2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar bugün tvde bebeklere dönencelerin ve tv nin otistik yaptığını söylediler benim işim vardı izleyemedim ama bunu duydum tv nin zararlı olduğunu biliyordum ama dönenceyi bilmiyordum insan mecbur kullanıyor ama demekki çok fazla kullanmamalı dönenceyi

kızlar biz bugün dr a gittik.SENA m yine istikrarlı davranıp 800 gram almış.70 günlüğüz bugün 5300 olabilmişiz.boyumuz 59 cm.

birkaç gündür kızımı emziremediğimi söylemiştim.drumuza sordum.bugünlerde olabilirmiş.diş çıkacak yeerler hazırlanıyormuş.dişin çıkması daha 4-5 ayı bulur ama yerleri sertleşiyor ve bebek aynen diş çıkartır gibi emmeyi reddeder,iştahsız olur dedi.1hafta -10 gün sürebilirmiş.ağzının suyu da o yüzden çok akmaya başlamış.seabırlı ol gündüz artık 3 saatte bir emzir dedi.gece de kendi öğrenmeliymiş artık uyanmayı.6- 7 saati geçmedikçe problem olmazmış.

bizden bukadar arkadaşlar.çok şükür ki boğazı ve kulağında bir problem yokmuş.hasta olan bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun.iyi geceler herkese.bol sütler.

aa dönenceye şaşırdım doğrusu. araştıralım bakalım internette. gerçekten öyleyse kulanmayayım bende. döndürmeyiveririz napalım, öyle bakar kuzucuk :)
canım güzel haberler almışsıınız ne güzel. kiloya çok üzülme her bebek bir olmuyo, boyu iyi maşallah, ince uzun zarif bi kız olacak belkide:) inşallah.

bu arada kilo konusu geçmiş bende de 4 kilo kaldı 65 geliyorum sabahları. buraya kadar güzel indim ama 1buçuk aya yakındır azalmadı. bide bana yeni doğum yaptığıumda arkadaş, istediğini ye emzirirken hiç kilo almazsın demişti. ona güvenip yedim şimdiye kadar ama alınıyor. koca bi yalanmış.

kiloyu hiç sormayın kızlar moralim çok bozuluyor bende 60 kiloyum 54 ile hamile kalmıştım boyum 170cm biraz ondan yırtıyorum ama en azından 2 kilo bari versem diyorum ama nerde 2 aydır gram inmiyor diyette yapamıyoruz ne zaman gidecek bu kilolar bilmem birde kızlar biz bebek arabasını pier cardin baston tipi aldık kullanışlı ve az yer kaplasın diye açıkçası çokta araştırmadan aldım ama kullanan arkadaşlar var mı nasıl ki

Slm kızlar. biz pazar gecesi seçimden sonra ankaraya gittik. rapor olayını hallettik. vaktimiz varken kızımı da doktora götürdüm. malum emme problemi ve genel muayene olsun dedim. kulak enfeksiyonu geçmiş. idrar istedi tekrar. tabi o poşete idrar doldurmak benim korkulu rüyam. bi de bizimki az beslendiği için eskisi kadar çiş yapmıyor. neyse yarım günde becerebildim. tahlil temiz çıktı. kültür yarın çıkacak.

benim 2 haftadır yaşadığım memeyi reddetme sorununu şu anda yaşayan bi çok arkadaş var. ben aralıkta doğum yaptım bi çok kişiden öndeyim yani. demek ki bu dönemin bi özelliği diye düşünmeye başladım. yalnız olmadığımı hissetmek moral olarak iyi geliyor. sorun bende değil demek ki. bizim krizlerimiz akşam vakti artıyor. akşam uyku öncesi ne yapsam emmiyor.

denizarda sen atlatmışsın ne güzel. darısı hepimizin başına..

yazı harika yazandan da paylaşandan da Allah razı olsun. benin hatam kriz anında kızımla inatlaşmam. normalde hiç ağlatmam. ıh dese koşarım. ama o anda ağlatıyorum. ağlamasına müsade ediyorum aklımca ama yapmasam daha mı iyi bilemedim. bazen pes ediyor 2 çekiyor durup ağlıyor sonra tekrar alıyor memeyi 2 çekiyor. bırakıp azıcık daha ağlıyor. çok üzülüyorum. sanki emmek istiyor ama ememiyor gibi. o anda uyutabilrsem uyutup uykuda veriyorum. ama uykuda çok zayıf çekiyor. pek süt gitmiyor yani. göğsüm hafiflemiyor pek ordan anlıyorum. umarım atlatırım. 2 doktora danıştım şu ana kadar ikisi de mama verme dedi. zaten sütüm varken mama vermek istemem ama bu kız nasıl kilo alıcak

cnm benim kızımın uykusu tam 2 buçuk aylıkken düzene girdi. akşam 9 dan önce altını değiştiriyorum emziriyorum 9 gibi yatağına bırakıyorum emzikle beraber odadan çıkıyorum.bazen bir iki kere emziği düşürüyo gidip veriyorum uyuyo kendisi. nasıl alıştırdın dersen o saatlerde gerek sallayarak gerek emzirerek hep uyutmaya çalıştım saatlerce uğraştırıyodu ama 2 güne bir akşamları banyo yaptırıyorum ilk başlarda banyo yaptığı günler o saatte uyumaya yapmadığı günler zorlamaya başladı sonra yavaş yavaş oturdu sanırım uyku saati hep o saatlerde uykusu geliyo ben de hiç sallamıyorum kendisi uyuyo zaten inş bozulmaz . gündüzleri de uykusu gelince elektrkli süpürge sesi indirdim onu açıyorum emzik veriyorum uyuyo

evet sanırım canım inşallah.nazlı biraz kızım .emzirirken kilo almazsın yalanmış gerçekten :44:ben de 1 kilo daha aldım.aşermem de devam ediyor.dün apartmam oturmamız vardı.neredeyse dolaptaki bütün kıyafetleri denedim tek tek.sonuç hüsran

Bu arada yaza haziriz bizKizim emip de büyürse giyeriz insl. Teyzelerine de foto yollariz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1396383341446.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
  • $1396383353535.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 36

benim de sanki eşim doğurdu ve emziriyo ben hamilelikten önceki kilomdayım 40 ım çıkmadan döndüm o göbek yaptı çok hoşuma gidio dalga geçmek siz de verirsiniz kızlar ya o kdr takmayın

benimde öyle, dolabın o kısmına hiç bakmıyom. basen ve göğüs sorun bende. geçn çok sevdiğim kotumu deneyeyim dedim, dizden yukarı çıkmadı nasıl sığmışım o kadarcık şeye. sanki kalan 4 klonun hepsi bacaklarda. daha yeni doğum yaptık ama ya zayıflarız yakında.

Kızlar dediğiniz şeyi denedim normalde gece uyurken emzirdikten sonra hemen uykuya dalamıyordu kıpırdanıp duruyor gazdan rahatsız oluyordu kendi çıkarabilirse ne ala ya da uğraşıp duruyordum bu sefer ayaklarından kadırdım popoyu 1 2 kez saladım ayakları karnına bastırıp 10a kadar saydım ve pııırrrt sonra aynı şeyi bi daha yaptım yine çıkardı ve pamuk gibi oldu kızım uyumaya devam etti size de çooooooook teşekkür

Ne guzel cnm duzene girmis uykulariniz,darisi bize ins.benim kizimda gece 8-9 gibi emerek uyuyor sonra 6-7 saat uyanmiyordahaa yeni uyandi emziriyom simdi.pzt.doktor kontrolumuz var gorucez kilo alimi nail.cok uzun sure emmiyor.
Bende izledim cnm zahidenin programina gelen cocuk dotoru soyledi.bende alicaktim donenceyi vazgectim.bebek bir noktaya sabitleniyormus bakarken otizme yo. Acabilir dedi.

canım ben kullanıyorum çok ama çok memnunum.rahat hafif hiç sıkıntılı değil.ben araba koltuğuyla takım olarak almıştım.yolda sürmesi falan gidişi çok güzel güle güle kullan canım.

işe yaramasına sevindim.inşallah gazşarını kendi kendilerine çıkardıkları günlerde gelecek

Günaydınlar..
Ben evde platese başladım kızlar..
Amacım kilo vermek değil sadece duruşumu düzeltmek bide göbekte toplanan kısmı biraz dağıtmak..
Evde yaptığm için pek ayrıntı bilmiyorum. Netten e. sallıyı takip ederek yapmaya çalışıyorum.. Bu konuda bilgisi olan varsa bildiklerini paylaşırsa sevinirm..

Ooooo sekerim sen neler yapiyorsun ozledim seni? Boz iyiyiz cok sük7r Atlantacim. 79 günlük olduk.Ayin 22 sinde kv gitti ve kaldik oglumla tek basimiza... Simdi anladim ki evde biri varsa hele benimki gb bir kv Allah razi olsun ondan cocuk büyütmek cok kolay. Yemekti temizlikti utuydu Kagan Batudan kalan vakitte hemen uyuyunca kosa kosa yapmaya calisiom. BIzim oglan anakucaginda yatio genelde. Parkyatagimiz var alistirmaya calisiom. Onada hamilelikte bu ucgen destekleme yastigi almistim. Yatakta ona yatiriyorum reflu yastigi niyetine )

Sanada cooook gecmis olsun canimm en iyisi birkac gun kizin uyusun sende uzan hep. Malum grip dinlenme hastaligi birde C vitamini bunyeyi kuvvetlendirici seyleri bol bol ye zaten yiyoruz malum sut icin ama arttir kiloyuda insallah bebislerimizle havalar duzelince yuruyusler yaptigimizda veririz. Bende simdilik beklemedeyim 6. Aydan sonra spordu diyetti baslarim insallah

Son düzenleme:
alerjık olabılırmiyızı :44::44:acaba benım kafamaa o takılıyo :44::44:

Yok canim yaa sanmiyorum. Dun Zahide Yetiste alerjiyi anlatiyordu pek dinleyemedim ama tek semptom yok. Aklimda kalan burnunun icinde ciddi bir kizariklkk falan dedi. Seninki gun icinde surekli mi hapsiriyor?

ben de dün başladım ama çok ciddi ve düzenli bi şekilde değil tabi. doğumdan sonra bi ara başlamıştım demek vücut hazır değilmiş bayaa bi kötü olmuştum ama şimdi hazırım. bölgesel çalışmayı düşünüyorum basen göbek gitsin yeter kilo dert değil zaten azıcık sıkılaşsak iyi olacak gibi kendi adıma her tarafım sarktı sanki

işe yaramasına sevindim.inşallah gazşarını kendi kendilerine çıkardıkları günlerde gelecek

gelecek canım o günler gelecek hiç kafanı yorma. bu gaz sancısından öyle çektik ki komşular bile alışmıştı saati geldi diyorlardı. o saatlerde ne yaparsak yapalım susturamazdık kucağımızda gezdirip geçecek geçecek geçecek diye dolanıp dururduk. Rabbime şükürler olsun şimdi ayaklarını kendi hareket ettirip pıtır pıtır yapıyor

ben pantolonlarımdan umudumu kestim bi paket yaptım yolladım bi yerlere

daha bugün bi bayanla tanıştım 3.çocuğuna hamileymiş o anlattı. çok kullanma şaşı yapabilir onun yerine senin yüzüne baksın dedi

iyi bakalım canım sevindim bi problem olmamasına. bizim de emme konusunda sıkıntılarımız vardı söylediklerini düşününce biraz daha sabırlı olmam gerektiğini düşündüm. inş geçecek bu durum da

aynen anlattığın gibi bizim uykularımız da düzene girmişti. aynı saatte altını değiştirip masaj yapıp karnını doyurunca beşiğine koyuyordum azıcık sallayınca dalıyordu uykuya. ama ne yazık ki hastalık girdi araya tüm düzenimiz mahvoldu. uykuya dalmada sıkıntı çekiyor uyusa hemen uyanıyor. inş tekrar eski halimize kavuşuruz. senin yavrun da alışır düzenine de hiç bozulmaz inş

Bu arada yaza haziriz bizKizim emip de büyürse giyeriz insl. Teyzelerine de foto yollariz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama o elbiseleri giyince kollarını bacaklarını ısırmadan durabilecek misin bizim kızın da yazlık kıyafetleri elbiseleri şortları hazır bi büyüselerdi hayırlısıyla inş

yoooo sadece sen değilsin canım, bende varım kilo alan, 2 kilo eklendi basen ve göbek bölgeme 63 kiloyum yaaaa, çıldırıcam eşim her akşam tartılıp zayıflamışım diye hava atıyor ((((((((

eşim hamilelik döneminde benle birlikte kilo almıştı. yemek saatlerimiz çok düzenliydi. kahvaltı öğle yemeği akşamı hiç kaçırmaz geçirmezdik. hatta dışarda yemeyi sevmiyor diye öğlen okula yemek götürürdü. ama şimdi sabahları zar zor kahvaltı hazırlayabiliyorum öğlen de bazen hiçbir şey yemediği olurmuş 5 kilo verdi benim doğumdan sonra. şimdi ona nasıl kilo aldırırım diye düşünüyorum çünkü yüzü fln iyice çöktü.

hayır o değil doğumdan sonra benim vermem gereken kiloyu adamcağız verdi fazla 3-4 kilom bana yapıştı kaldı. kilo sıkıntı değil de her tarafım sarktı sanki sıkılaşsaydık iyice

kendimden öyle geçmişim ki artık... gece ben uyurken eşim geldi öptü uykulu uykulu bişeler dedi ama anlamadım tabi sarhoş gibi geri uyumuşum. sabah doğum gününü kutladım boş boş yüzüme baktın diyor. eneeee dedim doğru saat 12yi geçmiş demek kutlamak istemiş. normalde hep ısrar ederdim ama o kutlama işini hep reddederdi minik bi hediye alır geçiştirirdi ya alışmışım ben de. çoook odundur kendileri kabul eder de ama şu aralar beni sıkıntılı görünce bi incelik yapayım diye düşünmüş demek. bu bile çok bizim için ben de ona bi sürpriz yapayım dedim canınız çekmesin çok romantik bir barbunya yemeği yaptım düşünün öyle içim geçmiş artık romantizmim dibe vurmuş durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…