Sağol canım... Sana da geçmiş olsun... İnş kısa zamanda toplarsın... Bol bol nane limon, bal iç...Günaydın canım geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına sevindim Şurup ver istersen ağrısı olmasın biz de 700 gr almışız
Kızlar 2. Ay asılarınız tam gunundemı vuruluyoo bız dun ıkı aylık olduk ama 2. Ay aşımız 28 martta yazılı saglık ocagı aşı kagıdın da ..tam 15 gun sonra yanı.böyle yapılan varmıı aranızda bır sey olurmu sızce
Gecmis olsun cnm ya kiyamam,benim kızimda bacaktan vurulanlarda cok agladı..birseyi merak ettim cnm, baska cocuk dotoruna gidiyormusunuz,orda bezle tartiliyirdur acaba kiyafette ne kadar fark ediyor,,ben hic tarttirmadim hemsiremize,doktordaki kilo ve boyu soyluyorum yaziyor..zaten kiyafette dogru olmaz dedi dr kilo alimi net olarak..Günaydın....
Biz işitme testinden ve aşıdan geldik.... Son aşıda çoook ağladık... Sağlık ocağında kıyafetleriyle ölçüyorlar, önce de kıyafetle ölçmüşlerdi...700gr almış kuzuşum...
İşitme testinde korkuyordum, çok şükür uyudu da atlattık....
İnş aşıdan rahatsız olmaz....
Cok gecmis olsun cnm sana,ins.iyilesirsin.Selam kızlar iki gündür bayaa kötü günler geçirdim çok hasta oldum acile gittik bi iğne yaptılar dr bebeğin daha çok küçükmüş fazla ilaç veremem dedi ıhlamur kuşburnu parol idare ediyorum bugün daha iyiyim Dün de bizim aşımız vardı çok ağladı gecede ateşi çıktı huzursuz oldu sağolsun eşim hem bana hem bebeğimize baktı Amann kızlar çok dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın çok zor
Cnm bir hata vardir onda,arasana hemsirenizi..birde en son asinizi ne zaman yaptirdin,yani 1. Ay asisini..genelde tam iki ay oldugu gun asi olur..belki bir haftra fark eder,cunku verem asisi haftanin bir gunu oluyormus,ama sende i,i hafta var..Kızlar 2. Ay asılarınız tam gunundemı vuruluyoo bız dun ıkı aylık olduk ama 2. Ay aşımız 28 martta yazılı saglık ocagı aşı kagıdın da ..tam 15 gun sonra yanı.böyle yapılan varmıı aranızda bır sey olurmu sızce
Gecmis olsun cnm ya kiyamam,benim kızimda bacaktan vurulanlarda cok agladı..birseyi merak ettim cnm, baska cocuk dotoruna gidiyormusunuz,orda bezle tartiliyirdur acaba kiyafette ne kadar fark ediyor,,ben hic tarttirmadim hemsiremize,doktordaki kilo ve boyu soyluyorum yaziyor..zaten kiyafette dogru olmaz dedi dr kilo alimi net olarak..
Cok gecmis olsun cnm sana,ins.iyilesirsin.
Cnm bir hata vardir onda,arasana hemsirenizi..birde en son asinizi ne zaman yaptirdin,yani 1. Ay asisini..genelde tam iki ay oldugu gun asi olur..belki bir haftra fark eder,cunku verem asisi haftanin bir gunu oluyormus,ama sende i,i hafta var..
Aynı gün ölçüm yapılmadı, o yüzden farkı bilmiyorum canım, bizim dr atlet ve beziyle ölçüm yapıyor... Geçen hafta, 4900 dü. Şimdi kıyafetli 5300 en fazla 200 gr kıyafet vardır diye düşünüyorum... Geçen hafta dr tartısına göre ayda 700 almıştı, şimdi sağlık ocağı tartısına görede 700 gr çıktı aynı yani.... kıyafetleri aşağı yukarı aynı ağırlıkta... Ben kilo artışında çok fark olacağını zannetmiyorum... Ama kilo değişir...
Bezin doluluğu kiloyu daha çok etkiler bence... Kızımda dr çok hassastı, bezini bile çıkarttırırdı... Tartıya işemişti....
Kızlar 2. Ay asılarınız tam gunundemı vuruluyoo bız dun ıkı aylık olduk ama 2. Ay aşımız 28 martta yazılı saglık ocagı aşı kagıdın da ..tam 15 gun sonra yanı.böyle yapılan varmıı aranızda bır sey olurmu sızce
Evet canım bir ayda almış.... Sağlıklı olsun da, azıcık ufak tefek bir kız olacak... Ama yüzünü görsen altı kilo var dersin... Totiş suratlı, annesi kılıklı...Anladım cnm,evt kilo ayni cikmis.700 gr bir aydami almis,masallah iyiymis cnm.e. dogrusu aslunda bezinde cikmasi aslinda,bazen nasil cis doluyor bezleri..gerci doktora gitmeden once degistiriyorum ben ama yinede bilmiyorum..
uğurbcegi bende aynı durumdayım ya senın doktorun ne dedı normal mıymış dizine yakın oolan cızgıler doktordan doktora degısıyor ya çok merak edıym cvp verırsen çok sevınecem ..
Bizim bebiş 45 günlük .. Burda da paylaşım uapabiliyormuyuuzz ?? Bi kaç sorum olcakta ilk çocuğum biraz tecrübesizim yaşımda genç
ılk ay aşımızda hastaydık 1 hafta erteledık19 unda vurulduk aradım ebeyı canlı aşı bunlar dedı bır gun acılıyomuş bır sey olmaz dedı bende korktum geç kaldık dıyegecmis olsun cnm ya kiyamam,benim kızimda bacaktan vurulanlarda cok agladı..birseyi merak ettim cnm, baska cocuk dotoruna gidiyormusunuz,orda bezle tartiliyirdur acaba kiyafette ne kadar fark ediyor,,ben hic tarttirmadim hemsiremize,doktordaki kilo ve boyu soyluyorum yaziyor..zaten kiyafette dogru olmaz dedi dr kilo alimi net olarak..
Cok gecmis olsun cnm sana,ins.iyilesirsin.
Cnm bir hata vardir onda,arasana hemsirenizi..birde en son asinizi ne zaman yaptirdin,yani 1. Ay asisini..genelde tam iki ay oldugu gun asi olur..belki bir haftra fark eder,cunku verem asisi haftanin bir gunu oluyormus,ama sende i,i hafta var..
amın canım ınsallah kuzularımıza kıyamam benn çok aglıyorlar ama yapacak bıse yokgünaydınlar :)) belirli günlerde yapıldığı için sıkıntı olmuyor canım benim oğlum da 3 ocak doğumlu aşısını dün yaptırdık. çok şükür ateşi olmadı gece zaten uyumuyordu dünde uyumayıp düzeni bozmadı. Inşallah sizde ve aşı olacak her yavru da rahat geçirir.
doktor kendı baktıktan sonramı sorun yok dedı ve ultrason ıstedı içinb rahatlasın dıyemı bızımkıde önce ultrason ıstedı sonra baktı bısı yok dedı ama o dızıne yakın çızgılerde benı aydınlatmadı yanı nıye bırı belırgın bırı degıl kv dem kılodan dır dıyo eşımde bıse yok dıyo ama ben ortopedı druna da gosterecem ıçım rahatlasın nedenmıs pekı o çızgıler bır açıklama yaptımı sana doktorunnaynen benim oglumdada boyle.doktor sorun yok dedi ama ultrason istedi
allahım allahımm çokk tatlı maşallah subhanallah 41 kere buyumus bu kızçee artıkk ay nolur kokla benım ıcınniki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...Eki Görüntüle 1022572 Eki Görüntüle 1022583
Evet canım bir ayda almış.... Sağlıklı olsun da, azıcık ufak tefek bir kız olacak... Ama yüzünü görsen altı kilo var dersin... Totiş suratlı, annesi kılıklı...
Ben de bezi değiştiriyorum ama her dr kontrolünde kakalı oluyor, ne pasaklı kadın diyecek dr... O kadar dikkat ediyorum, ne ara yapıyorsa, senin poponun contaları gevşek diyorum....Bez alıyorum, pırt hemen kaka....
Bi de bizi tanıyor iyice, sarılık içim çok gittik ya, yine mi gelmiş bu kız, bu sefer özletti kendini diyor... Bi dahakine kakalı kız mı gelmiş derse şaşmam,,..
İki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...Eki Görüntüle 1022572 Eki Görüntüle 1022583
Ben 45 gün oldu hala adet görmedim .. Duyduğuma göre kimisi 3 ay kimisi 5 ay sonra görürmüş benim eltim 9 ay sonra gördü .. Bakalım ben nasıl olcam.. Benim kanamam da çok olmadı 20. Gün bitti..
Aynı gün ölçüm yapılmadı, o yüzden farkı bilmiyorum canım, bizim dr atlet ve beziyle ölçüm yapıyor... Geçen hafta, 4900 dü. Şimdi kıyafetli 5300 en fazla 200 gr kıyafet vardır diye düşünüyorum... Geçen hafta dr tartısına göre ayda 700 almıştı, şimdi sağlık ocağı tartısına görede 700 gr çıktı aynı yani.... kıyafetleri aşağı yukarı aynı ağırlıkta... Ben kilo artışında çok fark olacağını zannetmiyorum... Ama kilo değişir...
Bezin doluluğu kiloyu daha çok etkiler bence... Kızımda dr çok hassastı, bezini bile çıkarttırırdı... Tartıya işemişti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?