2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benim Zeyno'nun alt dişlerinin çıkacağı yerde beyaz iki nokta var gayet simetrik ve tam diş yerlerinde. Sizde de var mı bunlardan?:44:

merhaba arkadaslarım nasılsınız yegenlerım nasıl ben çok ıyıyım şükür mınığım pek uslu alıştırmaadım bende kucaga boş vakıtlerımde alıyorum konusuyorum ama kendı kendıne uyumayı öğretıyorum uyku saatınde emzırıp koyuyorum bırazcık sıkıntılanıyo ıh dıyo aglıyo uyuyo ama büyük hala dızımde uyur bu alısıyo ınsallah herkes nasıl hepınızı çok merak edıyorum...hamılelıgımle ılgılıhatırladıgım en güzel seylerden bırı de bu konu şimdi gerıye dogru bıraz okuycam durumlar nasılmış.. bu arada her bebek farklı olur bılıyorum ama bnm oğlum 2. ay kontrolunde 5600 gr 56 cm geldı sızınkıler nasıl bnmkı sadece emıyo mama falan vermıyorum....

Tek söz

Allah yardımcın olsun, ne desek boş....

Seni burda görmek (okumak) güzel, bende 17 sinde gidicem evde durmadan tartıp boyunu ölçüyorum boyumuzda kilomuzda güzel inşallah bööyle devam eder, seninkinede maşallah

Kızlar benim Zeyno'nun alt dişlerinin çıkacağı yerde beyaz iki nokta var gayet simetrik ve tam diş yerlerinde. Sizde de var mı bunlardan?:44:

Ben diş diyenlere çok gülerdim, oğlum 2 aylık olmadı bile ama dişleri kabarmış ve alttan iki dişi şiş ve beyaz, kınamayınız dedikleri bu olsa gerek :))) bide tükürmeyi öğrenmiş kerete tüüh diye tükürüyor

Üzülme hepsi geçiyor, pisliktende ölen olmamış, ilk oğlumu herşeyden sakladım, şimdi her ay hasta, bunu pislik içinde büyütücem kısmetse, temizliği takma kafana bence, ama eşinin tarafı gerçektende AYIP ediyor, yazık.

Dilzar masallah bebısın cok tatlı,Allah nazarlardan korusun ınsallah
Bizim de bugün 42. günümüz, kendince gülüyor ama çok değil.dün benimki de 4 saat uyumus ben de uyandırdım gece, uyandırmayın dıyenler sızın bebısler kac aylık? artık ben de mı uyandırmasam kı?

Slm kizlar biz az önce memlekete geldik yine. Yarin doktora gidicez. Aslında 3 ayin dolmasina 1hafta var ama biz bu hafta musaittik geldik.
Kizimin ya huyu değişiyor ya da bi rahatsizligi var anlayamadim. Gündüzleri durup durup agliyor. Uyanik durmak istemiyor. Emme alt değiştirme toplam 1saat geçsin basliyor ağlamaya. Uykuya da cabuk gecemiyor uyuyuncaya kadar aklina geldikce agliyor. Oyle oyle uyuyor. Hani agrisi var da ondan mi uyumak istiyor anlayamıyorum. 3gundur böyle. Hayirdir insl.

Herhalde bebisler her ay yeni bi huy cikarcaklar ortaya:)

Merhaba canm geçenlerde aklima gelmistin. Hala çok temizlik yapiyor musun:)) aklimda o şekilde kaldn inan

Maasallah kuzuna usluymus. Hem de tombik galiba. Bizimki 2.ayda kiyafetlerle 5 kiloydu. Bakalim yarin kontrole gidicem kaç olmuş.

Bu arada dilzar , omeserma, cananikiz maasallah kuzucuklariniza. Nasil tatlilar yaaa..
Dilzar hic de zayif değil kizin. Kaç günlük kac kilo?

Bir de şey sorcam bizim ikimizin gözleri de kahve, bebesinki su anda mavi gibi. Değişir mi acaba, Sizinkiler nasil?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Tabiki ondan. Hele ki sulu yemekler yemeyi ve su içmeyi kestiysen hemen azalır.

Sulu yemek tek başıma hiç canım istemiyor eşimde bana eziyet olmasın diye yeyip geliyor ama suyu çok faxla içiyorum içim yanıyor gibi oluyor resmen..ayyy dikkat ediyim ben ozamaaannn..

2 aylık olmak üzere bende uyandırmıyorum, artık geceleri 3 saat uyuyor.

Benim zeyno da daha 49 günlük. Az biraz salya da var da diş çıkaracak olamaz heralde :44: muhtemelen sadece yerleri bellidir. Salya başladıktan 2-3 ay sonra hala dişleri çıkmayan bebiş biliyorum.

Azurem yapma gözünü seveyim burda bu kadar kişi bebişlerin 3. ayını bekliyo, o zaman rahata eremiceksek atayım ben kendimi balkondan

Muhtemelen hava değişikliği olmuştur canım, bebebkleri çocukları çok etkiliyor.... İnş kısa zamanda düzeninize dönersiniz....

Zehra zayıf değil canım sadece bu ay geçen aya oranla az kilo aldı, ama çok şükür... Kıyafetleriyle 5300 gr. 57 cm Yüzü kadar kilolu değil ama, çok tontiş duruyor yğzü... Geçen hafta çok takmıştım da, aman sağlıklıolsun da önemli olan o...

Ablamla eniştemin gözleri kahverengi, üç çocukları var üçüde mavi gözlü, üç aylık yeğenim var o da mavi olunca ne gen varmış sizde dedim...

Çekinik gen çocuklarda baskına dönebiliyor...

Ablamla eniştemin gözleri kahverengi, üç çocukları var üçüde mavi gözlü, üç aylık yeğenim var o da mavi olunca ne gen varmış sizde dedim...

Çekinik gen çocuklarda baskına dönebiliyor...[/QUOTE]
Kacinci aya kadar goz rengi belli olur acaba. Bizde de ayni durum var bende babasida k. Rengiyiz. Kizimiz suan mavimsi grimsi degisik bisey. 2 ay olduk hala degismedi.

Hoşgeldin canım fırsat buldukça seni daha sık aramızda görmek isterim özledik sohbetini ;-)

benim oglumda biberona alıştı ne yazıkki.nette çok araştırdım ve yeni bir yöntem öğrendim.supplemental nursing sistem diye arama yapin.düzenegi evde kendiniz yapabilirsiniz.medikalden en ince beslenme sondasi alinir.bir ucu biberonun içine diger ucu memeye bantlanir.biberon sutyenin icine yerleştirilir.biberon meme hizasindan yukari çıkarılırsa süt akışı hızlanır.aşagi indirilirse yavaşlar.inşallah işinize yarar.

Canım biz de memlekete geldik büyüdükçe huy değiştiriyor çocuklar. Gaz sancımız çok şükür azaldı ama uykuya çok zor dalıyor bizim kız. Akşamları toplamda 1 saat anca uyuyor gözlerinin etrafı kıpkırmızı oluyor. Bide şunu fark ettim yeni bişeler öğreneceği zamanlar daha huysuz oluyor sanki

Bide hava değişimi oldu iyice huysuz oldu. Zaten babaannemiz sürekli çocuk üşüyor modunda. Mersinin sıcağında iki yorgan örttürecek nerdeyse. Üşümez dedikçe gidip sobayı açıyor. O değil çok terleyip hasta olacak yavrum, ben demiştim üşümüş işte diyecek kv de.

Kacinci aya kadar goz rengi belli olur acaba. Bizde de ayni durum var bende babasida k. Rengiyiz. Kizimiz suan mavimsi grimsi degisik bisey. 2 ay olduk hala degismedi.

Altıncımayda kesin belli oluyor canım, ama gittikçe renkleniyor mu yoksa kahverengi mi oluyorndan anlaşılır... Benim eşimin gözleri ela, zehranın da bulanıktı ela olacak diye düşünmüştüm, ama gitgide kahverengiye dönüyor, kahverengi olacak kesin yani...

Biz de 3 aylık olduk çok şükür kızlar darısı da sizlere. Geçen ay adet olmuştum ama bu ay olmadı beklemedeyim normalde hep düzenli olurdu pek şaşmazdı. Doğumdan sonra düzensizlik olur diye düşünüyorum. Korkmam için bi sebep yok dimi

Gözler konusunda babamız yeşil gözlüdür ben de esmer kapkara gözler.Bizim aailede hiç renkli göz yok kızımın gözlerinin yeşil olsmasını çok istedim ama sağlıklı olsun da hiç önemli değil. Uzaktan siyah gibi yakın gelince kahve ışıkta da yeşil oluyor. Ela dedikleri bu olsa gerek :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…