sebep ne acaba ?? ben bal tüketiyorum ve süt içmeye çalışıyorum.. yani yanlış mı yapıyormuşum kafam karıştı,
Hanımlar siz biberon kullanıyor musunuz? Oğlumun emmesinde sıkıntı yok. Ben sadece oğlum iki aylık oldu hiç dışarı çıkmadım, ikinci ay aşılarını yaptırdık artık dışarı çıkarız ve biberon lazım olabilir diye almak istiyorum, nasıl biberon tavsiye edersiniz, bir sürü çeşidi var. Kullanınca biberona alışmasındanda korkuyorum ama bir yerde biberona başlamak lazım sanırım.
ay haklısın ben de bunu çok takıyordum. artık geceleri 3 saatten evvel elleşmiyorum.
yeni sıkıntımız burun tıkanması. damla okyanus suyu kullanıyorum. otri bebeyle çekicem ama çok geride. görünmüyor bile. hatsa değil, ateşi huysuzluğu , kusması yok. bu burun tıkanıklığı neden ve çözümü ne ? daha doktor randevumuza 10 gün var. ben neler yapabilirim?
Biz de 3 aylık olduk çok şükür kızlar darısı da sizlere. Geçen ay adet olmuştum ama bu ay olmadı beklemedeyim normalde hep düzenli olurdu pek şaşmazdı. Doğumdan sonra düzensizlik olur diye düşünüyorum. Korkmam için bi sebep yok dimi
Gözler konusunda babamız yeşil gözlüdür ben de esmer kapkara gözler.Bizim aailede hiç renkli göz yok kızımın gözlerinin yeşil olsmasını çok istedim ama sağlıklı olsun da hiç önemli değil. Uzaktan siyah gibi yakın gelince kahve ışıkta da yeşil oluyor. Ela dedikleri bu olsa gerek :)
arkadaşlar benim kızımın huyuda bambaşka bende endişeleniyorum15 gündür rutin oluşturdu, tam 18 saat uyumuyor. yani elimizde sallıyoruz yada ayakta az kestiriyor 15 dakika yarım saat en fazla sonra uyanıyor bir daha derin uykuya dalamıyor. çok ağlamıyor, gaz ve hıçkırık tutarsa onun için ağlıyor. gülüyor aguluyor evde gezdirmemizi istiyor. tam 18 saat dolunca kendi kendine bile zorlanmadan uyuyor. sonra 1,5 gün 3 saat aralıkla acıkdıkca uyanıyor ağlıyor yediriyorum gazını çıkarıyorum altını temizlerken uyuyup kalıyor. sonra uykusu kanınca yine aynı 18 saat uyanık. bunun için doktora gittik doktor huyu kızınızın böyle 35 senelik hekimim görmedim sizin kız gibi dedi. bence hiç bir şeyi yok ama aklınızda soru işareti kalmasın bir sefere mahsus eskişehir tıp fakültesine çocuk nöroloğu var coşkun bey, ona gidin dedi. pazartesi için randevu aldık bakalım. sizce endişelenmem gereken bir şey var mı? çok üzülüyorum ben bu arada idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor maalesef antibiyotik kullanıyoruz oda pişik yaptı. idrar kültüründede üreme olmuş. inşallah böbreklere bir zarar vermeden kurtuluruz şu enfeksiyondan. ne zormuş anne olmak yüreğimiz hep pır pır. Rabbim evlatlarımızın acılarını göstermesin.
gecmis olsun cmm siz eskdrmisiniz hangi dra goturuyosun kontrole
Günaydın annişler ve minik bebişleri
Kızım uyuyo ben başında oturuyorum, kociş de temizlik yapıyokahvaltı yaparken ayağımla sallarken ana kucağında uyuyuverdi kızım ilk defa böyle uyudu o kadar diyim. Hafta sonu babasına yapıyo bu uslu ayakları, sonra hafta içi içimizdeki canavar çıkıyo, babaya gel de anlat bütün gün ağladı durmadı diye
Neyse, kızlar bu serum fizyolojik ve otri bebe ikilisini fazla alışkanlık edinmeyin. aylık kontrolde doktorum uyarmıştı beni. Sürekli çekme, bırak burnu kendi kendini temizleme özelliğini kazansın dedi. Ayrıca o serum burun mukozasının da yapısını bozuyomuş fazla kullanımda. Benim kızımda da sürekli gırk gırk sesi var burnunda ama çeksem de gelmiyo zaten. genizde ya da çok derinde muhtemelen, çıkmıyo. Ben de bıraktım artık. Burun deliğine bakıyorum sürekli, sümük görürsem serum sıkmadan çekiyorum fazla hırpalamadan, kolayca geliyo.
Bu arada 50 günlük olduk bizAkşam kocişle kankalığı bitirdik artık kızım da sanki bize kıyak olsun diye normalde yanından kalktığım gibi uyanmasına rağmen bi güzel uyudu tabi sonra bol bol uyandı ama yapcak bişey yok.
Zeynep'in sanki her gün huyu değişiyo gibi. Size de öyle geliyo mu?
Cnm netteki bilgilere cok guvenme bence.dr bana uyandirma ddi..vardir bildigi,dr sonucta..arkadasimin oglu 3 aylikken gece emmeyi birakmis,sabaha kadar uyanmadan duruyormus ve nasil tombili 9 aylik simdi 10 kilo oldu.bu kadar uyku her gece yok zaten,dun gece 1 de uyandı mesela..
çok sağol. ben kütahya'dayım canım burada doktorumuz normalde. eskişehir'e çoşkun yarar'a götüreceğiz. inşallah bir şey çıkmaz
Hanımlar siz biberon kullanıyor musunuz? Oğlumun emmesinde sıkıntı yok. Ben sadece oğlum iki aylık oldu hiç dışarı çıkmadım, ikinci ay aşılarını yaptırdık artık dışarı çıkarız ve biberon lazım olabilir diye almak istiyorum, nasıl biberon tavsiye edersiniz, bir sürü çeşidi var. Kullanınca biberona alışmasındanda korkuyorum ama bir yerde biberona başlamak lazım sanırım.
Merhaba, mutlu haftasonları diliyorum herkese....
Şu otribebe ve okyanus suyu ıle ben de bır kez aldım hırıltı vardı cunku, geldı ıkı parca sumuk rahatladı sankı cunku delıkler bosaldı ıyı oldu..
bugun gene var ama esım alıstırmayalım dıyor almayalım dıyor...
kızlar sız eldıvenlerı cıkarmaya basladınız mı? benımkı bugun 43 gunluk hala cıkarmadık bır de eldıvenlerı sık sık degıstırıyormusunuz??? her gun mesela???? benımkı agzına goturuyor herhalde bazen ıslak ve kokulu oluyor eldıvenı ben her gun degıstırmıyorum ama....
İyi ya da kötü bir şey değil canım, bünyeyle alakalı, ben henüz olmadım, ilk hamileliğimde 15 ay olmamıştım...Arkadaslar fikri olan ya da adet olan yok mu?
Merhaba, mutlu haftasonları diliyorum herkese....
Şu otribebe ve okyanus suyu ıle ben de bır kez aldım hırıltı vardı cunku, geldı ıkı parca sumuk rahatladı sankı cunku delıkler bosaldı ıyı oldu..
bugun gene var ama esım alıstırmayalım dıyor almayalım dıyor...
kızlar sız eldıvenlerı cıkarmaya basladınız mı? benımkı bugun 43 gunluk hala cıkarmadık bır de eldıvenlerı sık sık degıstırıyormusunuz??? her gun mesela???? benımkı agzına goturuyor herhalde bazen ıslak ve kokulu oluyor eldıvenı ben her gun degıstırmıyorum ama....
ben burun damlası ve otribebeyi hastayken ssık kullanıyordum, şimdi gerektikçe kullanıyorum...Bende bunu sorucaktım bizde 2 aylık olduk hala eldiven kullanıyorum, bazen gözüne götürüyo elini korkuyorum zarar verir diye biraz daha beklemeli herhalde. Eldivenlerini her gün değiştiriyorum çok çabuk kirleniyor çünkü
İyi ya da kötü bir şey değil canım, bünyeyle alakalı, ben henüz olmadım, ilk hamileliğimde 15 ay olmamıştım...
ben burun damlası ve otribebeyi hastayken ssık kullanıyordum, şimdi gerektikçe kullanıyorum...
Eldivenleri çıkaralı çook oldu, tırnaklarını sık sıkkesiyorum...
Bu serum fizyolojik ve otribebeyi bende kullanıyorum dün akşam çekmeden yatırdım gece 1 de kalktı burnu tıkalı nefes alamıyor , çektim bende neler çıkmadıki :) sonra uyandı ve dahada uyumadı sabaha kadar salladım.Sabah soluğu annemde aldım biraz uydum kendime geldim. Doktıruma sordum bi zararı olurmu diye oda biz doğduğunda burnundan öyle bir vakumla çekiyoruzki otribebe hiç bişey yanında dedi. Çocuğu o şekilde yatırmaktansa mutlaka çek dedi ağzından nefes almayı bilmedikleri için direk uyanıyolarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?