2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Gözün aydın canım, inş bir şeyciği kalmaz kuzuşun...

Ya, sorma iki yaş sendromu, ön ergenlik, geç ergenlik...ıvır sendromu zıvır sendromu, hepsi bizim çocukların dönemine geldi...

Başka 2 yaş sendromlarını bilmiyorum ama 6 yaşında, hala 2 yaş sondromu devam ediyor ((((((

bright starts gittigidiyordan enucuzbebek dükkanı fiyatı 99 tl
fikir veriyim dedim almak isteyenlere...
duru sevdi ama en fazla 10 dk duruyo...

canım boyutu nasıl bu halıların? bebeğin rahat ediyo mu yani benim alacağımda 45X68X9 yazıyorda. dikdörtgen şeklinde benim beğendiğim. küçük gibi geliyor bana.[/QUOTE]

canım senin için ölçtüm 85-75 boyutlarında.gelince şaşırmıştım ben de buna mı bu kadar para verdik diye.110 tl ye aldık biz. ..ama iyi ki almişım diyorum şimdi.kanepenin üstüne koyarak kullanıyıyorum yerden soğuk alabilir diye rahat ediyor . tabi çocuktan çocuğa değişebilir.benimki oyalanıyor yani.

canım boyutu nasıl bu halıların? bebeğin rahat ediyo mu yani benim alacağımda 45X68X9 yazıyorda. dikdörtgen şeklinde benim beğendiğim. küçük gibi geliyor bana.

canım senin için ölçtüm 85-75 boyutlarında.gelince şaşırmıştım ben de buna mı bu kadar para verdik diye.110 tl ye aldık biz. ..ama iyi ki almişım diyorum şimdi.kanepenin üstüne koyarak kullanıyıyorum yerden soğuk alabilir diye rahat ediyor . tabi çocuktan çocuğa değişebilir.benimki oyalanıyor yani.[/QUOTE]

sağol canım. ben kıyamıcam heralde o paraya:) Hiç bu kadar gel git yaşamamıştım, son kararım kendim yapmak. başka bi topikte çok güzel yapmış birisi. becerebilirsem onu yapmayı düşünüyorum.

Kızlar gunaydin ben donenceye 189 lira verdim . Projektör lu müzikli oyun halısı almalı mıyım sizce sanki aynı sey gibi. Sadece diyorum oyun halisini başka odaya da taşıyabilirim kararsız kaldım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben hala kalça çıkıklığında takılı kaldım. Zeynep 72 günlük oldu 2 ayrı doktora doktora gösterdim bişey yok dedi ama bogum sayıları farklı içim hiç rahat etmiyor sizdede aynı olan varmı? Ultrasonda normal çıkmıştı. Acaba tekrarmı çektirsem

Benim oglaninda bogum sayilari farkli.dize yakin olanlar ama.doktor sorun yok dedi.ultrasondada bisey cikmadi.rahatim artik.goturmeyecegim daha

Bizim kasıklardaki ben ultrasondan 2 hafta sonra fark ettim öncesi dikkat etmemiştim acaba sonradanmı oldu dedim. Doktor sonradan olması çok zor dedi ama bilemiyorum...

Herkese günaydın.
Hastaneden geliyoruz. Kızımın aşıları yapıldı, ultrasonu çekildi. Çok şükür onlarda bi sıkıntı yok.
Geçen ay 4300 olan kızım bu ay sadece 4900 olmuş boyu 53'ten 58'e çıkmış ama kilo alımı en alt sınırda. Çok canım sıkıldı, çünkü doktor mama takviyesi yap dedi
Şimdi niye bu kadar üzülüyosun diyen olabilir. Şundan üzülüyorum; kızım emiyo ve sütüm de var ama az emiyo heralde veya sütüm yaramıyo kilo aldırmıyo iki saat sonra emzirmeden sağıp bakıcam ne kadar çıkıyo. 50-60 ml çıkıyosa tamam ama 30-40 çıkıyosa yetmiyodur dedi doktor. Öyle olduysa eğer sütümde azalma var çünkü ilk ay 1 kilo almıştı. İdrar verdik, enfeksiyon iştahsızlık yaparmış onu da kontrol ettiler ama temiz çıktı.
Aşılar yapılırken çok ağladı kuzum, kolay değil 3 tane. Birinin acısı geçmeden diğerini vurdular. O ağladıkça ben de ağladım, kilo olayı da tuzu biberi oldu çok canım sıkkın çok

selam cici anneler
dün tam 2 aylık olduk aşılarımızı vurulduk kilomuz 6200 çıktı çok şükür bebeğimin beslenmesi iyi kalça ultrasonu içinde gün aldık inş. ondanda bişi çıkmaz

Selam cnm.gecmis o.sun zeynebe kiyamam benim kizimda cok agladi ya,susturdum digerini bvurdular,birde 6. Ay asilari var offf 4 tane hemde(
Cnm bence mamaya baslama sakin,cokta az degil yani 600gr alt sinır olabilir ama,en azindan bir ay daha bekle,daha uzun ve sik emzir..sut yapan yiyeceklere yönel..eminim artar.benim oglumda olmustu,4. Ayda cok az almisti,alt sinir bile degildi yani.dr mama ver istersen dedi almstik mamayi ama vermedim hic.paso yedim ictim,vitamalt aldim..diger ay artti kilosu..ac kalmiyr sonucta uyuyor guzel..ins.artar cnm kilosuda .az mı emiyordu cnm peki,
selam cici anneler
dün tam 2 aylık olduk aşılarımızı vurulduk kilomuz 6200 çıktı çok şükür bebeğimin beslenmesi iyi kalça ultrasonu içinde gün aldık inş. ondanda bişi çıkmaz
Gecmis olsun cnm sizede..masallah kilosu iyiymis baya..

üzülme kardeşim.bence sen su içmeyi ihmal etmişsindir.kendini bir kontrol et.bir litrelik şişelere koy suyunu bir günde iki buçuk litre içip içmediğini kontrol et canım.süt sudan üretiliyor.ne kadar süt yapıcı yesende içsende su olmazsa süt üretimi olmaz. Birde benim yaptığım yanlışı yapmış olabilir misin acaba?ben çocuğu emzirirken ilk sızlamayla inen sütü çocuk ''cok cok'' diye içtikten sonra yaklaşık 2-3 dk oluyor.artık yutkunmadıgını anladığımda süt bitti diye 5 dk içinde emzirmeyi bırakıyordum.sonra mama tabi. fakat 10 dk dan sonra bir kere daha hafif bir sızlamayala az miktarda tekrar süt indiğini fark ettim.bu yağlı süt olsa gerek.esas besleyici olan kilo aldıran o.Ama yinede yetmezse mama vermekten hiç çekinmiyorum.Biz her acıktığımızda rahatça yemek yiyebiliyorsak neden yavrum yarı aç yarı tok gezsin.Ben kendim mama çocuğuyum öyle hastalıklı biri de değilim.Zaten canım mama içişinden aç mı tok mu olduğunu anlıyorsun.Açsa güzel güzel emiyor değilse sakız çiğner gibi yanlardan mamayı akıta akıta emiyor.çoğu zamanda 20-30 cc emip uyuyor.kalanını döküyoruz artık.demek ki doyuyor.Ama önceleri günde 3 kere 60 cc veriyordum hepsini içiyordu.daha da versem içerdi.Sen en iyisi emmeyi bırakmaması için az akışlı gaz yapmayan bir biberon al canım.bende avent var pompayla beraber satılıyordu.

doğum yapalı 2 buçuk ay oldu hala eğilerek cocuğun altını alırken elbisesini değiştirirken belim ağrıyor normade ağrı yok.gücü gitti. düzelir diye beklidim bu zamana kadar.sizde durum nasıl doktora gitmeli miyim?nörolojiye mi fizik tedaviye mi gidilir?

Canim çok geçmiş olsun. Biz de 3.ay 600gram aldik ama bzde kulak enfeksiyonu cikti. Zaten istahsizdi. Doktora sordum mama vereyim mi diye sütun varsa verme dedi. Bi ölc bakalim sütun nasil. Ben olcmedim ama az değil. Bizimkinin biraz düzeldi istahi. İlac kullaniyoruz enfeksiyon icin. Kilo olayi bu aylarda önemli bence çünkü gittikçe azalicak kilo alimi. Ben artik düzeni falan bozdum. Gece bile kaldirip emziriyorum. Yeter ki emsin. Agladikca memeye tutuyorum. Çoğu zaman istemiyor ama sansimi deniyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…