Kizlar yine bütün moralim alt ust oldu esim dedi hadi yukari cikalim annem baksin enese bi yemek ye diye uyuyordu tamam dedim. Uyanmis cocuk tv izletmis kv ohh bulmus susturmanin yolunu ben baktirmiyorum diyorum bakacak mecbur diyo. Birlikte yarisma izlemisler. Amcasi almış sonra buda suyu hazirlamis banyo yaptiracak indim asagi yaptirdik. Gun icinde asagi inip bi tosun paşam benim diye sever kp de gelmis simdi kv dio ben bakarim sen git evinin isini yap almislar ellerine tv baktiriyolar yine trkrar soyledim bakacak diyo az kaldi kapi disari edicem yani. Offf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kalsıyum ıcın sut ıcmek yogurt yemek ıstemıyorum gaz yapar dıye. kefır ıcen var mı? ya da kalsıyum ıcın ne yapabılırım?
Sekiz aylıkken dr gidip sormuştum, istersen ilaç vereyim adet olursun ama tavsiye etmem her şey normal iki sene olmayanlar var demişti.. Ben de almadım... Vücut ritmim bozulmasın istedim...
Günaydın kızlar kızım kabızlık sorunu yaşıyor moralim çok bozuk .ne yapabilirim lütfen yardım :-(
Günaydın kızlar kızım kabızlık sorunu yaşıyor moralim çok bozuk .ne yapabilirim lütfen yardım :-(
Cnm bende gecen hafta kizim ishalmi oldu diye baya aratirdim netten.normalde her bezi sulu kaka olurdu ama gecen hafta gunde bir,iki cok sulu yapti hep tasti bezden.icindede sumuksu seyler vardi.neyski gecti.dun yine her beze yapti.ben haftaya/dojtora gidince sorucam.gerci ishalde kv dedi,birini baglarmisin hemen dolarmisKizlar bebek ishali nasil oluyor. Oglusum dogdugundan beri zaten sulu kaka yapiyor. Sivi yani. Icinde bazen peynir gibi kesikler oluyo bazen olmuyo
Gundede bazen 3 defa bazen 1 defa yapiyo degisiyo.
Nerden bilcem bu hali normal mi. Yoksa ishal mi
Günaydin cnm,iyiyiz kizimi emziriyom s imdi,o da alttan kaka yapiyor cortttgünaydın kızlar nasılsınız bebişlerinizle mutlu bir gün olsun inşallah
Kaç gündür yapmıyor.mama kullanıyorsan mamanı değiştirebilirsin,emziriyorsan bağırsak çalıştırıcı şeyler yiyebilirsin kuru kayısı gibi.poposunu uyarabilirsin.
ıhlamur çiçeklerini 10 dk bi bardak kaynar suda demle onu ver öncesinde bi tatlı kaşığı zeytin yağı ver üstüne çayı ver kakasını yapar çayı sada yağıda sabah akşam ver
Karin masaji yapabilirsin. Bide sabah aksam bi cay kasigi zeytinyagi verebilirsin doktor soylemisti. Mama veriyosan o da kabiz yapabilir
Herkese günaydın.
Hastaneden geliyoruz. Kızımın aşıları yapıldı, ultrasonu çekildi. Çok şükür onlarda bi sıkıntı yok.
Geçen ay 4300 olan kızım bu ay sadece 4900 olmuşboyu 53'ten 58'e çıkmış ama kilo alımı en alt sınırda. Çok canım sıkıldı, çünkü doktor mama takviyesi yap dedi
Şimdi niye bu kadar üzülüyosun diyen olabilir. Şundan üzülüyorum; kızım emiyo ve sütüm de var ama az emiyo heralde veya sütüm yaramıyo kilo aldırmıyoiki saat sonra emzirmeden sağıp bakıcam ne kadar çıkıyo. 50-60 ml çıkıyosa tamam ama 30-40 çıkıyosa yetmiyodur dedi doktor. Öyle olduysa eğer sütümde azalma var çünkü ilk ay 1 kilo almıştı. İdrar verdik, enfeksiyon iştahsızlık yaparmış onu da kontrol ettiler ama temiz çıktı.
Aşılar yapılırken çok ağladı kuzum, kolay değil 3 tane. Birinin acısı geçmeden diğerini vurdular. O ağladıkça ben de ağladım, kilo olayı da tuzu biberi oldu çok canım sıkkın çok
Herkese günaydın.
Hastaneden geliyoruz. Kızımın aşıları yapıldı, ultrasonu çekildi. Çok şükür onlarda bi sıkıntı yok.
Geçen ay 4300 olan kızım bu ay sadece 4900 olmuşboyu 53'ten 58'e çıkmış ama kilo alımı en alt sınırda. Çok canım sıkıldı, çünkü doktor mama takviyesi yap dedi
Şimdi niye bu kadar üzülüyosun diyen olabilir. Şundan üzülüyorum; kızım emiyo ve sütüm de var ama az emiyo heralde veya sütüm yaramıyo kilo aldırmıyoiki saat sonra emzirmeden sağıp bakıcam ne kadar çıkıyo. 50-60 ml çıkıyosa tamam ama 30-40 çıkıyosa yetmiyodur dedi doktor. Öyle olduysa eğer sütümde azalma var çünkü ilk ay 1 kilo almıştı. İdrar verdik, enfeksiyon iştahsızlık yaparmış onu da kontrol ettiler ama temiz çıktı.
Aşılar yapılırken çok ağladı kuzum, kolay değil 3 tane. Birinin acısı geçmeden diğerini vurdular. O ağladıkça ben de ağladım, kilo olayı da tuzu biberi oldu çok canım sıkkın çok
Senmi buyutucen bebegi onlarmi ya sinir oliyorum dogursun kendisi cok istiyorsa bence fazla vermemeye bak biliyorum hem ev hem bebek zor ama annen yakindaysa gelsin ara ara en azindan annen sana uyar benim bi annem karsisiyo onada yok ben boyle yapcam diyorum israr etmiyo bildigini soylesinler sorun yokta diretince illada boyle yap bide cocugu alip bildigini yapinca benim sigortada atiyo Allah sabir versin sana ins hersey yolina girerKizlar yine bütün moralim alt ust oldu esim dedi hadi yukari cikalim annem baksin enese bi yemek ye diye uyuyordu tamam dedim. Uyanmis cocuk tv izletmis kv ohh bulmus susturmanin yolunu ben baktirmiyorum diyorum bakacak mecbur diyo. Birlikte yarisma izlemisler. Amcasi almış sonra buda suyu hazirlamis banyo yaptiracak indim asagi yaptirdik. Gun icinde asagi inip bi tosun paşam benim diye sever kp de gelmis simdi kv dio ben bakarim sen git evinin isini yap almislar ellerine tv baktiriyolar yine trkrar soyledim bakacak diyo az kaldi kapi disari edicem yani. Offf
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kalsıyum ıcın sut ıcmek yogurt yemek ıstemıyorum gaz yapar dıye. kefır ıcen var mı? ya da kalsıyum ıcın ne yapabılırım?
Günaydın herkese..kızlar az once izledim bilmeyenler icin yazayim decim..bende ilk defa duydum,canan karatay bir programda anlatmis.sut arttirmak icin yesil mercimek yiyin bol bol ve bira mayasi dedi.eczanelerde varmis tablet seklinde ben alicam.birde yuruyus yapin dedi,tlf.eden bayan kilo vermek icin sormus sanirim o da sekerli seyler yemeyin dedi.hurma cok kilo yaparmis.bende gunde 3-4 tane yiyordum.,
Günaydın herkese..kızlar az once izledim bilmeyenler icin yazayim decim..bende ilk defa duydum,canan karatay bir programda anlatmis.sut arttirmak icin yesil mercimek yiyin bol bol ve bira mayasi dedi.eczanelerde varmis tablet seklinde ben alicam.birde yuruyus yapin dedi,tlf.eden bayan kilo vermek icin sormus sanirim o da sekerli seyler yemeyin dedi.hurma cok kilo yaparmis.bende gunde 3-4 tane yiyordum.,
günaydın kızlar nasılsınız bebişlerinizle mutlu bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?