cnm bnm kızda çok dandini istiyo yani sallanmak ama yemek konusu olunca kucakta mucakta yapmaya çalışıyom.
öyle dolmuşum ki gebelik,lohusalık derken.
insanın böyle zamnda ne kadar çok hele anneye ne kadar çok ihtiyacı var.
benm ne bi annem daha doğrusu nede bi ailem var malasef ki yok.
kızım doğunca bunu daha iyi anladım,bundan öle bi etkilenmişim ki etkilenmemek eldemi?
kızım aynı acıları yaşamasın diye ona elimden gelerek,bilmediğim konular oldukça netten araştırarak yapmaya çalışıyom.
daha çok şeyler varda kısacası bu cnm.
cnm bnm kızda çok dandini istiyo yani sallanmak ama yemek konusu olunca kucakta mucakta yapmaya çalışıyom.
öyle dolmuşum ki gebelik,lohusalık derken.
insanın böyle zamnda ne kadar çok hele anneye ne kadar çok ihtiyacı var.
benm ne bi annem daha doğrusu nede bi ailem var malasef ki yok.
kızım doğunca bunu daha iyi anladım,bundan öle bi etkilenmişim ki etkilenmemek eldemi?
kızım aynı acıları yaşamasın diye ona elimden gelerek,bilmediğim konular oldukça netten araştırarak yapmaya çalışıyom.
daha çok şeyler varda kısacası bu cnm.
Allah dermansız dert vermesın ınsallah,bazen ufak seylere uzuluyoruz ama saglıklı olsunlar yeter degıl mı?olsun kılo alımı az olsa da cok sukur sen bunu Allahın ıznıyle degıstırebılırsın.Belkı yapıyorsundur ama ben de kendı fıkrımı soyleyeyım, bulgur pılavı zaten yıyorsundur, humana stıll tea de sutu arttırıyor ve boyle daha kıvamlı beyaz gelıyor, gercı sen sutum var dıyorsun, besın degerını arttırmak ıcın besleyıcı degerı yuksek seyler yemelıyız, bır de ben saatlı emzırmeye calısayım dedım ama gene de ıstedıgınde verıyorum. gercı bılmıyoum kılo alımını persembe gunu gorecez ılk ay 1 kılo almıstı bakalım 2. ay kac olacak.
bu arada kızlarbenım de dıslerım sızlamaya basladı sanırım kalsıyum eksıklıgı bende de cıktı ama ben dogumdan berı hıc sut ıcmedım daha gaz yapar dıye ne bılım yogurt da cok az yedım. sanırım badem ve yesıllıklerde kalsıyum var badem yıyorum da yesıllık de cok yemıyorum.
Cok seviyorum annemi hakkini odeyemem ama bu olayina kizdim ama herkes karisiyo acemiyiz ya butun tanidiklar kolu komsu cocuk prof. Oldular bunu insallah buyutelim ikincide kismet olursa daha guvenirim kendime karistirmam gerci simdilerdede ogrendik biseyler forum olarak iyi idare ediyoruz ilk zamanlara gore dimi kizlar
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar... Bugün bizim de yeniden kontrolümüz vardı çok şükür hastalığımız geçiyor. içime hiiç sinmemiş olsa da mecburen antibiyotik kullandık sırf bu yüzden doktora gitmek istememiştim ama gönlüm el vermedi. kilo alımımız normal çok şükür 50 cm doğmuştu 57 cm olmuş boyumuz az değil mi sizce diyince senin kız minyon olacak annesi dedi drmuzanasına çekmiş kuzucum ne var ah babası gibi ince uzun olaydı ya şaka bi yana sağıklı olsunlar hiiiiç önemli değil
engteacher canım hiç merak etme sütün var buna inan sadece bu aylık az olmuş olabilir. bak sen de demişsin boyuna vermiş. geçici bir süre ve sağlıklı kilo alımına devam edecek. hem ne var yani bizim kuzucuklar da tosuncuk olmayıversinler sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı evlat olsunlar da
sorularıma gelecek olursak: bel ağrısı hep vardı. büyüdükçe kucakta da çok gezdikçe belim kopuyor. otururken de yüzüne yakın olmak için eğiliyorum yani bel ne yapsın. ama bunların yanında benim bacaklarım ve kollarım da çok ağrıyor. kalsiyum eksikliğinden biliyorum ama hamilelilkte zorla içtim sütü şimdi hiç canım istemiyor ki. ama yoğurt peynir muhallebi sütlaçla gidermeye çalışıyorum.
saçlarım acayip dökülüyor. banyoda tararken kuruturken ayrı evde iş yaparken ayrı dökülüyor. evin her tarafında saç teli var
fiziksel yorgunluğun yanında psikolojik olarak da kötüyüm aslında. dışarı buz kesiyor çıkamıyoruz kapalı alışveriş merkezi de yok burada. kızım hasta olunca balkona çıkarmaya da korkuyorum yani iyiceee bunaldım. en ufak ağlamasında bile ben de ağlamaya başlıyorum. ne biçim anneyim kızıma bakamayıp hasta ettim onu diye kendimi suçlu hissediyorum. aslında çok güzel oyunlar oynuyoruz masallar anlatıyorum ona oyuncaklarla kuklalarla oynuyoruz evde geçiyoruz eşyaları anlatıyorum. ama bazen de krize giriyorum hatırlayamadığım kötü sözler çıkıyormuş ağzımdan eşime kızıma karşı. sonra eşim söyleyince o kadar pişman oluyorum bide ona ağlamaya başlıyorum
eşim yorulmamam için kv mi çağırmak istiyor. Allah razı olsun çok yardımcı oluyor yemek bile yaptırmaz bana ama onun yanında rahat olamıyorum ki. bir şey söylediği anda sanki anneliğimi sorguluyormuş gibi hissediyorum. annemi çağırmak istemiyorum. kırkım çıkana kadar yanımızdaydı pek iyi geçmedi açıkçası bir de gelirse pek iş yapmaz aksine bana yaptırır normalde tabiki yaparım şu aralar kızıma anca yetiyorum. neyse amaaan çenem düştü
bir de geçen ay adet olmuştum ama bu ay olmadı. sanki olacakmışım gibi karnım ağrıyor amaa yok hala olmadım. hani düzensizlikler olur diyorlar ama korkmam gereken bir durum yoktur dimi. bide geçen gün yemek çok ağır koktu midem bulandı ya acayip korktum :44::44:
bir de gaz sancısından muzdarip olan arkadaşlarım dayanın az kaldı. çok şükür 3 aylık olmadan bayaa azalmıştı şimdi elhamdülillah hiç sıkıntımız yok. pıtır pıtır yapıyoruykumuzu düzene sokmaya çalışıyoruz hasta olana kadar da gayet iyiydi aynı saatte yatmaya başlamıştık ama bu hastalık tüm düzenimizi bozdu. tuvaletimiz bile düzene girmişti her gün aynı saatte kakasını yapardı. ama şimdi ilaçlardan ishal oldu sanırım günde 6-7 kez yapıyor hepsinde az az.
saçlarımız uzadı toka bile takıyoruz artık ama babamız kızıyor. kafasında tüm gün metal toka olması zarar verebilirmiş :44::44: şu süslü yan tokaları var ya hani onlardan takıyoruz ama zararı olabileceğini düşünmemiştim hiç.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar... Bugün bizim de yeniden kontrolümüz vardı çok şükür hastalığımız geçiyor. içime hiiç sinmemiş olsa da mecburen antibiyotik kullandık sırf bu yüzden doktora gitmek istememiştim ama gönlüm el vermedi. kilo alımımız normal çok şükür 50 cm doğmuştu 57 cm olmuş boyumuz az değil mi sizce diyince senin kız minyon olacak annesi dedi drmuzanasına çekmiş kuzucum ne var ah babası gibi ince uzun olaydı ya şaka bi yana sağıklı olsunlar hiiiiç önemli değil
engteacher canım hiç merak etme sütün var buna inan sadece bu aylık az olmuş olabilir. bak sen de demişsin boyuna vermiş. geçici bir süre ve sağlıklı kilo alımına devam edecek. hem ne var yani bizim kuzucuklar da tosuncuk olmayıversinler sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı evlat olsunlar da
sorularıma gelecek olursak: bel ağrısı hep vardı. büyüdükçe kucakta da çok gezdikçe belim kopuyor. otururken de yüzüne yakın olmak için eğiliyorum yani bel ne yapsın. ama bunların yanında benim bacaklarım ve kollarım da çok ağrıyor. kalsiyum eksikliğinden biliyorum ama hamilelilkte zorla içtim sütü şimdi hiç canım istemiyor ki. ama yoğurt peynir muhallebi sütlaçla gidermeye çalışıyorum.
saçlarım acayip dökülüyor. banyoda tararken kuruturken ayrı evde iş yaparken ayrı dökülüyor. evin her tarafında saç teli var
fiziksel yorgunluğun yanında psikolojik olarak da kötüyüm aslında. dışarı buz kesiyor çıkamıyoruz kapalı alışveriş merkezi de yok burada. kızım hasta olunca balkona çıkarmaya da korkuyorum yani iyiceee bunaldım. en ufak ağlamasında bile ben de ağlamaya başlıyorum. ne biçim anneyim kızıma bakamayıp hasta ettim onu diye kendimi suçlu hissediyorum. aslında çok güzel oyunlar oynuyoruz masallar anlatıyorum ona oyuncaklarla kuklalarla oynuyoruz evde geçiyoruz eşyaları anlatıyorum. ama bazen de krize giriyorum hatırlayamadığım kötü sözler çıkıyormuş ağzımdan eşime kızıma karşı. sonra eşim söyleyince o kadar pişman oluyorum bide ona ağlamaya başlıyorum
eşim yorulmamam için kv mi çağırmak istiyor. Allah razı olsun çok yardımcı oluyor yemek bile yaptırmaz bana ama onun yanında rahat olamıyorum ki. bir şey söylediği anda sanki anneliğimi sorguluyormuş gibi hissediyorum. annemi çağırmak istemiyorum. kırkım çıkana kadar yanımızdaydı pek iyi geçmedi açıkçası bir de gelirse pek iş yapmaz aksine bana yaptırır normalde tabiki yaparım şu aralar kızıma anca yetiyorum. neyse amaaan çenem düştü
bir de geçen ay adet olmuştum ama bu ay olmadı. sanki olacakmışım gibi karnım ağrıyor amaa yok hala olmadım. hani düzensizlikler olur diyorlar ama korkmam gereken bir durum yoktur dimi. bide geçen gün yemek çok ağır koktu midem bulandı ya acayip korktum :44::44:
kalsıyum ıcın sut ıcmek yogurt yemek ıstemıyorum gaz yapar dıye. kefır ıcen var mı? ya da kalsıyum ıcın ne yapabılırım?
Canım süt gaz yapar da yoğurt duymadım. Evde yapıyorum ben yoğurdumu pek de güzel oluyo hergün iki kase yiyorum vallakahvaltıda da peynir yiyorum bol bol. Kahvaltıyı öğlen 12'de anca yapabiliyorum ama olsun adı kahvaltı işte kefir çoook severim ama burda sevdiğimi bulamıyorum
Cok seviyorum annemi hakkini odeyemem ama bu olayina kizdim ama herkes karisiyo acemiyiz ya butun tanidiklar kolu komsu cocuk prof. Oldular bunu insallah buyutelim ikincide kismet olursa daha guvenirim kendime karistirmam gerci simdilerdede ogrendik biseyler forum olarak iyi idare ediyoruz ilk zamanlara gore dimi kizlar
Bende 5 gündür annemlerde kalıyorum ve uzuuun bi sürede kalcam galiba eşim 4-5 ay yurtdışında olacak Daha ilk günden neden bu kadar çok ağlıyor,kucağa mı alıştırdın,aç mı doymuyor mu, kulağı mı ağrıyor ayyyy öff Bilmiyorum nasıl geçecek zaman kısa zamanda evime dönerim galiba
Ya canım iyi oldu andığın, kaç haftalık oldunuz ya da günlük nasıl sayıyorsan artık:44: bizim 9 haftamız bitti bugün. Bu sabahtan itibaren karar verdim gaz ilacını bıraktım. Bi halta yaradığı yok. Bugün hiçbişey değişmediğini test ettim onayladım. Benim kızım gazını çıkarıyo pırt pırt, onda pek sıkıntı yok da gaz çıkarırken ağlıyo o ağlamalar ne zaman bitecek onu merak ediyorum. Bi de dönmeye başladı mı senin kuzu? Bi de babasına söyle çok bilmesinne zararı olacakmış tokanın?
Selam groz nekadarlıktı bebeğin senin 57 cm az diyosun yaaaa :)
Kizlar bel agrisi , dişlerde zayiflik bende de vardi bu aralar dizlerim agrimaya basladi. Kalsiyum eksikliğinden kesin. Sut falan icmiyordum ama artik yavaş yavaş basliycam. Az önce koca bi bardak milkshake yaptim kendime. Caniniz istemesin süt neticede:)
Groz bizim de boyumuz kisa. 56 cm. Ama biz kisa dogmustuk zaten. 47 cm. Aman kisa olsun varsin. Biz çok mu uzunuz. 3ay 1haftalik olduk. Biz de su anda antibiyotik kullanıyoruz ama içim rahat benim yeterki iyi gelsin. kizim hic ememiyordu düzeldi simdi. Allah çözümsüz dert vermesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annen bile olsa zor oluyor değil mi. İnsanin kendi evi kendi duzeni gibi olmuyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar peki adet konusuna ne diyosunuz normaldir dimi. Geçen ayki adet tarihimi iki hafta fln geçti ama korkmuyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?