Bende baktim dun baya netten oyun halilarina,fisher price cok guzel.yagmur ormanini begndim bende.piyanoluyu gormedim,bakayim onada.birde donencede almak istiyorum..kullaniyonmu .
Biz 82 gunluk olduk cnm..3 aylik kontrolde sorcam doktorada,merak ettim sizin bebisler nasil diye..
Eskiden anneler nasıl yetişiyormuş, iki gündür bunu kafaya taktım, bez yıka... Ayrıca Her ev işi şimdikinden daha uzun sürüyormuş....Sanki benim kızımı anlatmışsın canım ya
61 günlük bugün, bazen mutfakta iki dk ana kucağına koyayım diyorum katılıyo saniyesinde. Eşim yoktu bu akşam, kendime bişeyler hazırlayayım dedim, yırttı kendini. Neyse hazırladım tepsiye aldım içeri geldim, yatırdım ayağıma hem yedim hen salladım. 3 dk içinde uyuduuykusuzluktan yırttı kendini biliyorum ama napim süt olması için yemem lazım. Ağladı biraz ama Allah'tan uyudu hemen. Bazen bu uyku anını kaçırırsam akşamı zehir ediyo, gece yatana kadar ağladı dün akşam mesela gündüz de uykusu sapınca çok fena oluyo. İlk esnediği anı yakalayınca hemen yapıp kundağı yatırıyorum ayağıma. Bazen uyanıyo, mızıkıyo ama geri uyuyo. Popom koltuğa yapışıyo ama napim bitecek bu günler de Bir günü bir gününü tutmuyo işte böyle böyle geçiyo
Sabah sabah kendime yapılmış gibi sevindim... Ne gğzel... Allah mutluluğunuzu daim etsin...Kızlar eşim maca gitmemiş gun icinde evde küçük notlar ve hediyeler buldum. Aksamda en yakin arkadasimi vr ailemi toplamış bana da küçük hediyeler in yaninda saat almış vr cicekle balon getirmiş. Beni cok mutlu etti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çoook bilmişler, sanki mezun olup geliyorlar anne karnından...Evet canımm bizimm uzun zamandır öylee belli uyuma aralıkları var sabah 10 öğlen saatlerii akşam 6 gibi eğer bu aralıklarda uyumazsa ağlıyorr uyku ağıdı belli oluyor Bir de bizde bazen şöyle bi şey var Mesela yatırıyorum koltuğa kendi kendine oynuyor bende işlerimi yapıyorum Gidip bi bakim diorum napıyo die yanına geldiğimde başlıyor ağlamayaa :)) bırakıp gittim die galiba
Neden olmasın canım, belki görüşürüz, günün birinde..sen ayrılalı epey zamn olmuş ama kim bilir karşılaşmışızdır bir yerlerde belki.ya da bundan sonra nasip olur inş.
kıyamam, atakları falan pek güzel be annesi:) uyanıyo mu diye beşiğin içine bakayım diye azıcık eğiliyorum kokusu geliyor. gözlerim dolu dolu oluyo. allah ım her isteyene nasip etsin.Zehra herhalde büyüme atağında, iki gündür çok mutsuz...
Nedir bu yahu tüm bu ataklar, ergenlikler sendromlar da bizim anneliğimize geldi, acaba eskiden de var mıydı?
kıyamam, atakları falan pek güzel be annesi:) uyanıyo mu diye beşiğin içine bakayım diye azıcık eğiliyorum kokusu geliyor. gözlerim dolu dolu oluyo. allah ım her isteyene nasip etsin.
Bu ikinci alıntılamam, inş tamsmlayabilirim....
Eskiden anneler nasıl yetişiyormuş, iki gündür bunu kafaya taktım, bez yıka... Ayrıca Her ev işi şimdikinden daha uzun sürüyormuş....
Sabah sabah kendime yapılmış gibi sevindim... Ne gğzel... Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Çoook bilmişler, sanki mezun olup geliyorlar anne karnından...
Neden olmasın canım, belki görüşürüz, günün birinde..
kıyamam, atakları falan pek güzel be annesi:) uyanıyo mu diye beşiğin içine bakayım diye azıcık eğiliyorum kokusu geliyor. gözlerim dolu dolu oluyo. allah ım her isteyene nasip etsin.
Günaydin guzel anneler ve bebisleri.bir sorum olcaktı..benim kız her beze kaka yapardi,bir hafta oncesine kadar,ama son gunlerde gunde bir kere yapiyor ve bezi acayip doluyor,heryer kaka tabii.hatta bezmi kotu dedim prima 3 kullaniyiduk,huggies 3 aldik.yine tasiyor..demekki bezden degil kakanin miktaridan..sizinkiler nasil herbez kakalimi yine merak ettim..cunku cok zorlaniyor her emzirmede ikinmalar,heleki dun cok kotu agladi..hic bilmem boyle agldigini,birden bagirdi ve emerkende zorlandi.
Bende memnundum ama gecen hafta her kakada tasti,bizde beze mana bulduk ama huggieste tasti..su gibi yapiyor bez dolusu.Gunaydin Canim benimki hala yapıyor surekli. Sabah actim kakali acik biraktim keyif yaparken yine yapti prima beyaz paket kullaniyorum tasma olmuyor memnunum ben. Ikinma genelde bizde de var biraz bacaklari kaldiriyorum gerinecekse hemen bırakıyorum pirtlatinca rahatliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her bez kakaliyken gunde bire dustuk belkide normali bu cnm,kimileride senin bebis gibi iki gunde bir yapiyor.Merhaba canım bizde aynı durumdayiz hatta iki günde bir yapıyor ve cok zorlanıyor
Bende senin gibi diyordum cnm,sabah sadece cisli oldu sonradan gun icinde de hep cisliydi kaka yoktu.netten baktim simdi osa cok guzel ama 50 tl pahali,159 tl.bkariz magazada belki onu aliriz esimede gostercem.cnm en uygunu oyuncakdunyasi.comda.evt ben oglumada almistim cok oynadi,buyudukcede bikmadi.!kakasız bez alacağım günler ne zaman gelecek diye bekliyom ama kabız olmasından iyidir heralde. bende yağmur ormanını beğenmiştim de piyanolu daha kullanışlı geldi, nerdeyse fiyatlarıda aynı. bizim park yatağın dönencesi var, oyalanıyo ona bakarak ama uzak kalıyo ayıcıklar. dokunması için oyun halısı almak istiyorum. hem her yere götürebilirim diye. aslında masraflı fakat alırsam içim rahat edecek. eşimde seçimde görevli, o parayı buna ayırcaz inşallah.
Aynen cnm,offf ne zor ya ikiniyorlar surekli cikmiyor kaka.Bizdede durum aynı.her bez kakalıyken günde bire düştü.şimdide iki gündür yapmıyor. çok ıkınıyor,çok gaz çıkarıyor ama kaka yok nedense.prima 3 numara kullanıyoruz.bazen çok yaptığında taştığı oldu ama genelde sıkıntı yok,ben memnunum.
kızlar ben kendim yapamıcam oyun halısınıoyun halısı kullanmaya başlayan varmı? hangi modeli kullanıyorsunuz? memnun musunuz? 3-4 gündür araştırıyorum, hem ucuz hem kaliteli olsun diye. fisher price piyanolu jimnasik merkezi ni beğendim. bundan alan varmı? becerebilirsem fotosunu yüklemeye çalışcam bakalım.
:) zaman çabuk geçiyor.ben sat günümde çok üzülmüştüm adet oldum diye. çok şükürSat gunumun yildonumu olmus
ben bir buçuk aylıkken koymaya başladım.gayet memnunum.anakucağında filan sıkılıyor ama oyun halısı çok oyalıyor.aynaya da bakmaya başladı hatta.tesadüf mü bilmiyorum ama bakıyor uzun uzun.tavsiye ederim yani.model olarak tiny love güneşli oyun halısı.ama bu marka israil ürünü imiş.o yüzden önermem.biz bilmeden aldık.alacağın model üsten oyucaklılardan olsun canım
Bende senin gibi diyordum cnm,sabah sadece cisli oldu sonradan gun icinde de hep cisliydi kaka yoktu.netten baktim simdi osa cok guzel ama 50 tl pahali,159 tl.bkariz magazada belki onu aliriz esimede gostercem.cnm en uygunu oyuncakdunyasi.comda.evt ben oglumada almistim cok oynadi,buyudukcede bikmadi.!
canım seni ve bebeğini çok merak ettim...inşallah iyisinizdir...
oyuncak dünyasından çok şikayet eden var nette. hiç yaptınmı ordan alışveriş?
Sağol canım, zaman akıyo resmen.kanamalar, progestanlar, bulantılar. ..doğum korkuları... :) 3 ay nasıl biter de gazdan kurtuluruz diyordum. Artık kızım kıvrandıkça az kaldı inşallah annem diye teselli ediyorum :) çok şükür çok. Inşallah uykularda düzene girer de baharın tadını çıkarırız.merhaba kızlar omaserma ve fenlife inşallah bir an önce düzelir bebekleriniz takipteyim haberlerinizin
benim kız gece yarısından sonra uyanıyor gündüz uyuyor şimdi ayağımda akşamları sekizden sonra çok mızmız oluyor saat bir de sızıyor öyle böyle büyüyolar dimi kızlar doğumları beklerken 3 aylık olacak sıpalar
Oylemi cnm bilmiyordum..hic alisveris ypmadim,fiyatlara bakarken buldum..hangi konuda sikayet oluyormus cnm.
Günaydin guzel anneler ve bebisleri.bir sorum olcaktı..benim kız her beze kaka yapardi,bir hafta oncesine kadar,ama son gunlerde gunde bir kere yapiyor ve bezi acayip doluyor,heryer kaka tabii.hatta bezmi kotu dedim prima 3 kullaniyiduk,huggies 3 aldik.yine tasiyor..demekki bezden degil kakanin miktaridan..sizinkiler nasil herbez kakalimi yine merak ettim..cunku cok zorlaniyor her emzirmede ikinmalar,heleki dun cok kotu agladi..hic bilmem boyle agldigini,birden bagirdi ve emerkende zorlandi.
Zehra herhalde büyüme atağında, iki gündür çok mutsuz...
Nedir bu yahu tüm bu ataklar, ergenlikler sendromlar da bizim anneliğimize geldi, acaba eskiden de var mıydı?
Aa birde 2 yas sendromu varmis yaa universitedeyken egitim derslerinde boyle bir kavram hatirlamiom ben
N
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?