2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kizlar uykusuzuuum uykusuuuzz benim cadi kizim gece 12 den beri uyumuyor hala sallıyorum niye böyle oldu anlamadm gazini cikariyor karni tok alti temiz ama uyku yok acaba bi yerimi agriyor atesi falanda yok cok şükür dun 40mz cikti kirkindan sonra düzelir diyenlere inat benim kiz daha da dellendi bu saat oldu daha kahvalti yapamadım zaten temizlikmis yemekmis yapabilene ask olsun actim şimdi sac kurutma makinasini sustu bide uyusa hayirlisiyla dilzarcim bu arada masallah nazar degmesin cok tatli sıpa allah bagislasin öp benim yerimede tontişi :*

canım iki ayda mı aldı o kadar maşallah sübhanallah valla bizde 2500 doğduk ilk ay 600 gr aldık sadwece yeni yeni toparlıyoruz işte sadece annesütü bizimde

kızlar dün hiç uyumadı neredeyse kızım gündüz sonra akşam 8de uyudu 11 gibi uyandırdım ama emmedi geri uyudu gece 3 e kadar uyumuşuz 7 saat uyudu haliyle o kadarda aç kaldı of çok canım sıkıldı bugünde aynı yolda ilerliyo bu şekilde bi düzen kurmasından korkuyorum

Omesemra canım şu an fotonu bulup alıntılayamadım ama maşallah kuzuna Rabbim şifa versin düzelir bacakları da. anne kız yakıyorsunuz ortalığı bu arada kilolar fln gitmiş bence bilmiyorum kaç kilo aldığını ama

cananikiz canım senin oğlanlar da pek bi tatlı maşallah. arada biraz fark olabilir ama büyük oğlunu kızıma alabilir miyim pek bi yakışıklı maşallah

İki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...Eki Görüntüle 1022572 Eki Görüntüle 1022583

kuzuum maşallah Rabbim nazarlardan korusun inşallah. bu zehra hanım peki büyük kızın adı ne canım. ikisini de çok öpüyoruz

hoş geldin aramıza. canım o tarif ettiğin şeylerden bizim kızda da olmuştu bebek egzeması diye bişey söylemişti bizde sıcaktan dolayı isilik sanmıştık. arada bazen yeniden oluyor ama kremini sürünce geçiyor. gaz konusunda çok şükür azaldı bizim emzirdikten hemen sonra yatırmadan omzuma alıyorum biraz pışpışlayınca çıkıyor üstten. spor yaptırıp karnına da masaj yapınca alttan da çıkıyor.
banyoyu da bir gün durup diğer gün yaptırıyoruz canım

geçmiş olsun dilzarcım bişeycikler olmaz inş. maşallah kuzuna minik bi kuzu olacak demek sağlıklı olsun da. doktor normal dediyse zaten sıkıntı yok

canım ellerine sağlık süper görünüyorlar bence bu el becerilerini değerlendirmelisin. belki bi pastane ya da blog sayfası güzel olabilir. evden pek dışarı çıkamam diyosan bi blog sayfası çok hoş olurdu ilk takipçin de ben olurum

kızlar çok bunaldık artık havalar da pek bi soğudu dışarı hastane haricinde hiç çıkamıyoruz AVM fln da ne gezsin. eşime söyledim şehir dışına götürecek bakalım ama bi çanta hazırladım sormayın biz sadece bi spor sırt çantasıyla giderdik şimdi ana kucağıydı oto koltuğuydu bebek arabasıydı çantasıydı derken araba doldu bir bana oturacak yer zorla kaldı arabamız da küçüktü aslında ama 2.çocuk fln olacak olursa kocaman bi araba şart hayatta sığamayız gibi.

bebek arabası aldık almasına ama bizim kızı koyduğumuz anda basıyor yaygarayı. gözleri büyüyor korkuyor yavrum. baston tipi ama aynı zamanda yatadabililyor ama sevdiremedik bizim kıza napacaz bilmem

hoş geldin aramıza. canım o tarif ettiğin şeylerden bizim kızda da olmuştu bebek egzeması diye bişey söylemişti bizde sıcaktan dolayı isilik sanmıştık. arada bazen yeniden oluyor ama kremini sürünce geçiyor. gaz konusunda çok şükür azaldı bizim emzirdikten hemen sonra yatırmadan omzuma alıyorum biraz pışpışlayınca çıkıyor üstten. spor yaptırıp karnına da masaj yapınca alttan da çıkıyor.
banyoyu da bir gün durup diğer gün yaptırıyoruz canım

Çok teşekkür ederim birşey daha sorabilir miyim ? Krem ne kullanmıştınız ? Bizde 31 martta hastaneye götürcez yüzündeki pıtırcıklar için .. Ama kremin adını söyleyebilirmisiniz ?

Benim oğlum da gazdan çok ağliyor. Sabahlıyoruz bazen.biz battaniyesine koyup sallıyoduk eşimle ama çok yorucu oluyordu en son bebek hamağı aldık artık ğlayinca orda sallıyorum.sallanmaya fena alıştı ama napalım artık sussun da sallarız.

çok pardon ya 5490 değil 4490 :)

İki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...Eki Görüntüle 1022572 Eki Görüntüle 1022583
Maşallah ya. Kizina cok tatli,dedigin gibi yuzu tombis benimkide kücuk suratlı

Cnm hosgeldin..senin bebisin gece ve gunduzu karismis galiba..gunduz uyutmamaya calista gece uyusun.z.yagin zarari olmaz cnm.emzirdikten sonra hemen sirtina vurda cikarsin eger ordan cikmazsa alttan cikariyor ama satler sonra zorlanarak.hicikirikta gazi iyi cikmadiginda tutar..2 numara kullaniyoruz biz,5 kilo kizim iki ayligi gectik.sizede 2 uyar bence.

Benimkide masallah iki gundur cok guzel uyuyor.elma yagi aldim suruyorum onun etkisimi acaba bilmiyorum.kizmda aksam 8 gibi emdi.ama busefer cok emdi ondan sanirim cok uyudu..sabah bir uyandim sesi geliyordu.saat 5 ben sok oldu,bu kadar nasil durdu emmeden
Canın sikılmasin ,belkide gece uyanmadan durabilcekler artık..dr bana uyandirma sakin dedi..uykuda onemli sonucta buyumeleri icin.

Bende bebek hamagi aldim cok rahatladim.ayakta falan olacak gibi degil.uyanir gibi oluyo salliyorum uyumaya devam ediyor

Oglum ilk ay 1 kilo.2.ay 1.5 kilo aldi.memeyi ne zaman isterse verdim.ve birakana kadar emzirdim ama 1. Memeyi 15 dk dan sonra aldim digerini verdim.demekki bir memede doymuyor diye dusundum.kis gunu evdeyim hep isim onu emzirmek diye dusundum.yarim saatte bir emdigi bile oldu.birde ben herseyi yedim gaz yapar diye dusunmedim.gece aciktiysam kalktim yedim.sizlerde bogazinizdan kesmeyin sakin bol bol yiyin

Masallah cnm oglusuna..cok iyi kilo almis..bende herseyi yiyirum,gaz yapmaz yediginden dedi dr bana.biz yicez ki vitaminli ,proteinli seyler bebis beslensin,kilo alsın.
Cnm hala sık sık emziriyonmu,dr bana artik 3 saatte bir ver dedi ama genelde durmuyor o kadar.2.5 saat anca duruyor.benim kizinda iki ayda da birer kilo aldı

Ben de kimden ne duyduysam denedim habire yedim gece bile. Çok şükür sütüm var ama bu sefer de kilolarla başim dertte. Yakında tostoparlak olup kapılardan sığamayacağım herhalde.

canım gögüs yarasından çok çekmiş biri olarak söyleyebilirim ki eğer çok değilse hematen sür birkaç gün günde 3-*4 kez.dr söylemişti bana.emzirmeden önce siliyorsun yalnız.basit çapta etkili oluyor.geçmiş olsun

dilzar maaşallah kuzuna yerim ben onu
polvit sağol canım lansinoh u sürdüm biraz ii gibi ya bakalım
ayy kız 2 saattir uyuyor evi toplayayım bari totomu kaldırıp bilgisayardan kalkamadım

Çok sağol canm inşallah çabucak iyi olurum

Ben de kimden ne duyduysam denedim habire yedim gece bile. Çok şükür sütüm var ama bu sefer de kilolarla başim dertte. Yakında tostoparlak olup kapılardan sığamayacağım herhalde.
Aynen bende oyleyim.oglum 6 aylik olsun veririm.birde evden disari cikamiyoruzya hareketsiziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…