2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ayyy seninkide mi meeee diye agliyor bizim oglanda oyle agliyor. Duyunca gulsem mi uzulsem mi bilemiyorum
Bu bebeler ingaa diye aglamaz mi yahuu

Ayyy seninkide mi meeee diye agliyor bizim oglanda oyle agliyor. Duyunca gulsem mi uzulsem mi bilemiyorum
Bu bebeler ingaa diye aglamaz mi yahuu

hahhahahah. benim oğluşumda meee liyodu. içine çebiç kaçmış diyodum, sonra miyawlamaya başladı içine kedi kaçmış dedim. şimdi ingayla birlikte hepsini yapıyo. oğluşumla ilgilenmek yerine katıla katıla gülüyorum

Kızlar bıtkı cayı içiyonuzmu halaaa .....bıde sut saklıyonuzmu ılla sut torbasınamı koyuyonuzz benn sut torbası almadım ama kurabıye posetlerı var onlara koyuyorumm sızce bır sakıncası olurmuu

Ben içmeyi bıraktım.birkaç kez bebeğimi eşime bırakıp dışarı çıkmıştım o zaman süt sağdım ama kullanmayınca buzdolabı poşetine koyup dondurucuya koydum.bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum.

Kızlar bıtkı cayı içiyonuzmu halaaa .....bıde sut saklıyonuzmu ılla sut torbasınamı koyuyonuzz benn sut torbası almadım ama kurabıye posetlerı var onlara koyuyorumm sızce bır sakıncası olurmuu

Ben içiyorum amaazalttım, iki sabah iki akşam içiyordum bir ara buraya yazmıştım karın ağrım oldu bir kaç gün bıraktım sonra azaltarak tekrar başladım....

Bşr şey olmaz bence, sonuçta gıda poşeti... Ama bu kişisel görüşüm...

Canim ilk zamanlat hevesle emzirme yastigi kullaniyordum ve birde o zamanlar yarim saat bir saat emdikleri icin iyi oluyordu. Ama bu gaz derdi ve kusma cikinca attim bir kenara yastigi kafasi dik gelecek sekilde tutuyorum.Kolun biri sirtima dogru geliyor popoda asagida kaliyor. Bazen iyi geliyor gazina cikartiyor

Göbekde kilolarda duruyor.banada geçenlerde markette hamile muamelesi yaptılar bende öyleymişim gibi davrandım ama çok bozuldum offfff.

Banada ilk oğlum 8 aylıkken yapmışlardı, mağazada tabure getirdiler siz yorulmayın dediler (( bende oturdum bozuntuya vermedim ama çoooooook bozuldum

Gunaydin canım dualarimiz seninle inşallah guzel haberlerle guler yuzle geleceksin. Bekliyoruz allah yardımcınız olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımız seninle...

teşekkür ederim kızlar, desteğiniz dualarınız için. Allah razı olsun. dün yağmur ve esinti vardı gidemedik dr a. bugün gittik. ultrasonu çektirdik, ortopedi dr u yokmuş o yüzden sonucu yarın gösterecek eşim. ama bi önceki gibi sol kalça tip2a yazıyor. internetten biraz araştırdım alfa açılarının 60 tan büyük olması gerekiyormuş. bizim sağ kalça 60, sol 57. bi öncekinde sol 55 miş. çift bez taka taka düzelecek heralde. hayırlısı artıki yarın iyi haberlerini alalım dr da inşallah.

Aile hekimine sormadim ama kapisinda rapor verilmiyor bosuna istemeyin tarzi bi yazi var hasta olanlara bile mirin kirin ediyorlar olmadi baslicam okula

ben de ücretsiz izne ayrıldım.ilçe onayladı.maaşım yattıktan sonra ayrıldığım için 1500 lirayı hemen geri istediler.ben sadece 4 gün rapor aldım.haftayı tamamlamak için.onda bile aile hekiminin suratı değişti.hoşlanmıyorum böyle şeylerden ya.bi izni uzatamadılar ki kimseye muhtaç olmadan büyütelim bu bebişleri.

İnşallah kolaylıkla atlatırsınız canım.

hamilelik öncesine göre 4 kilo fazlam kaldı.göbek falan kalmadı çok şükür ama 4 kilonun hepsi basende duruyor.nasıl eriyecek hiç bilmiyorum.hamile pantalonundan kurtulamadım ya.tabi habire tatlıları abur cuburu yiyorum.spor yok,diyet yok .nasıl gitmesini bekliyorsam.buharlaşıp uçsa şu kilolar.eteklerimin de üzerine kazak falanla kapatıyorum.fermuarın yarısı kapanmıyor çünkü:)

Son düzenleme:

4 kilo iyiymiş canım 15 kilo aldım 8 gitti 7 kaldı ((( göbek pörtlüyo yaaa çok fena, bide jöle kıvamında yürüdükçe ıyyyy ben iğreniyorum adam ne yapsın

Merhaba,, gaz sıkıntısı yasayan arkadaslar icin yazmak istedim. Biz cok uzun zamandir hemen hemen hic sorun yasamiyoruz. Yalniz ben karnini doyurur doyurmaz sirtini pitpitlayip sivazlayip bi sekilde mutlaka agzindan gaz cikarmasini sagliyorum. Bir de altini actigimda biraz oynamasini sagliyorum ki bacaklari bol bol havaya kaldirip cok rahat gaz cikariyor. Son birkac gundur de oyun halisi aldik, onun uzerinde bolca hareket ettigi icin cikarmaya devam ediyor. Yalniz baslarda subsimpleks kullaniyorduk. Sonra ben bir ise yaramiyor bosuna da karni agriyor diye biraktim; gercekten de ondan sonra cok cok rahatladi. Yalniz yediklerime oldukca dikkat ediyorum. Hala hiç süt icmedim ve baklagilden uzak yasiyoruz.

Bu arada zaman bana ilk gunlerde cok buyuk dertler gibi gorunen bazi diger seylerin de biraz tecrubeyle cok da kolay cozulebilecegini gosterdi. pişik ve sizdirma problemleri icin yapilacak en iyi seyin altini sık sık degistirmek oldugunu, desitinin ise gercekten en iyi ilac oldugunu tecrube ettim. agliyorsa ve ozellikle de "inga" sesi cikariyorsa buyuk ihtimalle aç oldugunu, buna ragmen meme istemeyip aglamaya devam ediyorsa hasta olmadigini, sadece uykusunun oldugunu kabullendim :) dogru giydirdigimde açik havada grip olmayacagini, temiz havaya ikimizin de ihtiyaci oldugunu ve ben rahatsam onun da rahat ben stresliysem onun da stresli oldugunu ogrendim. Humana efsanesinin masal olmadigini, still tea ictikten yaklasik yarim saat sonra sütümün muthis arttigini anladim.

Bu arada kızımla surekli muhabbet halindeyiz. Bugun tam 60 gunluk, baska odaya gidip dondugumde beni her gordugunde guluyor. Babasinin ve benim konusmalarimiza gulucukle tepki veriyor. Ben de her firsatta bol bol konusmaya calisiyorum. Kucak istediginde yorulmus ve sinirlenmeye baslamissam boynunu kokluyorum ve ben kucaklamak istedigimde kacacaği günlerin cok da uzak olmadigini hatirlatiyorum kendime... aglatmamaya, ac birakmamaya, elimden geldigince yaninda olmaya calisiyorum. Kotu olasiliklari bir kenara birakip emzige alistirdigim icin sukrediyorum. Zira hayatimda hic emzikle gezen bir yetiskine rastlamadim. Ayni sekilde, "aman alistirma" denilen hicbir seye alistirmaktan kacinmiyorum; alissa ne olur, en fazla kac sene ayagimda sallamam gerekir, en fazla kac sene meme isteyecek, kac sene babasinin omzunda uyumak, annesinin sesiyle sakinlesmek isteyecek? Yeter ki anne babasinin yaninda oldugunu, hicbir zaman katilacak kadar aglamasona gerek kalmadan yanina kosacaklarini, cok degerli, cok kiymetli oldugunu bilsin ve karsisina cikacak insanlardan da ayni değeri bekleyen, kendine guvenen bi genç kıza dönüşsün...

Tabi bunlar bebegini biraz simartmakta mahsur gormeyen otuz yasinda bir kadinin nacizane fikirleridir... herkese kolay gelsin :)

Son düzenleme:
Yaziniza bayildim kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz ve benim dusuncelerimede ayna olmuşsunuz

bence de cok guzel ıfade etmıssın...ozellıkle anne streslıyken bebek de bunu nasıl hıssedıyor ve strese gırıyor, anne rahatken ıse rahat oluyor.....humana stıll tea ben de ıcıyorum evet arttırıyor ben bır de bulgur pılavı da yıyorum.

canım Allah yardımcınız olsun inş. hayırlısıyla düzelir.

Annişler bebişler biz geldikkk
Mevlütlerimizi yaptık geldik hayırlısıyla.
Kırkından sonra değişir dedikleri kızım iki mevlüte rağmen zerre kadar sakinleşmedi hala ağlak hala kucak delisi ve akşam ağlamalarımız devam ediyo, 61 günlük olduk, kısmet 3. aya
Bu arada şu göbeklerle ilgili yazdıklarınıza çok güldüm siz çok yaşayın e mi benim 1 kilom kaldı doğumdan sonra ama göbük hala var. Ne zaman gider bilmem ama doğum öncesi kotlarımdan birine girip düğmeleyebiliyorum göbüş çıkıyo biraz üstten ama sağlık olsun

Çok güzel yazmışsın. Ona alıştırma buna alıştırma akıl veren çok da bebişim ağlamaktan morardığında ne yapayım dediğimde kimsenin cevabı kalmıyo benim de gönlüm el vermiyo yavrumu o kadar ağlatmaya. Mutlu bir çocuk mutlu bir insan olsun istiyorum o yüzden kucaksa kucak napalım şimdilik böyle. Eninde sonunda inecek kucaktan. Bazen tek kolumda kızım yatarken tek elle yemek yapmak ya da tuvalete girmek zor olsa da kızımı kucaklamayı seviyorum

Cok güzel yazmissin cnm,kesinlikle yaptiklarina katiliyorum,bende pek aglatmamaya calisiyorum..emzirdikten sonra biraz yatiyor ve dogal olarak sıkılıyor,hoop kucaga ve evi geziyoz kızimla sonraa uyku ..zaten kac sene kucak isticek,yurumeye basladimi 1 yasinda hep yerde olmak isticek..o yuzden bende kucaga alisti diyenlere olsun alissin diyorum

Canim bi arastirayim sagolasin.
Canim emmiyor diye ve huzursuzluğu var diye istedi doktor. Uykuya geçerken agliyirdu bizimki.
azurem neden antıbıyotık kullanıyon gecmış olsun

Canim kulak ve idrar yolu enfeksiyonu için kullanıyoruz. İdrar yolundan emin değiliz var mi yok mu diye. İkisine de iyi gelecek bi ilaç kullaniyiruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burası yeşillik, hem de daha faZla ama memleket gibisi yok, her insanın vatanı işte... Yeni taşındık altı ay felan oldu herhalde, daha önce çorumdaydık, hafta sonları canımız sıkıldıkça gidiyorduk... Burdan olmuyor...

Annemler, Çamlıkentte oturuyor ablam bahçeleriçinde... Senin annenler nerede, bir de arkadaş çıkarmışız...28 yaşındayım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…