Biz daha bu gün yaptırdık... Kız bebeklerde idrar vermek zor oluyor biraz.. Ben devlet hastanesine gittim, poşeti takmayı biliyor musun dediler, büyük kızımdan tecrübeliyim maalesef deyince elime verdiler, ben raktım, ilkinde çok azı içine girdi ikinciye becerdim...kızlar idrar tahlili yaptırcaz nasıl napılıyo ne kadar sürüyo bilen var mı acaba..yardımcı olabilirmisiniz?
bi de ben kızım emziğe alışsın diye susarken bile ağzına emziğini veriyorum acaba dil gelişimini olumsuz etkiliyomudur? sizin bebekleriniz ne zaman agulamaya başladı bizim ki 1 haftadır falan sadece bağırarak ses çıkartıyo artık agulaması gerekmiyo mu..
biz gazdan çok rahatsız olmadık ama bazen çıkartamadığında ben öyle yardımcı oluyorum hemen çıkıyo bi dene istersen..bugün doktora gitmiştik kalça ultasonu çektirdik gitmişken doktora da söyledim çok kusuyo diye kilo alımı iyiyse normal bebekler kusar dedi..uykusu düzensiz bi de memede kavga ediyo deyince idrar tahlili yaptır dedi belki ondan kaynaklabilir dedi..şimdi onu yaptırcaz baaklım..
bizim kızın ne zaman uyuduğu ne kadar uyuduğu da belli olmuyo ki canım bazen gece uyumadığı halde gündüzde uyumuyo..ne yapsam uyutamıyorum çok ağlayan bi bebek acaba uykusunu alamıyo ondan mı huysuzlanıyo diyorum..uyumayan yorulan bebek daha zor ve huzursuz uyurmuş..artık ne olduğunu bulmaya çalışarak geçiriyorum vaktimi :) hemde ne kadar harika bazen ağlarken bile bakıyorum ne hoşuma gidiyo :) bi yandan etrafı izliyo bi yandan da susup rahatlık vermiyeyim diye bağırıyo sanki bize garezi var
benim oğlum da oyun istemiyor hiç yaaa
konuşmamızı istiyor
onun seslerini taklit ettikce gülümsüyor kereta
herşeye rağmen çok güzel bir duyguymuş annelik rabbim herkese yaşatır umarım
benimki de çok ağlıyo ama evde gezdiriyorum atıp tutuyorum falan öyle oyalıyorum..ozaman sen oyalayabildiğin kadarla başlayıp zamanla arayı uzatabilirsin bence..böyle olmaz çünkü büyüyo artık düzenli olması lazım bence..sen hiçbir yere gidemezsin ozaman dimi..ne zaman istiyeceği belli değil..
nasıl ben takarım canım öyle şey olur mu ben nerden bilicem nerden takıldığını..
Biz daha bu gün yaptırdık... Kız bebeklerde idrar vermek zor oluyor biraz.. Ben devlet hastanesine gittim, poşeti takmayı biliyor musun dediler, büyük kızımdan tecrübeliyim maalesef deyince elime verdiler, ben raktım, ilkinde çok azı içine girdi ikinciye becerdim...
Sen bilmiyorum dersen kendileri takarlar.. Altı iyice temiz olmalı, gitmeden bir poposunu yıka istersen, bazen gaita karışıyor idrara kabul etmiyırlar...
Çok sıkı şeyler giydirme, çünkü poşet hemen kayıyor, sıksık kontrol et,bebekler bizlerden daha çok çiş yapıyorlar... Ben bu gün eşimin iş yerine gittim, onun odasında çok rahat oldu, ikinci poşeti yapıştırdım, bezi altına serdim, üzerini battaniyelerle örttüm, pijama giydirmekle uğraşmadığım için kaymadı ve dk da bir kontrol ettim, yapar yapmaz aldım, çok bekleyince geri dökülüyor çünkü... Hastane yakınsa eşinyarım saat içinde götürebilirse evde yap o daha rahat oluyor.. Büyük kızımda öyle yapardık büyğdükçe daha seyrek çiş yapıyorlar, hele bşr de kaçırırsan hop bir iki saat daha hastanedesin...küçükken çok sık ıslatıyorlar..
Bazı drlar sondayla alıyormuş en garantisi ama bana öyle bir dr denk gelmedihenüz...
Kokuları yetiyor canım... Allahım her isteyene nasip etsin...
3 Ocak doğumlu evet tatlım
kaç kilo bebişin, boyu kaç cm?
seninki de ellerini emiyor mu
kızlar daha öncede yazmıştım gaz sıkıntımızı ve sağolsun çoğu arkadaş yardımcı oldu bugün de oğlum 58 günlük oldu gaz sıkıntımız tam gaz devam ediyor ama 2 gündür farklı bişey oldu oğlum dalgın uyuyamıyor çıt sesine kalkıyor hele bugün sabahtan beri hiç uyumadı nerdeyse, uyuyor en fazla 15 dk sonra kalkıyor ve kalkarkende resmen sıçrıyor bazan ağlıyor bazan ağlamıyor acaba gaz sancısı mı oluyor onamı uyanıyorki anlamadım önceden belli saatlerde uyurdu ama bu gün uyku sıfır bu dönemden geçen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu arada fenlife kalça ultrasonundan inş. güzel haberler almışsınızdır.
benimki de özellikle 3 gündür herşeye sıçramaya başladı canım
acaba bu haftaların genel özelliğimi yoksa başka bişey mi var
benimde kafama takılıyor ama sebebini bulamadım
çok moralım bozukk benı neden emmmek ıstez kı buna bır anlam veremıyorum yıne basarısızlıkla sonuçlandı emme ışlemımız ne kadar çektıkı sankıı hıçç acım dıye ağlamaz bızım oğlann ...ben merak ettım de acaba emerken ne kadar kac milim emıyorlar yada mama veren arkadaslar sız kac saatte bır ne kadar mama verıyonuz kac milim bıde hepsını yanı mamanın hepsını bıtırıyolarmıı ybılmem anlatabıldımmı yazarsanız sevınırım ... aşımızada az kaldı cuma gunu olacaz bakalım nasıl gececek hasta olcaz dıyede korkuyorumm olmadan asımızı bır olsak da .... 74 gunluk olacaz tamm cuma gunu bakalım kac gram almısız bu emmemeyle haftalık 150 gram alsak bana yeterde artar ALLAHIM YARDIM ETSIN EMMEYEN BEBELERE VE ONLARIN ANNELERINEE
kızlar daha öncede yazmıştım gaz sıkıntımızı ve sağolsun çoğu arkadaş yardımcı oldu bugün de oğlum 58 günlük oldu gaz sıkıntımız tam gaz devam ediyor ama 2 gündür farklı bişey oldu oğlum dalgın uyuyamıyor çıt sesine kalkıyor hele bugün sabahtan beri hiç uyumadı nerdeyse, uyuyor en fazla 15 dk sonra kalkıyor ve kalkarkende resmen sıçrıyor bazan ağlıyor bazan ağlamıyor acaba gaz sancısı mı oluyor onamı uyanıyorki anlamadım önceden belli saatlerde uyurdu ama bu gün uyku sıfır bu dönemden geçen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu arada fenlife kalça ultrasonundan inş. güzel haberler almışsınızdır.
Merhaba kızlar bugün temizlikten uğraştım tam bitti dinleneyim derken benim prensesim bastı cigligi avazı çıktığı kadar bagiriyor ne yapacagimi şşaşırdım asilardan sonra huy kaldı hergün akşam ölümü basiyor cigligi sakinlerine kadar bagiriyor meme de almiyor manada yemiyor ne yapılan bilemedim sizin bebislerdede var mi böyle sorunlar
Günaydın kızlar eşiniz çocuk bakma konusunda size ne kadar yardımcı oluyor
Kakadamı sumük var cnm..arada oluyor bizdede,iki gun once bir kaka yapmis su gibi ve sumukluydu,odum koptu ishalmi diye,neyseki dun yoktu..ins.kotu degildir cnm,takip et birdaha olcakmi diye.doktora sorarsin devam ederse..ben yediklerimidende olabilir diye dusunuyorum.Kızlar bugün kızımın altını aldığımda hafif sümüksü yapı ve peynir kesikleri gördüm. Sizce kotu bir şey midir?
Benim 8 nisanda bitiyor iznim aile hekimi rapor vermez kaymakam karsiymis simdi sakaryadayim heyet raporu alabilirmiyim ozelden parayla falan aliniyoe diyor kimisi bilginiz varmi
Canım moralini bozma benim kızda bi ara öyleydi hatta doktora falan gittik tahlil yapıldı edildi bisey çıkmadı. Kulağına, ağzına da baktı.Doktora cok az emiyo dediğimdede olabilir dedi belki hızlı emiyodur dedi bide. Sonuc olarak iyi madem dedim simdi düzeldi emiyo artık. O bi Ara emmek istemedi ya da cok az emdi bide bizimkinin koliği de var o zaman zaten memeyle savaşıyo. Gogsum şiş şiş gezdim o ara. Şimdide surekli emmek istiyo sut yetsin diye dua ediyrm bi alem bu cocuklar. Bide deli gibi kusmaya başladı. Dikkat ettim forumda cogu kişi yaşıyor bu sorunu. Bana da doktor kusmasına fizyolojik dedi dik emzir dik yatır dedi. Sen moralini yüksek tutmaya çalış ki bebiş de iyi olsun.
büyüme atağı haftasındasın muhtemelen 8 9 haftada
itiklersem çıngar çıkarırsam yardımcı oluyor, bende akşam yemeğimi yedikten sonra mutfaktan çıkıp masayı bulaşıkları ona bırakıyorum, sabah tertemiz mutfakla karşılaşıyorum :))))) e gece okadar kalkıp oğlumu memeliyorum :))) hakkımızdır dimi ama
Allahım kabus gibi ya tam uyutuyorum kızımı dalıyo bangır bangır seçim sloganları hemen açıyo gözleri korkuyo bazen basıyo çığlığı bitsede kurtulsak artık
canım yüzü koyun yatırmayı dene tabi gözetlemek koşuluyla gazdan uyanyosa eger geçiyo o şekilde yatırınca ama gazdan değilse uyanır gene bazen ataklar olabiliyo geçer inş Allah yardımcın olsun canım
canım bizde de aynı durum aşıdan beri yapmaya başladı sadece anne sütü alıyo bizimki ama o anlarda gözü görmüyo memeyi boş biberonu uzatıyorum onla susuyo sona memeye koyuyorum böyle bi yöntem geliştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?