sanırım gaz(((soda falan da kar etmiyor ...
herkeste aynı sıkıntılar olacak diye bir kural yok canım..demekki sen rahat bir hamilelik gecireceksn..sevinmen lazım..
iyi düşün iyi olsun hamilelik sabır işi aynı endişeler bendede var ama bekliyorum allahıma emanet diyorum hala daha 2 haftam var kontrole sende sabret canım inş. içerde hersey yolundadır saglıkla gelisiyolardır. bulantı falan bende ve bikaç arkadaşımdada yok meraklanma
Canım öncelikle sana çok geçmiş olsun. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.
Biz eşimle 6 yıllık evliyiz. Son 3 yıldır bebek istiyoruz.
2010 yılından bu yana 2 aşılama 3 tüp bebek denemem oldu. Açıklanamayan infertilite sorunu ile başladık. Fakat sonradan yapılan genetik testlerde benim düşük %3 oranında cinsiyet kromozomlarımda mozaizm ve kanda heterezigot yani taşıyıcı pıhtılaşma sorunum çıktı. Embriyolarım biriktirildi, genetik işleme girdi. Donduruldu. Çok zor süreçler atlattım.
Şimdi yazarken bile yaşadığım stresleri yeniden hissedebiiyorum.
Bu 3. tüp bebek denemem ve dondurulmuş embriyolarla çok şükür hamileyim. Eşimle hiç umudumuz yokken bu tedavimizde hamile kaldım. 20 nisan son adet günüm ve geçen hafta transferden sonra 9. ve 12. günlerde yaptırdığım kan testlerimde pozitifi gördük. Hala inanamıyoruz. 3 yıldır hiç hamile kalmadım ve diyordumki galiba ömür boyu bu duyguyu yaşayamayacağım. Ancak çokşükür bu günleri rabbim bana gösterdi. Pazartesi Doktor kontrol için çağırdı. Öncesinde başka bir doktora gitmek istemedim. İnşallah hayırlı haberleri alırım. Herkesin yaşadığı elbette kendine zor ancak beterin beteri var. Bunu hiçbir zaman unutmamak gerek.
Ben bu 3 yılda sabrı öğrendim. Şuanki halime binlerce kez şükür.
Aranıza bende katılmak istiyorum. Öğretmenim, avrupa yakasında oturuyorum. Umarım hayırlı haberlerle paylaşımlarımız sürer.
ilk Bebek
İstanbul(Avrupa Yakası)
SAT: 20 Nisan
BDT: 26 Nisan
aslında öle evhamlı bir yapımda yoktur ama öğrendiğimden beri hep kötüyü düşünüom ya öyle olursa ya şöle olursa diye huy değiştirdim
biliyordum buraya yazınca içimin rahatlayacağını :) bilsemde duymak istiyorum sanırım arkadaşlarıma diyince hemen saçmalıyosun diolar onlarada kızıyorum ne anlarsınız diye :) ama haklılar saçmalıyorum
Allahın izniyle bişeycik olmaz ,olsa zaten bi şeklde anlasılır kanama vs...sen içini ferah tut..
Eki Görüntüle 724444
kızlar biz geldik meleğimle..çok şükür duyduk kalp atışalrını..
bebişimm kocaman olmuşş..9.3 mm 7+1 günlükmüş.
kalp atışları gerçekten muhteşem kızlar yazıyoduda şimdi gerçekten anladım.
heeycandan masaya nasıl yattım kalbim yerinden çıkıcak gibiydi.
Rabbim sen ne büyüksün içinde bi can varr.güm güm atıyo kalbi.
3 hafta sonra kontolümüz varr..bide bazı testler istedi onları yaptırıcam..
şimdi pıt pıtları duymayı bekleyen diğer annişlerde.inşallah ssizlerde duyarsınızz..pıt pıtları.:26::26:
Eki Görüntüle 724444
şimdi pıt pıtları duymayı bekleyen diğer annişlerde.inşallah ssizlerde duyarsınızz..pıt pıtları.:26::26:
etrafımızdakiler bizi rahatlatmıyorlar malesef bende aynı dertten müzdaribim biz zaten endişeliyiz nolurki iki güzel bişe söyle rahatlat dimi ama yok napalım iyiki kk var valla
aslında öyle diyerek rahatlattıklarını sanıyolar ama yanılıyorlar valla şimdilik içim rahatladı artık kendimi düşünmemek için başka şeylerle oyalamaya çalışıyorum ama illa bi düşünecem şimdilik geçti ama iki güzel şey söylediniz hemencecik düzeldim
gözün aydın canım
korkunu çok iyi alıyorum ben de cumartesi günü aynısını yaşadım o kapıdan girene kadar ne dualar ettim
demek ki iğneler işe yarıyor çok şükür
ben de iğnelere güveniyorum biraz da,en azından besleniyodur diyorum
ultrason bebeği yakalayana kadar kalbim yerinden çıktı resmen
Eki Görüntüle 724444
işte ufacık biyerde insanın endişelerini gidermek bunuda bizden başka kimse bilemez artık körler sagırlar misali kim psikolojisi kötü olaı iyi olan burda rahatlatcak 9 ayımız böylece el ele geçircez inş. canım
Eki Görüntüle 724444
canım ben batıkentteyim, hani yakın olsa belki düşünebilirdim;ancak o bölgenin trafiği de hiç çekilmez ki.zaten pimpirikliyim, bende lina ya gidiyorum, sağolsun benim doktorda yarım saat kesin ilgileniyor, gebelik takibi de 45 tl. hani bütçemize daha uygun ve giden başka arkadaşlarımda memmun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?