aynen yaa erkek olmak varmış ne gam ne keder bu çocuklar buyuo asma nasıl hııııççç uzaktan ıyımı tmm bıde hasta olmasınlar cçoklr benen daha çok mızmızlanır dun buyuk oğlanın sınavı olacak turceden dıye butun gun odev bıde ssınava calıştır b ıde bebek ev yemek doldum pilim bıttı yanı aksamda bırazda sen çalıştır dedım gozu tv de guuya calıştırıyo ende bagırdım nıye bagırıyomuşum cok cabuk sınırlenıyomşm yaa hıç benım yerıme koyuyomusun dedım kenfını benım ruh halım yrlerde ve sende ustune ustune basıyosun dedımm ve yattım kalktığıumda 11 buçuktuu akıllarına GELIP YARDIM EDENE NE GUZEL ILLA HER SEYI BIZ SÖYLICEZ EEEE BUDA KAFAAA
çok moralım bozukk benı neden emmmek ıstez kı buna bır anlam veremıyorum yıne basarısızlıkla sonuçlandı emme ışlemımız ne kadar çektıkı sankıı hıçç acım dıye ağlamaz bızım oğlann ...ben merak ettım de acaba emerken ne kadar kac milim emıyorlar yada mama veren arkadaslar sız kac saatte bır ne kadar mama verıyonuz kac milim bıde hepsını yanı mamanın hepsını bıtırıyolarmıı ybılmem anlatabıldımmı yazarsanız sevınırım ... aşımızada az kaldı cuma gunu olacaz bakalım nasıl gececek hasta olcaz dıyede korkuyorumm olmadan asımızı bır olsak da .... 74 gunluk olacaz tamm cuma gunu bakalım kac gram almısız bu emmemeyle haftalık 150 gram alsak bana yeterde artar ALLAHIM YARDIM ETSIN EMMEYEN BEBELERE VE ONLARIN ANNELERINEE
insallah canımm duzeelır ama umudumu kaybetmek uzereyımm artık 20 gun olduu senınkı ne kadar surdu bıde emmeyınce mama verdınmı yada bıberonn pişiniz nasıl oldu ıyılestımı kızın canımm
evde hiç yoğurt yapmadım ben daha yaaa
nasıl yapılır bilmiyorum da açıkcası
o minik mamalara ne zaman başlanıyor peki
Selam kızlar, bebıslerı hasta olanlara gecmıs olsun dıyorum.ıdrar tahlılı verenler ınsallah sonuclar temız cıkar.Allah dermansız dert vermesın ınsallah.dun sordugum sorular vardı yaa arada kaynamıss emme pozısyonuuz nasıl bır de altta kalan elı ben belımden gerıye dogru bana ssarılmıs gıbı koyuyorum yanlıs mı acaba?
bır de chıcco lıte way alanlar ve almayı dusununenler on barıyerın olmaması problem mı? su an ıcın degıldır belkı ama ne bılım 7 8 aylık olunca gerekmez mı?
Boş ver canım sen de kafanı dağıt, bu durumun nimetlerinden faydalan...hem bebeklerin de alışması lazım ortam değişikliklerine, yalnız zor, insan konuşacak birini arıyor, yardımcı arıyor.. Ben de bir ara memlekete gideceğm özledim... İnş öyle güzel zaman geçirirsin ki bir gün gibi gelir...
Canim seni çok iyi anliyorum. Kulagina ve idrarina baktir mutlaka. Biz 4gundur antibiyotik kullanıyoruz. Biraz fark etti. Hala acim diye aglamiyor ama verince aliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim seni çok iyi anliyorum. Kulagina ve idrarina baktir mutlaka. Biz 4gundur antibiyotik kullanıyoruz. Biraz fark etti. Hala acim diye aglamiyor ama verince aliyor
Doktor sütun varsa mama verme dedi bana. Zorla Besle dedi. Ben su yöntemi buldum. Bizimki emzikle uyuyor. Tam derin uykuya dalmadan ya da uyanmak üzereyken emzigicekip memeyi veriyorum. Tabi pozisyonunu degistirmemek icin üstüne egiliyorum zor oluyor baya. Ama yeterki emsin. Dun 2 ogün 20 ser dakika emdi. Sonuçta kustu. Normalde en fazla10 dk emer. Demekki yetiyrmus.
Allahım kabus gibi ya tam uyutuyorum kızımı dalıyo bangır bangır seçim sloganları hemen açıyo gözleri korkuyo bazen basıyo çığlığı bitsede kurtulsak artık
canım yüzü koyun yatırmayı dene tabi gözetlemek koşuluyla gazdan uyanyosa eger geçiyo o şekilde yatırınca ama gazdan değilse uyanır gene bazen ataklar olabiliyo geçer inş Allah yardımcın olsun canım
canım bizde de aynı durum aşıdan beri yapmaya başladı sadece anne sütü alıyo bizimki ama o anlarda gözü görmüyo memeyi boş biberonu uzatıyorum onla susuyo sona memeye koyuyorum böyle bi yöntem geliştirdim
ben büyük bi arabA kullanıyorum canım ama chicco liteway in resimlerine baktım şimdi. emniyet kemeri olduğu için sorun olmaz herhalde..
aynen yaa erkek olmak varmış ne gam ne keder bu çocuklar buyuo asma nasıl hııııççç uzaktan ıyımı tmm bıde hasta olmasınlar cçoklr benen daha çok mızmızlanır dun buyuk oğlanın sınavı olacak turceden dıye butun gun odev bıde ssınava calıştır b ıde bebek ev yemek doldum pilim bıttı yanı aksamda bırazda sen çalıştır dedım gozu tv de guuya calıştırıyo ende bagırdım nıye bagırıyomuşum cok cabuk sınırlenıyomşm yaa hıç benım yerıme koyuyomusun dedım kenfını benım ruh halım yrlerde ve sende ustune ustune basıyosun dedımm ve yattım kalktığıumda 11 buçuktuu akıllarına GELIP YARDIM EDENE NE GUZEL ILLA HER SEYI BIZ SÖYLICEZ EEEE BUDA KAFAAA
Selam kızlar, bebıslerı hasta olanlara gecmıs olsun dıyorum.ıdrar tahlılı verenler ınsallah sonuclar temız cıkar.Allah dermansız dert vermesın ınsallah.dun sordugum sorular vardı yaa arada kaynamıss emme pozısyonuuz nasıl bır de altta kalan elı ben belımden gerıye dogru bana ssarılmıs gıbı koyuyorum yanlıs mı acaba?
bır de chıcco lıte way alanlar ve almayı dusununenler on barıyerın olmaması problem mı? su an ıcın degıldır belkı ama ne bılım 7 8 aylık olunca gerekmez mı?
Boş ver canım sen de kafanı dağıt, bu durumun nimetlerinden faydalan...hem bebeklerin de alışması lazım ortam değişikliklerine, yalnız zor, insan konuşacak birini arıyor, yardımcı arıyor.. Ben de bir ara memlekete gideceğm özledim... İnş öyle güzel zaman geçirirsin ki bir gün gibi gelir...
bende sarıldırıyorum canım bazen okşuyo belimi bazen koltukaltıma doğru uzanıyor zorla sevdiriyorum, yanlış değil bence :)
Bizim seneyeki halimizi anlattın, büyük oğlan anaokuluna gidiyor henüz, ama enazından bağıra çağıra yaptırabiliyoruz buda şans, ne kocalar var
evet cnm yaa sarılıyor ya o mınıcık kollarıyla bayılıyorum.. hele o ellerı artık tombıklestı ya ıclerı pıs pamuk doluyor kokuyor o bıle guzel:))))artık bu aksam bı banyo yaptırayım barı kokustu bebısım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?