Kızlar eşim maca gitmemiş gun icinde evde küçük notlar ve hediyeler buldum. Aksamda en yakin arkadasimi vr ailemi toplamış bana da küçük hediyeler in yaninda saat almış vr cicekle balon getirmiş. Beni cok mutlu etti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar eşim maca gitmemiş gun icinde evde küçük notlar ve hediyeler buldum. Aksamda en yakin arkadasimi vr ailemi toplamış bana da küçük hediyeler in yaninda saat almış vr cicekle balon getirmiş. Beni cok mutlu etti :)
Ben minik ergen diye bişey hatırlıyorum o derslerden. 2-3 yaşlarındaydı heralde, omu acaba bu sendrom.
Günaydin guzel anneler ve bebisleri.bir sorum olcaktı..benim kız her beze kaka yapardi,bir hafta oncesine kadar,ama son gunlerde gunde bir kere yapiyor ve bezi acayip doluyor,heryer kaka tabii.hatta bezmi kotu dedim prima 3 kullaniyiduk,huggies 3 aldik.yine tasiyor..demekki bezden degil kakanin miktaridan..sizinkiler nasil herbez kakalimi yine merak ettim..cunku cok zorlaniyor her emzirmede ikinmalar,heleki dun cok kotu agladi..hic bilmem boyle agldigini,birden bagirdi ve emerkende zorlandi.
kızlar ben kendim yapamıcam oyun halısınıoyun halısı kullanmaya başlayan varmı? hangi modeli kullanıyorsunuz? memnun musunuz? 3-4 gündür araştırıyorum, hem ucuz hem kaliteli olsun diye. fisher price piyanolu jimnasik merkezi ni beğendim. bundan alan varmı? becerebilirsem fotosunu yüklemeye çalışcam bakalım.
Kızlar nasılsınız?
Kızım çok fena bugün hiç bakamadım daha yeni okudum yazdıklarınızı.
Markete çıktık bugün kızım ve arkadaşımla. arabasına koydum, giderken sakindi, ilk girdiğimiz yerde ağladı kasada işimi zor hallettim. Çıkınca sustu ve ikinci markete gidene kadar uyudu5 dk dolandım neyden rahatsız oldu anlamadım uyandı ve ağlamaya başladı. Kucağımda çıkardım dışarı ama Ankara'nın havası malum üşür diye yatırdım arabasına. Eve 5 dk yürüdük, ağla ağla mahvetti beni. En son artık içe attık kendimizi, asansöre bindiğimde aldım kucağıma, sanki hortlak görmüş gibi büyümüş gözleri, öyle tuhaf ağlıyodu ki gırtlaktan, ödüm patladı bişey oldu sandım içeri aldım hemen emzîrdim falan sonra da gülmeye başladı sıpa
Böyle çok ağladığında sinirleniyorum ve kızıyorum neden bu kadar ağlıyo diye, sonra da kendime kızıyorum o bebek anlamıyo bişeyden diye😔 Velhasıl daha gezme zamanımız gelmemiş onu anladım😕 emzik de tutmadığı için ağlamaya başlayınca hiçbişey susturamıyo
Yarın doktora gitcez aşılar için kontrol de var kalça ultrasonu da var bakalım nasıl olcak. Bu akşam yıkamam lazım, 3 gün yıkanmicak çünkü.
Fenlife&omeserma kızlar bebişlerinizin güzel haberlerini bekliyoruz, iyileşsin kuzular bir an önce inşallah 🙏
Yaklasik 10 gun var aramixpzda cnm.bende sadece emziriyorum..zmanla demekki boyle olucak,gunde 1-2 kere..bende 2 haftadir falan gece acmiyom onceden kaka yapardi simdi yok.Canim biz 73 gunluk olduk.Ilk zamanlar hemen hemen her bez kakaliydi gece bile. Sonra birgun gece yapmadi. Yaklasik 2 aylikti. O gunden sonra gece acmadim hic ve gunduz kakasi en az 2 en fazla 3 oldu. Ama normal yapiyor. Bu arada ben sadece emziriyorum. Cevap veren arkadaslar belirtirse nasil besledigini beslenme sekliyle arasinda bir alaka var mi ogrenelim :) alan arastirmasi gibi oldu
Gozunaydin cnm,cok sevindim ins.duzelirBugünde benim çenem açıldı, herkese cevap veriyorum :) bi yandan kızı sallıyorum, diğer elimle yazıyorum :) maşallah kalça sı iyiye gidiyormuş ya kızımın, içim pır pır :) ondan bu konuşma hevesi sanırım. Topiğin bekçisi oldum bugün.
Merhaba canım bizimde günde bir yada ikiye düştü yaparken ıkınıyor belli oluyor spor yaptırıyoruz yada bezini bi kaç dakika açık tutup ayaklarından hareket ettiriyoruz o zaman yapıyor poposuna biraz zeytinyağ sür istersen o da işe yarayabilir
Canim biz 73 gunluk olduk.Ilk zamanlar hemen hemen her bez kakaliydi gece bile. Sonra birgun gece yapmadi. Yaklasik 2 aylikti. O gunden sonra gece acmadim hic ve gunduz kakasi en az 2 en fazla 3 oldu. Ama normal yapiyor. Bu arada ben sadece emziriyorum. Cevap veren arkadaslar belirtirse nasil besledigini beslenme sekliyle arasinda bir alaka var mi ogrenelim :) alan arastirmasi gibi oldu
Hee öyle miydi. Ben zaten gelişim dersini çok zor geçmiştim :)Yaa 3/6 yas arasi ben merkezli oldugu donemdi iste ergenliktekine benzer davranislari gosterir denir ama 2 yas sendromu adini almis galiba) Tabii ben mezun olali 12 yil oldu
Bende baktım netten oyun halılarına ama biraz padhalı geldi Kararsızım alıp almamakta alırım hemen sıkılırsa die korkuyorum yani kaç ay kullanırız acaba?
Selmacim cook sevindim senin adina gule gule kullan hediyeni :)Insanin en buyuk destekcisi esi... Benimde kayinvalide gitti haftasonu oglumla yalniz kaldik gorecegiz insallah babamizin performansini m
süpermiş canım, bir ömür mutluluklar eşinle, tekrar doğumgünün kutlu olsun, aileniz dahada büyüsün
oglum bır turlu uykuya gecemıyor yaaa yerıne koydugum an kıpırdıyor kac saattır uyutmaya calısıyorum. yatırdım sımdı koltuga emzıgı de verdım ama emzıgı hep dusuruyor ya da elıyle carpıyor. sanırım bu emzıgı sevmedı. nuk damaklı sılıkon..... acaba baska bır sey mı alsam eczanede bebedor falan var ondan mı alsam.sızınkılerın markası ne bebısler alıyor mu rahat mı benımkı sanırım tutmayı beceremıyor bu emzıgı. acaba yuvarlaklardan mı alsam damaklı yerıne=?
Hee öyle miydi. Ben zaten gelişim dersini çok zor geçmiştim :)
Bende senin gibi düşünüyorum ama severse büyük kolaylık olur bana. Bide ellerini kollarını oynatsın, tutmaya çalışsın bende izliyim istiyorum :) erken belki ama... hem gazına da iyi gelir heralde. Işte böyle vereceğim para için bahane arıyom kendime :)
saol canm ben bi kere denemiştim içmişti dondurucudan çıkan sütü ama tekrar bi deneyeyim bakiim :26:canım bende çalışıyorum süt saklama poşeti ilede derin dondurucuda 6 ay kadar saklayabilirsin ama önce bi dene derim ben stok yapmıştım işe başlıcam diye ama oğlum donmuş erimiş sütleri öğürdü emmedi boşa çıktı hepsi şimdi bi gün önce sağıp eve bırakıyorum buzdolabının altında rafında olmamak şartı ile 24 saat kalabiliyor. ben işteyken onu veriyolar bazen poşetlere bazen biberona sağıyorum dikkat etmen gereken ağzı kapalı olması hava almaması Allah kolaylık versin. :):):)
Günaydin guzel anneler ve bebisleri.bir sorum olcaktı..benim kız her beze kaka yapardi,bir hafta oncesine kadar,ama son gunlerde gunde bir kere yapiyor ve bezi acayip doluyor,heryer kaka tabii.hatta bezmi kotu dedim prima 3 kullaniyiduk,huggies 3 aldik.yine tasiyor..demekki bezden degil kakanin miktaridan..sizinkiler nasil herbez kakalimi yine merak ettim..cunku cok zorlaniyor her emzirmede ikinmalar,heleki dun cok kotu agladi..hic bilmem boyle agldigini,birden bagirdi ve emerkende zorlandi.
Gözün aydın canım, inş bir şeyciği kalmaz kuzuşun...Bugünde benim çenem açıldı, herkese cevap veriyorum :) bi yandan kızı sallıyorum, diğer elimle yazıyorum :) maşallah kalça sı iyiye gidiyormuş ya kızımın, içim pır pır :) ondan bu konuşma hevesi sanırım. Topiğin bekçisi oldum bugün.
Ya, sorma iki yaş sendromu, ön ergenlik, geç ergenlik...ıvır sendromu zıvır sendromu, hepsi bizim çocukların dönemine geldi...Aa birde 2 yas sendromu varmis yaa universitedeyken egitim derslerinde boyle bir kavram hatirlamiom ben
N
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?