2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Çok sagol canım. İnşallah bizde cabuk atlatırız

Ben dogumdan ciktiktan sonra ikinciyide dogururum dedim kayinvalidem soyler durur bu lafimi... Dogumum normaldi hatta sanciya dayanamayip bilmeden doguma 10 dakika kala epidural yaptirdim ama akabinde dogumdan hemen sonra ben mucize diyorum hic birsey olmamis gibi kalktim ve kendimi guclu hissediyordum

Ama tabii asil durum su an esimden dolayi 3 yillik ucretsiz izindeyim ve mevlam nasip ederse tek cocuk istemiyorum ve en dogru zaman su an bos oldugum icin bu zaman. birde bebislerimin arasi cok olsun istemiyorum. Abimle 2 yas var aramizda cok.memnunum

Maşallah. Ah şu normal doğumu bi ben yapamadım . Sinir oluyorum düşündükçe kendime gittim yattım masaya.

selam anneler, sizin bebelerde gezentimi, bizimki dışarı çıkınca eve gelmek istemiyor, eve gelince kıyamet kopuyor, balkondan baktırıyorum dışarda oynayan çocukları izliyor :)))))

slm kızlar bugün içimdeki canavarı yenip nihayet koşu bandımızı pas tutmaktan kurtardım azcıkta yediklerimden kısmayı başardım en azından ekmek konusunda çünkü deli gibi ekmek yiyodum bıraksam bir ekmek yiyecek duruma gelmiştim o derece :d başka türlü bu kilolar gitmeyecek yoksa kızım bi kaç gündür çok huysuz gece uyumaz oldu bide ben gündüz uyuyamıyorum ne yaparsam yapayım psikoloji gitti gidiyor
sizde ne var ne yok baya ilerlemiş okuyamadım dilzar nasıl oldu acaba bilen var mı

kızlar oğluşum bugün 65 günlük oldu ve son birkaç gündür elini okadar çok emiyor ki anlatamam açlıktan diğil ama emmeden öncede emmeden sonrada emiyor çünkü normalde emzik alıyordu ama şimdi ben emziği veriyorum o eliyle itip emziği düşürüyor ve başlıyor elini emmeye ne iş anlamadım :26:

Ayni canim ayni ben seni niye dogurmamisim niye beklemisim keşke daha once dogursaymisim ben seni diye konusup duruyorum. Hergununun tadini cikariyorum biraz fazla uyusa ozlemeye başladım yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kızlar 17 Ocak doğumlu oğluşum bugün ateşlendi gribal enfeksiyon geçiyormuş ağlamalardan perişan oldu o da bende kuzuma o kadar dikkat ettim ama yine de hasta oldu çok üzgünüm. Sabaha kadar ateş düşürücü fitil vericez bakalım bu gece bana uyku yok allahım tüm bebekleri korusun bize de dua edin .annelik çok güzel ama o kadar da zor bugün anladım bunu

cnm bebısın odası yok bos bır odam var orda yatıyoruz sımdılık sıcak olsun dıye. ordakı shaggy yatak odama gececez ordakıler de sahaggy yenı ama nasıl degıstıreyım sımdı yatak odamı off acaba sureklı sılkelesem mı kı???

kızlar bebeklerınızın odasını ne zaman ayırmayı dusunuyorsunuz? benım ev kaloroferlı degıl o yuzden ne yapsam bılemedım yaz donusu... yatak odasında ufo yakıyoruz bebısı ayrı odaya koyamam kı .

kızlar bebeklerınızın odasını ne zaman ayırmayı dusunuyorsunuz? benım ev kaloroferlı degıl o yuzden ne yapsam bılemedım yaz donusu... yatak odasında ufo yakıyoruz bebısı ayrı odaya koyamam kı .

Cocuk dr televizyonda 9. Ay demisti. Bende 6. aydan sonra degistiririm diye dusunuyordum. Bu arada bakalim degistiririm beyimizin haleti ruhiyesine gore

Maşallah. Ah şu normal doğumu bi ben yapamadım . Sinir oluyorum düşündükçe kendime gittim yattım masaya.

Hiic canini sikma onemli olan saglikla bebeginin dunyaya gelmesi... Sona yaklastikca ne korkularimiz artmisti ettaftan duyduklarimiz doktorlari korkutmalari ki en uyuz oldugum boyle boyle insan sezaryana yoneliyor... Ben 40 +6 da dogum yaptim ve ustune ustluk suyumu patlattiklarinda oglum kakasini yapmisti. Bu durumda Turkiyede olsam ben istemesem bile beni korkutarak sezaryana yonlendirirlerdi. En yakin arkadasima oldu ordan biliyorum. Sen iyisin yavrun iyi gerisi hikaye

Yaz donusu hala cok kucuk olcaklarya. Ben kiyabilirmiyim. Ilmiylrum. Dogru olNi o ama. Ben kiysam bile babasi birakmaz heralde . Ben cok kararsizim.

Canım cok gecmis olsun. Umarim iyilesir bi an once yavrucak. Benim oglusumda 17 ocak dogumlu :)

Teşekkür ederim canım başında nöbet tutuyorum şuan sabah doktorunu arıycam inşallah geçer. Çok ağladı yavrum o ağladıkta ben kötü oldum. Rabbim evlatlarımızı korusun 17 Ocak bizim için çok anlamlı bi gün artık

Cok gecmis olsun cnm ya kiyamam,ins.duser atesiniz.dualarimiz seninle cnm

Bence ince bir kilim bile osa degistir,eger ki alerjik bir durumu varsa..cunku normal hali bile yasak,shaggy en kotusu..butun evin mi shaggy cnm..yaza kaldir mesela haliyi!s sıcak nasilsa..paspas kilim tarzi birseyler serersin..

Ben oglumda 2 yasinda ayirdim..emerken nasil olur bilmiyorum ya,ama bizimde yatak odasinda buyuyen ytatak.serin oluyor oglumun odasina aliriz seneye kisa.belki o zaman ayrilmis olur,a1 yasa dogru yani

doğru söylüyorsun. işte doktor korkutsa bile korkmamalıydım. son hafta hareketleri çok azalmıştı kızımın.gece hiç hareket etmiyodu.sabahları uyanıp karnımı itiyodum o zaman bi kaç tekme atıp yine duruyordu. nst de hep hareketsiz olunca, 39+6 da dr alalım dedi. işte orda başka bi dr a gitseydim diyorum. bide ben üniversitede yaptım doğumumu, yani özel olsa para için yapıyorlar diyecektim ama üni olunca güvendim. hatta annem dr a bu ilk doğum normal deneseydik filan deyince dr direk bebek strese girer, bebeğiniz ölür gibi şeyler söyledi. annem bunu duyunca zaten siz daha iyi bilirsiniz yavrum demeye başladı. ama dediğin gibi hayırısı böyleymiş. önemli olan kızımın sağlığı.

canım benim Allah şifa versin. böyle böyle büyüyecekler annesi, Allah dermansız dert vermesin. tez zamanda iyileşin inşallah.

kızlar sabah meltemı ve chemen sızın bebışler her gun mu hapşırıyor ve gun ıçınde kaç kere hapşırıyor ??BENDE TOZA DIKKAT EDERIM AMA BU MUMKUN DEGILL DURDUK YEREDE HAPŞIRIYOR BENIMKI... BIDE ÇAMASIRLARINA DETERJAN KULLANMIYORUM LEKELILER HARIÇ 60 70 TE YIKIYORUMM MALUM ÇK RENLKI DEGIL TULUMLARIMIZ DETERJANDA HAPŞIRTIR VARSA MIKROBU LEKESI KAYNARDA ÇIKIYORR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…