2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Selmacim cook sevindim senin adina gule gule kullan hediyeni :) Insanin en buyuk destekcisi esi... Benimde kayinvalide gitti haftasonu oglumla yalniz kaldik gorecegiz insallah babamizin performansini m

Kızlar nasılsınız?
Kızım çok fena bugün hiç bakamadım daha yeni okudum yazdıklarınızı.
Markete çıktık bugün kızım ve arkadaşımla. arabasına koydum, giderken sakindi, ilk girdiğimiz yerde ağladı kasada işimi zor hallettim. Çıkınca sustu ve ikinci markete gidene kadar uyudu 5 dk dolandım neyden rahatsız oldu anlamadım uyandı ve ağlamaya başladı. Kucağımda çıkardım dışarı ama Ankara'nın havası malum üşür diye yatırdım arabasına. Eve 5 dk yürüdük, ağla ağla mahvetti beni. En son artık içe attık kendimizi, asansöre bindiğimde aldım kucağıma, sanki hortlak görmüş gibi büyümüş gözleri, öyle tuhaf ağlıyodu ki gırtlaktan, ödüm patladı bişey oldu sandım içeri aldım hemen emzîrdim falan sonra da gülmeye başladı sıpa
Böyle çok ağladığında sinirleniyorum ve kızıyorum neden bu kadar ağlıyo diye, sonra da kendime kızıyorum o bebek anlamıyo bişeyden diye😔 Velhasıl daha gezme zamanımız gelmemiş onu anladım😕 emzik de tutmadığı için ağlamaya başlayınca hiçbişey susturamıyo
Yarın doktora gitcez aşılar için kontrol de var kalça ultrasonu da var bakalım nasıl olcak. Bu akşam yıkamam lazım, 3 gün yıkanmicak çünkü.

Fenlife&omeserma kızlar bebişlerinizin güzel haberlerini bekliyoruz, iyileşsin kuzular bir an önce inşallah 🙏

Bugünde benim çenem açıldı, herkese cevap veriyorum :) bi yandan kızı sallıyorum, diğer elimle yazıyorum :) maşallah kalça sı iyiye gidiyormuş ya kızımın, içim pır pır :) ondan bu konuşma hevesi sanırım. Topiğin bekçisi oldum bugün.

Gözün aydın canım çok sevindim valla kocam bana yapmış kadar sevindim

Ben minik ergen diye bişey hatırlıyorum o derslerden. 2-3 yaşlarındaydı heralde, omu acaba bu sendrom.

Yaa 3/6 yas arasi ben merkezli oldugu donemdi iste ergenliktekine benzer davranislari gosterir denir ama 2 yas sendromu adini almis galiba ) Tabii ben mezun olali 10 yil oldu

Son düzenleme:

Merhaba canım bizimde günde bir yada ikiye düştü yaparken ıkınıyor belli oluyor spor yaptırıyoruz yada bezini bi kaç dakika açık tutup ayaklarından hareket ettiriyoruz o zaman yapıyor poposuna biraz zeytinyağ sür istersen o da işe yarayabilir

Bende baktım netten oyun halılarına ama biraz pahalı geldi Kararsızım alıp almamakta alırım hemen sıkılırsa die korkuyorum yani kaç ay kullanırız acaba?

Sağol canım benim. Kızın biraz naz yapmış annesi sana. Böyle böyle alışacaklar gezmelere. Ocakta doğurmakta iyiymiş yazı ele gelmiş olacaklar inşallah, hele bide ek gıdaya geçtik mi rahat oluruz Allah ın izniyle.

Yaklasik 10 gun var aramixpzda cnm.bende sadece emziriyorum..zmanla demekki boyle olucak,gunde 1-2 kere..bende 2 haftadir falan gece acmiyom onceden kaka yapardi simdi yok.

Gozunaydin cnm,cok sevindim ins.duzelir

Bende her actigimda bezini,spor yaptiriyom,aci elma yagi suruyom.pirtliyor hemen,bugunde bir corrtladi kaka yapti yine su gibi

Canim benimkide sadece anne sütü alıyor. Gece genelde yapmıyor zaten sürekli uyandigi icin kontrol ediyorum yapmadiysa açmıyorum. Gun icinde 3 u gectigi oluyor. Bu saate 3 oldu bile mesela.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa 3/6 yas arasi ben merkezli oldugu donemdi iste ergenliktekine benzer davranislari gosterir denir ama 2 yas sendromu adini almis galiba ) Tabii ben mezun olali 12 yil oldu
Hee öyle miydi. Ben zaten gelişim dersini çok zor geçmiştim :)
Bende baktım netten oyun halılarına ama biraz padhalı geldi Kararsızım alıp almamakta alırım hemen sıkılırsa die korkuyorum yani kaç ay kullanırız acaba?

Bende senin gibi düşünüyorum ama severse büyük kolaylık olur bana. Bide ellerini kollarını oynatsın, tutmaya çalışsın bende izliyim istiyorum :) erken belki ama... hem gazına da iyi gelir heralde. Işte böyle vereceğim para için bahane arıyom kendime :)

Selmacim cook sevindim senin adina gule gule kullan hediyeni :) Insanin en buyuk destekcisi esi... Benimde kayinvalide gitti haftasonu oglumla yalniz kaldik gorecegiz insallah babamizin performansini m

Cok sagol canım. Inşallah yardimci olur sana benimki gelip bi sevip pc basina geciyordu. Bi kere soylendim artik aliyo ben bakarim durursa sen git uyu diyo. :) tabi artik ona gülüyor babasi konusunca kollari bacaklari hop hop babayi kandiriyor hemen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süpermiş canım, bir ömür mutluluklar eşinle, tekrar doğumgünün kutlu olsun, aileniz dahada büyüsün

Canım benim kızım da öyle, kucagimda uyuyor beşiğe koyarken beraber gözünü açıyor hemen . Emzik chicco kullanıyoruz, ( nuk, philips avent, wee bunları denedim almadı bbenim kızım

Kızlardan alıp menmun olmayan var mı acaba ? Kullanan arkadaşların işine yarıyor mu ? Belki alırım bende

saol canm ben bi kere denemiştim içmişti dondurucudan çıkan sütü ama tekrar bi deneyeyim bakiim :26:

canım benim kızımın da her bezi kakalı olurdu ama son zamanlarda daha seyrek yapmaya başladı.önce günde biir defa sonra 2 günde bir.yapınca da taşırıo aynen.anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal dio çoğu doktor.yaptığı zaman keçi kakası gibi sert yapmıyosa normalmiş.

Gözün aydın canım, inş bir şeyciği kalmaz kuzuşun...
Aa birde 2 yas sendromu varmis yaa universitedeyken egitim derslerinde boyle bir kavram hatirlamiom ben
N
Ya, sorma iki yaş sendromu, ön ergenlik, geç ergenlik...ıvır sendromu zıvır sendromu, hepsi bizim çocukların dönemine geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…