- 5 Şubat 2012
- 233
- 36
- 318
ayyy çok teşekkürler canım inş. artık beklentilerimizi düşük tutsakta insan yinede merak ediyor ne sürprizler olcak diye :)kızlar bu arada evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun. yarın bol sürprizli, romantik bi gün olsun olsun inşallah :)
Kızlar Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben daha önce bebek istwmediğime pişman oluyorum bazen. Çok zor bebek büyütmek. Gazıı,hastalığı... ama çok güzel bi duygu. Şimdi böyle boy boy çocukları olanları görünce çok hevesleniyorum. Bende istiyom 2-3 çocuk :) sezeryan olunca, gaz ında ırsi olduğunu düşününce biraz korkuyorum ama istiyom :) sizde durumlar nasıl ?
valla bu benim ikinci kızım.gazdı sezeryandı korkmuyorum ama çalışırken çocuk büyütmek çok zor.ben okuldayken aklım hep onlarda.ama anne olmak çoooook güzel .ev hanımı olsaydım bir tane daha bebiş isterdim.hem çocukların bkımı hem iş cesaretim kalmıyor açıkcsı.bilgisayar öğrt arkadaşım vardı.en büyüğü 5 yaşında olmak üzere 3 çocuğu var.5-3-1 yaşlarında.son 5 yılımı doğum öncesi ve sonrası izinlerle geçirdim diyordu.kendime güvenim yok benim
sevindim canım birşey çıkmadığınakızlar biz bugün dr a gittik.SENA m yine istikrarlı davranıp 800 gram almış.70 günlüğüz bugün 5300 olabilmişiz.boyumuz 59 cm.
maaşallah canım Allah sağlık versin kızına
birkaç gündür kızımı emziremediğimi söylemiştim.drumuza sordum.bugünlerde olabilirmiş.diş çıkacak yeerler hazırlanıyormuş.dişin çıkması daha 4-5 ayı bulur ama yerleri sertleşiyor ve bebek aynen diş çıkartır gibi emmeyi reddeder,iştahsız olur dedi.1hafta -10 gün sürebilirmiş.ağzının suyu da o yüzden çok akmaya
başlamış.seabırlı ol gündüz artık 3 saatte bir emzir dedi.gece de kendi öğrenmeliymiş artık uyanmayı.6- 7 saati geçmedikçe problem olmazmış.
bizde de var salyalar köpük köpük ilk kızımın dişleri 5.5 aylıkken çıktı bakalım beren in ne zaman çıkacak
bizden bukadar arkadaşlar.çok şükür ki boğazı ve kulağında bir problem yokmuş.hasta olan bütün arkadaşlarıma geçmiş olsun.iyi geceler herkese.bol sütler.
çok güzeller canım bayıldım netten mi aldınBu arada yaza haziriz bizKizim emip de büyürse giyeriz insl. Teyzelerine de foto yollariz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde öyle, dolabın o kısmına hiç bakmıyom. basen ve göğüs sorun bende. geçn çok sevdiğim kotumu deneyeyim dedim, dizden yukarı çıkmadınasıl sığmışım o kadarcık şeye. sanki kalan 4 klonun hepsi bacaklarda. daha yeni doğum yaptık ama ya zayıflarız yakında.
doğum günün kutlu olsun canımkendimden öyle geçmişim ki artık... gece ben uyurken eşim geldi öptü uykulu uykulu bişeler dedi ama anlamadım tabi sarhoş gibi geri uyumuşum. sabah doğum gününü kutladım boş boş yüzüme baktın diyor. eneeee dedim doğru saat 12yi geçmiş demek kutlamak istemiş. normalde hep ısrar ederdim ama o kutlama işini hep reddederdi minik bi hediye alır geçiştirirdi ya alışmışım ben de. çoook odundur kendileri kabul eder de ama şu aralar beni sıkıntılı görünce bi incelik yapayım diye düşünmüş demek. bu bile çok bizim içinben de ona bi sürpriz yapayım dedim canınız çekmesin çok romantik bir barbunya yemeği yaptım düşünün öyle içim geçmiş artık romantizmim dibe vurmuş durumda
maaşallah canım çok tatlı prenses
canım sana naçizane tavsiyem ki ban çok demişlerdi ben yapmadım ikinciyi istiyorsan arasını uzatma çok zor geliyor benimkilerin arasında 7 yaş var bazen ne işim vardı diyorum ama kızıma bakınca böyle düşündüğüm için kendime çok kızıyorum Allahım affetsin Allahım kızıma hayırlı ömür versinKızlar Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben daha önce bebek istwmediğime pişman oluyorum bazen. Çok zor bebek büyütmek. Gazıı,hastalığı... ama çok güzel bi duygu. Şimdi böyle boy boy çocukları olanları görünce çok hevesleniyorum. Bende istiyom 2-3 çocuk :) sezeryan olunca, gaz ında ırsi olduğunu düşününce biraz korkuyorum ama istiyom :) sizde durumlar nasıl ?
Kızlar size sızdırmıyor diyordum ya artık benimkinden de sızıyor kaka yaa:26: sırtına kadar gelıyor atletıne bulasıyor.bebısım 6 kılo olmustur 3 numara beyaz prıma kullanıyorum ama hemen de aldıgım halde neden sızıyor kı bır cozum buldunuz mu sız?
bizimki de belden çıkartıyordu beyaz primaydı yeşile geçtim çok sorun olmuyor kızım 3 günde bir kaka yapıyor zaten
bir de emzırıp yatıranlar nasıl alıstırdınız?=bızımkı hayatta kendı kendıne uyumaz gecen sadece anakucagında uyudu o da hafıf sallayınca....bır de gun ıcınde anakucagında yatınca tekrar alıp baska yere koyuyor musunuz? ben koymaya calısıyorum uyanıor ıkı buklum oluyor ordan alayım dıyorum ama uyanıyor..
benimki de kendi uyumuyor uyuyanlara hayranım nerde uyursa orada bırakıyorum ayakta anakucağında yeterki uyusun
merhaba teyzeler iyisiniz insallah :124: biz dun gece tam 3 aylik olduk
isyerine gittik mudur teyzemizden 6 ay daha izin aldik.yillik izinleri de ekleyince 29 ekime kadar evdeyiz insallahhepinizi opuyozzz
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app[/QUOT
canım maaşallah yerim ben onu yaa izin de ii olmuş sevindim
isyerine gittik mudur teyzemizden 6 ay daha izin aldik.yillik izinleri de ekleyince 29 ekime kadar evdeyiz insallahhepinizi opuyozzz
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app
Artık birbirinize, sende anneliğe alıştın canım kv gitse ne yazar Allah ın izniyle :)Ooooo sekerim sen neler yapiyorsun ozledim seni? Boz iyiyiz cok sük7r Atlantacim. 79 günlük olduk.Ayin 22 sinde kv gitti ve kaldik oglumla tek basimiza... Simdi anladim ki evde biri varsa hele benimki gb bir kv Allah razi olsun ondan cocuk büyütmek cok kolay. Yemekti temizlikti utuydu Kagan Batudan kalan vakitte hemen uyuyunca kosa kosa yapmaya calisiom. BIzim oglan anakucaginda yatio genelde. Parkyatagimiz var alistirmaya calisiom. Onada hamilelikte bu ucgen destekleme yastigi almistim. Yatakta ona yatiriyorum reflu yastigi niyetine)
Sanada cooook gecmis olsun canimm en iyisi birkac gun kizin uyusun sende uzan hep. Malum grip dinlenme hastaligi birde C vitamini bunyeyi kuvvetlendirici seyleri bol bol ye zaten yiyoruz malum sut icin ama arttir kiloyuda insallah bebislerimizle havalar duzelince yuruyusler yaptigimizda veririz. Bende simdilik beklemedeyim 6. Aydan sonra spordu diyetti baslarim insallah
Süpersin canım nasıl becerdin hemencecik kilo vermeyi?benim de sanki eşim doğurdu ve emziriyoben hamilelikten önceki kilomdayım 40 ım çıkmadan döndüm o göbek yaptı çok hoşuma gidio dalga geçmek siz de verirsiniz kızlar ya o kdr takmayın
ne güzel işte 6-7 saat gece uykusu uyuyor Maşallah kuzuna. Sende dinlenir uyursun. Sizde en zor kısmını halletmişsiniz.Ne guzel cnm duzene girmis uykulariniz,darisi bize ins.benim kizimda gece 8-9 gibi emerek uyuyor sonra 6-7 saat uyanmiyordahaa yeni uyandi emziriyom simdi.pzt.doktor kontrolumuz var gorucez kilo alimi nail.cok uzun sure emmiyor.
Bende izledim cnm zahidenin programina gelen cocuk dotoru soyledi.bende alicaktim donenceyi vazgectim.bebek bir noktaya sabitleniyormus bakarken otizme yo. Acabilir dedi.
bende 27 yaşındayım. birazda o yüzden önceden istemediğime pişman oluyorum. hayırlısı artık. eşimle biz istesekte olmayacakmış,nasip.
benimde yanlardan kaçırıyor. ya ben düzgün bağlayamıyorum yada benim kızın vücut yapısından kaynaklanıyor. çünkü molfixte de primada da aynı sorunu yaşadım. özellikle geceleri yan yatırdığımda oluyor. uyandığında ilk işim badisini kontrol etmek oluyor.bide huggies denicem inşallah bakalım.
mutfağım ı bende izliyorum, benimde canım çekiyo. aslında izlememeli böyle şeyler, sütün çeker diyolar ya çekiverirde tıkanırmı kanalllar acaba :)
Nerelerdesin,bi sorun yoktur inşallah
Ben huggies kullanıyorum bi sorun olmadı bizde Benim oğlunda asla kendi kendine uyumaz ya emzirirken yada ayağımda sallayarak O programı görünce değiştiriyorum :))) çünkü bnm de canım çekiyor
Ne güzel cnm ,bransin ne..off zordur sanirim doguda yalniz olmak..
Cnm bizimde prima beyazdn 3 numara hep sizdirdi kakayi,bizde hugges 3 aldik bir hafta iyiydi,sizmadi arkada bel bndi olnca arada ytandan sizdi.ama benim kiz masallkah bir kaka yapiyr bu hafta ici su dolu gibi sanirim cisle birlikte oluyor,sizmamasi mumkun degil.az once yine emerken corrt corttt yapti bir actim kafaya kadar kaka,hemen lavaboida yikadik.hergun kakali kiyafet yikyom..sen huggies dene belki siuzmaz sizde..
Ben arada ana kucaginda salliyom,kv yatarken pispislayarak uyutuyo,yuzunu mutlkaka kjapayin ortuyle cabuk uyyrlar o zaman.bazen emerken uyuyor,bende ana kucaginda brakmak stemiyom ama hemen uyaniyo alinca ordan..
sevindim canım birşey çıkmadığına
çok güzeller canım bayıldım netten mi aldın
kilo olayına girmiyorum artık canım 2 kilom kalmıştı ne güzel yiyerek 5 e çıkardım ben benimde basen kalça fena neyse bir dukanlık işim var kızım büyüsünde
doğum günün kutlu olsun canım
maaşallah canım çok tatlı prenses
canım sana naçizane tavsiyem ki ban çok demişlerdi ben yapmadım ikinciyi istiyorsan arasını uzatma çok zor geliyor benimkilerin arasında 7 yaş var bazen ne işim vardı diyorum ama kızıma bakınca böyle düşündüğüm için kendime çok kızıyorum Allahım affetsin Allahım kızıma hayırlı ömür versin
Kızlar size sızdırmıyor diyordum ya artık benimkinden de sızıyor kaka yaa:26: sırtına kadar gelıyor atletıne bulasıyor.bebısım 6 kılo olmustur 3 numara beyaz prıma kullanıyorum ama hemen de aldıgım halde neden sızıyor kı bır cozum buldunuz mu sız?
bizimki de belden çıkartıyordu beyaz primaydı yeşile geçtim çok sorun olmuyor kızım 3 günde bir kaka yapıyor zaten
bir de emzırıp yatıranlar nasıl alıstırdınız?=bızımkı hayatta kendı kendıne uyumaz gecen sadece anakucagında uyudu o da hafıf sallayınca....bır de gun ıcınde anakucagında yatınca tekrar alıp baska yere koyuyor musunuz? ben koymaya calısıyorum uyanıor ıkı buklum oluyor ordan alayım dıyorum ama uyanıyor..
benimki de kendi uyumuyor uyuyanlara hayranım nerde uyursa orada bırakıyorum ayakta anakucağında yeterki uyusun
Sent from my GT-S5830i using Kadınlar Kulübü mobile app[/QUOT
canım maaşallah yerim ben onu yaa izin de ii olmuş sevindim
Kızlar minik iki aylık bebeğimede bulaştırdım gribimi(
Maskeli ve sık sık elimi yıkadıktan sonra bakımını yapmama ragmen bugün burnu akıyor ve hapşırıyor. İnceden öksürükte var gibi.
Buhar mak açtım ve burnunu sık sık temizliyorum, yapacak başka bişey var mı???
Gribimiz viral oldugu için antibiyotik işe yaramaz
Canım geçmiş olsun bi dr a götür bence seni korkutmak istemem ama bi arkadasimin kızı da 2 aylık ken grip olmuştu tedbir amaçlı serum falan taktılar antibiyotik verdiler bebeklerimiz küçük olduğu için mikroplardan daha fazla etkileniyorlar
ya su mutfagım programını ızlıyor musunuz ayyy evde yemek yok acıktım nasıl cnm cekıor o programdakıler her gun de ızlerım delı mıyım ne
cevabınız için çok teşekkür ederim :)NASIL Bİ BEBEK ACABA BESTEMİZ MALUM İSMİNİ ALIYORLAR
geçen ay benim kızım da nezle olmuştu cnm. doktora götürdük balgamı için şurup kullandım. serum fizyolojikten sıkıp otri bebeyle temizledik hep burnunu. 45 derece eğimle yatırıyodum öksürük tıkanma rahatsızlığını azaltıyo. ateşi falan hiç çıkmadı bol bol emzir antibiyotik niyetine. geçmiş olsn canım biz kolay atlatmştık inş sizin de öyle olur.Kızlar minik iki aylık bebeğimede bulaştırdım gribimi(
Maskeli ve sık sık elimi yıkadıktan sonra bakımını yapmama ragmen bugün burnu akıyor ve hapşırıyor. İnceden öksürükte var gibi.
Buhar mak açtım ve burnunu sık sık temizliyorum, yapacak başka bişey var mı???
Gribimiz viral oldugu için antibiyotik işe yaramaz buarada.
Kızlar hapsırıktan bahsedıyorsunuz ya benım oglumda da var maalesef gun ıcınde cok hapsırıyor hasta degıl sanırım ama hapsırıyor ama benım halılarım cok toz cekıyor yaa bır de shaggy halı bazıalrı nasıl toz alıyor anlatamam elektrık supurgem de cok kotu hıc cekmıyor, evlenırken ucuz bır sey almıstık dandık hıc cekmıyor yaa evım cok toz oluyor anlamadım gıttı, halılar degıl sadece perdeler ya da masanın ustu alıyorum hemen toz hele guneslı havada nasıl bellıionu bırak camasır yıkıorum mesela cocugun kuruyunca sılkelıyorum ya aman allahım ne toz delırıcem yaa hasta olacam dıye korkuyorum ya da bebıse bır sey olur mu bu kadar toz varken yaa?nasıl halledecem bunu bılmıyorum ıyı bır eletrık supurgesı alacam da perdelere ya da camasırlara nerden bulasıyor bu tozlar yaa mesela balkona cıkıyorum sacımı ustumu sılkelıyorum toz toz....
Kızlar hapsırıktan bahsedıyorsunuz ya benım oglumda da var maalesef gun ıcınde cok hapsırıyor hasta degıl sanırım ama hapsırıyor ama benım halılarım cok toz cekıyor yaa bır de shaggy halı bazıalrı nasıl toz alıyor anlatamam elektrık supurgem de cok kotu hıc cekmıyor, evlenırken ucuz bır sey almıstık dandık hıc cekmıyor yaa evım cok toz oluyor anlamadım gıttı, halılar degıl sadece perdeler ya da masanın ustu alıyorum hemen toz hele guneslı havada nasıl bellıionu bırak camasır yıkıorum mesela cocugun kuruyunca sılkelıyorum ya aman allahım ne toz delırıcem yaa hasta olacam dıye korkuyorum ya da bebıse bır sey olur mu bu kadar toz varken yaa?nasıl halledecem bunu bılmıyorum ıyı bır eletrık supurgesı alacam da perdelere ya da camasırlara nerden bulasıyor bu tozlar yaa mesela balkona cıkıyorum sacımı ustumu sılkelıyorum toz toz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?