- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Aaaa ben 3-4 gün yiemek yiyemedim kuru şeyler yedim yemek yapamadım süt azaldı zor gelio ondan mııı yoksaaa ???
Sabır sabır diyorum artik kardesi ameliyat oldu sehir dışına çıktı iki uc gune gelirim dedi gitti bugun oldu 9 gun hala yok ve kardesini birakti ordanda memleketine gecti. Ben esime soyledim bana zor olacak diye bi kacgune gelecek aşıya kadar gelir dedi. Gidis o gidiş. Ben 32 haftamdaykende herkesi bana birakip gitmisti esimede söylüyorum benden helallik almazsa zor durimu diye :)
merhaba arkadaslarım nasılsınız yegenlerım nasıl ben çok ıyıyım şükür mınığım pek uslu alıştırmaadım bende kucaga boş vakıtlerımde alıyorum konusuyorum ama kendı kendıne uyumayı öğretıyorum uyku saatınde emzırıp koyuyorum bırazcık sıkıntılanıyo ıh dıyo aglıyo uyuyo ama büyük hala dızımde uyur bu alısıyo ınsallah herkes nasıl hepınızı çok merak edıyorum...hamılelıgımle ılgılıhatırladıgım en güzel seylerden bırı de bu konu şimdi gerıye dogru bıraz okuycam durumlar nasılmış.. bu arada her bebek farklı olur bılıyorum ama bnm oğlum 2. ay kontrolunde 5600 gr 56 cm geldı sızınkıler nasıl bnmkı sadece emıyo mama falan vermıyorum....
Kızlar benim Zeyno'nun alt dişlerinin çıkacağı yerde beyaz iki nokta var gayet simetrik ve tam diş yerlerinde. Sizde de var mı bunlardan?:44:
Canlar uyudu sonunda enes pasa uyudu. Kizlar bende yalnizim kv ust katimda ama kucağına her aldiginda ac bu cocuk dedigi icin hicbi faydasi yok moralimi bozmasi da cabasi. Annem gelip gidiyor arada. O da esim diyoki benim anneme hicbirsey yaptirmiyorsun srninkide yapmasin. 9 gundur bi de kv gitti kp le kaynimda bende yemekleri bulasiklari caylari derken iyice bitik durumdayim. Kp gun icinde gelip kucakliyo izin almis isten bende o arada yemek yapiyorum. Enes emerken uyuyasim geliyor. Aksam caylarini koyup iceri geciyorum aksam zaten huzursuz oglum sabah gidiyorum cay bardaklari bile masada cekirdek çöpleri duruyor. Agzimi açıp birsey soyledigimde de eşim senin bi saatte yapacagini ben on dk da yapiyorum nasil sana yardım etmiyorum diyor. Gelir gelmez yemek ardindan pc başi. Oglum uyurken banyoya giriyorum bakiyorum kapi caliyo duydun mu sesini uyandi diye. Ama bu hafta sonu kararliyim o bakacak ev hep toz oldu yazik cocugumada.
Kilolar nasıl gidecek hiç bilmiyorum. Hatta hergeçen gün kilo alıyorum ben. Vermeyi geçtim almasam ona da razıyım. Duruno kafar vahim yani.
merhaba arkadaslarım nasılsınız yegenlerım nasıl ben çok ıyıyım şükür mınığım pek uslu alıştırmaadım bende kucaga boş vakıtlerımde alıyorum konusuyorum ama kendı kendıne uyumayı öğretıyorum uyku saatınde emzırıp koyuyorum bırazcık sıkıntılanıyo ıh dıyo aglıyo uyuyo ama büyük hala dızımde uyur bu alısıyo ınsallah herkes nasıl hepınızı çok merak edıyorum...hamılelıgımle ılgılıhatırladıgım en güzel seylerden bırı de bu konu şimdi gerıye dogru bıraz okuycam durumlar nasılmış.. bu arada her bebek farklı olur bılıyorum ama bnm oğlum 2. ay kontrolunde 5600 gr 56 cm geldı sızınkıler nasıl bnmkı sadece emıyo mama falan vermıyorum....
Tabiki ondan. Hele ki sulu yemekler yemeyi ve su içmeyi kestiysen hemen azalır.
Dilzar masallah bebısın cok tatlı,Allah nazarlardan korusun ınsallah
Bizim de bugün 42. günümüz, kendince gülüyor ama çok değil.dün benimki de 4 saat uyumus ben de uyandırdım gece, uyandırmayın dıyenler sızın bebısler kac aylık? artık ben de mı uyandırmasam kı?
Ben diş diyenlere çok gülerdim, oğlum 2 aylık olmadı bile ama dişleri kabarmış ve alttan iki dişi şiş ve beyaz, kınamayınız dedikleri bu olsa gerek :))) bide tükürmeyi öğrenmiş kerete tüüh diye tükürüyor
Slm kizlar biz az önce memlekete geldik yine. Yarin doktora gidicez. Aslında 3 ayin dolmasina 1hafta var ama biz bu hafta musaittik geldik.
Kizimin ya huyu değişiyor ya da bi rahatsizligi var anlayamadim. Gündüzleri durup durup agliyor. Uyanik durmak istemiyor. Emme alt değiştirme toplam 1saat geçsin basliyor ağlamaya. Uykuya da cabuk gecemiyor uyuyuncaya kadar aklina geldikce agliyor. Oyle oyle uyuyor. Hani agrisi var da ondan mi uyumak istiyor anlayamıyorum. 3gundur böyle. Hayirdir insl.
Herhalde bebisler her ay yeni bi huy cikarcaklar ortaya:)
Slm kizlar biz az önce memlekete geldik yine. Yarin doktora gidicez. Aslında 3 ayin dolmasina 1hafta var ama biz bu hafta musaittik geldik.
Kizimin ya huyu değişiyor ya da bi rahatsizligi var anlayamadim. Gündüzleri durup durup agliyor. Uyanik durmak istemiyor. Emme alt değiştirme toplam 1saat geçsin basliyor ağlamaya. Uykuya da cabuk gecemiyor uyuyuncaya kadar aklina geldikce agliyor. Oyle oyle uyuyor. Hani agrisi var da ondan mi uyumak istiyor anlayamıyorum. 3gundur böyle. Hayirdir insl.
Merhaba canm geçenlerde aklima gelmistin. Hala çok temizlik yapiyor musun:)) aklimda o şekilde kaldn inan
Maasallah kuzuna usluymus. Hem de tombik galiba. Bizimki 2.ayda kiyafetlerle 5 kiloydu. Bakalim yarin kontrole gidicem kaç olmuş.
Bu arada dilzar , omeserma, cananikiz maasallah kuzucuklariniza. Nasil tatlilar yaaa..
Dilzar hic de zayif değil kizin. Kaç günlük kac kilo?
Bir de şey sorcam bizim ikimizin gözleri de kahve, bebesinki su anda mavi gibi. Değişir mi acaba, Sizinkiler nasil?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim oglumda biberona alıştı ne yazıkki.nette çok araştırdım ve yeni bir yöntem öğrendim.supplemental nursing sistem diye arama yapin.düzenegi evde kendiniz yapabilirsiniz.medikalden en ince beslenme sondasi alinir.bir ucu biberonun içine diger ucu memeye bantlanir.biberon sutyenin icine yerleştirilir.biberon meme hizasindan yukari çıkarılırsa süt akışı hızlanır.aşagi indirilirse yavaşlar.inşallah işinize yarar.Merhaba arkadaşlar , benim kızım 56 günlük oldu ama kilo alımı çok yavaş ben de bu duruma çok üzülüyorum. Kızım 20 günlükken hastalandi ve 10 gün hastanede yatti. Kızım 3.450 gr doğdu, hastaneye yattıginda 3.000 gr' dı, hastaneden çıkarken 3.170 gr. ,Dr. Kontrolünde 3.350 gr geldi bu hafta yine kontrole götürecegiz insaallah biraz daha kilo almıştır. Mama vermek istemiyorum ama günde 2-3 kez veriyorum, sık sık emzirıyorum da. Mamayı biberonla verince beni emmek istemiyor, ben de kaşıkla veriyorum. Biberonla verirsem de uyurken veriyorum. Ne yapacağımı şaşırdım, benim durumumda olan var mı :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kacinci aya kadar goz rengi belli olur acaba. Bizde de ayni durum var bende babasida k. Rengiyiz. Kizimiz suan mavimsi grimsi degisik bisey. 2 ay olduk hala degismedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?