2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ne güzel göreceksin bugün bebişini.ben daha 2 hafta sonra göreceğim,beklemek zor.neyse iyi olsunlar da biraz geç olsun napalım.kpss hazırlık nasıl gidiyor hocam?

alan sınavı hariç diğerleri bitti canım.alan sınavına biz türkçecilere edebiyat eklemişler edebiyat çalışıyorum. birde alan sınavına belli şehirlerde girilçekmiş. 16 tane şehir var. bana en yakın yer ankara kalcak yerim de var. ama uzak olanlar kalcak yeri olmayanlar ne yapcak bilmiyorum. bu hafta sinirimden hiç ders çalışmadım.

canım hiç birşey yazmıyor. o kadar baktık yok hiç birşey. bugün sorcam ama unutmucam.

Allah allah çok tuhaf. Ben en dandik ultrason resminde bile görmüştüm değerleri.

Ben de çok merak ediyorum senin bebeğini. Hamileliği benden ileri olanların durumunu özellikle merak ediyorum, benimki ne zaman öyle olur diye heyecanlanıyorum çünkü :)

canım hiç bi değer yazmıyor. o kadar baktık netten araştırdık falan eşimle ama hiç bir değer yazmıyor.hatta sizde olan kısaltmalar falan yeri hep boş. bakalım bu gittiğimizde baktığı direk kaç haftalık diye sorcam

merhaba arkadaslar....bende 6 haftalık hamileyim.ikinci bebeğim.ama ben ilk doktora gittigimde 5 haftalıkken doktor keseyi göremedi karnımda serbest sıvı var dedi dış gebelikten şüphelendi.hastaneye yatırdı.ama sonra normal gebelik olduguna karar verdi.bütün degerler de normal cıktı.ama o sıvı hala var ne oldugunu anlayamadı.herhangi agrım falanda yok.bakalım ne cıkacak.benimle aynı seyleri yasayan kimse varmı..varsa netice oldu..

gunaydın kızlar yine kanamalı bir sabaha uyandım moral sıfır

canım geçmiş olsun kanamanın sebebi ne peki? benimde bir hafta önce aniden kanamam oldu gece hastanede yattım bir haftadır evde yatıyorum bebeğim iyiymiş ama rahat etmiyor insan ya... ne oldu acaba diye..

yine saçmalamışlar ama normal işte her zamanki gibi.şaşıramıyorum artık.aynen öyle kalacak yeri olmayan ne yapsın.eğitimini tamamlamış bir öğretmen adayını bu kadar uğraştırmak reva mı arkadaş yaa.bak ben de sinir oldum şimdi.neyse hocam bozma sen motivasyonunu.bugün bebişini de görünce ders çalışma isteğin gelir yine :)

Sağda bebişinin kafası galiba benimkide öyle yatıyordu:) maşallah seninki yüzüstü uyuyo sanki bende 27 Haziran'a kadar nası dayanıcam bilmiyorum bebişi göresim var iyimi keyfi nasıl içerde ne yapıo:) özledim valla sağ kasığımda ara ara ağrıyo içerde inşaat çalışmasımı var bilemedim beklemek çok zor canım

slm arkadaslar su hcglere bi bakarmisiniz cumartesi 39576 cikti pazartesi49197 iyimi bilen varsa yazsi lutfen lekeleme oluyor tirsiyorum:18::18:

slm arkadaslar su hcglere bi bakarmisiniz cumartesi 39576 cikti pazartesi49197 iyimi bilen varsa yazsi lutfen lekeleme oluyor tirsiyorum:18::18:

Canım lekelenmen ne zaman başladı kasığın ağrıyomu ters bi hareketmi yaptın yoksa durduk yeremi başladı hcgn yükseldiği sürece canını sıkma

bazı doktorlar öyle sormadan söylşemez bişey..benimki de aynı sinir ediyor beni...

Canım lekelenmen ne zaman başladı kasığın ağrıyomu ters bi hareketmi yaptın yoksa durduk yeremi başladı hcgn yükseldiği sürece canını sıkma

lekelenme cuma guu basladi acile gittim cok yeni bi gebelik dedi dr ama dun yine oldu ya ayiptir soylemesi tuvaletteyken oluyor normalde yok oda cok az sence hcg nasil

veee ben geldimmmm. doktorum yaklaşık 40 dk gecikti hayatımın en zor 40 dk sı desem abartmış olmam hiç bir zaman bu kadar heyecan yaşadığımı hatırlamıyorumm.. içeriye girdik ilk hasta bendim o ara bişey konuşuyor ben gözlerinin içine bakıyorummm.. bişeyler sordu ne cevap verdim anımsamıyorumm bile.. sonra hadi gel bakalım dedi muayene odasına girdik uzandım jel sürüldü ama kalbi bırak göbeğim bile heyecandan atıyor sanki sonra muayene başladı pür dikkat gözlerim ekranda vee bebeğimizin kalp atışları dedi pat diyee sesi açtı....hayatımın en güzel sesi!! ağlamaya başladım.......eşim desen uçuyor gözleri dolu....... dr. bile gülümsüyor normalde kesecek ama biliyor önceki durumu bu konuda nasıl korku yaşadığımızı,,,sizin 2 defa dinleme hakkınız var dedii iyice yaklaştırdı pıt pıt pıt......dünyalar bizim oldu... tam 6+5 izz herşey yolunda...bebeğin gelişimi çok iyi iğnelere ve coraspine devam ediyorz..... 15 gün sonra tekrar bekliyorum ayakta kalma,stres yapma,keyfini çıkar yediklerine dikkat et dedii......şükürler olsun Rabbime..Allah hepimize bu duyguları yaşatsın bebeklerimizi bizleri hep sağlıklı kılsın..9 ay sonra sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı sağlasın inşallah en büyük duam.

Gözünaydın canımm ne güzel duydun demek pıt pıtlarıı maaşşalahh
benimde randevu saat 1'de bene inşallah böyle güzel haberlerle gelirimm..:26::26::26::26::26:

Benimki aslında bu cumartesi idi. Tahliller için gidince bebeğimi de görmüş oldum. Diğer randevuyu da haftaya erteledik. Üç günde bir ultrasona girmeyeyim dedim. Ama şimdi pişman oldum gibi. Cumartesi gitseydim de diğer randevu kimbilir ne zaman olacaktı.
Bir an önce doğsalar da akşama kadar onları seyretsek :)
27 haziran çok geçmiş ama allah sabır versin. Ben dayanamaz başka doktora giderdim herhalde.

Gözünaydın canımm ne güzel duydun demek pıt pıtlarıı maaşşalahh
benimde randevu saat 1'de bene inşallah böyle güzel haberlerle gelirimm..:26::26::26::26::26:

canımm heyecanını anlıyorum benim en büyük korkumdu daha önce kaybım olduğu için....... üstümden yük kalktı sanki 3 gündür nefesim kesiliyordu sanki..ama o an herşey geçti sadece mutluluk gözyaşı.. Rabbim bugün sana da nasip edecek inşallahhh.............gelip nasıl güzel bişey olduğunu yazacaksın... inşallah hepimiz 9 ay sağlık mutluluk haberleri verir hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimizee

günaydın kızlar
teyzoşunuzun pıt pıt atan kalbini gördük çok şükür..ama sesini duyamadık daha ufak biraz daha büyüsün dedi..6mm olmuşama netten baktım benim haftamdakilerin bebekleri 9mmbi sorunmu var anlamadım.doktor maşallah dedi ama vitaminlerini falan alıyomusun dedi..üstüne progestanı bırakmıyoruz alttan almaya başlıyosun dedi.acaba bi sorunmu var anlamadım..
işte böyle canlarım..kalbinin atışını duyamasakta gördük ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…