veee ben geldimmmm. doktorum yaklaşık 40 dk gecikti hayatımın en zor 40 dk sı desem abartmış olmam hiç bir zaman bu kadar heyecan yaşadığımı hatırlamıyorumm.. içeriye girdik ilk hasta bendim o ara bişey konuşuyor ben gözlerinin içine bakıyorummm.. bişeyler sordu ne cevap verdim anımsamıyorumm bile.. sonra hadi gel bakalım dedi muayene odasına girdik uzandım jel sürüldü ama kalbi bırak göbeğim bile heyecandan atıyor sankisonra muayene başladı pür dikkat gözlerim ekranda vee bebeğimizin kalp atışları dedi pat diyee sesi açtı....hayatımın en güzel sesi!! ağlamaya başladım.......eşim desen uçuyor gözleri dolu....... dr. bile gülümsüyor normalde kesecek ama biliyor önceki durumu bu konuda nasıl korku yaşadığımızı,,,sizin 2 defa dinleme hakkınız var dedii iyice yaklaştırdı pıt pıt pıt......dünyalar bizim oldu... tam 6+5 izz herşey yolunda...bebeğin gelişimi çok iyi iğnelere ve coraspine devam ediyorz..... 15 gün sonra tekrar bekliyorum ayakta kalma,stres yapma,keyfini çıkar yediklerine dikkat et dedii......şükürler olsun Rabbime..Allah hepimize bu duyguları yaşatsın bebeklerimizi bizleri hep sağlıklı kılsın..9 ay sonra sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı sağlasın inşallah en büyük duam.
şimdi de leblebi ye
lekelenme cuma guu basladi acile gittim cok yeni bi gebelik dedi dr ama dun yine oldu ya ayiptir soylemesi tuvaletteyken oluyor normalde yok oda cok az sence hcg nasil
veee ben geldimmmm. doktorum yaklaşık 40 dk gecikti hayatımın en zor 40 dk sı desem abartmış olmam hiç bir zaman bu kadar heyecan yaşadığımı hatırlamıyorumm.. içeriye girdik ilk hasta bendim o ara bişey konuşuyor ben gözlerinin içine bakıyorummm.. bişeyler sordu ne cevap verdim anımsamıyorumm bile.. sonra hadi gel bakalım dedi muayene odasına girdik uzandım jel sürüldü ama kalbi bırak göbeğim bile heyecandan atıyor sankisonra muayene başladı pür dikkat gözlerim ekranda vee bebeğimizin kalp atışları dedi pat diyee sesi açtı....hayatımın en güzel sesi!! ağlamaya başladım.......eşim desen uçuyor gözleri dolu....... dr. bile gülümsüyor normalde kesecek ama biliyor önceki durumu bu konuda nasıl korku yaşadığımızı,,,sizin 2 defa dinleme hakkınız var dedii iyice yaklaştırdı pıt pıt pıt......dünyalar bizim oldu... tam 6+5 izz herşey yolunda...bebeğin gelişimi çok iyi iğnelere ve coraspine devam ediyorz..... 15 gün sonra tekrar bekliyorum ayakta kalma,stres yapma,keyfini çıkar yediklerine dikkat et dedii......şükürler olsun Rabbime..Allah hepimize bu duyguları yaşatsın bebeklerimizi bizleri hep sağlıklı kılsın..9 ay sonra sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı sağlasın inşallah en büyük duam.
günaydın kızlar
teyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadık daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuşama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mm bi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
işte böyle canlarım..kalbinin atışını duyamasakta gördük ama.
Canım yerleşmede olabilir çok yenide değil hcgn baya yüksek progesteron falan vermemiş bence başka bi dra daha git sen benim başlarda kasık ve bel ağrım vardı birde pcoyum Dr ilaç yazdı birde tuvalette zorlamadanmı oluyor ultrasondan baktınmı kese gözüktümü 39576 çok yüksek bi rakam kese 3000 lerde görünüo iki katımı yükselir başka bişimi onu bilemiyorum ama yükselmiş yani sen hcgyi bu saatten sonra niye ölçüon dr ultrasondan bakmadımı canım 7 haftalık hamileysen yolkun oluşması gerek kesenin içinde
günaydın kızlar
teyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadık daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuşama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mm bi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
günaydın kızlar
alttan derken vajinalmi demek istedi canım o fitil gibi yapıyosun daha çabu etki etsi diye öyle yapıyolar diye biliyorum
ayyy ne güzel canım. 17 gün önce sadece kalp atışını gördüm. bugün seni gibi duyucam. saat 3 30 da gidicem. zaman geçmiyor. ne güzel haberlerle geldin. bende gelicem inşlh.
caımm gözün aydınnn saglıkla yavrunu kucagına maşallah ona
Benimki aslında bu cumartesi idi. Tahliller için gidince bebeğimi de görmüş oldum. Diğer randevuyu da haftaya erteledik. Üç günde bir ultrasona girmeyeyim dedim. Ama şimdi pişman oldum gibi. Cumartesi gitseydim de diğer randevu kimbilir ne zaman olacaktı.
Bir an önce doğsalar da akşama kadar onları seyretsek :)
27 haziran çok geçmiş ama allah sabır versin. Ben dayanamaz başka doktora giderdim herhalde.
gördük canım çok şükür çok sağollohh sende duydun pıt pıtları cnm gözün aydınnnnn
cnm doktor iyi demişse takılma sen şimdi.mutluluğunu yaşaaa
darısı bana ve bekleyen arkadaşların başınaaaaaa:26::26::26::26:
gözün aydın canımteyzoşum göstermiş annecine kendisini
biz yarım geldik kuzum ama bu hafta sonu başka bi doktora daha gidicem ..bakalım ozaman ne olucak durumlar:26:
farketmex görmüş olmak yeter canım benim.. ayrıca inan hiç kıyaslama yapma hiç yok onun kesesi büyük bebeği büyük......... hangi bebek aynı kilo da aynı boyda doğuyor......... sağlıklı olsun yeter hiç takılma bunlara strese sokma kendini.. hayırlı uğurlu olsun hep sağlıkla gitsin gebeliğin sağlıkla kavuş inşallah
görmüş olman yeter tatlımm sıkma kendini rahat etmiyorsan git tabi bi dr. a daha.......... senin de daha önce kaybın vardı dimibenim gibi... ister istemez daha tedirgin olabiliyoruzz. canım yasakhayalimin arkadaşısın sende dimii =))
Ben tahlilleri göstermeye gittiğimde bakmadı ultrasona valla nası dayanıcam bilemiom herhalde dayanamayıp erken giderim bende:)
veee ben geldimmmm. Doktorum yaklaşık 40 dk gecikti hayatımın en zor 40 dk sı desem abartmış olmam hiç bir zaman bu kadar heyecan yaşadığımı hatırlamıyorumm.. Içeriye girdik ilk hasta bendim o ara bişey konuşuyor ben gözlerinin içine bakıyorummm.. Bişeyler sordu ne cevap verdim anımsamıyorumm bile.. Sonra hadi gel bakalım dedi muayene odasına girdik uzandım jel sürüldü ama kalbi bırak göbeğim bile heyecandan atıyor sanki :d sonra muayene başladı pür dikkat gözlerim ekranda vee bebeğimizin kalp atışları dedi pat diyee sesi açtı....hayatımın en güzel sesi!! Ağlamaya başladım.......eşim desen uçuyor gözleri dolu....... Dr. Bile gülümsüyor normalde kesecek ama biliyor önceki durumu bu konuda nasıl korku yaşadığımızı,,,sizin 2 defa dinleme hakkınız var dedii iyice yaklaştırdı pıt pıt pıt......dünyalar bizim oldu... Tam 6+5 izz herşey yolunda...bebeğin gelişimi çok iyi iğnelere ve coraspine devam ediyorz..... 15 gün sonra tekrar bekliyorum ayakta kalma,stres yapma,keyfini çıkar yediklerine dikkat et dedii......şükürler olsun rabbime..allah hepimize bu duyguları yaşatsın bebeklerimizi bizleri hep sağlıklı kılsın..9 ay sonra sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı sağlasın inşallah en büyük duam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?