selam kızlar uzun zamandır giremedim ne var ne yok..yeni katılan arkadaşlar 31 aralık olduğuma bakmayın geç döllenmeyim 3-4 ocak gibi bekliyoruz...ha bebek aceleci olur bilemem..gebelik takviminden 10gün önce olur derler ama hayırlısı..ee nasıl gidiyo pıtpıtlar?
Hayırrrr çok önce olmasın :))
Ben bebeğimin oğlak burcu olmasnı istiyorum :)
gözün aydın canımveee ben geldimmmm. doktorum yaklaşık 40 dk gecikti hayatımın en zor 40 dk sı desem abartmış olmam hiç bir zaman bu kadar heyecan yaşadığımı hatırlamıyorumm.. içeriye girdik ilk hasta bendim o ara bişey konuşuyor ben gözlerinin içine bakıyorummm.. bişeyler sordu ne cevap verdim anımsamıyorumm bile.. sonra hadi gel bakalım dedi muayene odasına girdik uzandım jel sürüldü ama kalbi bırak göbeğim bile heyecandan atıyor sankisonra muayene başladı pür dikkat gözlerim ekranda vee bebeğimizin kalp atışları dedi pat diyee sesi açtı....hayatımın en güzel sesi!! ağlamaya başladım.......eşim desen uçuyor gözleri dolu....... dr. bile gülümsüyor normalde kesecek ama biliyor önceki durumu bu konuda nasıl korku yaşadığımızı,,,sizin 2 defa dinleme hakkınız var dedii iyice yaklaştırdı pıt pıt pıt......dünyalar bizim oldu... tam 6+5 izz herşey yolunda...bebeğin gelişimi çok iyi iğnelere ve coraspine devam ediyorz..... 15 gün sonra tekrar bekliyorum ayakta kalma,stres yapma,keyfini çıkar yediklerine dikkat et dedii......şükürler olsun Rabbime..Allah hepimize bu duyguları yaşatsın bebeklerimizi bizleri hep sağlıklı kılsın..9 ay sonra sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı sağlasın inşallah en büyük duam.
hayalotcum senin de gözün aydıngünaydın kızlar
teyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadık daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuşama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mm bi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
işte böyle canlarım..kalbinin atışını duyamasakta gördük ama.
gunaydın kızlar yine kanamalı bir sabaha uyandımmoral sıfır
benim kızım da annem de oglak...bi oglak daha geliyor Allahın izniyle...Çok iyiniyetli ikisi de...biraz açıkgöz olsaydı ya su oglak insanları38. haftayla 40. hafta arasında olurmuş doğumlar... bu gebelik takvimi 39.haftayı bitirdiğimiz günü söylüyo...yani beni 38+5ten önce doğurmamam lazım...ben de oğlak istiyorum babası gibi annanesi gibi oğlak olsun bebeğim...
kızlar sürekli ağzımda tükürük salgım artıyor ve birikiyor sizde böyle birşey oluyormu
benim kızım da annem de oglak...bi oglak daha geliyor Allahın izniyle...Çok iyiniyetli ikisi de...biraz açıkgöz olsaydı ya su oglak insanları
bende öyle degilde ,acı bi tat var hep ...sinirimi bozuyor
kızlar benim akşşamları göbüş 5 aylık hamile gibi oluyor.sabah bi bakıyorum eser yok.böyle olan var mı aranızda???
yok canım benim ilk gebeliğim hiç kaybım yok..biz bu ay tüp bebeğe başlıyoduk.süpriz oldu bizim sıpa
yasakhayalin arkadaşıyım canım evet
okudum yazdıklarını kuzum benim gözlerim doldu çok güzel anlatmışşsın bitanem rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah sağ salim kavuşmayı nasip etsin canımın içii
kızlar benim akşşamları göbüş 5 aylık hamile gibi oluyor.sabah bi bakıyorum eser yok.böyle olan var mı aranızda???
herkeste aynı sıkıntılar olacak diye bir kural yok canım..demekki sen rahat bir hamilelik gecireceksn..sevinmen lazım..bişey soracam içim içimi yiyor ben 8 haftalık oldum bi kere doktor kontrolüne gittik herşey yolunda dedi kalp atışınıda duyduk ama iki gündür beni bi telaş sardı okuduklarımdn mı etkilendim artık bilmiyorum ama benim hiç ağrım sızım bulantım yok gelişmemesinden korkuorum ama öle bişeyde olmuş olsa kanama lekelenme filn olur diorum doktorda 1 ay sonra gel dedi şimdi gitsem mi acaba napacam bilemedm kuruntu yapıorum aslında onuda biliorum ama içim rahat etsin istiorum
ay bende öyle oluyorum yaa gazmıdır çok erken daha bu göbüş için
bişey soracam içim içimi yiyor ben 8 haftalık oldum bi kere doktor kontrolüne gittik herşey yolunda dedi kalp atışınıda duyduk ama iki gündür beni bi telaş sardı okuduklarımdn mı etkilendim artık bilmiyorum ama benim hiç ağrım sızım bulantım yok gelişmemesinden korkuorum ama öle bişeyde olmuş olsa kanama lekelenme filn olur diorum doktorda 1 ay sonra gel dedi şimdi gitsem mi acaba napacam bilemedm kuruntu yapıorum aslında onuda biliorum ama içim rahat etsin istiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?