Kızlar dediğiniz şeyi denedim normalde gece uyurken emzirdikten sonra hemen uykuya dalamıyordu kıpırdanıp duruyor gazdan rahatsız oluyordu kendi çıkarabilirse ne ala ya da uğraşıp duruyordum bu sefer ayaklarından kadırdım popoyu 1 2 kez saladım ayakları karnına bastırıp 10a kadar saydım ve pııırrrtsonra aynı şeyi bi daha yaptım yine çıkardı ve pamuk gibi oldu kızım uyumaya devam etti size de çooooooook teşekkür
evet canımm benımkı gun ıçınde 10 kere hapşırır yanıı ...bende o programı dınledım vıdeodakı çocukları görunce moralım bozulduu.. alerjık olduğumuzu tahmın edıyorumm ama ınsallah gecerrYok canim yaa sanmiyorum. Dun Zahide Yetiste alerjiyi anlatiyordu pek dinleyemedim ama tek semptom yok. Aklimda kalan burnunun icinde ciddi bir kizariklkk falan dedi. Seninki gun icinde surekli mi hapsiriyor?
dogum gunu kutlu olsun canım aynen bızdede romantıklıgın esamesı kalmadı valla saldım cayıra mevlam kayıra aynı evde adamla yabancıyız bana o iş çok külfetlı gelıyoo hemde..bakalım bebışler duzene gırınce bızlerde duzene gırecezkendimden öyle geçmişim ki artık... gece ben uyurken eşim geldi öptü uykulu uykulu bişeler dedi ama anlamadım tabi sarhoş gibi geri uyumuşum. sabah doğum gününü kutladım boş boş yüzüme baktın diyor. eneeee dedim doğru saat 12yi geçmiş demek kutlamak istemiş. normalde hep ısrar ederdim ama o kutlama işini hep reddederdi minik bi hediye alır geçiştirirdi ya alışmışım ben de. çoook odundur kendileri kabul eder de ama şu aralar beni sıkıntılı görünce bi incelik yapayım diye düşünmüş demek. bu bile çok bizim içinben de ona bi sürpriz yapayım dedim canınız çekmesin çok romantik bir barbunya yemeği yaptım düşünün öyle içim geçmiş artık romantizmim dibe vurmuş durumda
canım masallah ıyısınız ..emme konusunda dahada bılınçlendık sayende demek kı bır donem dedımız sey dıslerın alt yapısının olusmasından kaynaklanıyoomuşş:44::44:mantıklı yanı hepımızde aynı problem varr atlatan atlatıyo atlatamayan mamayla yoluna devam edıyo sütün varsa bırazdaha dayannn canımkızlar biz bugün dr a gittik.SENA m yine istikrarlı davranıp 800 gram almış.70 günlüğüz bugün 5300 olabilmişiz.boyumuz 59 cm.
birkaç gündür kızımı emziremediğimi söylemiştim.drumuza sordum.bugünlerde olabilirmiş.diş çıkacak yeerler hazırlanıyormuş.dişin çıkması daha 4-5 ayı bulur ama yerleri sertleşiyor ve bebek aynen diş çıkartır gibi emmeyi reddeder,iştahsız olur dedi.1hafta -10 gün sürebilirmiş.ağzının suyu da o yüzden çok akmaya başlamış.seabırlı ol gündüz artık 3 saatte bir emzir dedi.gece de kendi öğrenmeliymiş artık uyanmayı.6- 7 saati geçmedikçe problem olmazmış.
bizden bukadar arkadaşlar.çok şükür ki boğazı ve kulağında bir problem yokmuş.hasta olan bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun.iyi geceler herkese.bol sütler.
canım bak her sey normalmış bıraz daha dayann 3 4 saat emzıme ıyıce acıksın baska alternetıf sunmazsan senı ıyı çeker hep konuş basını oksa ve hep gull ınatlasma sakın o zaamn hıc emmıyolar bende çok agrılı sancılı bır sureç gecırdım hala ınatlasıyo bazen hıç ustelemıyorummSlm kızlar. biz pazar gecesi seçimden sonra ankaraya gittik. rapor olayını hallettik. vaktimiz varken kızımı da doktora götürdüm. malum emme problemi ve genel muayene olsun dedim. kulak enfeksiyonu geçmiş. idrar istedi tekrar. tabi o poşete idrar doldurmak benim korkulu rüyam. bi de bizimki az beslendiği için eskisi kadar çiş yapmıyor. neyse yarım günde becerebildim. tahlil temiz çıktı. kültür yarın çıkacak.
benim 2 haftadır yaşadığım memeyi reddetme sorununu şu anda yaşayan bi çok arkadaş var. ben aralıkta doğum yaptım bi çok kişiden öndeyim yani. demek ki bu dönemin bi özelliği diye düşünmeye başladım. yalnız olmadığımı hissetmek moral olarak iyi geliyor. sorun bende değil demek ki. bizim krizlerimiz akşam vakti artıyor. akşam uyku öncesi ne yapsam emmiyor.
denizarda sen atlatmışsın ne güzel. darısı hepimizin başına..
yazı harika yazandan da paylaşandan da Allah razı olsun. benin hatam kriz anında kızımla inatlaşmam. normalde hiç ağlatmam. ıh dese koşarım. ama o anda ağlatıyorum. ağlamasına müsade ediyorum aklımca ama yapmasam daha mı iyi bilemedim. bazen pes ediyor 2 çekiyor durup ağlıyor sonra tekrar alıyor memeyi 2 çekiyor. bırakıp azıcık daha ağlıyor. çok üzülüyorum. sanki emmek istiyor ama ememiyor gibi. o anda uyutabilrsem uyutup uykuda veriyorum. ama uykuda çok zayıf çekiyor. pek süt gitmiyor yani. göğsüm hafiflemiyor pek ordan anlıyorum. umarım atlatırım. 2 doktora danıştım şu ana kadar ikisi de mama verme dedi. zaten sütüm varken mama vermek istemem ama bu kız nasıl kilo alıcak
çok şık kıyafetlerı kızının azurecım masallah kıskandımb enım kısçem yokkkkBu arada yaza haziriz bizKizim emip de büyürse giyeriz insl. Teyzelerine de foto yollariz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada yaza haziriz bizKizim emip de büyürse giyeriz insl. Teyzelerine de foto yollariz
Kızlar sütümü geçenlerde oglumun emmesıne yakın sağdım, şişmişti. Şunu soracam bebeğinizi her emzirmeden sonra pompayla kalanı boşaltıyor musunuz memeden? Ben de günde bir kez sagıyorum onu da dokuyorum cunku daha poset ya da kap almadım. bır de dondurucuda cook uzun zaman tutmak ıstemıyorum.Emmesıne yakın dıyelım sagdık sut bıter mı ? yanı orda bırıkenı alınca bıter mı yoksa cektıkce gelır mı bu konuyu cok merak edıyorum???tabı kı o emdıkten sonra kalanı sagmak lazım ama merak ıste dıyelım onden sagdık sonradan hemen sut olur mu yoksa bellı bır saat mı gerekır bırıkmesı ıcın???
cnm emmeden önce sağsam da süt geliyor hissediyorum ama tabi birikeni sağdığım için daha az gelir
canım bende bebegımı emzırmeden önce 30 mılım sagıyorum sonra emzırıyorum benımkı tek meme emer bır seferde bıdahak ı emmeye dıger meme aradan 3 saat gecıyuor yanı yıne sgıyorum memeyı önden tanzıklı gelıyo ozaman tıkanıyo bu seferde memeyı bellıyo tıkanınca bı daha o tarafı emerken dırenıyo neyse onuda 30 mılım sagarım ön sğtğnü yanı yaglı kısmı kalıyo bır memeyle doyuyo benımkı ıkıncı memeyı hayatta emmez bıde en fazla 5 dakka emıyor.. yetıyo herhalde ....sutlerımı sagdıgım sutlerı saklıyorum malum hergun ustlerıne tarıh yazıp dondurucuya koyuyorum ılerde kullanırım ek gıdaya gecınce mamasına katarımm yogurt yaparım sütümle yanı bence sende dokme bır an önce sakla sütlerını dökme yazık bıde ılerde belkı sutumuz olmaz varsın kenarda dursun kenardakıler banı 1 ay rahahaat rahat yeter
Gunaydin canim işe yaradiysa ne mutlu yeter ki pirtlatsinlar :))
kendimden öyle geçmişim ki artık... gece ben uyurken eşim geldi öptü uykulu uykulu bişeler dedi ama anlamadım tabi sarhoş gibi geri uyumuşum. sabah doğum gününü kutladım boş boş yüzüme baktın diyor. eneeee dedim doğru saat 12yi geçmiş demek kutlamak istemiş. normalde hep ısrar ederdim ama o kutlama işini hep reddederdi minik bi hediye alır geçiştirirdi ya alışmışım ben de. çoook odundur kendileri kabul eder de ama şu aralar beni sıkıntılı görünce bi incelik yapayım diye düşünmüş demek. bu bile çok bizim içinben de ona bi sürpriz yapayım dedim canınız çekmesin çok romantik bir barbunya yemeği yaptım düşünün öyle içim geçmiş artık romantizmim dibe vurmuş durumda
maşallah kuzuna çooook tatlı Rabbim korusun hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah. gözler renkli heralde ya da öyle görünüyor saç bandı da pek cici
teşekkür ederim cnm bnm allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın güzel ömürler versin inşallah.. gözleri koyu bi mavi adı gözlerine yansıdı kuzumun :)))
üfff bızde bızde hepsı alerjıkk sülale bu barı olmasın dedım ama bu da oyle galıba kesın sanırsammGunaydin herkese..dun vardi zahidenin programinda cocuk doktoru,izleyemeyenler icin yaziyorum.alerji belirtileri sunlarmis.hapsirma,burun tikanikligi,burun icinde kizariklik,yuzde kirmizi lekeler,gozlerin sulanmasi,akmasi,bizde cogu var maslesef.esim,kv kpeder hepsi a.erjik,oglumda da var,kizimda da olur kesin.dr bebe,ken tedavi olunursa ilerlemeden iyi dedi,yoksa 4 yastan sonra astima donusuyormus.
Groz cum doğum günün kutlu olsun. Evladınla eşinle nice sağlıklı yıllara...kendimden öyle geçmişim ki artık... gece ben uyurken eşim geldi öptü uykulu uykulu bişeler dedi ama anlamadım tabi sarhoş gibi geri uyumuşum. sabah doğum gününü kutladım boş boş yüzüme baktın diyor. eneeee dedim doğru saat 12yi geçmiş demek kutlamak istemiş. normalde hep ısrar ederdim ama o kutlama işini hep reddederdi minik bi hediye alır geçiştirirdi ya alışmışım ben de. çoook odundur kendileri kabul eder de ama şu aralar beni sıkıntılı görünce bi incelik yapayım diye düşünmüş demek. bu bile çok bizim içinben de ona bi sürpriz yapayım dedim canınız çekmesin çok romantik bir barbunya yemeği yaptım düşünün öyle içim geçmiş artık romantizmim dibe vurmuş durumda
amin canımm bütün kuzularımız ağlıklı olsun inşaallhhmaşallah nehire .güzel günlerde büyüsün inş.
üfff bızde bızde hepsı alerjıkk sülale bu barı olmasın dedım ama bu da oyle galıba kesın sanırsammdoktorlar normal dıyolarbakalım ne zaman anormal olacak onlara goreee:44::44:
masallah canım çok tatlı kızın var Allah bağışlasın pekte şıkız yanı gözler mavı galıba benımde oluşumun öyle ınsallajh degışmez göz rengımızz
Groz cum doğum günün kutlu olsun. Evladınla eşinle nice sağlıklı yıllara...
Maşallah Allah ımm ne güzel yaratmış maşallah subhanallah. Isırırım ben o Yanakları. Bakışa bak bakışa :) burda olsaydı da sevseydim ben kızıı. Benim kıza benziyo Yanakları bakışı. Biz sarıyız sadece :)
maşallah pek tatlı...tabi gözler de hemen dikkat çekiyor.Allah acısını yaşatmasın güle güle büyütün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?