2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

cevabın için çok teşekkürler..bugün gittik yaptırdık bizde ama keşke gitmeden okusaydım yazını..bende sonda gibi bişey takılacak zannettim..özele gittim ben ora bekledik biraz yaptı ama kakada yapmıştı onu kabul etmediler..orda tekrar taktırdım eve geldim kaymış bezine yapmış..3üyü ben taktım kontrol için bi açtım yaptı hemen aldım bardağa döktüm götürdüm hemen..ama altını yıkamadım ordam bi tane ıslak mendil gibi bişey verdiler onla sildim güzelce inşallah olmuştur..

bugün yaptırdık bakalım inşallah bişey çıkmaz..

Kızlar bugün kızımın altını aldığımda hafif sümüksü yapı ve peynir kesikleri gördüm. Sizce kotu bir şey midir?

bizdede olmuştu doktora sordum eğer rengi yeşil değilse bişey olmaz demişti canım..

Kızlar eşim maca gitmemiş gun icinde evde küçük notlar ve hediyeler buldum. Aksamda en yakin arkadasimi vr ailemi toplamış bana da küçük hediyeler in yaninda saat almış vr cicekle balon getirmiş. Beni cok mutlu etti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlaaarrr!!
Emzik konusu bir kaç arkadaş sormuş..
Damaksız emzikler çok sert oluyor, damaklıyı tutması daha kolay oluyor o yüzden onu tavsiye ederim..
Silikon-kauçuk olayına gelince; kauçuk emzikler daha güvenli daha iyi diyorlar ama kauçuklar dişleri çıkmış bebekler için daha uygun, parçalanması kolay olmuyor. Silikonda bizimkiler için iyi.. Kauçuk kaynatıldığı zaman içi beyazlıyor biraz daha çabuk bozuluyor formu, silikon öyle değil..
Bebekler için tavsiye edilen bu yüzden dişleri çıkana kadar silikon, dişleri çıktıktan sonra kauçuk.. Bizde nuk un kauçuk olanı vardı ama bunu öğrendikten sonra bende silikon kullanmaya başladım:126:
İyi günler..

Merhaba canım benim uyutma şeklim gündüzleri ayakta sallayarak geceleride emerken uyuyor 22-23 arası uyuyor 2 saatte bi uyanıp emiyor. Kımıl kımıl oluyor :)) hemen emziriyorum uyumaya devam ediyor
Emzik konusuna gelincede bende 2 tane aldım biri damaklı biri yuvarlak ikisinide almadı Sütümü değdirdim rezeneye batırdımm Onları yalıyor sonra geri atıyor Kavuçuk olanı dencm bi de bakalım alcak mı?

canım bende çalışıyorum süt saklama poşeti ilede derin dondurucuda 6 ay kadar saklayabilirsin ama önce bi dene derim ben stok yapmıştım işe başlıcam diye ama oğlum donmuş erimiş sütleri öğürdü emmedi boşa çıktı hepsi şimdi bi gün önce sağıp eve bırakıyorum buzdolabının altında rafında olmamak şartı ile 24 saat kalabiliyor. ben işteyken onu veriyolar bazen poşetlere bazen biberona sağıyorum dikkat etmen gereken ağzı kapalı olması hava almaması Allah kolaylık versin. :):):)

Evet canımm bizimm uzun zamandır öylee belli uyuma aralıkları var sabah 10 öğlen saatlerii akşam 6 gibi eğer bu aralıklarda uyumazsa ağlıyorr uyku ağıdı belli oluyor Bir de bizde bazen şöyle bi şey var Mesela yatırıyorum koltuğa kendi kendine oynuyor bende işlerimi yapıyorum Gidip bi bakim diorum napıyo die yanına geldiğimde başlıyor ağlamayaa :)) bırakıp gittim die galiba

böyle yapacağı belliydi anlattıklarından zaten. benim eşimde sürpriz yapacağı zaman böyle bi kaç gün önceden belli eder,anlarım ama bozuntuya vermem bende. maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

ay çok sevindim canım :) bu dönemde insana en büyük destek moral eşinden gelmeli çünkü. diğerleri boş. afferin eşine... nice yıllaraaa....

bende gündüz emzirip uykuya daldırıyorum sonra arabaya koyup orda sallıyorum arasıra. gecede emerken uyuyuveriyo zaten yavrucak. nazar değmesi.n .emziğe benimkide alışmadı pu diye atıyo valla. 2 tane almıştım. başka bidaha alıp genemi denesem diyorum. gerçi emzikli bebeleride hiç sevmezdim ben ama lazımmış gerçekten

ayyy alıntıları yaptım oglusum uyandı en azından hazır dursun da sonra cvp yazmam kolay olsun

Günaydin guzel anneler ve bebisleri.bir sorum olcaktı..benim kız her beze kaka yapardi,bir hafta oncesine kadar,ama son gunlerde gunde bir kere yapiyor ve bezi acayip doluyor,heryer kaka tabii.hatta bezmi kotu dedim prima 3 kullaniyiduk,huggies 3 aldik.yine tasiyor..demekki bezden degil kakanin miktaridan..sizinkiler nasil herbez kakalimi yine merak ettim..cunku cok zorlaniyor her emzirmede ikinmalar,heleki dun cok kotu agladi..hic bilmem boyle agldigini,birden bagirdi ve emerkende zorlandi.

kızlar ben kendim yapamıcam oyun halısını oyun halısı kullanmaya başlayan varmı? hangi modeli kullanıyorsunuz? memnun musunuz? 3-4 gündür araştırıyorum, hem ucuz hem kaliteli olsun diye. fisher price piyanolu jimnasik merkezi ni beğendim. bundan alan varmı? becerebilirsem fotosunu yüklemeye çalışcam bakalım.

Eklentiler

• $Görüntü 000.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $Görüntü 001.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 42
  • $Görüntü 002.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 57

benim hala her bez kakalı . 72 günlüğüz bugün. ortalama 2 saate bir alıyorum bezini. siz kaç günlüksünüz?

böyle yapacağı belliydi anlattıklarından zaten. benim eşimde sürpriz yapacağı zaman böyle bi kaç gün önceden belli eder,anlarım ama bozuntuya vermem bende. maşallah. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Amin canim cumlemizin inşallah. Geliş saati gecikmisti gitti demekki dedim arkadaşımı beklemis meger. :)

ay çok sevindim canım :) bu dönemde insana en büyük destek moral eşinden gelmeli çünkü. diğerleri boş. afferin eşine... nice yıllaraaa....

Öyle gercekten moral cok onemli. Teşekkür ederim canim :)))

Gunaydin Canim benimki hala yapıyor surekli. Sabah actim kakali acik biraktim keyif yaparken yine yapti prima beyaz paket kullaniyorum tasma olmuyor memnunum ben. Ikinma genelde bizde de var biraz bacaklari kaldiriyorum gerinecekse hemen bırakıyorum pirtlatinca rahatliyor.

Bende baktim dun baya netten oyun halilarina,fisher price cok guzel.yagmur ormanini begndim bende.piyanoluyu gormedim,bakayim onada.birde donencede almak istiyorum..kullaniyonmu .
benim hala her bez kakalı . 72 günlüğüz bugün. ortalama 2 saate bir alıyorum bezini. siz kaç günlüksünüz?

Biz 82 gunluk olduk cnm..3 aylik kontrolde sorcam doktorada,merak ettim sizin bebisler nasil diye..

Merhaba canım bizde aynı durumdayiz hatta iki günde bir yapıyor ve cok zorlanıyor

Zehra herhalde büyüme atağında, iki gündür çok mutsuz...

Nedir bu yahu tüm bu ataklar, ergenlikler sendromlar da bizim anneliğimize geldi, acaba eskiden de var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…