2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
selam kızlar uzun zamandır giremedim ne var ne yok..yeni katılan arkadaşlar 31 aralık olduğuma bakmayın geç döllenmeyim 3-4 ocak gibi bekliyoruz...ha bebek aceleci olur bilemem..gebelik takviminden 10gün önce olur derler ama hayırlısı..ee nasıl gidiyo pıtpıtlar?

Hayırrrr çok önce olmasın :))
Ben bebeğimin oğlak burcu olmasnı istiyorum :)

38. haftayla 40. hafta arasında olurmuş doğumlar... bu gebelik takvimi 39.haftayı bitirdiğimiz günü söylüyo...yani beni 38+5ten önce doğurmamam lazım...ben de oğlak istiyorum babası gibi annanesi gibi oğlak olsun bebeğim...

Kızlar folik asiti o 3 alıyo ben de 3 alayım,ben 1 alıyorum sen de al yapmayın sakın.
Farklı firmaların farklı dozları oluyo ona göre alınması gerek.
folbiol kullananlar günde 1 tane
folic plus kullananlar günde 3 tane alıyor
tabi son söz doktorun,yarım iç veya 2 tane iç derse o başka

gözün aydın canım
korkunu çok iyi alıyorum ben de cumartesi günü aynısını yaşadım o kapıdan girene kadar ne dualar ettim
demek ki iğneler işe yarıyor çok şükür
ben de iğnelere güveniyorum biraz da,en azından besleniyodur diyorum
ultrason bebeği yakalayana kadar kalbim yerinden çıktı resmen
hayalotcum senin de gözün aydın
yaklaşık 9 mm dir sen boya takılma
kalp atım hızı normalse sorun yok,geç döllenme de olabilir
ki zaten arada bikaç milim var dert etme
bizimki de 3 gün geriden koşuyor doktor normal dedi
gunaydın kızlar yine kanamalı bir sabaha uyandım moral sıfır

canım kırmızı kanama mı oluyor?
benim açık kahve akıntım var dünden beri,dün çok yoruldum
yine serviste giderken tedirgin oldum eve bi gittim baya akıntı var çamaşıra geçmiş
ama artık takmicam sinirlerim bozuluyo benim de valla
evde yatarken bişey yok işe gelince oluyo
bebeğinin iyi olması önemli,ne zaman kontrolün?

benim kızım da annem de oglak...bi oglak daha geliyor Allahın izniyle...Çok iyiniyetli ikisi de...biraz açıkgöz olsaydı ya su oglak insanları

yok canım benim ilk gebeliğim hiç kaybım yok..biz bu ay tüp bebeğe başlıyoduk.süpriz oldu bizim sıpa
yasakhayalin arkadaşıyım canım evet

oohhhh şükürler olsun canım ne güzel süpriz yapmış bebiş sana....sağlıkla kavuş inşallah

okudum yazdıklarını kuzum benim gözlerim doldu çok güzel anlatmışşsın bitanem rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah sağ salim kavuşmayı nasip etsin canımın içii

AMİN sedamm amin sanırım sırf bugün üstüne kitap bile yazabilirimm öyle duygu yoğunluğu yaşadım inşallah hep böyle gitsin canım inşallah............. Rabbim hep mutluluk yaşatsın.....

merhaba kızlar bugün testi tekrarladım 1000 çıktı çarşambaya ilk kontrol keseyide görürüz umarım

bişey soracam içim içimi yiyor ben 8 haftalık oldum bi kere doktor kontrolüne gittik herşey yolunda dedi kalp atışınıda duyduk ama iki gündür beni bi telaş sardı okuduklarımdn mı etkilendim artık bilmiyorum ama benim hiç ağrım sızım bulantım yok gelişmemesinden korkuorum ama öle bişeyde olmuş olsa kanama lekelenme filn olur diorum doktorda 1 ay sonra gel dedi şimdi gitsem mi acaba napacam bilemedm kuruntu yapıorum aslında onuda biliorum ama içim rahat etsin istiorum

herkeste aynı sıkıntılar olacak diye bir kural yok canım..demekki sen rahat bir hamilelik gecireceksn..sevinmen lazım..

iyi düşün iyi olsun hamilelik sabır işi aynı endişeler bendede var ama bekliyorum allahıma emanet diyorum hala daha 2 haftam var kontrole sende sabret canım inş. içerde hersey yolundadır saglıkla gelisiyolardır. bulantı falan bende ve bikaç arkadaşımdada yok meraklanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…