2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Biz daha bu gün yaptırdık... Kız bebeklerde idrar vermek zor oluyor biraz.. Ben devlet hastanesine gittim, poşeti takmayı biliyor musun dediler, büyük kızımdan tecrübeliyim maalesef deyince elime verdiler, ben raktım, ilkinde çok azı içine girdi ikinciye becerdim...

Sen bilmiyorum dersen kendileri takarlar.. Altı iyice temiz olmalı, gitmeden bir poposunu yıka istersen, bazen gaita karışıyor idrara kabul etmiyırlar...

Çok sıkı şeyler giydirme, çünkü poşet hemen kayıyor, sıksık kontrol et,bebekler bizlerden daha çok çiş yapıyorlar... Ben bu gün eşimin iş yerine gittim, onun odasında çok rahat oldu, ikinci poşeti yapıştırdım, bezi altına serdim, üzerini battaniyelerle örttüm, pijama giydirmekle uğraşmadığım için kaymadı ve dk da bir kontrol ettim, yapar yapmaz aldım, çok bekleyince geri dökülüyor çünkü... Hastane yakınsa eşinyarım saat içinde götürebilirse evde yap o daha rahat oluyor.. Büyük kızımda öyle yapardık büyğdükçe daha seyrek çiş yapıyorlar, hele bşr de kaçırırsan hop bir iki saat daha hastanedesin...küçükken çok sık ıslatıyorlar..

Bazı drlar sondayla alıyormuş en garantisi ama bana öyle bir dr denk gelmedihenüz...
benim oğlum da oyun istemiyor hiç yaaa
konuşmamızı istiyor
onun seslerini taklit ettikce gülümsüyor kereta
herşeye rağmen çok güzel bir duyguymuş annelik rabbim herkese yaşatır umarım

Kokuları yetiyor canım... Allahım her isteyene nasip etsin...

doğum iznimde bitti yarın işe başlamam gerek kara kara düşünüyorum ne yapacağımı
canım çok basit
sana buzdolabı poşeti gibi bi torba veriyolar
şeffaf ve bir yerinde yuvarlak delik var
erkek de pipiyi sokuyosun oraya kızda da popuşu kaldırıp tutuyosun çiş yapsın diye
kızınkini yakalamak daha zor ben o gün izledim de ne zaman yapacağı da belli olmadığından zorlandı anneler
erkek de pipinin dışarı çıkmamasını sağlamak yetiyor

evet maalesef kız bebekte çok zor
erkekte pipiyi orda tutmak eyterli
eğer kaçırmazsan zamanını zaten altını açar açmaz yapıyolar çişini
ben acıbadem de yaptırmıştım bebek hemşiresi takmıştı iki kez ama doğru düzgün yapıştıramamış kaymış
üçüncüye ben taktım artık
kaçtı mı çok zor yaaa bekle bekle ki işesin

Merhaba kızlar bugün temizlikten uğraştım tam bitti dinleneyim derken benim prensesim bastı cigligi avazı çıktığı kadar bagiriyor ne yapacagimi şşaşırdım asilardan sonra huy kaldı hergün akşam ölümü basiyor cigligi sakinlerine kadar bagiriyor meme de almiyor manada yemiyor ne yapılan bilemedim sizin bebislerdede var mi böyle sorunlar

3 Ocak doğumlu evet tatlım
kaç kilo bebişin, boyu kaç cm?
seninki de ellerini emiyor mu

Canim gecen hafta sali 6 kiloydu. Boyu da 13 martta 57 cm di. Bidahaki kontrolumuz 5 nisanda senin yakisikli nasıl. Bi de ellerini emiyor ama kisa sürüyor ve benimki de emzik emmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

büyüme atağı haftasındasın muhtemelen 8 9 haftada

çok moralım bozukk benı neden emmmek ıstez kı buna bır anlam veremıyorum yıne basarısızlıkla sonuçlandı emme ışlemımız ne kadar çektıkı sankıı hıçç acım dıye ağlamaz bızım oğlann ...ben merak ettım de acaba emerken ne kadar kac milim emıyorlar yada mama veren arkadaslar sız kac saatte bır ne kadar mama verıyonuz kac milim bıde hepsını yanı mamanın hepsını bıtırıyolarmıı ybılmem anlatabıldımmı yazarsanız sevınırım ... aşımızada az kaldı cuma gunu olacaz bakalım nasıl gececek hasta olcaz dıyede korkuyorumm olmadan asımızı bır olsak da .... 74 gunluk olacaz tamm cuma gunu bakalım kac gram almısız bu emmemeyle haftalık 150 gram alsak bana yeterde artar ALLAHIM YARDIM ETSIN EMMEYEN BEBELERE VE ONLARIN ANNELERINEE

benimki de özellikle 3 gündür herşeye sıçramaya başladı canım
acaba bu haftaların genel özelliğimi yoksa başka bişey mi var
benimde kafama takılıyor ama sebebini bulamadım

büyüme atağı haftasındasınızdır 8 9 hafta 12 hafta 15 19hafta arsı bebekler çok gergin huzursuz olur araştırın int büyüme atakları diye

Canım moralini bozma benim kızda bi ara öyleydi hatta doktora falan gittik tahlil yapıldı edildi bisey çıkmadı. Kulağına, ağzına da baktı.Doktora cok az emiyo dediğimdede olabilir dedi belki hızlı emiyodur dedi bide. Sonuc olarak iyi madem dedim simdi düzeldi emiyo artık. O bi Ara emmek istemedi ya da cok az emdi bide bizimkinin koliği de var o zaman zaten memeyle savaşıyo. Gogsum şiş şiş gezdim o ara. Şimdide surekli emmek istiyo sut yetsin diye dua ediyrm bi alem bu cocuklar. Bide deli gibi kusmaya başladı. Dikkat ettim forumda cogu kişi yaşıyor bu sorunu. Bana da doktor kusmasına fizyolojik dedi dik emzir dik yatır dedi. Sen moralini yüksek tutmaya çalış ki bebiş de iyi olsun.

Benim 8 nisanda bitiyor iznim aile hekimi rapor vermez kaymakam karsiymis simdi sakaryadayim heyet raporu alabilirmiyim ozelden parayla falan aliniyoe diyor kimisi bilginiz varmi

Allahım kabus gibi ya tam uyutuyorum kızımı dalıyo bangır bangır seçim sloganları hemen açıyo gözleri korkuyo bazen basıyo çığlığı bitsede kurtulsak artık

canım yüzü koyun yatırmayı dene tabi gözetlemek koşuluyla gazdan uyanyosa eger geçiyo o şekilde yatırınca ama gazdan değilse uyanır gene bazen ataklar olabiliyo geçer inş Allah yardımcın olsun canım

canım bizde de aynı durum aşıdan beri yapmaya başladı sadece anne sütü alıyo bizimki ama o anlarda gözü görmüyo memeyi boş biberonu uzatıyorum onla susuyo sona memeye koyuyorum böyle bi yöntem geliştirdim

Kızlar bugün kızımın altını aldığımda hafif sümüksü yapı ve peynir kesikleri gördüm. Sizce kotu bir şey midir?

Günaydın kızlar eşiniz çocuk bakma konusunda size ne kadar yardımcı oluyor

itiklersem çıngar çıkarırsam yardımcı oluyor, bende akşam yemeğimi yedikten sonra mutfaktan çıkıp masayı bulaşıkları ona bırakıyorum, sabah tertemiz mutfakla karşılaşıyorum :))))) e gece okadar kalkıp oğlumu memeliyorum :))) hakkımızdır dimi ama

Kızlar bugün kızımın altını aldığımda hafif sümüksü yapı ve peynir kesikleri gördüm. Sizce kotu bir şey midir?
Kakadamı sumük var cnm..arada oluyor bizdede,iki gun once bir kaka yapmis su gibi ve sumukluydu,odum koptu ishalmi diye,neyseki dun yoktu..ins.kotu degildir cnm,takip et birdaha olcakmi diye.doktora sorarsin devam ederse..ben yediklerimidende olabilir diye dusunuyorum.

Benim 8 nisanda bitiyor iznim aile hekimi rapor vermez kaymakam karsiymis simdi sakaryadayim heyet raporu alabilirmiyim ozelden parayla falan aliniyoe diyor kimisi bilginiz varmi

Sordunmu aile hekimine cnm,vermemmi dedi.offf benimde 22 nisanda bitiyor bende isticem aile hekiminden,ins.verir.sorada heyet almaya caliscam..bence ozel hast.gidip sor parayla veriliyirsa soylerler dansmadan zaten.ins.alabilirsin.

insallah canımm duzeelır ama umudumu kaybetmek uzereyımm artık 20 gun olduu senınkı ne kadar surdu bıde emmeyınce mama verdınmı yada bıberonn pişiniz nasıl oldu ıyılestımı kızın canımm

aynen yaa erkek olmak varmış ne gam ne keder bu çocuklar buyuo asma nasıl hııııççç uzaktan ıyımı tmm bıde hasta olmasınlar cçoklr benen daha çok mızmızlanır dun buyuk oğlanın sınavı olacak turceden dıye butun gun odev bıde ssınava calıştır b ıde bebek ev yemek doldum pilim bıttı yanı aksamda bırazda sen çalıştır dedım gozu tv de guuya calıştırıyo ende bagırdım nıye bagırıyomuşum cok cabuk sınırlenıyomşm yaa hıç benım yerıme koyuyomusun dedım kenfını benım ruh halım yrlerde ve sende ustune ustune basıyosun dedımm ve yattım kalktığıumda 11 buçuktuu akıllarına GELIP YARDIM EDENE NE GUZEL ILLA HER SEYI BIZ SÖYLICEZ EEEE BUDA KAFAAA

Kızlar bıtkı cayı içiyonuzmu halaaa .....bıde sut saklıyonuzmu ılla sut torbasınamı koyuyonuzz benn sut torbası almadım ama kurabıye posetlerı var onlara koyuyorumm sızce bır sakıncası olurmuu

Canım iyi fikir bende deneyeyim bakayım bizim kızda da ise yarayacak mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…