2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ayyy ne güzel canım. 17 gün önce sadece kalp atışını gördüm. bugün seni gibi duyucam. saat 3 30 da gidicem. zaman geçmiyor. ne güzel haberlerle geldin. bende gelicem inşlh.

lekelenme cuma guu basladi acile gittim cok yeni bi gebelik dedi dr ama dun yine oldu ya ayiptir soylemesi tuvaletteyken oluyor normalde yok oda cok az sence hcg nasil

Canım yerleşmede olabilir çok yenide değil hcgn baya yüksek progesteron falan vermemiş bence başka bi dra daha git sen benim başlarda kasık ve bel ağrım vardı birde pcoyum Dr ilaç yazdı birde tuvalette zorlamadanmı oluyor ultrasondan baktınmı kese gözüktümü 39576 çok yüksek bi rakam kese 3000 lerde görünüo iki katımı yükselir başka bişimi onu bilemiyorum ama yükselmiş yani sen hcgyi bu saatten sonra niye ölçüon dr ultrasondan bakmadımı canım 7 haftalık hamileysen yolkun oluşması gerek kesenin içinde

Son düzenleme:

caımm gözün aydınnn saglıkla yavrunu kucagına maşallah ona

alttan derken vajinalmi demek istedi canım o fitil gibi yapıyosun daha çabu etki etsi diye öyle yapıyolar diye biliyorum

agrim falada yok:44:evet kese ve icinde kucuk bi sey vardi bebek var dedi ulturosonda hersey normal dedi hcg baktir dedi cumartesi gidecem ALLAHTAN hayirlisi bakalim saol canim

gözün aydın canımteyzoşum göstermiş annecine kendisini
biz yarım geldik kuzum ama bu hafta sonu başka bi doktora daha gidicem ..bakalım ozaman ne olucak durumlar:26:

ohh sende duydun pıt pıtları cnm gözün aydınnnnn
cnm doktor iyi demişse takılma sen şimdi.mutluluğunu yaşaaa
darısı bana ve bekleyen arkadaşların başınaaaaaa:26::26::26::26:

farketmex görmüş olmak yeter canım benim.. ayrıca inan hiç kıyaslama yapma hiç yok onun kesesi büyük bebeği büyük......... hangi bebek aynı kilo da aynı boyda doğuyor......... sağlıklı olsun yeter hiç takılma bunlara strese sokma kendini.. hayırlı uğurlu olsun hep sağlıkla gitsin gebeliğin sağlıkla kavuş inşallah

ayyy ne güzel canım. 17 gün önce sadece kalp atışını gördüm. bugün seni gibi duyucam. saat 3 30 da gidicem. zaman geçmiyor. ne güzel haberlerle geldin. bende gelicem inşlh.

inşallah canımm benim.. pı pıtt duyacaksın hayırlısıyla zaten görmüşsün bugün mutluluğuna mutluluk eklenecekk gelir gelmez yazz bizee

Ben tahlilleri göstermeye gittiğimde bakmadı ultrasona valla nası dayanıcam bilemiom herhalde dayanamayıp erken giderim bende:)

gözün aydın canımteyzoşum göstermiş annecine kendisini
biz yarım geldik kuzum ama bu hafta sonu başka bi doktora daha gidicem ..bakalım ozaman ne olucak durumlar:26:

görmüş olman yeter tatlımm sıkma kendini rahat etmiyorsan git tabi bi dr. a daha.......... senin de daha önce kaybın vardı dimibenim gibi... ister istemez daha tedirgin olabiliyoruzz. canım yasakhayalimin arkadaşısın sende dimii =))

çok şükür gördük canımkıyaslama değilde tedirgin oldum sadece bi sorunmu var acaba diyeAllah göstermesin..rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşalalh
bu arada bu bulantılar dün gece daha şiddetli olarak geri geldi sağolsunlardoktor ilaç yazıyım istersen dedi ama ben kullanamk istemiyorumbaşa çıkarım ben didimişte böyle şu bahsedilen yolkuda gördük sonunda

yok canım benim ilk gebeliğim hiç kaybım yok..biz bu ay tüp bebeğe başlıyoduk.süpriz oldu bizim sıpa
yasakhayalin arkadaşıyım canım evet

kızlar herkes çok farklı vitamin içiyorlar. alış dozlarımız bile farklı. ben folbiol kullanıyorum. günde yarım tablet.

okudum yazdıklarını kuzum benim gözlerim doldu çok güzel anlatmışşsın bitanem rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah sağ salim kavuşmayı nasip etsin canımın içii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…