedir umarım, öpüyoruz hepinizi

yyaaaaaa bende istiyom o "e" lerden hangi şehirdesin bacım sen bizede pembesini yapsana teyzesi ankaradayız bizx

canim doktor bakanligin bi sorun olmasada 4. Ayda tekrar istedigini problem olursa her ay cekilmesi gerektigimi soyledi. Duzelir annesi uzme sen kendini moral herseyden onemli
aynen öle moral önemlıı ...ben bu sefer ıyı çıksada sonuç ortopedıstte götürecem bı de o baksın ne yanı erımem yaa yeterkı kafam rahat olsunn..
bende yemek yaparken mutfaga alıyorum agu agu konusuyız oluşumla yemekler daha bır tatlı oluyor olumla yaoıncaoluyo
bizimde ayni ust bogumlar esit dizdeki bogum cizgisinin biri digerine gore daha kisa daha az belli oluyi
aynen ya benımde kafam ona takılı ıstee..sızın doktor ne dedı pekı canım normalmıymış
inşallah normaldır canım ...internette bıraz takıldım bu konuyla ılgılı ınan ınsan etkılenıyo kötu anlamda herseyı üstume alıyorumm bır daha ızlemıcemm doktor a yarın gosterecem
canım bizimkisi şöyle alfa açısı sağda 60, solda 60 beta açısı sağda 52, solda 49 derece olup normal sınırlardadır yazıyor, dr da normal dedicqnım...
bızımkı de alfa sağ 60 sl 63 beta sğ 56 sl 55

Ne güzel darısı başımıza benim kız sağolsun 2.30 dan sonra dogru düzgün uyumuyor emerken uyuyor yatırınca kalkıyor sersem gibi oluyorum tam uyuyor 7 diye doğru ablalarının okul vakti geliyor ve ben uykusuz uykusuz ....

Saol canim canini yaktigim icin cok üzüldüm ama şimdi bakip gülüyor bana Allah evlatlarimizla sinamasin saglik sihhat versin hepsine

gecmis olsun canim darisi basimiza.doktor fitili neden verdi.
bebisler nazli oluyolar bazen canlari cok yanmasa bile cok aglayabiliyolar uzme kendini[/QUOTE]

Saol canim ates ve agri icin şurup istedim fitil vericem annesi dedi agrisi olmasin dedim demez olaydim şurup aldirdim simdi. Uyuyor simdi atesi de yok cok sukur. Insallah rahat atlatirsiniz sizde canim

bende resim yüklemek istiyorum yaaa tlf dan nasıl olur ki acaba.....akşma eşime yükleneyim bari bu konuda. yine kavga edicez ama olsun :)

kızın pek tatlıymış omeserma.sen de çok güzel görünüyorsun.maaşallah

Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Düzelir düzelir Allahın izniyle ben çok inanıyorum.

kızlarrr iltifatlar için tşkler...aslında kızım aynı babası.ama göz rengi yanıltıyo görenleri...inşallah bacaklar düzelir fenlifecim..
tlf dan nasıl resim yükleniyo bilmiyorum canım ben denedim bugün de giremedim foruma telden...engteacher özlüyorum kız sohbetine yaz arasıra...bakma ben de çok yazamıyorum...şimdiiii sinir kocamla zorlaaa sinemaya gidiyoruz recep ivedike...muhohoohoohoomm

bu arada minikkelebek sen gerçek misin??? kzıııımmm derhalll pastane açıyosun tamam mı???

slm anneler nasılsınız biz bugün 2. ay aşımızı olduk oğlum geldiğimizden beri huzursuz ayapımda sallıyorum sürekli..
ebe 6 saat de bir calpol verebilirsin dedi siz ne yaptınız verdiniz mi ??

slm anneler nasılsınız biz bugün 2. ay aşımızı olduk oğlum geldiğimizden beri huzursuz ayapımda sallıyorum sürekli..
ebe 6 saat de bir calpol verebilirsin dedi siz ne yaptınız verdiniz mi ??

Ben eve gelince verdim sonra ertesi gune kadar 6 saatte bir verdim atesi olmasada agrisi olur

çok başarılı bir çalışma olmuş canım:) çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…