2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın canım geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına sevindim Şurup ver istersen ağrısı olmasın biz de 700 gr almışız
Sağol canım... Sana da geçmiş olsun... İnş kısa zamanda toplarsın... Bol bol nane limon, bal iç...

Bizim aşımız da geç kalacaktı, bir de hasta olursa iyice geç kalır diye dört gün önce yapıldı... Verem aşısı belli günlerde yapılıyor... O yüzden gecikmiştir...

Gecmis olsun cnm ya kiyamam,benim kızimda bacaktan vurulanlarda cok agladı..birseyi merak ettim cnm, baska cocuk dotoruna gidiyormusunuz,orda bezle tartiliyirdur acaba kiyafette ne kadar fark ediyor,,ben hic tarttirmadim hemsiremize,doktordaki kilo ve boyu soyluyorum yaziyor..zaten kiyafette dogru olmaz dedi dr kilo alimi net olarak..

Cok gecmis olsun cnm sana,ins.iyilesirsin.

Cnm bir hata vardir onda,arasana hemsirenizi..birde en son asinizi ne zaman yaptirdin,yani 1. Ay asisini..genelde tam iki ay oldugu gun asi olur..belki bir haftra fark eder,cunku verem asisi haftanin bir gunu oluyormus,ama sende i,i hafta var..

Aynı gün ölçüm yapılmadı, o yüzden farkı bilmiyorum canım, bizim dr atlet ve beziyle ölçüm yapıyor... Geçen hafta, 4900 dü. Şimdi kıyafetli 5300 en fazla 200 gr kıyafet vardır diye düşünüyorum... Geçen hafta dr tartısına göre ayda 700 almıştı, şimdi sağlık ocağı tartısına görede 700 gr çıktı aynı yani.... kıyafetleri aşağı yukarı aynı ağırlıkta... Ben kilo artışında çok fark olacağını zannetmiyorum... Ama kilo değişir...

Bezin doluluğu kiloyu daha çok etkiler bence... Kızımda dr çok hassastı, bezini bile çıkarttırırdı... Tartıya işemişti....

Anladım cnm,evt kilo ayni cikmis.700 gr bir aydami almis,masallah iyiymis cnm.e. dogrusu aslunda bezinde cikmasi aslinda,bazen nasil cis doluyor bezleri ..gerci doktora gitmeden once degistiriyorum ben ama yinede bilmiyorum..

günaydınlar :)) belirli günlerde yapıldığı için sıkıntı olmuyor canım benim oğlum da 3 ocak doğumlu aşısını dün yaptırdık. Çok şükür ateşi olmadı gece zaten uyumuyordu dünde uyumayıp düzeni bozmadı. inşallah sizde ve aşı olacak her yavru da rahat geçirir.

Anladım cnm,evt kilo ayni cikmis.700 gr bir aydami almis,masallah iyiymis cnm.e. dogrusu aslunda bezinde cikmasi aslinda,bazen nasil cis doluyor bezleri ..gerci doktora gitmeden once degistiriyorum ben ama yinede bilmiyorum..
Evet canım bir ayda almış.... Sağlıklı olsun da, azıcık ufak tefek bir kız olacak... Ama yüzünü görsen altı kilo var dersin... Totiş suratlı, annesi kılıklı...

Ben de bezi değiştiriyorum ama her dr kontrolünde kakalı oluyor, ne pasaklı kadın diyecek dr... O kadar dikkat ediyorum, ne ara yapıyorsa, senin poponun contaları gevşek diyorum....Bez alıyorum, pırt hemen kaka....

Bi de bizi tanıyor iyice, sarılık içim çok gittik ya, yine mi gelmiş bu kız, bu sefer özletti kendini diyor... Bi dahakine kakalı kız mı gelmiş derse şaşmam,,..

İki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...

Bizim bebiş 45 günlük .. Burda da paylaşım uapabiliyormuyuuzz ?? Bi kaç sorum olcakta ilk çocuğum biraz tecrübesizim yaşımda genç

45 günlük bebiş var uyandığı zaman 6-7 saat uyumuyor gündüz sürekli uyuyor ama gece uyandığı zaman tutulamak istiyor
saçlı olduğu için kafası kabuklanır gibi olmuş halk dilinde kermelenmek diyorlar bilen var mı bilmiyorum ama.. Şampuanımızda iyi şampuan pahalı almıştık isim söylemiyor mu bilmiyorum ama..
Alnında ve kollarının üst tarafında pıtır pıtır pıtırcıklar çıkıyor evimiz okadar sıcak değil sıcaktan oluyo olabilir mi diye düşündüm ama ..
Bir de kakasını zor yapıo poposuna zeytin yağ sürüyorum zararı olur mu?
Gazı çıkmadığı zaman poposundan gazını çıkarıyor ikiside aynı sayılır mı yoksa ağızdan başka popodan başka mı oluyor ?
Kaç günde banyo yaptırmak lazım?
Bebek yağsı vücudunda tüylenme yapar mı ?
Doğduğu zaman solunum sorunu vardı biraz oksijensiz kalmıştı şimdi sorunumuz yok ama uyurken hırlar gibi acayip acayip sesler çıkarıyor nedeni ne olabilir ?
4kg 300 gr emiyor sadece kaç numara bez kullanmak gerekir
Sürekli hıçkırık tutyor bunun nedeni ne olabilir ?

Son düzenleme:
ılk ay aşımızda hastaydık 1 hafta erteledık19 unda vurulduk aradım ebeyı canlı aşı bunlar dedı bır gun acılıyomuş bır sey olmaz dedı bende korktum geç kaldık dıye
amın canım ınsallah kuzularımıza kıyamam benn çok aglıyorlar ama yapacak bıse yok
aynen benim oglumdada boyle.doktor sorun yok dedi ama ultrason istedi
doktor kendı baktıktan sonramı sorun yok dedı ve ultrason ıstedı içinb rahatlasın dıyemı bızımkıde önce ultrason ıstedı sonra baktı bısı yok dedı ama o dızıne yakın çızgılerde benı aydınlatmadı yanı nıye bırı belırgın bırı degıl kv dem kılodan dır dıyo eşımde bıse yok dıyo ama ben ortopedı druna da gosterecem ıçım rahatlasın nedenmıs pekı o çızgıler bır açıklama yaptımı sana doktorunn
iki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...Eki Görüntüle 1022572 Eki Görüntüle 1022583
allahım allahımm çokk tatlı maşallah subhanallah 41 kere buyumus bu kızçee artıkk ay nolur kokla benım ıcınn

Cnm ya benim kizimda oyle temizliyip gidiyrm drun yaninda bi aciyosun kaka:)onu birak hapsurdugunda bile kaka :)yalniz bende cok uzuldum ilk ayimizda 1,5 kilo almisti. Bu ay 250 gr almis cok uzuldum. Ama artik hic emmiyo 5 dkyi hoc gecmiyo. Ne yapacagimi bilmiyorum. Emerken agliyo emmek istemiyo. Bide arada memeyle savasiyo hala devam ediyo koligi

günaydın kızlar sabahlar uzak modundayım yine bir de benim kızım akşamları çok ağlıyor ya neden bilmem bu hafta formunda kızım bu arada radyo cızırtısı da işe yarıyor kızlar çekmeyen bir kanalı açınca susuyor
minikkelebek maaşallah diyorum imrenerek baktım yaptıklarına ben evi süpürüp silsem çok iş yapmış oluyorum mesela kızım şimdi okula gitti sofra ortada ben ayağımda kızı sallıyorum biri gelse ayıplayacak valla
fotoğraf ekleyen arkadaşlar maaşallah diyorum nazar değmesin inşallah
çok bilmiş bir koca bende de var kucağımda tutmama kadar karışır valla çok sinir bozucu
bu arada sol göğsüm tekrar yara oluyor kızlar yaa

selam kızlar uzun zamandır girmiyorum buraya zayıflama topikler,nde geçiyo vaktim,ben regl oldum 40 çıkalı 15 gün filan oldu bana erken gibi geldi ama...Benim gibi olan varmı?

Ben 45 gün oldu hala adet görmedim .. Duyduğuma göre kimisi 3 ay kimisi 5 ay sonra görürmüş benim eltim 9 ay sonra gördü .. Bakalım ben nasıl olcam.. Benim kanamam da çok olmadı 20. Gün bitti..

Ben 45 gün oldu hala adet görmedim .. Duyduğuma göre kimisi 3 ay kimisi 5 ay sonra görürmüş benim eltim 9 ay sonra gördü .. Bakalım ben nasıl olcam.. Benim kanamam da çok olmadı 20. Gün bitti..

gerci benim ilk oğlumdada erken gördüm ama miktarı çok az ve kahverengiydi şimdi biraz arttı rengide regl kanaması gibi...sanırım bu regl başka bişi değil

benim doktorum da anadan doğma bırakıyor kızımı onun da bir hoşuna gidiyor ki anlatamam tartının üstünde dans ediyor resmen. Sağlık ocaklarında kıyafetle tartıyolar ama doğru değil bence 200-300 gr oynuyor mutlaka. Benim kızım 2340 gr doğdu şmdi 5490 gr çok şukur diyorum sadece anne sütüyle besleniyor Rabbim sağlık sıhhat versin bebeklerimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…