2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kimse yok galibaa benim bebiş uyandı şimdi ayağımda sallıyorum kakausını yapıyor :))

Günaydın. Allah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu. Bende 1 yıl çok istemiştim,olmayacak diye çokkorkmuştum. Demek ki bana nasip değilmiş dediğim bi zamanda 'ol' dedi Rabbim. Şimdi bakınca şöyle ne büyük eksiklikmiş, uğruna her türlü tedaviye,acıya, sancıya değermiş. Kokusu yetiyor. Allah acılarını göstermesin, kimseyi evladıyla evlatsızlıkla imtihan etmesin. Ne kadar şükretsem az. Artık gaz maz diye şikayet etmicem inşallah. Karar aldım :) Şebnem im ellerinizden öpüyor. (Yeni öğrendi el öpmeyi) Sizinkiler daha öpmüyo mu? Aaaaaa

ıhlamurun çiçekleri rezene az şeker bi küçük su bardağı kaynar su 10dk bekleme ilaç hazır ne pıt ne kaka nede uykusuzluk hepsi iyi oldu resimde eklediğim malzemelerle demlenirkende bardağın ağzını demir çay tabağıyla kapatın demleyin soğutmaya gerek kalmada biberona koyup 30cc verdim ben akşamda 20 cc oğlumapıtlıyoruz 5 de sabah bide 6.30 kakamızı yaptık uyuyoruz dünde verdim bugünde

Eklentiler

• $14032014473.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 46

aynen cnm hemen çıkmasın diş kolay cıkmıyor tam gazı biter dişi başlar inşallah kolay çıkarırlar

cnm her bebek aynı değildir farklılıklrı vardır komi erken yürür kimi geç diş çıkarır kimi geç konuşur orası belli olmaz agulamasıda böykle bişey bi 10 güne kadar algısı iyiyce kuvvetlenir benim kızım 67 günlük 10 gün önce falan başladı agulamaya kendi k3endine gülüo sen onunla bol bol konuş laf söyle bak gör o sen nası takip ediyo ben elifle çok konuşuyorm günlük yaptığım işleri bile anlatıyorm:)

Hanımlar siz biberon kullanıyor musunuz? Oğlumun emmesinde sıkıntı yok. Ben sadece oğlum iki aylık oldu hiç dışarı çıkmadım, ikinci ay aşılarını yaptırdık artık dışarı çıkarız ve biberon lazım olabilir diye almak istiyorum, nasıl biberon tavsiye edersiniz, bir sürü çeşidi var. Kullanınca biberona alışmasındanda korkuyorum ama bir yerde biberona başlamak lazım sanırım.

gunaydin arkadaslar... bizim asida cuma gunu asidan sonra da memlekete gidicez bir hafta ins iyi gecer simdiden onun tasasi dustu...
kizim kac gundur geceleri de huzursuz uyumaya basladi 3 4 saat uyuyo diyenlere cok imrendim besiginde uyumuyo zaten yanima aliyorum uyanincada yattigim yerden emziriyorum uyur uyanik o yuzden esimle yatagimizi ayirdik coook uzun zaman once o da buyuk kizimla uyuyor boyle daha iyi oldu zaten gunduz aksam bi faydasi yokki bana gece olsun hic olnazsa gozumun onunde olmasin daha da sinir olmayim ...
simdi salliyorum uyuyor kucugu yine huzursuz buyuk kizimda benim camasir cekmecemi bosaltti teker teker deniyir sutyenlerimi ne buyume sevdalisi cok yoruyo beni birde hamilelikten onceki camasirimi bulmus bu kimin diyo benimmi diyo popomin bir zamanlar kucuk olduguna o bile inanmiyor offff:-(

kızlar tek tek alıntılamadım geçen de benim kız akşam 8 den gece 3e kadar 7 saat uyumuştu hatta burda paylaştım. sonra kafama takıldı biraz araştırma yaptım 6 saati geçmemeli diyo nette uyandırın diyo özellikle anne sütüyle beslenenleri . chemen özellikle sana diyim bunu yanlış hatırlamıyosam senin de uyuyo 7 8 saat canım dikkat et aman

avent 120 cclik cam biberon anne memesinden esinlenerek yapılmış gaz yapmaz ben kullanıyorum çok memnunum

bebeişleri gece uzun uyuyanlar bırakın uyusunlar ellemeyin sizde uyumanıza bakın artıkın :))) bişeycikler olmaz artık büyüyolar

ay haklısın ben de bunu çok takıyordum. artık geceleri 3 saatten evvel elleşmiyorum.

yeni sıkıntımız burun tıkanması. damla okyanus suyu kullanıyorum. otri bebeyle çekicem ama çok geride. görünmüyor bile. hatsa değil, ateşi huysuzluğu , kusması yok. bu burun tıkanıklığı neden ve çözümü ne ? daha doktor randevumuza 10 gün var. ben neler yapabilirim?

Cnm netteki bilgilere cok guvenme bence.dr bana uyandirma ddi..vardir bildigi,dr sonucta..arkadasimin oglu 3 aylikken gece emmeyi birakmis,sabaha kadar uyanmadan duruyormus ve nasil tombili 9 aylik simdi 10 kilo oldu .bu kadar uyku her gece yok zaten,dun gece 1 de uyandı mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…