2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kakasız bez alacağım günler ne zaman gelecek diye bekliyom ama kabız olmasından iyidir heralde. bende yağmur ormanını beğenmiştim de piyanolu daha kullanışlı geldi, nerdeyse fiyatlarıda aynı. bizim park yatağın dönencesi var, oyalanıyo ona bakarak ama uzak kalıyo ayıcıklar. dokunması için oyun halısı almak istiyorum. hem her yere götürebilirim diye. aslında masraflı fakat alırsam içim rahat edecek. eşimde seçimde görevli, o parayı buna ayırcaz inşallah.

Bu ikinci alıntılamam, inş tamsmlayabilirim....
Eskiden anneler nasıl yetişiyormuş, iki gündür bunu kafaya taktım, bez yıka... Ayrıca Her ev işi şimdikinden daha uzun sürüyormuş....
Sabah sabah kendime yapılmış gibi sevindim... Ne gğzel... Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Çoook bilmişler, sanki mezun olup geliyorlar anne karnından...
sen ayrılalı epey zamn olmuş ama kim bilir karşılaşmışızdır bir yerlerde belki.ya da bundan sonra nasip olur inş.
Neden olmasın canım, belki görüşürüz, günün birinde..

Zehra herhalde büyüme atağında, iki gündür çok mutsuz...

Nedir bu yahu tüm bu ataklar, ergenlikler sendromlar da bizim anneliğimize geldi, acaba eskiden de var mıydı?
kıyamam, atakları falan pek güzel be annesi:) uyanıyo mu diye beşiğin içine bakayım diye azıcık eğiliyorum kokusu geliyor. gözlerim dolu dolu oluyo. allah ım her isteyene nasip etsin.

kıyamam, atakları falan pek güzel be annesi:) uyanıyo mu diye beşiğin içine bakayım diye azıcık eğiliyorum kokusu geliyor. gözlerim dolu dolu oluyo. allah ım her isteyene nasip etsin.

Sorma canım, ayakta sallanmak istemedi, kucağıma aldım, sımsıkı sarıldım, ninni söyleyerek gözünün içine bakıyorum, bi gülümsedi, samki teşekkür etti bak yine uyandı...

Canım evet eskiler ne var simdi çocuk buyutmekte bizim zamanimizda diye basliyorlar ama o o zaman mis simdiki bebeklerde farkli sanirim bi de sartlar degisti. eger o sartlarda yaşasaydik bizde mecbur yapacaktik. Belki bizde ileride çocuklarımıza söyleyeceğiz şimdi çocuk buyutmekte ne var biz neler cektik diye :)

Amin canim allah hepimizin evine mutluluk saglik huzur versin. :)

Ya hastaneden diploma verdiler gercektende anne karnindaki gunlerini basariyla tamamladi diye :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizdede durum aynı.her bez kakalıyken günde bire düştü.şimdide iki gündür yapmıyor. çok ıkınıyor,çok gaz çıkarıyor ama kaka yok nedense.prima 3 numara kullanıyoruz.bazen çok yaptığında taştığı oldu ama genelde sıkıntı yok,ben memnunum.

Bende memnundum ama gecen hafta her kakada tasti,bizde beze mana bulduk ama huggieste tasti..su gibi yapiyor bez dolusu.

Merhaba canım bizde aynı durumdayiz hatta iki günde bir yapıyor ve cok zorlanıyor
Her bez kakaliyken gunde bire dustuk belkide normali bu cnm,kimileride senin bebis gibi iki gunde bir yapiyor.

Bende senin gibi diyordum cnm,sabah sadece cisli oldu sonradan gun icinde de hep cisliydi kaka yoktu.netten baktim simdi osa cok guzel ama 50 tl pahali,159 tl.bkariz magazada belki onu aliriz esimede gostercem.cnm en uygunu oyuncakdunyasi.comda.evt ben oglumada almistim cok oynadi,buyudukcede bikmadi.!

Aynen cnm,offf ne zor ya ikiniyorlar surekli cikmiyor kaka.

ben bir buçuk aylıkken koymaya başladım.gayet memnunum.anakucağında filan sıkılıyor ama oyun halısı çok oyalıyor.aynaya da bakmaya başladı hatta.tesadüf mü bilmiyorum ama bakıyor uzun uzun.tavsiye ederim yani.model olarak tiny love güneşli oyun halısı.ama bu marka israil ürünü imiş.o yüzden önermem.biz bilmeden aldık.alacağın model üsten oyucaklılardan olsun canım

Sat gunumun yildonumu olmus
:) zaman çabuk geçiyor.ben sat günümde çok üzülmüştüm adet oldum diye. çok şükür

canım boyutu nasıl bu halıların? bebeğin rahat ediyo mu yani benim alacağımda 45X68X9 yazıyorda. dikdörtgen şeklinde benim beğendiğim. küçük gibi geliyor bana.

oyuncak dünyasından çok şikayet eden var nette. hiç yaptınmı ordan alışveriş?

canım seni ve bebeğini çok merak ettim...inşallah iyisinizdir...

Iyiyiz tatlım. Gazımız eskisi gibi değil, yada ben alıştım :) farkedemiyorum :) kalça da dün çekildi ultrason. Çift bez devam demiş dr eşime. Olumlu gidiyormuş. 1 ay sonra yine kontrol. Bende seni merak ediyodum. Pek giremiyosun heralde. Siz nasılsınız?

merhaba kızlar omaserma ve fenlife inşallah bir an önce düzelir bebekleriniz takipteyim haberlerinizin
benim kız gece yarısından sonra uyanıyor gündüz uyuyor şimdi ayağımda akşamları sekizden sonra çok mızmız oluyor saat bir de sızıyor öyle böyle büyüyolar dimi kızlar doğumları beklerken 3 aylık olacak sıpalar

Sağol canım, zaman akıyo resmen.kanamalar, progestanlar, bulantılar. ..doğum korkuları... :) 3 ay nasıl biter de gazdan kurtuluruz diyordum. Artık kızım kıvrandıkça az kaldı inşallah annem diye teselli ediyorum :) çok şükür çok. Inşallah uykularda düzene girer de baharın tadını çıkarırız.
Oylemi cnm bilmiyordum..hic alisveris ypmadim,fiyatlara bakarken buldum..hangi konuda sikayet oluyormus cnm.

Aynı gün kargo diyo muş ama aynı güngöndermiyorlarmış. Bide iadelerde paranın yatmadığını yazanlar olmuş. Memnun olanlarda vardı da şikayet çok okudum.

Son düzenleme:

Canim biz 73 gunluk olduk.Ilk zamanlar hemen hemen her bez kakaliydi gece bile. Sonra birgun gece yapmadi. Yaklasik 2 aylikti. O gunden sonra gece acmadim hic ve gunduz kakasi en az 2 en fazla 3 oldu. Ama normal yapiyor. Bu arada ben sadece emziriyorum. Cevap veren arkadaslar belirtirse nasil besledigini beslenme sekliyle arasinda bir alaka var mi ogrenelim :) alan arastirmasi gibi oldu

Zehra herhalde büyüme atağında, iki gündür çok mutsuz...

Nedir bu yahu tüm bu ataklar, ergenlikler sendromlar da bizim anneliğimize geldi, acaba eskiden de var mıydı?

Aa birde 2 yas sendromu varmis yaa universitedeyken egitim derslerinde boyle bir kavram hatirlamiom ben
N

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…