2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar rekora koşuyoruz bakalım kaçta uyuyacak benim cadı. Karnı tok, altı temiz ama dun iki aylık aşıları oldu feleği şaştı kızımın calpolda verdim ama bizimkinde ters etki yaptı uyutmak yerine enerji verdi sanırım bıcır bıcır bakınıyo bir de onunla konuşayım diye gözümün içine bakıyor gece kuşu olduk otuyoruz anlayacağınız. :)

biz de öyle.bir haftadır saat 3-4 ü görmeden uyumuyoruz.yeni düzenimiz böyle.amma ben hiç sevmedim bu düzeni.gündüz rahat bir bebek ama akşam ve gece çok fena.misafirler falan uykusuzlukk tavan yaptı iyice

kızlar siz kozmetik ürüler kullanıyor musunuz.güneş kremi,normal krem,makyaj malzemesi falN.ARKADAŞIMIN 2yaşında oğlu var.hala emziriyor ve ben hala ruj bile kullanmıyorum dedi.normalde çok süslüdür..deo parfüm ben de çok kullanbmamaya çalışıyorum amA nereye kadar sizin fikriniz ne

Ben kulla iyorum krem ,gune kremide surerim yaza.ar,adasinda abartmis bence,2 yıl da surmeden duramam. Hem surdugun seyle sutun lakasi var mi,yemiyorsun ki,,zira bazi doktorlar yedigin seyin bile süte gaz olarak gecmeddigijni savunuyor..

biz de öyle.bir haftadır saat 3-4 ü görmeden uyumuyoruz.yeni düzenimiz böyle.amma ben hiç sevmedim bu düzeni.gündüz rahat bir bebek ama akşam ve gece çok fena.misafirler falan uykusuzlukk tavan yaptı iyice

he he büyük konuşmuşum saat 7.11 ve hala uyumadık.resmen ayakta uyuyorum.

Ben rujumu nemlendirici ve güneş kremimi kullanıyorum, zararlı mı bilmiyorum özel araştırmadım, kullandıklarım dermokozmetik hamile iken doktoruma sormuştum bebeğe zararı olur mu diye , zararı olmaz kullan demişti ona dayanarak kullanıyorum, parfümün zararlı olduğunu duymuştum kullanmıyorum

Günaydın arkadaşlar!
Bizde dün aşımızı yaptırdık..
Ama benim aşıdan daha çok takıldığım bir mesele oldu. Biz ilk ay kontrole gittiğimizde bebeğim 1 kg almıştı tam. Çok sevinmiştim. Şimdi gittik onun üzerine sadece 500 gr almış görünüyor. Evde kendim tarttığımda 1,5 kg almış olarak hesaplıyordum ama sağlık ocağında öyle görünce çok üzüldüm. Bir ay sonra bakıldığında yine az kilo almış olursa ona göre bakarız dedi ebe. Mamaya başlamak istemiyorum...Aklımı da şu karıştırdı; ilk ay göğsümü sırayla veriyordum. Bebek doyana kadar birini, bir sonraki öğünde diğerini. Sonraki ayda da son verdiğim göğsümü 5 dk verip diğerini emdiği kadar veriyordum. Aceba hep suyunu aldı ondan mı kilo alamadı. Ama bu seferde evdeki tartımla arasında niye bu kadar çok fark oldu diyorum.. Siz nasıl emziriyorsunuz düzeniniz nasıl kızlar.. Bana moral verin ya

canım tartıdan tartıya degışir sen nasıl bılıyosan öyle devam et bır kere evdeyı tartıyı kaldır ulasamıyacagın bır yere koy kıloya takma yoksa daha kötü olursun .. çok sık emzırme en az 2 2.5 satte bır ver buyuyorlar artık sık verırsen acıkmamış olur ve az emer oyalanır memede sende emdığını zannedersın...ben 1 1.5 saatte bır emzırdım şimdii 2 2.5 saatte hatta doktor üç saatte bır ver dedı çünkü eskısı kadar isteklı emmıyoduu barı şimdi acıkıyo ıyı çekıyo doyuyordur herhalde

Cnm saglik ocaginda nasil trarttilar ,kiyafetlemi..dr hc tartilmasin oyle diyor,adece bezle tartilirsa dogru oluyormus..ben hep ikidinide emzirmeye cslisiyorum,senin taptigin dogru,en son sag emzirdiysen bir dnrskinde sagdan baslanir emzirmeye ama nenden 5 dk.ben yine ikisini 15 dk.veriyorum..evdeki yanlistir belki,nasil tatrrin evde..ins. dogru degildir cnm,mamaa baslama sakin..

ben en başından beri önce birini veriyorum doyana kadar onu emiyor diğer öğünde de diğerini veriyorum ve 2,5-3 saatte bir veriyorum istekli emiyor birinci ay 1100 gr ikinci ay 1000 gr aldı sadece anne sütüyle. Se emzirmeye devam et aç olsa zaten durmaz bebek eminim bu ay daha fazla kilo alacaktır :)

Evet aynen dediğin gibi canım.. Artık eskisi gibi istekli değil fazla gece 4 saatte 1 e denk geliyor o zaman çok aç oluyor.. Dediğin gibi az emiyor galiba..

Evet canım kıyafetleriyle tartıldı ama en fazla 200-300 gr farkeder diye düşünüyordum.. Neden 5 dk sına gelince bir kaç yerde öyle okudum o şekilde veriyordum.. Bide benimki ikisini 15 dk emmezki birini versem bile sadece bir 8-10 dk da doyar. Evdede önce kendim çıkıyorum tartıya.. Sonra bebekle çıkıyorum..Farka bakıyorum arada da en fazla 200-300 gr fark vardır sanıyordum ama öyle değilmiş.. Bende senin gibi 15 er dk deneyim zorlayım bakalım bi.. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi de daha geç emzirmeyi deneyim bi

benimki dörtte pes etti canım en son ayaklarımda uyuyakaldı hem de sniyeler içinde Allah yardımcımız olsun bol doping almamız lazım :) yeter ki sağlıklı olsunlar hepsini unuturuz gider :)

İnşallah canım ya..

Günaydın....

Biz işitme testinden ve aşıdan geldik.... Son aşıda çoook ağladık... Sağlık ocağında kıyafetleriyle ölçüyorlar, önce de kıyafetle ölçmüşlerdi...700gr almış kuzuşum...

İşitme testinde korkuyordum, çok şükür uyudu da atlattık....

İnş aşıdan rahatsız olmaz....

Selam kızlar iki gündür bayaa kötü günler geçirdim çok hasta oldum acile gittik bi iğne yaptılar dr bebeğin daha çok küçükmüş fazla ilaç veremem dedi ıhlamur kuşburnu parol idare ediyorum bugün daha iyiyim Dün de bizim aşımız vardı çok ağladı gecede ateşi çıktı huzursuz oldu sağolsun eşim hem bana hem bebeğimize baktı Amann kızlar çok dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın çok zor

Günaydın canım geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına sevindim Şurup ver istersen ağrısı olmasın biz de 700 gr almışız

Kızlar 2. Ay asılarınız tam gunundemı vuruluyoo bız dun ıkı aylık olduk ama 2. Ay aşımız 28 martta yazılı saglık ocagı aşı kagıdın da ..tam 15 gun sonra yanı.böyle yapılan varmıı aranızda bır sey olurmu sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…