Paylaş tabi ne duruyosun. ?isterseniz paylaşim
Paylaş tabi ne duruyosun. ?
paylaştım şeker bardaktaki kadar koyun çok olmasın
Tamam canım Sağol. 30 cc çok değil mi? Ben korkuyorum :)
Canim gece uyuyomu seninki benimkide ilk oksurdu bir kac kez sonra grip oldu suan oksurugu gripden kaynakli hiriltili oksuruk cok sik oksurmuyor sabahlari oksuruyo biraz benim derdim burnu tikaniyor nezlesi gecse oksurugu olmiycakta ne zaman gecicek bu illet bu gece uyudu ama zorlandi arada uyaniyodu devam ediyodu sabah a karsi iyice tikandi ememiyor sabretmiyoda once temizliyim sonra emsin gun icindr sık sık temizliyorum doktora gitmedim ilac kullanmadan atlatiriz belki diye ins ilerlemez oksurugu artmiyor sanirim burnunu devamli temizledigimden ama azalmadi gribi ayni
Ins canim bende hemen.ciksin istemem tam gazi bitcez biraz rahatliycaz derken birde disi hepsi ust uste gelmese daha iyi benimde 2. Ayda basladi sanirum 6 . Ayda cikaricaj bende bebekken 6 . Ayda cikarmisim ins kolay cikarirlar
İyi aksamlar arkadaslar. Kizim 55 gunluk oldu ama auv agu gibi sesler cikarmiyo hatta bilincli gulmuyo kendi kendine guluyo bazen. Beni takip ettigi falan yok ama donencesini takip ediyo. Genelde emip uyuyo bazen etrafa bakiyor okadar. normal mi acaba bunlar? Baya kafama taktim :-(
2 aylık olmak üzere bende uyandırmıyorum, artık geceleri 3 saat uyuyor.
Hanımlar siz biberon kullanıyor musunuz? Oğlumun emmesinde sıkıntı yok. Ben sadece oğlum iki aylık oldu hiç dışarı çıkmadım, ikinci ay aşılarını yaptırdık artık dışarı çıkarız ve biberon lazım olabilir diye almak istiyorum, nasıl biberon tavsiye edersiniz, bir sürü çeşidi var. Kullanınca biberona alışmasındanda korkuyorum ama bir yerde biberona başlamak lazım sanırım.
bebeişleri gece uzun uyuyanlar bırakın uyusunlar ellemeyin sizde uyumanıza bakın artıkın :))) bişeycikler olmaz artık büyüyolar
kızlar tek tek alıntılamadım geçen de benim kız akşam 8 den gece 3e kadar 7 saat uyumuştu hatta burda paylaştım. sonra kafama takıldı biraz araştırma yaptım 6 saati geçmemeli diyo nette uyandırın diyo özellikle anne sütüyle beslenenleri . chemen özellikle sana diyim bunu yanlış hatırlamıyosam senin de uyuyo 7 8 saat canım dikkat et aman
Arkadaslar fikri olan ya da adet olan yok mu?Kızlar bebeğim 80 günlük ben bugün adet oldum hemen adet olmak iyi bi şey mi kötü bi şey mi?
Arkadaslar fikri olan ya da adet olan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?