2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu arada groz gece kaç saatte bi emziriyorsun. Benimki 4-5saat duyurdu. Simdi kaldiriyorum 3 saatte bi. Az kilo aldi bu ay. Senin kiz kaç kilo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada groz gece kaç saatte bi emziriyorsun. Benimki 4-5saat duyurdu. Simdi kaldiriyorum 3 saatte bi. Az kilo aldi bu ay. Senin kiz kaç kilo

Geceleri ilk önce 4-5 saat uyuyor tekrar emip yatınca 2 saate bir uyanıyor. Sesler çıkarıyor uyanamazsam elini copcop emiyor yine uyanamamışsam o zaman ağlamaya başlıyor kuzum. Ben kaldırmıyorum o beni uyandırıyor yani gündüzleri daha çok uyanık kalınca gece çok zor uyanıyorum gözlerim zor açılıyor

Son düzenleme:
Biz 5300 idik gecen hafta.bizim de uyku duzenimiz çok iyiydi ama iste gündüzleri istahi olmayinca gece artırmaya basladim beslenme olayini. Bu ay da boyle deniycem insl artar kilomuz

Yok be canım yoğurt gaz yapmaz ye sen bol bol kefir de altınyıldız diye bi marka vardı ünv'deyken çok içerdim şimdi bulamıyorum buralarda. Aslında hepsinin tadı aynıdır almak lazım.

Of bu sorulardan ben de çok fena bunaldım. Çığlık atasım geliyo böyle şeyler duyunca Allah'tan yalnızım da bi tek kocam arada 'aç bu çocuk' diyo karşılığını da alıyo. ben tersliyorum valla kim olursa olsun çekemem bebiş yetiyo zaten

Süt içmezsen de yoğurt ye kuzum bol bol hepsi kalsiyum
Bu arada maşallah kocaman olmuşsunuz

Kızlar peki adet konusuna ne diyosunuz normaldir dimi. Geçen ayki adet tarihimi iki hafta fln geçti ama korkmuyor değilim

Maşallah canım kilosu gayet iyi. sizin olduğunuz günleri biz de görsek artık şu gazdan mazdan kurtulsak
Bu arada tam 9 hafta bitti bugün ve ben de daha hiç adet olmadım. Iyi böyle ya

Bu arada eskiden çıkmıyodu smiley'ler artık görünüyor iPad'den yazarken. Ondan çeşit çeşit şekil yaptım hep yazdıklarımın sonuna

Bende adet oldum. Adet olunca sutum azaldı kızım sürekli agladi bu açıdan kötü ama hamilelik takibi açısından da iyi. Zaten hangi korunma yöntemini kullanmalı bir fikrim yok.

Kızlar peki adet konusuna ne diyosunuz normaldir dimi. Geçen ayki adet tarihimi iki hafta fln geçti ama korkmuyor değilim
Bir kere olunca düzene girmesi gerek diye biliyorum ama olmuyorsa da mevsim değişikliği felandır, isterrsen bir test yap yine de... Ben 15 ay olmamıştım, ama çok korkuyordum, arar ara hep test yapıyordum... Kafayı bozmuştum, adet olmak daha iyi bence...
Anneler unutuyorlar çocuk büyütmeyi, gerçekten tecrübeyle sabittir, takma fazla, benim taktiğim, evet evet deyip bildiğimi yapmak, tartışmam genelde...
Sürekli yakınlık zor canım, allah yardımcın olsun, seni dinlemiyorlarsa eşine söylettir, ben öyle yapıyordum... Bir gün baktım çocuğu bir sallıyor, ana kucağında zehra uçacak neredyse, bir göz işareti eşime, sağolsun o da anlar.. Uyardı, bir şey olmaz diyor, anne beyni sarsılır dedi, öyle yavaşladı,,,

Televizyonun zararlarından bahsetsin, daha çok küçükler yazık, biz izlerken fena bakıyor zehra da hemen çeviriyorum... Bıraksam dakikalarca bakar herhalde...

Annelerin yakınlığı bir taraftan iyi bir taraftan kötü, ablamdan biliyorum, nimeti çok ama külfeti de fazla, hala da aynı sorunları yaşıyor, çok takmıyor ama, geçende babam13 yaşındaki yeğenim için bu adam olmaz demiş... Çok içerlemiş ama bir şey de dememiş.. En iyisi he he deyip bildiğini yapacaksın, yoksa bir tarafta evladın bir tarafta annen zor, vesselam...

Allahım sana evladına sağlık sıhhat versin, başından eksik etmesin canım... İç burkan bir durum...

Daha dün bir arkadaşı hastanede ziyaret ettim, 28 haftalık hamile, 2 cm açılması var, bebk kafayı rahim ağzına dayamış, sancıları var... Tek başına hastaneye gitmiş, yatış yapmışlar yalnız yalnız yatıyor, içim kıyıldı, annesi de gelemiyormuş, babannesine bakıyorlarmış... Büyük konuşmak da istemiyorum ama böyle durumlarda şartları sonuna kadar zorlamak gerek diye düşünüyorum... zor zamanında evladın yanında olmak gerk...

Bu arada eşi de yurt dışına çıkacak karısı hastanedeyken eşimi arıyormuş fikir almak için, iptal mi etsem diye... Et tabii demiş.. Böyle adamları Evire çevire bir dövmek lazım...Allah erkeklere de insaf versin...

Benimde oğlum bu yüzden mamayla büyüdü.kv ağladıkça aç dedi sütüm taşmayınca sütün yok dedi bende acemiydim doğrudur dedim mama verdim.biberona alışıncada emmeyi bıraktı.ama kızımda kulaklarımı tıkadım.yine söyledi ben dinlemedim.3 aylık olduk sadece anne sütü alıyor.ikinci çocukta gerçekten daha bilinçli oluyorsun.

Bilinçsiz insanlarla birarada yaşamak zor.Allah yardımcın olsun canım.

15 ay çok değilmi,doktorum 6 ay olmazsan gel mutlaka dedi.
Bencede büyükler unutuyorlar çocuk bakmayı.bende kv ye evet deyip bildiğimi yapıyorum.ama benimki taktımı yaptırana kadar zorluyor.annem yok malesef. ablalarım var.iyiki varlar yoksa doğumda napardım bilmiyorum.

Sekiz aylıkken dr gidip sormuştum, istersen ilaç vereyim adet olursun ama tavsiye etmem her şey normal iki sene olmayanlar var demişti.. Ben de almadım... Vücut ritmim bozulmasın istedim...

amin kızlar çok sağolun...
inanın böyle bi sorunlu karşınıza çıkmak istemzdim,çok doluyum birden ne yazdımı bnde anlamadım.
dilzar evet cnm bnde doğumda çok zorlandım ztn doğum çok zor oldu bide üstüne ailevi sorunlar çok zordu o günler.
gerçi ben alıştım artık onların yokluğuna,eşim sağolsun şimdi kızımızda var daha ne olsun :)

kızlar bebeğimiz az kilo alıyo tombik deiller diye hiç düşünmeyin,herkesin bebeği farklı gelişimide öyle
demet akalın bile gebeliğinde 30 küsür kilo almış ama bebeği 47 cm 3 kilo doğmuş
taksa o kafaya takar sütü bile yokmuş emzirememiş.
neyse bnm eşimin tarafında gelinleri var geçen sene doğum yaptı bebeği kaç kilo doğdu bilmiyom ama belki inanamıcaksınız
biz onu gördümüzde 1.5 aylık ve 2.5 kiloydu çok zayıf çelimsiz bi şeydi haliyle kimse sevmeye yanaşmıyodu.
annesi sürekli emziriyodu güya,yazın o sıcak günlerde bebeğini emzirme önlüğü ile emziriyodu.
meğer sütü yokmuş kimse fark etmesin diye önlük kullanıyomuş salak kadın yaaaa.
bebeğide 3 kilo doğmuş ne kilo almış vede üstüne zayıflamış.
en son dr a gitmişler bu bebek ölür demiş dr sonra özel mamaya bi dayanmışlar da bebek öyle kilo almış.
kadın zaten dengesiz çok bilmiş yani kayınvalidesi halamız olur o anlatıyodu.
duyarlı annesiniz çok takmayın bu duruma

Ah yavruuum ne ağlamıştır o bebek açlıktan. işte bu duruma düşmemek için bilinçli anne olmak lazım.maşallah burda ki annelerin hepsi bilinçli.sırada diğer anneleri bilinçlendirmek var.çevremde doğum yapmış yapacak kim varsa bu beslenme emzirme konusunda muhakkak konuşuyorum.
Kızlarınızın boyunu yazmışsınız. Miyon tipli kızlar büyüyünce de güzel olur anneleri.benim kızda şöyle tombik olsun istiyorum ama boya gidiyor herhalde şu boğum boğum bilekleri göremedik daha
Bel ağrısının kalsiyum eksikliğinden olacağını duşunmemiştim hiç . Dikkat edeyim bakalım geçmezse o zaman gideceğim doktora. Gaz olur diye bende süt içmekten geri duruyordum.e baktım ki içsem de oluyor içmesem de . İçmeyince olan bize oluyor.erken yaşta kemik erimesine kadar gider Allah muhafaza.
Kızlar annelerimizle bebek bakımı konusunda genelde anlaşamıyoruz anlaşılan. Bende dahil olmak üzere. Ama ne kadar kızsamda kendimi tutuyorum.bazen sistemli konuşunca bile annemin üzüldüğünü görüyorum .bildiğince yardım etmeye çalışıyorlar bizi onlar kadar düşünen başka kimse yok.sonra aklıma geliyor bu kadar zahmet çekerek büyüttüğüm kızım büyüyünce karşıma geçip benim bebek bakmaktan anlamadığımı söylese bana bağırsa çağırsa ne hissederim.böyle düşününce anneme karşı daha tahammülü oluyorum.kızsamda hissettirmiyorum .onun Gül yüzlüde solmuyor böylece.
Her kızdığımızda hemen aklımıza benim kızım bana böyle yapsa hoşlanır mıyım sorusu gelmeli.nacizane size ve kendime tavsiyem...

bi gün annesi kucağıma verdi işi vardı ben bakıyım diye tabi bnde çok anlarım ya katıla katıla ağladı zaten hiç durmuyodu.
cnm ben gaz olucak diye hiç bişeyi hayatımdan çıkarmadım herşeyi yiyorum süt yoğurt dedim ya herşeyi :)
geçen gün 2 gün üst üste kuru fasulye yedim maşşallah bebeğimede bişey olmadı gaz yapıyo diye ayırt edersek biz neyle beslenicez de bebeklere yarasın.

Kizlar bebek ishali nasil oluyor. Oglusum dogdugundan beri zaten sulu kaka yapiyor. Sivi yani. Icinde bazen peynir gibi kesikler oluyo bazen olmuyo
Gundede bazen 3 defa bazen 1 defa yapiyo degisiyo.
Nerden bilcem bu hali normal mi. Yoksa ishal mi

Gunaydin canim esim yukarida mac izliyordu zaten kv başka niye gelip ben bakayim der :) gecen gun altini actim oglumun su getirdim temizleyeyim die ben islak mendil kullanmiyorum baglamis o arada cocugu anne silmedim diyorum birsey olmaz alissin diyor o gidiyor ben bi daha açıyorum. Basim belada :)

günaydın kızlar nasılsınız bebişlerinizle mutlu bir gün olsun inşallah

Gunaydin canim biz uyandik biraz alt actik keyif yaptik sohbet ettik oglumla suan lambaya kur yapiyo teyzesi :) herkese mutlu haftasonları

İnşallah bugünler geçecek güzel günlere az kaldı güneş,çiçekler,bahar Dayan arkadaşım az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…