2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Gunaydin canim işe yaradiysa ne mutlu yeter ki pirtlatsinlar :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canim yaa sanmiyorum. Dun Zahide Yetiste alerjiyi anlatiyordu pek dinleyemedim ama tek semptom yok. Aklimda kalan burnunun icinde ciddi bir kizariklkk falan dedi. Seninki gun icinde surekli mi hapsiriyor?
evet canımm benımkı gun ıçınde 10 kere hapşırır yanıı ...bende o programı dınledım vıdeodakı çocukları görunce moralım bozulduu.. alerjık olduğumuzu tahmın edıyorumm ama ınsallah gecerr
dogum gunu kutlu olsun canım aynen bızdede romantıklıgın esamesı kalmadı valla saldım cayıra mevlam kayıra aynı evde adamla yabancıyız bana o iş çok külfetlı gelıyoo hemde..bakalım bebışler duzene gırınce bızlerde duzene gırecez
canım masallah ıyısınız ..emme konusunda dahada bılınçlendık sayende demek kı bır donem dedımız sey dıslerın alt yapısının olusmasından kaynaklanıyoomuşş:44::44:mantıklı yanı hepımızde aynı problem varr atlatan atlatıyo atlatamayan mamayla yoluna devam edıyo sütün varsa bırazdaha dayannn canım

canım bak her sey normalmış bıraz daha dayann 3 4 saat emzıme ıyıce acıksın baska alternetıf sunmazsan senı ıyı çeker hep konuş basını oksa ve hep gull ınatlasma sakın o zaamn hıc emmıyolar bende çok agrılı sancılı bır sureç gecırdım hala ınatlasıyo bazen hıç ustelemıyorumm
Bu arada yaza haziriz bizKizim emip de büyürse giyeriz insl. Teyzelerine de foto yollariz

çok şık kıyafetlerı kızının azurecım masallah kıskandımb enım kısçem yokkkkşu kız kıyafetlerıne hastayım yaaa erkeklerın malumm bellı

Bu arada yaza haziriz bizKizim emip de büyürse giyeriz insl. Teyzelerine de foto yollariz

Oooooo bunlar ne böyle yaaaa bayıldım cicilerinize, biran önce yaz gelsede soysak bebeleri :) güle güle giyin inşallah

Gunaydin herkese..dun vardi zahidenin programinda cocuk doktoru,izleyemeyenler icin yaziyorum.alerji belirtileri sunlarmis.hapsirma,burun tikanikligi,burun icinde kizariklik,yuzde kirmizi lekeler,gozlerin sulanmasi,akmasi,bizde cogu var maslesef.esim,kv kpeder hepsi a.erjik,oglumda da var,kizimda da olur kesin.dr bebe,ken tedavi olunursa ilerlemeden iyi dedi,yoksa 4 yastan sonra astima donusuyormus.

nice güzel senelere canım ailenle mutlulukla sağlıkla geçireceğin nice güzel senelere

Dogum gunun kutlu oldun cnm,ailen sevdiklerin ve bebisinle nice mutlu'saglikli seneler diliyorum..bu arada romantik barbunyayi cok tuttum,tarifini istiyorum

maşallah kuzuna çooook tatlı Rabbim korusun hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah. gözler renkli heralde ya da öyle görünüyor saç bandı da pek cici

teşekkür ederim cnm bnm allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın güzel ömürler versin inşallah.. gözleri koyu bi mavi adı gözlerine yansıdı kuzumun :)))

üfff bızde bızde hepsı alerjıkk sülale bu barı olmasın dedım ama bu da oyle galıba kesın sanırsammdoktorlar normal dıyolarbakalım ne zaman anormal olacak onlara goreee:44::44:

masallah canım çok tatlı kızın var Allah bağışlasın pekte şıkız yanı gözler mavı galıba benımde oluşumun öyle ınsallajh degışmez göz rengımızz

Groz cum doğum günün kutlu olsun. Evladınla eşinle nice sağlıklı yıllara...

Maşallah Allah ımm ne güzel yaratmış maşallah subhanallah. Isırırım ben o Yanakları. Bakışa bak bakışa :) burda olsaydı da sevseydim ben kızıı. Benim kıza benziyo Yanakları bakışı. Biz sarıyız sadece :)

maşallah nehire .güzel günlerde büyüsün inş.
amin canımm bütün kuzularımız ağlıklı olsun inşaallhh

tşk ederim cnm göz rengi artık pek değişmez diyolar ama bakalım artık inşallah kalır böylee

teşekkür ederiz teyzesi sevilecek zamanları geliyor artık ısırıp ısırıp sevcez bebişlerimizi bundan sonraa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…