İki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...Eki Görüntüle 1022572 Eki Görüntüle 1022583
benim doktorum da anadan doğma bırakıyor kızımı onun da bir hoşuna gidiyor ki anlatamam tartının üstünde dans ediyor resmen. Sağlık ocaklarında kıyafetle tartıyolar ama doğru değil bence 200-300 gr oynuyor mutlaka. Benim kızım 2340 gr doğdu şmdi 5490 gr çok şukur diyorum sadece anne sütüyle besleniyor Rabbim sağlık sıhhat versin bebeklerimize :)
İki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...Eki Görüntüle 1022572 Eki Görüntüle 1022583
45 günlük bebiş var uyandığı zaman 6-7 saat uyumuyorgündüz sürekli uyuyor ama gece uyandığı zaman tutulamak istiyor
saçlı olduğu için kafası kabuklanır gibi olmuş halk dilinde kermelenmek diyorlar bilen var mı bilmiyorum ama.. Şampuanımızda iyi şampuan pahalı almıştık isim söylemiyor mu bilmiyorum ama..
Alnında ve kollarının üst tarafında pıtır pıtır pıtırcıklar çıkıyor evimiz okadar sıcak değil sıcaktan oluyo olabilir mi diye düşündüm ama ..
Bir de kakasını zor yapıo poposuna zeytin yağ sürüyorum zararı olur mu?
Gazı çıkmadığı zaman poposundan gazını çıkarıyor ikiside aynı sayılır mı yoksa ağızdan başka popodan başka mı oluyor ?
Kaç günde banyo yaptırmak lazım?
Bebek yağsı vücudunda tüylenme yapar mı ?
Doğduğu zaman solunum sorunu vardı biraz oksijensiz kalmıştı şimdi sorunumuz yok ama uyurken hırlar gibi acayip acayip sesler çıkarıyor nedeni ne olabilir ?
4kg 300 gr emiyor sadece kaç numara bez kullanmak gerekir
Sürekli hıçkırık tutyor bunun nedeni ne olabilir ?
Günaydın....
Biz işitme testinden ve aşıdan geldik.... Son aşıda çoook ağladık... Sağlık ocağında kıyafetleriyle ölçüyorlar, önce de kıyafetle ölçmüşlerdi...700gr almış kuzuşum...
İşitme testinde korkuyordum, çok şükür uyudu da atlattık....
İnş aşıdan rahatsız olmaz....
Kızlar Efeden vakit kaldıkça kendimi bunlara veriyorum.Bakem beğenceniz mi
Arkadaşımın oğluna yaptığım kurabiyeler,mercimek köftelerim ve kaplumbağa pastam
Eki Görüntüle 1021105 Eki Görüntüle 1021106 Eki Görüntüle 1021107 Eki Görüntüle 1021108 Eki Görüntüle 1021109 Eki Görüntüle 1021110
günaydın kızlar sabahlar uzak modundayım yine bir de benim kızım akşamları çok ağlıyor ya neden bilmem bu hafta formunda kızım bu arada radyo cızırtısı da işe yarıyor kızlar çekmeyen bir kanalı açınca susuyor
minikkelebek maaşallah diyorum imrenerek baktım yaptıklarına ben evi süpürüp silsem çok iş yapmış oluyorum mesela kızım şimdi okula gitti sofra ortada ben ayağımda kızı sallıyorum biri gelse ayıplayacak valla
fotoğraf ekleyen arkadaşlar maaşallah diyorum nazar değmesin inşallah
çok bilmiş bir koca bende de var kucağımda tutmama kadar karışır valla çok sinir bozucu
bu arada sol göğsüm tekrar yara oluyor kızlar yaa
canım iki ayda mı aldı o kadar maşallah sübhanallah valla bizde 2500 doğduk ilk ay 600 gr aldık sadwece yeni yeni toparlıyoruz işte sadece annesütü bizimde
kızlar dün hiç uyumadı neredeyse kızım gündüz sonra akşam 8de uyudu 11 gibi uyandırdım ama emmedi geri uyudu gece 3 e kadar uyumuşuz 7 saat uyudu haliyle o kadarda aç kaldı of çok canım sıkıldı bugünde aynı yolda ilerliyo bu şekilde bi düzen kurmasından korkuyorum
Maşallah ya. Kizina cok tatli,dedigin gibi yuzu tombisİki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...Eki Görüntüle 1022572 Eki Görüntüle 1022583
Cnm hosgeldin..senin bebisin gece ve gunduzu karismis galiba..gunduz uyutmamaya calista gece uyusun.z.yagin zarari olmaz cnm.emzirdikten sonra hemen sirtina vurda cikarsin eger ordan cikmazsa alttan cikariyor ama satler sonra zorlanarak.hicikirikta gazi iyi cikmadiginda tutar..2 numara kullaniyoruz biz,5 kilo kizim iki ayligi gectik.sizede 2 uyar bence.45 günlük bebiş var uyandığı zaman 6-7 saat uyumuyorgündüz sürekli uyuyor ama gece uyandığı zaman tutulamak istiyor
saçlı olduğu için kafası kabuklanır gibi olmuş halk dilinde kermelenmek diyorlar bilen var mı bilmiyorum ama.. Şampuanımızda iyi şampuan pahalı almıştık isim söylemiyor mu bilmiyorum ama..
Alnında ve kollarının üst tarafında pıtır pıtır pıtırcıklar çıkıyor evimiz okadar sıcak değil sıcaktan oluyo olabilir mi diye düşündüm ama ..
Bir de kakasını zor yapıo poposuna zeytin yağ sürüyorum zararı olur mu?
Gazı çıkmadığı zaman poposundan gazını çıkarıyor ikiside aynı sayılır mı yoksa ağızdan başka popodan başka mı oluyor ?
Kaç günde banyo yaptırmak lazım?
Bebek yağsı vücudunda tüylenme yapar mı ?
Doğduğu zaman solunum sorunu vardı biraz oksijensiz kalmıştı şimdi sorunumuz yok ama uyurken hırlar gibi acayip acayip sesler çıkarıyor nedeni ne olabilir ?
4kg 300 gr emiyor sadece kaç numara bez kullanmak gerekir
Sürekli hıçkırık tutyor bunun nedeni ne olabilir ?
Benimkide masallah iki gundur cok guzel uyuyor.elma yagi aldim suruyorum onun etkisimi acaba bilmiyorum.kizmda aksam 8 gibi emdi.ama busefer cok emdi ondan sanirim cok uyudu..sabah bir uyandim sesi geliyordu.saat 5 ben sok oldu,bu kadar nasil durdu emmedencanım iki ayda mı aldı o kadar maşallah sübhanallah valla bizde 2500 doğduk ilk ay 600 gr aldık sadwece yeni yeni toparlıyoruz işte sadece annesütü bizimde
kızlar dün. hiç uyumadı neredeyse kızım gündüz sonra akşam 8de uyudu 11 gibi uyandırdım ama emmedi geri uyudu gece 3 e kadar uyumuşuz 7 saat uyudu haliyle o kadarda aç kaldı of çok canım sıkıldı bugünde aynı yolda ilerliyo bu şekilde bi düzen kurmasından korkuyorum
maşallah dilzar. pek güler yüzlüü. maşallah maşallah.İki aylık olmamıza dört gün var, cop cop elleri emiyor...işte son halimiz...
Bende bebek hamagi aldim cok rahatladim.ayakta falan olacak gibi degil.uyanir gibi oluyo salliyorum uyumaya devam ediyorBenim oğlum da gazdan çok ağliyor. Sabahlıyoruz bazen.biz battaniyesine koyup sallıyoduk eşimle ama çok yorucu oluyordu en son bebek hamağı aldık artık ğlayinca orda sallıyorum.sallanmaya fena alıştı ama napalım artık sussun da sallarız.
Oglum ilk ay 1 kilo.2.ay 1.5 kilo aldi.memeyi ne zaman isterse verdim.ve birakana kadar emzirdim ama 1. Memeyi 15 dk dan sonra aldim digerini verdim.demekki bir memede doymuyor diye dusundum.kis gunu evdeyim hep isim onu emzirmek diye dusundum.yarim saatte bir emdigi bile oldu.birde ben herseyi yedim gaz yapar diye dusunmedim.gece aciktiysam kalktim yedim.sizlerde bogazinizdan kesmeyin sakin bol bol yiyin
Oglum ilk ay 1 kilo.2.ay 1.5 kilo aldi.memeyi ne zaman isterse verdim.ve birakana kadar emzirdim ama 1. Memeyi 15 dk dan sonra aldim digerini verdim.demekki bir memede doymuyor diye dusundum.kis gunu evdeyim hep isim onu emzirmek diye dusundum.yarim saatte bir emdigi bile oldu.birde ben herseyi yedim gaz yapar diye dusunmedim.gece aciktiysam kalktim yedim.sizlerde bogazinizdan kesmeyin sakin bol bol yiyin
günaydın kızlar sabahlar uzak modundayım yine bir de benim kızım akşamları çok ağlıyor ya neden bilmem bu hafta formunda kızım bu arada radyo cızırtısı da işe yarıyor kızlar çekmeyen bir kanalı açınca susuyor
minikkelebek maaşallah diyorum imrenerek baktım yaptıklarına ben evi süpürüp silsem çok iş yapmış oluyorum mesela kızım şimdi okula gitti sofra ortada ben ayağımda kızı sallıyorum biri gelse ayıplayacak valla
fotoğraf ekleyen arkadaşlar maaşallah diyorum nazar değmesin inşallah
çok bilmiş bir koca bende de var kucağımda tutmama kadar karışır valla çok sinir bozucu
bu arada sol göğsüm tekrar yara oluyor kızlar yaa
Gecmis olsun cnm ya kiyamam,benim kızimda bacaktan vurulanlarda cok agladı..birseyi merak ettim cnm, baska cocuk dotoruna gidiyormusunuz,orda bezle tartiliyirdur acaba kiyafette ne kadar fark ediyor,,ben hic tarttirmadim hemsiremize,doktordaki kilo ve boyu soyluyorum yaziyor..zaten kiyafette dogru olmaz dedi dr kilo alimi net olarak..
Cok gecmis olsun cnm sana,ins.iyilesirsin.
Cnm bir hata vardir onda,arasana hemsirenizi..birde en son asinizi ne zaman yaptirdin,yani 1. Ay asisini..genelde tam iki ay oldugu gun asi olur..belki bir haftra fark eder,cunku verem asisi haftanin bir gunu oluyormus,ama sende i,i hafta var..
Aynen bende oyleyim.oglum 6 aylik olsun veririm.birde evden disari cikamiyoruzya hareketsizizBen de kimden ne duyduysam denedim habire yedim gece bile. Çok şükür sütüm var ama bu sefer de kilolarla başim dertte. Yakında tostoparlak olup kapılardan sığamayacağım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?