2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben şunu sipariş vermiştim canım.
http://www.hepsiburada.com/liste/pi...roductId=ailepieps312mvgr&categoryId=60002064

ama abim kraft ın bi arabasını yolladı. (eski bi model) kendileri kullanmıştı yegenime hala sapasaglam duruyodu. bende siparişimi geri gönderip abiminkini kullanıyorum. boşa masrafa gerek yok dedim.

anladım cnm masrafa ne gerek var tabı ıstersen gene 1 sene sonra alırsın.hmm ınceledım senınkını ama baston degılmıs evet buyuk bır arabaymıs. ben baston dusunuyorum ne bılım herkes oyle dıyor ya hafıf dıye bır de bagaja sıgmalı ayyy bebek arabası alasım var hemen gezmelere gıdebılmek ıcın
Kızlar göbekler ne durumda, benimki öylece duruyor, rahatı yerinde heralde

cnm normalde ben zaten gobeklıydım gene duruyor(( sarkık duruyor ama yaa amelıyat ıızımın ustune dogru.. ama 4kılom kalmıs eskı kıloma...tatlı o kadar yıyorum kı bu arada

Bende chicco. Var,cok agir ama oglumdan kaldi mecbur kullaniyoz,gerci guzel araba cift yonlu,trio modeli.
Bende de gobek duruyr,offf yaza kadar vermem lazim biraz kiloadan,tatilde gobisli olmaz degilmi

Aile hekimine sormadim ama kapisinda rapor verilmiyor bosuna istemeyin tarzi bi yazi var hasta olanlara bile mirin kirin ediyorlar olmadi baslicam okula

Kizlar bütün gün ugrasip verdiğimiz idrar tahlili icin kontaminasyon olmuş sonuc basariisiz dediler( biseyi beceremedim yaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiç de kendini beceriksiz hissetme, sarılık için bebek hemşiresi takmıştı poşeti, hem doğru takamamıştı hem de altını silmemiş, mikrop çıkmıştı.... Bu işin beceriyle alakası yok ki, kızların genital bölge temizliği çok zor, idrar alınması çok zor, inş bir daha ihtiyaç olmaz...
Dilzar sen amasyalımıydın?yanlış mı hatırlıyorum yoksa .ben de amasyalıyım da...

Evet canım ben amasyalıyım, annemler merkezde oturuyor, sen neresindensin, ailen or da mı hala..

Bende göbek biraz var Ama popom ve üst bacak varr yaniiii off sürekli aynı şey giymekten sıkıldım Almakta istemiyorum çünkü açıkcası konduramıyorum gidip büyük beden pantolon almayı Bakalımmm vaktim olsa spor yapcam da ...

(( kıyafet sorunu bendede var mayısta spora başlıcam kısmetse

inşallah başlarsın canım. benim 2 tane spor videosu indirdim. tv ye taktım. oğluş uyurken yaparım diye ama. daha başlayamadım. oğluş düzene girmediki bi türlü. üffff. sanki hep kalcak bu kilolar üstümde. bu kilolara alışıp okul için biiki pantalon mu alsam acaba

ilahi şekerim ne güldüm okuyunca valla benim indi biraz ama hala var tabi bide içi boş balon gibi böle elimle bastırınca içine giriyo

öfff göbek duruyo , popo duruyo. okula başlamama 1 ay kaldı. bakalım ne bulcam giyecek. pantolonlarımın hiçbirisi olmuyo.

al benden de o kadar canım toplamda 12 kilo aldım sanki hepsi bacaklarımda ve popomda pantolona gelince gecen giydim öncelerden bi pantolonıumu lcyralı oldugu için girebildim içine ama göbek balon gibi ortadan ikiye bölündü düğmeyi kapatınca görüntü kirliliği sadece :18:

Ay evet resmen iki kat göbek oluyor çok kötü, geçecek zamanla ama insan biran önce olsun istiyor

Evet canım ben amasyalıyım, annemler merkezde oturuyor, sen neresindensin, ailen or da mı hala..[/QUOTE]

ben de merkezdenim canım.annemler de ordalar hala.biz erzincanda yaşıyoruz ama ...böyle herkese yardımcı olmaya çalışan bir toprağım var forumda..ne güzel

Oğlumun geçenlerde "anne bitane dahamı kardeşim olacak" şeklinde sorusu bir osmanlı tokatı etkisi yarattı bünyemde (((((

Yerim ben onu ya masallah e çocuk hakli benim dr umda selma bitanesini de karninda mi unuttuk acaba diyor. ( uzerime hicbirsey yakışmıyor canım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…