2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben daha önce bebek istwmediğime pişman oluyorum bazen. Çok zor bebek büyütmek. Gazıı,hastalığı... ama çok güzel bi duygu. Şimdi böyle boy boy çocukları olanları görünce çok hevesleniyorum. Bende istiyom 2-3 çocuk :) sezeryan olunca, gaz ında ırsi olduğunu düşününce biraz korkuyorum ama istiyom :) sizde durumlar nasıl ?

Bende hamilelikten önce ebrunun o videolarından çok yararlandım ve gerçekten inanılmaz işe yarıyor geçtiğimiz haftalarda bir kaç gün yine yaptım ama bırakmak zorunda kaldım Çünkü oğlum çok huysuz hem ona hem ev işlerine yetişemiyodum Ama annemlere de kalıyorum artık vaktim olursa yeniden başlıcam Bu arada geçen gün bi spor dergisi almıştım orda pilates kartları var Sadece basen ve kalça egzersizleri önce onları yapayım diorum Ama pilates on numara sıkılaştırıyor çok seviyorum ben
Canım nice mutlu senelere tüm ailenle

Maşallah çok tatlı allah bağışlasın

oyyy maşallah yaa Allah nazarlardan korusun çok tatlı bir bebek ömrü de yüzü gibi çok güzel olsun inşallah. Kocaman kocaman öptüm kızımla :)

Ayy ikiside maşallah çok tatlılar. Allah acılarını göstermesin. Sağlık sıhhat versin. .
aminnn canlarım allah hep güzelliklerile karşılaştırsın yavrularımızı..

walla benim çocuklarım arasında 2.5 yaş var şöyle üç yıl sonra falan bi tane daha isterim gibime gliyo kalabalık aileyi çok seviyorum ben dee:)))

oyyy maşallah yaa Allah nazarlardan korusun çok tatlı bir bebek ömrü de yüzü gibi çok güzel olsun inşallah. Kocaman kocaman öptüm kızımla :)

Ayy ikiside maşallah çok tatlılar. Allah acılarını göstermesin. Sağlık sıhhat versin. .

amin canım benim hepimizinkini bizlere bağışlasın allahım

Bende ilk sene cocuk istememistim ama pismqn degilim cunku eve evlilige temizlige alismis oldum bebek harika bir duygu ama hemen evlenince yapamazfim herhalde ben ikinci bebek kismet olursa istiyorum ama ucuncuyu dusunemiyorum sezaryan oldugu icin hemde zor geliyor birde sunu farkettim yeni dogmus bebis fotograflarina icim gidiyor demek ilk gunleri ozluyorm

Eki Görüntüle 1048670

bu da abimizle minik kardeşş :))) eklemişken oğluşumu da koyayım dedim :)))
Masallah cocuklarina cnm, kizin cok seker gozleride cok guzel.oglun kac yasida kucukmus daha,.Allah bagislasin kisinide..benimde oglusum 5.5 yasinda..ne guzel bir kz bir oglimuz var..

Kac yillik evlsin cnm..ben 3 yil sonra ilkini dogurdum,keske beklemeseydim diyorum..yasta gecince zor oluyor..arayi acmayin fazla ikinciyle..ben 35 oldum,sabir kalmadi.heleki oglum sagolsun com yaramaz,5.5 yasinda..korkma cnm Allah yardim ediyor,ben ogretmenim,ailem kimsemiz yok burda.yinede cesaret edip yaptik ikinciyi,bin sukur olsun Rabbime kizim oldu,cok istiyirdum kiz cocugu iki ay annem gekdi,simdi kv burda oda 2 ay kalir..idare ediyoiz iste..

oğlumla kızım arasında iki buçuk yaş var canım ben yaşarı yakın lsun istedim.. allahıma çok şükürki kız evlat da verdi bi tane ben de kız çok çok istedim .. doktor ilk önce ikinci de erkek dedi bana pek inanasım gelmemişti açıkçası içime doğmuş gibi sonradan netleşti kız olduğu :))) bu arada meslektaşmışız ben de batmanda öğretmenim büyütüyorum işte çocuklarımı öyle böyle kimse yok beim de yanımda :)

benim kafadansın. bende seviyorum kalabalığı ama eşim 2. yi duyunca gözlerini pörtletiyor sanki o doğum yaptı

benimde o eciş bücüş halleri hoşuma gidiyo bebeklerin. Rabbim gönlümüze göre versin.

yazın evleneli 4 sene olacak. bende öğretmenim. ilk 1,5 yıl ayrıydık eşimle mardindeydim. o yüzden istemedik. birleşince istedik ama 1 yıl sonra nasip oldu.bende ailemden uzakta,yalnızım şimdi. gurbetin zor olduğunu şimdi anladım. yazın tayinimiz olurda gideriz ailemizin yanına inşallah. tabi ben böyle konuşuyorum ama Rabbim nasip edecek mi bakalım 2. yi 3. yü... herşeyin hayırlısı.

cnm tam olarak nasıldı bır daha tarıf eder mısınız?

çocuk konusunda rekor bizdedir heralde evlenir evlenmez oldu oğluşumuz aslında eşim çok istiyordu ben çok fazla taraftar diğildim ama onu da kıramıyordum bir de ne bilim daha olmaz diye düşünüyordum adet düzensizliğim falan vardı nerden biliym pat diye olacağını biz aynı okulda çalışıyorduk eylülde tanıştık ocakta nişanlandık nisanda evlendik (bu arada yarın evlilik yıl dönümüz) ve 2 aylık bir bebeğimiz var:) hızın böylesi yani bazan bende düşünüyordum özellikle gaz sancısı varken:) salak kafam bu kadar erken çocuk yapılır mı diye ama sonra düşündüğüm zaman nasıl olsa bir gün olacaktı bu sıkıntıları yaşayacaktım ve yaşımda çok küçük sayılmaz (27 yaşındayım) en azından ileride rahat edicem diye düşünüyorum ya da avutuyorum kendimi :) bilemiycem ama ona bir baktığım zaman hep diyorum ki oğlumdan önceki hayatım bomboşmuş ve ben eşime çok aşıkım ama oğlumun aşkı bambaşka bu konuyu bende hep konuşmak istiyordum o yüzden sana teşekkür ederim fenlife güzel oldu

Kızlar size sızdırmıyor diyordum ya artık benimkinden de sızıyor kaka yaa:26: sırtına kadar gelıyor atletıne bulasıyor.bebısım 6 kılo olmustur 3 numara beyaz prıma kullanıyorum ama hemen de aldıgım halde neden sızıyor kı bır cozum buldunuz mu sız?

bir de emzırıp yatıranlar nasıl alıstırdınız?=bızımkı hayatta kendı kendıne uyumaz gecen sadece anakucagında uyudu o da hafıf sallayınca....bır de gun ıcınde anakucagında yatınca tekrar alıp baska yere koyuyor musunuz? ben koymaya calısıyorum uyanıor ıkı buklum oluyor ordan alayım dıyorum ama uyanıyor..

ya su mutfagım programını ızlıyor musunuz ayyy evde yemek yok acıktım nasıl cnm cekıor o programdakıler her gun de ızlerım delı mıyım ne

Yarın bizimde evlilik yıldönümümüz :)))

Bizim evliliğimizin 4.yılında oldu oğlumuz ilk çocuğum çok seviyorum onu güldüğünde bitiyorum Ama çok zormuş bebek bakmak özellikle yanlız bakmak daha zormuş 2.çocuğu şimdilik düşünmüyorum en azından yiğit ali 3 -4 yaşına gelsin die düşünüyorum Tabii kısmet artık böyle konuşuyorum ama bilemeyiz ne olur

bende 27 yaşındayım. birazda o yüzden önceden istemediğime pişman oluyorum. hayırlısı artık. eşimle biz istesekte olmayacakmış,nasip.

benimde yanlardan kaçırıyor. ya ben düzgün bağlayamıyorum yada benim kızın vücut yapısından kaynaklanıyor. çünkü molfixte de primada da aynı sorunu yaşadım. özellikle geceleri yan yatırdığımda oluyor. uyandığında ilk işim badisini kontrol etmek oluyor.bide huggies denicem inşallah bakalım.
mutfağım ı bende izliyorum, benimde canım çekiyo. aslında izlememeli böyle şeyler, sütün çeker diyolar ya çekiverirde tıkanırmı kanalllar acaba :)

Yarın bizimde evlilik yıldönümümüz :)))
kızlar bu arada evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun. yarın bol sürprizli, romantik bi gün olsun olsun inşallah :)

Ben huggies kullanıyorum bi sorun olmadı bizde Benim oğlunda asla kendi kendine uyumaz ya emzirirken yada ayağımda sallayarak O programı görünce değiştiriyorum :))) çünkü bnm de canım çekiyor

Ne güzel cnm ,bransin ne..off zordur sanirim doguda yalniz olmak..

Cnm bizimde prima beyazdn 3 numara hep sizdirdi kakayi,bizde hugges 3 aldik bir hafta iyiydi,sizmadi arkada bel bndi olnca arada ytandan sizdi.ama benim kiz masallkah bir kaka yapiyr bu hafta ici su dolu gibi sanirim cisle birlikte oluyor,sizmamasi mumkun degil.az once yine emerken corrt corttt yapti bir actim kafaya kadar kaka,hemen lavaboida yikadik.hergun kakali kiyafet yikyom..sen huggies dene belki siuzmaz sizde..
Ben arada ana kucaginda salliyom,kv yatarken pispislayarak uyutuyo,yuzunu mutlkaka kjapayin ortuyle cabuk uyyrlar o zaman.bazen emerken uyuyor,bende ana kucaginda brakmak stemiyom ama hemen uyaniyo alinca ordan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…