2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ben de sadece benim ki bole diye düşünüyorum hirsimdan catlayacagim şimdilik evdeyim idare ediyorum ama iznim bitince nasıl olacak düşünmek bile istemiyorum :-(

Canim seni çok iyi anliyorum. Kulagina ve idrarina baktir mutlaka. Biz 4gundur antibiyotik kullanıyoruz. Biraz fark etti. Hala acim diye aglamiyor ama verince aliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insallah canımm duzeelır ama umudumu kaybetmek uzereyımm artık 20 gun olduu senınkı ne kadar surdu bıde emmeyınce mama verdınmı yada bıberonn pişiniz nasıl oldu ıyılestımı kızın canımm

Doktor sütun varsa mama verme dedi bana. Zorla Besle dedi. Ben su yöntemi buldum. Bizimki emzikle uyuyor. Tam derin uykuya dalmadan ya da uyanmak üzereyken emzigicekip memeyi veriyorum. Tabi pozisyonunu degistirmemek icin üstüne egiliyorum zor oluyor baya. Ama yeterki emsin. Dun 2 ogün 20 ser dakika emdi. Sonuçta kustu. Normalde en fazla10 dk emer. Demekki yetiyrmus.

Kizlar bütün gün ugrasip verdiğimiz idrar tahlili icin kontaminasyon olmuş sonuc basariisiz dediler( biseyi beceremedim yaaa

Selam kızlar, bebıslerı hasta olanlara gecmıs olsun dıyorum.ıdrar tahlılı verenler ınsallah sonuclar temız cıkar.Allah dermansız dert vermesın ınsallah.dun sordugum sorular vardı yaa arada kaynamıss emme pozısyonuuz nasıl bır de altta kalan elı ben belımden gerıye dogru bana ssarılmıs gıbı koyuyorum yanlıs mı acaba?

bır de chıcco lıte way alanlar ve almayı dusununenler on barıyerın olmaması problem mı? su an ıcın degıldır belkı ama ne bılım 7 8 aylık olunca gerekmez mı?

evde hiç yoğurt yapmadım ben daha yaaa
nasıl yapılır bilmiyorum da açıkcası
o minik mamalara ne zaman başlanıyor peki

minik mamalara ne zaman başlanıyor bilmiyorum, benim gözüm minik kavanozlarında :) içini eşime yediririm kavanozları kullanırım

ben büyük bi arabA kullanıyorum canım ama chicco liteway in resimlerine baktım şimdi. emniyet kemeri olduğu için sorun olmaz herhalde..

Çok güzel yazmışsın canm çok hoşuma gitti İnşallah bir gün gibi gelir ....

bende senı merak edıyodum azurem emıyomu dıyee...yaa normalde bır sıkıntımız yokk ne bılım ağlama falann..sen den sırf emmıyo dıye mı ıdrar ıstedıler yoksa kusmasındanmı.... kulagı arısa cok huysuz olur ağlar sankı...bende aynı taktıkteyım azurem uykuda beslenıyo ayılmadan ve tam dalmadan hıç mama vermedım daha

canım kafanı karıştırmak istemem tabi ama geçen bi yerde okudum. bebişi yatırarak emzirmek en başta orta kulak iltihabına ve başka şeylere needen olabiliyomuş yazıyodu. sen bebiş emsin diye yapıyosun ama alışkanlık olmasın bence... ufff şu annelik ne zormuş. bişeyler iyi olsun diye ugrasırken başka yerden bisürü sorun... heryerde bişiler yazıyoo. ben fikrin olsun diye yazdım canım karışmak şistemem yoksa..

öfff aşıdan sonra benimkindede aglama kırizleri başladı. uyurken bile feryat figan aglayıp uyanıyo. bide iç çekmesi varki benim içim gidiyoo...

ben büyük bi arabA kullanıyorum canım ama chicco liteway in resimlerine baktım şimdi. emniyet kemeri olduğu için sorun olmaz herhalde..

evet cnm emnıyet kemerı var 6 7 aylık olunca sorun olmaz mı gene de barıyer sankı daha bı guvenlı gıbı? bır de bu bastonlar acaba kac yasına kadar kullanılır 15 kılo mu ne dıyordu yanlıs gormedıysem.sen hangı arabayı kullanıyorsun hangı model? sag ol cnm cvp ıcın

Bizim seneyeki halimizi anlattın, büyük oğlan anaokuluna gidiyor henüz, ama enazından bağıra çağıra yaptırabiliyoruz buda şans, ne kocalar var

bende sarıldırıyorum canım bazen okşuyo belimi bazen koltukaltıma doğru uzanıyor zorla sevdiriyorum, yanlış değil bence :)

Dilzar sen amasyalımıydın?yanlış mı hatırlıyorum yoksa .ben de amasyalıyım da...

bende sarıldırıyorum canım bazen okşuyo belimi bazen koltukaltıma doğru uzanıyor zorla sevdiriyorum, yanlış değil bence :)

evet cnm yaa sarılıyor ya o mınıcık kollarıyla bayılıyorum.. hele o ellerı artık tombıklestı ya ıclerı pıs pamuk doluyor kokuyor o bıle guzel:))))artık bu aksam bı banyo yaptırayım barı kokustu bebısım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…