2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Azurem mutlulukla giysin cicilerini cok guzrller. Bambu yavruslarin cok tatli maasallah.bende nehir var.cok yaramaz allah kolaylik verdin sana da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla bu benim ikinci kızım.gazdı sezeryandı korkmuyorum ama çalışırken çocuk büyütmek çok zor.ben okuldayken aklım hep onlarda.ama anne olmak çoooook güzel .ev hanımı olsaydım bir tane daha bebiş isterdim.hem çocukların bkımı hem iş cesaretim kalmıyor açıkcsı.bilgisayar öğrt arkadaşım vardı.en büyüğü 5 yaşında olmak üzere 3 çocuğu var.5-3-1 yaşlarında.son 5 yılımı doğum öncesi ve sonrası izinlerle geçirdim diyordu.kendime güvenim yok benim

merhaba teyzeler iyisiniz insallah :124: biz dun gece tam 3 aylik olduk
isyerine gittik mudur teyzemizden 6 ay daha izin aldik.yillik izinleri de ekleyince 29 ekime kadar evdeyiz insallah hepinizi opuyozzz

Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app

Eklentiler

• $1396440121790.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 60

Allah bağışlasın canım. arkadaşına da maşallah.:) çalışmak zor olacak hakkaten. eylülde benimde başıma gelecek inşallah. neyseki çalışma saatlerimiz diğer mesleklere göre iyi. tabi branşçılar için diyorum :) hayırlısı artık.

sevindim canım birşey çıkmadığına

Bu arada yaza haziriz bizKizim emip de büyürse giyeriz insl. Teyzelerine de foto yollariz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güzeller canım bayıldım netten mi aldın

kilo olayına girmiyorum artık canım 2 kilom kalmıştı ne güzel yiyerek 5 e çıkardım ben benimde basen kalça fena neyse bir dukanlık işim var kızım büyüsünde

doğum günün kutlu olsun canım

maaşallah canım çok tatlı prenses

canım sana naçizane tavsiyem ki ban çok demişlerdi ben yapmadım ikinciyi istiyorsan arasını uzatma çok zor geliyor benimkilerin arasında 7 yaş var bazen ne işim vardı diyorum ama kızıma bakınca böyle düşündüğüm için kendime çok kızıyorum Allahım affetsin Allahım kızıma hayırlı ömür versin

oyy guzuyaa maşallah. izinde süper olmuş. bundan sonrası sağlık... :)

Artık birbirinize, sende anneliğe alıştın canım kv gitse ne yazar Allah ın izniyle :)
Kadıncagaz iyiymiş ama herkes okadar memnun kalmıyo kv den. Bebeğide hasta ettim bugün burnu akıyor ve çok sık hapşırıyor. Doğduğundan beri bi hapşırık alışkanlığı vardı zaten ama bu kez farklı

benim de sanki eşim doğurdu ve emziriyo ben hamilelikten önceki kilomdayım 40 ım çıkmadan döndüm o göbek yaptı çok hoşuma gidio dalga geçmek siz de verirsiniz kızlar ya o kdr takmayın
Süpersin canım nasıl becerdin hemencecik kilo vermeyi?
ne güzel işte 6-7 saat gece uykusu uyuyor Maşallah kuzuna. Sende dinlenir uyursun. Sizde en zor kısmını halletmişsiniz.

Kızlar minik iki aylık bebeğimede bulaştırdım gribimi (
Maskeli ve sık sık elimi yıkadıktan sonra bakımını yapmama ragmen bugün burnu akıyor ve hapşırıyor. İnceden öksürükte var gibi.
Buhar mak açtım ve burnunu sık sık temizliyorum, yapacak başka bişey var mı???
Gribimiz viral oldugu için antibiyotik işe yaramaz buarada.

evet sutun ceker derler ama ne yapayım ızlıyorum gene de

Nerelerdesin,bi sorun yoktur inşallah

ben de merak ettım dılzarı....

Ben huggies kullanıyorum bi sorun olmadı bizde Benim oğlunda asla kendi kendine uyumaz ya emzirirken yada ayağımda sallayarak O programı görünce değiştiriyorum :))) çünkü bnm de canım çekiyor

offf hem de nasıl can cekmesı her gun sunu yapacam dıyorum kalıyor ama

ben huggıesı denedım cnm memnun kalmadım tas gıbı ve kakayı alt tabakaya gecırmıyor, kakalar kalıyor oyle cok kotu ve daha kısa boydan.

masallah masallah buyumus annesı bızımkı de bugun tam ıkı aylık oldu

Kızlar hapsırıktan bahsedıyorsunuz ya benım oglumda da var maalesef gun ıcınde cok hapsırıyor hasta degıl sanırım ama hapsırıyor ama benım halılarım cok toz cekıyor yaa bır de shaggy halı bazıalrı nasıl toz alıyor anlatamam elektrık supurgem de cok kotu hıc cekmıyor, evlenırken ucuz bır sey almıstık dandık hıc cekmıyor yaa evım cok toz oluyor anlamadım gıttı, halılar degıl sadece perdeler ya da masanın ustu alıyorum hemen toz hele guneslı havada nasıl bellıionu bırak camasır yıkıorum mesela cocugun kuruyunca sılkelıyorum ya aman allahım ne toz delırıcem yaa hasta olacam dıye korkuyorum ya da bebıse bır sey olur mu bu kadar toz varken yaa?nasıl halledecem bunu bılmıyorum ıyı bır eletrık supurgesı alacam da perdelere ya da camasırlara nerden bulasıyor bu tozlar yaa mesela balkona cıkıyorum sacımı ustumu sılkelıyorum toz toz....

kızlar kızım 3250 g doğdu.ilk ay 1350 gram, 2.ay 1000 gram aldı. 3.ayımızı doldurduk ve sağlık ocağna boy kilo ölçümüne gittik bugün. bu ay sadece 550 gram almış. şu an 6150 gram. çok moralim bozuldu az kilo aldığını görünce zaten bi iştahsızlık vardı memeyi reddetme sıkıntıları yaşadık hala biraz öyle daha az emmek istiyo. sütüm yetmiyo desem sağıp fazlasını dondurucuya atıyorum. :44: ama cidden moralim bozuldu. anne olmak ne zormuş

benim oğlanda 5700 gr 3 numara prima yeşil pakette karar kıldım henüz taşma olmadı bacağınıda sıkmıyor çok memnunum

Süpersin canım nasıl becerdin hemencecik kilo vermeyi?
hiçbşy yapmadım cnm 12 kg almştım kendliğinden gitti kurabiyeler yiyerek normalde de zor kilo alan bi tipim ondan sanırım

geçen ay benim kızım da nezle olmuştu cnm. doktora götürdük balgamı için şurup kullandım. serum fizyolojikten sıkıp otri bebeyle temizledik hep burnunu. 45 derece eğimle yatırıyodum öksürük tıkanma rahatsızlığını azaltıyo. ateşi falan hiç çıkmadı bol bol emzir antibiyotik niyetine. geçmiş olsn canım biz kolay atlatmştık inş sizin de öyle olur.

benimde bebeğimin çamaşırları kuruduktan sonra çok toz oluyor sabun tozu ile yıkandığı için mi acaba bazen giydirmeye çekiniyorum tozuşunu görünce

Tozdan hapsiriyrdur cnm,birde alerji genlerde varsa onda da cikabilur.benim esim tarafinda var,oglumda cikti kizimda da cikar kesin..benimde sadece yatak odamda shaggy vardi,dogumdan once cikardim onu,bence sende bebegin odasinda shaggy kullanma..cok toz topluyor ve saglksiz.ben yeni alicam oglumun odasina incecik kilim kulanin dedi dr,sik yikancakmis 60 derecee.su shaggyide vericem birine.,benim evde toz hep,gunes vurubca salona sinir o,uyom,mobilyalarda koyu khve sanki hic silinmemis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…