2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bazen bizimkilerde öyle yapıyor Daha 2 aylık televizyonamı alışsın diorum Bence bebeği kalabalıkta büyütmek daha zor Bir sürü huy öğreniyor Ve biz çok kalabalığız...

Sekiz aylıkken dr gidip sormuştum, istersen ilaç vereyim adet olursun ama tavsiye etmem her şey normal iki sene olmayanlar var demişti.. Ben de almadım... Vücut ritmim bozulmasın istedim...

Umarım biran önce olurumda doktora gitmeye gerek kalmaz.bende ilaç kullanmak istemem ama 15 ay da çok uzun.insan korkar bir sorunmu var diye.

Günaydın kızlar kızım kabızlık sorunu yaşıyor moralim çok bozuk .ne yapabilirim lütfen yardım :-(

ıhlamur çiçeklerini 10 dk bi bardak kaynar suda demle onu ver öncesinde bi tatlı kaşığı zeytin yağı ver üstüne çayı ver kakasını yapar çayı sada yağıda sabah akşam ver

Kizlar bebek ishali nasil oluyor. Oglusum dogdugundan beri zaten sulu kaka yapiyor. Sivi yani. Icinde bazen peynir gibi kesikler oluyo bazen olmuyo
Gundede bazen 3 defa bazen 1 defa yapiyo degisiyo.
Nerden bilcem bu hali normal mi. Yoksa ishal mi
Cnm bende gecen hafta kizim ishalmi oldu diye baya aratirdim netten.normalde her bezi sulu kaka olurdu ama gecen hafta gunde bir,iki cok sulu yapti hep tasti bezden.icindede sumuksu seyler vardi.neyski gecti.dun yine her beze yapti.ben haftaya/dojtora gidince sorucam.gerci ishalde kv dedi,birini baglarmisin hemen dolarmis

günaydın kızlar nasılsınız bebişlerinizle mutlu bir gün olsun inşallah
Günaydin cnm,iyiyiz kizimi emziriyom s imdi,o da alttan kaka yapiyor corttt

Karin masaji yapabilirsin. Bide sabah aksam bi cay kasigi zeytinyagi verebilirsin doktor soylemisti. Mama veriyosan o da kabiz yapabilir

Teşekkür ederim canım sutum yetmediği için arada mama veriyordum bu sıra işlerim yüzünden sık verdim mamayi o yüzden oldi sanırım .zeytinyağını verdim bekliyorum bakalım resmen gözünün içine bakiyorum yapsindiye ins basaracak

canim sitres yapma sakin etkiliyor yetmiyor diye dusunme ben sabah aksam rezene iciyirum gun icinde su ve corba sivi seylero tukemeye calisiyorum artik korkmuyorum yetiyomu diye sitrese girdigimde sanki daha kotu oluyor gaz yapiyor diye cok yemedigim sey oldu 7 kilo verdim ilk ay o zamanlarda cok istahsizdim su corba yiyodum yinede yetmisti sende iyi dusun sivi seyleri bol ye bak articak sutu arttiran su huzur ve uykudur diyo nette bir yerde okumustum ins bol bol sutun olur

canım ya benim kız da her 2 ay 800 gram aldı.dr normal dedi ama ben de üzülmüştüm.şimdi açıkcası 2 saate bir emzirmiyorum.bazen 3 saat hatta gece 5-6 saati buluyor.yani o nezaman isterse böyle memeyi daha iyi ve hızlı bitiriyor.eskiden az az emerdi.şimdi emince tam emiyor.sütüm de iyi birikmiş oluyor.15 gün böyle deniycem .haftaya dr kontrolümüz var.sonuçlaı yazarım.nasıl emziriceğimi,napıcamı kestiremiyorum artık valla..

Senmi buyutucen bebegi onlarmi ya sinir oliyorum dogursun kendisi cok istiyorsa bence fazla vermemeye bak biliyorum hem ev hem bebek zor ama annen yakindaysa gelsin ara ara en azindan annen sana uyar benim bi annem karsisiyo onada yok ben boyle yapcam diyorum israr etmiyo bildigini soylesinler sorun yokta diretince illada boyle yap bide cocugu alip bildigini yapinca benim sigortada atiyo Allah sabir versin sana ins hersey yolina girer
il
kalsıyum ıcın sut ıcmek yogurt yemek ıstemıyorum gaz yapar dıye. kefır ıcen var mı? ya da kalsıyum ıcın ne yapabılırım?

Peynir ye canim bende gaz yapar diye sutu icmedim sabahlari peymir yemeden duramam gun icindede az yogury yiyorum fazla aetkilemedi gazini ama peyniri bol tuketmek lazim ne belim agriyor ne disim sanirim ondan

Günaydın herkese..kızlar az once izledim bilmeyenler icin yazayim decim..bende ilk defa duydum,canan karatay bir programda anlatmis.sut arttirmak icin yesil mercimek yiyin bol bol ve bira mayasi dedi.eczanelerde varmis tablet seklinde ben alicam.birde yuruyus yapin dedi,tlf.eden bayan kilo vermek icin sormus sanirim o da sekerli seyler yemeyin dedi.hurma cok kilo yaparmis.bende gunde 3-4 tane yiyordum.,

4 gündür benim kızımda kakasini yapmıyor sadece emziriyorum gazını rahat çıkarıyor hem alttan hem üstten bide dediklerinizi uygulayayım bakalım yapacak mı kızım 6 Ocak doğumlu 3 gündür basını gövdesini kaldırıyor artık yalnız bırakamıyorum sanki düşecekmiş gibi geliyor

Bende izleyecektim kızımın çizgi filminden sıra gelmedi izlemeye TSK ederim canım sayende kaçırmamış oldum bende aldırim o tabletten ise yarar inşallah

boza yeyin kızlar kefir için tohum olarak alın rezene çayı için birde çörek otu çok süt yapıyor tarçında öyle. rezene cayı vücuttaki yağları da yakarmış

Ayy bende reklamını gördüm ama izleyenedin bebişi yıkadın o arada Yazdığın için çok sağol canımm çok mutlu oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…