allah yardımcınız olsunn ıkı cocuk zorr bıde hayat telasıı gerısını sedn dusunn AZUREMM senden cevap beklıyomm cvplarsan sevınecem
evet cnm emnıyet kemerı var 6 7 aylık olunca sorun olmaz mı gene de barıyer sankı daha bı guvenlı gıbı? bır de bu bastonlar acaba kac yasına kadar kullanılır 15 kılo mu ne dıyordu yanlıs gormedıysem.sen hangı arabayı kullanıyorsun hangı model? sag ol cnm cvp ıcın
ben şunu sipariş vermiştim canım.
http://www.hepsiburada.com/liste/pi...roductId=ailepieps312mvgr&categoryId=60002064
ama abim kraft ın bi arabasını yolladı. (eski bi model) kendileri kullanmıştı yegenime hala sapasaglam duruyodu. bende siparişimi geri gönderip abiminkini kullanıyorum. boşa masrafa gerek yok dedim.
Kızlar göbekler ne durumda, benimki öylece duruyor, rahatı yerinde heralde
Bende chicco. Var,cok agir ama oglumdan kaldi mecbur kullaniyoz,gerci guzel araba cift yonlu,trio modeli.Selam kızlar, bebıslerı hasta olanlara gecmıs olsun dıyorum.ıdrar tahlılı verenler ınsallah sonuclar temız cıkar.Allah dermansız dert vermesın ınsallah.dun sordugum sorular vardı yaa arada kaynamıss emme pozısyonuuz nasıl bır de altta kalan elı ben belımden gerıye dogru bana ssarılmıs gıbı koyuyorum yanlıs mı acaba?
Benimki gogsumun altinda kaliyor,sizinki gibi disari birakmiyom..birsey olmaz cnm merak etme.
bır de chıcco lıte way alanlar ve almayı dusununenler on barıyerın olmaması problem mı? su an ıcın degıldır belkı ama ne bılım 7 8 aylık olunca gerekmez mı?
Kakadamı sumük var cnm..arada oluyor bizdede,iki gun once bir kaka yapmis su gibi ve sumukluydu,odum koptu ishalmi diye,neyseki dun yoktu..ins.kotu degildir cnm,takip et birdaha olcakmi diye.doktora sorarsin devam ederse..ben yediklerimidende olabilir diye dusunuyorum.
Sordunmu aile hekimine cnm,vermemmi dedi.offf benimde 22 nisanda bitiyor bende isticem aile hekiminden,ins.verir.sorada heyet almaya caliscam..bence ozel hast.gidip sor parayla veriliyirsa soylerler dansmadan zaten.ins.alabilirsin.
öfff göbek duruyo , popo duruyo. okula başlamama 1 ay kaldı. bakalım ne bulcam giyecek. pantolonlarımın hiçbirisi olmuyo.
Hiç de kendini beceriksiz hissetme, sarılık için bebek hemşiresi takmıştı poşeti, hem doğru takamamıştı hem de altını silmemiş, mikrop çıkmıştı.... Bu işin beceriyle alakası yok ki, kızların genital bölge temizliği çok zor, idrar alınması çok zor, inş bir daha ihtiyaç olmaz...Kizlar bütün gün ugrasip verdiğimiz idrar tahlili icin kontaminasyon olmuş sonuc basariisiz dediler( biseyi beceremedim yaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dilzar sen amasyalımıydın?yanlış mı hatırlıyorum yoksa .ben de amasyalıyım da...
anladım cnm masrafa ne gerek var tabı ıstersen gene 1 sene sonra alırsın.hmm ınceledım senınkını ama baston degılmıs evet buyuk bır arabaymıs. ben baston dusunuyorum ne bılım herkes oyle dıyor ya hafıf dıye bır de bagaja sıgmalı ayyy bebek arabası alasım var hemen gezmelere ]
Sabah meltemi merhaba canım; bizde chicco letway aldık ön barı da aldık ama onu kullanmak için erken henüz Araba rahat katlanınca çok yer kaplamıyor Bi arkadaşım var 2 yaşında oğlu için bu arabadan almıştı ilk yıl chiccoyu kullandılar sonra şu çok hafif olan bastonlar var ya düz yatak olmayan onlardan aldı yürüyüşe felan çıkarken çok pratik oluyor dedi
Emzirme pozisyonu içinde; gündüzleri kucağımda emziriyorum geceleri yatarak Emerken uyuyor geceleri emmeyi bırakınca devam uykuya benm içinde onun içinde rahat die düşünüyorum
Bende göbek biraz var Ama popom ve üst bacak varr yaniiii off sürekli aynı şey giymekten sıkıldım Almakta istemiyorum çünkü açıkcası konduramıyorum gidip büyük beden pantolon almayı Bakalımmm vaktim olsa spor yapcam da ...Kızlar göbekler ne durumda, benimki öylece duruyor, rahatı yerinde heralde
(( kıyafet sorunu bendede var mayısta spora başlıcam kısmetse
öfff göbek duruyo , popo duruyo. okula başlamama 1 ay kaldı. bakalım ne bulcam giyecek. pantolonlarımın hiçbirisi olmuyo.
ilahi şekerim ne güldüm okuyuncavalla benim indi biraz ama hala var tabi bide içi boş balon gibi böle elimle bastırınca içine giriyo
al benden de o kadar canım toplamda 12 kilo aldım sanki hepsi bacaklarımda ve popomdapantolona gelince gecen giydim öncelerden bi pantolonıumu lcyralı oldugu için girebildim içine ama göbek balon gibi ortadan ikiye bölündü düğmeyi kapatınca görüntü kirliliği sadece :18:
Benimki de duruyor canim maşallah i var. Ben dogum yapicaz puf diye sonecek sanmıştım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oğlumun geçenlerde "anne bitane dahamı kardeşim olacak" şeklinde sorusu bir osmanlı tokatı etkisi yarattı bünyemde(((((
Oğlumun geçenlerde "anne bitane dahamı kardeşim olacak" şeklinde sorusu bir osmanlı tokatı etkisi yarattı bünyemde(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?