Gözün aydın canım, inş bir şeyciği kalmaz kuzuşun...
Ya, sorma iki yaş sendromu, ön ergenlik, geç ergenlik...ıvır sendromu zıvır sendromu, hepsi bizim çocukların dönemine geldi...
Eki Görüntüle 1041057
bright starts gittigidiyordan enucuzbebek dükkanı fiyatı 99 tl
fikir veriyim dedim almak isteyenlere...
duru sevdi ama en fazla 10 dk duruyo...
İyi fikir cnmBende oyun halısı almak istiyorum ama fiyatı yüksek geliyor.acaba toplu halde alsak indirim yapmazlar mi
Eki Görüntüle 1041057
Eki Görüntüle 1041057
Eki Görüntüle 1041057
canım boyutu nasıl bu halıların? bebeğin rahat ediyo mu yani benim alacağımda 45X68X9 yazıyorda. dikdörtgen şeklinde benim beğendiğim. küçük gibi geliyor bana.
Eki Görüntüle 1041057
Selam cnm.gecmis o.sun zeynebe kiyamam benim kizimda cok agladi ya,susturdum digerini bvurdular,birde 6. Ay asilari var offf 4 tane hemdeHerkese günaydın.
Hastaneden geliyoruz. Kızımın aşıları yapıldı, ultrasonu çekildi. Çok şükür onlarda bi sıkıntı yok.
Geçen ay 4300 olan kızım bu ay sadece 4900 olmuşboyu 53'ten 58'e çıkmış ama kilo alımı en alt sınırda. Çok canım sıkıldı, çünkü doktor mama takviyesi yap dedi
Şimdi niye bu kadar üzülüyosun diyen olabilir. Şundan üzülüyorum; kızım emiyo ve sütüm de var ama az emiyo heralde veya sütüm yaramıyo kilo aldırmıyoiki saat sonra emzirmeden sağıp bakıcam ne kadar çıkıyo. 50-60 ml çıkıyosa tamam ama 30-40 çıkıyosa yetmiyodur dedi doktor. Öyle olduysa eğer sütümde azalma var çünkü ilk ay 1 kilo almıştı. İdrar verdik, enfeksiyon iştahsızlık yaparmış onu da kontrol ettiler ama temiz çıktı.
Aşılar yapılırken çok ağladı kuzum, kolay değil 3 tane. Birinin acısı geçmeden diğerini vurdular. O ağladıkça ben de ağladım, kilo olayı da tuzu biberi oldu çok canım sıkkın çok
Gecmis olsun cnm sizede..masallah kilosu iyiymis baya..selam cici anneler
dün tam 2 aylık oldukaşılarımızı vurulduk kilomuz 6200 çıktı çok şükür bebeğimin beslenmesi iyi kalça ultrasonu içinde gün aldık inş. ondanda bişi çıkmaz
Herkese günaydın.
Hastaneden geliyoruz. Kızımın aşıları yapıldı, ultrasonu çekildi. Çok şükür onlarda bi sıkıntı yok.
Geçen ay 4300 olan kızım bu ay sadece 4900 olmuşboyu 53'ten 58'e çıkmış ama kilo alımı en alt sınırda. Çok canım sıkıldı, çünkü doktor mama takviyesi yap dedi
Şimdi niye bu kadar üzülüyosun diyen olabilir. Şundan üzülüyorum; kızım emiyo ve sütüm de var ama az emiyo heralde veya sütüm yaramıyo kilo aldırmıyoiki saat sonra emzirmeden sağıp bakıcam ne kadar çıkıyo. 50-60 ml çıkıyosa tamam ama 30-40 çıkıyosa yetmiyodur dedi doktor. Öyle olduysa eğer sütümde azalma var çünkü ilk ay 1 kilo almıştı. İdrar verdik, enfeksiyon iştahsızlık yaparmış onu da kontrol ettiler ama temiz çıktı.
Aşılar yapılırken çok ağladı kuzum, kolay değil 3 tane. Birinin acısı geçmeden diğerini vurdular. O ağladıkça ben de ağladım, kilo olayı da tuzu biberi oldu çok canım sıkkın çok
Herkese günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?