geçen ay benim kızım da nezle olmuştu cnm. doktora götürdük balgamı için şurup kullandım. serum fizyolojikten sıkıp otri bebeyle temizledik hep burnunu. 45 derece eğimle yatırıyodum öksürük tıkanma rahatsızlığını azaltıyo. ateşi falan hiç çıkmadı bol bol emzir antibiyotik niyetine. geçmiş olsn canım biz kolay atlatmştık inş sizin de öyle olur.
Kızlar Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben daha önce bebek istwmediğime pişman oluyorum bazen. Çok zor bebek büyütmek. Gazıı,hastalığı... ama çok güzel bi duygu. Şimdi böyle boy boy çocukları olanları görünce çok hevesleniyorum. Bende istiyom 2-3 çocuk :) sezeryan olunca, gaz ında ırsi olduğunu düşününce biraz korkuyorum ama istiyom :) sizde durumlar nasıl ?
Ben dogumdan ciktiktan sonra ikinciyide dogururum dedimkayinvalidem soyler durur bu lafimi... Dogumum normaldi hatta sanciya dayanamayip bilmeden doguma 10 dakika kala epidural yaptirdim ama akabinde dogumdan hemen sonra ben mucize diyorum hic birsey olmamis gibi kalktim ve kendimi guclu hissediyordum
Ama tabii asil durum su an esimden dolayi 3 yillik ucretsiz izindeyim ve mevlam nasip ederse tek cocuk istemiyorum ve en dogru zaman su an bos oldugum icin bu zaman. birde bebislerimin arasi cok olsun istemiyorum. Abimle 2 yas var aramizda cok.memnunum
Kızlar Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben daha önce bebek istwmediğime pişman oluyorum bazen. Çok zor bebek büyütmek. Gazıı,hastalığı... ama çok güzel bi duygu. Şimdi böyle boy boy çocukları olanları görünce çok hevesleniyorum. Bende istiyom 2-3 çocuk :) sezeryan olunca, gaz ında ırsi olduğunu düşününce biraz korkuyorum ama istiyom :) sizde durumlar nasıl ?
kızlar bebeklerınızın odasını ne zaman ayırmayı dusunuyorsunuz? benım ev kaloroferlı degıl o yuzden ne yapsam bılemedım yaz donusu... yatak odasında ufo yakıyoruz bebısı ayrı odaya koyamam kı .
Maşallah. Ah şu normal doğumu bi ben yapamadım . Sinir oluyorum düşündükçe kendime gittim yattım masaya.
kızlar bebeklerınızın odasını ne zaman ayırmayı dusunuyorsunuz? benım ev kaloroferlı degıl o yuzden ne yapsam bılemedım yaz donusu... yatak odasında ufo yakıyoruz bebısı ayrı odaya koyamam kı .
Selam kızlar 17 Ocak doğumlu oğluşum bugün ateşlendi gribal enfeksiyon geçiyormuş ağlamalardan perişan oldu o da bende kuzuma o kadar dikkat ettim ama yine de hasta olduçok üzgünüm. Sabaha kadar ateş düşürücü fitil vericez bakalım bu gece bana uyku yok allahım tüm bebekleri korusun bize de dua edin .annelik çok güzel ama o kadar da zor bugün anladım bunu
Cok gecmis olsun cnm ya kiyamam,ins.duser atesiniz.dualarimiz seninle cnmSelam kızlar 17 Ocak doğumlu oğluşum bugün ateşlendi gribal enfeksiyon geçiyormuş ağlamalardan perişan oldu o da bende kuzuma o kadar dikkat ettim ama yine de hasta olduçok üzgünüm. Sabaha kadar ateş düşürücü fitil vericez bakalım bu gece bana uyku yok allahım tüm bebekleri korusun bize de dua edin .annelik çok güzel ama o kadar da zor bugün anladım bunu
Bence ince bir kilim bile osa degistir,eger ki alerjik bir durumu varsa..cunku normal hali bile yasak,shaggy en kotusu..butun evin mi shaggy cnm..yaza kaldir mesela haliyi!s sıcak nasilsa..paspas kilim tarzi birseyler serersin..cnm bebısın odası yok bos bır odam var orda yatıyoruz sımdılık sıcak olsun dıye. ordakı shaggy yatak odama gececez ordakıler de sahaggy yenı ama nasıl degıstıreyım sımdı yatak odamı off acaba sureklı sılkelesem mı kı???
Ben oglumda 2 yasinda ayirdim..emerken nasil olur bilmiyorum ya,ama bizimde yatak odasinda buyuyen ytatak.serin oluyor oglumun odasina aliriz seneye kisa.belki o zaman ayrilmis olur,a1 yasa dogru yanikızlar bebeklerınızın odasını ne zaman ayırmayı dusunuyorsunuz? benım ev kaloroferlı degıl o yuzden ne yapsam bılemedım yaz donusu... yatak odasında ufo yakıyoruz bebısı ayrı odaya koyamam kı .
doğru söylüyorsun. işte doktor korkutsa bile korkmamalıydım. son hafta hareketleri çok azalmıştı kızımın.gece hiç hareket etmiyodu.sabahları uyanıp karnımı itiyodum o zaman bi kaç tekme atıp yine duruyordu. nst de hep hareketsiz olunca, 39+6 da dr alalım dedi. işte orda başka bi dr a gitseydim diyorum. bide ben üniversitede yaptım doğumumu, yani özel olsa para için yapıyorlar diyecektim ama üni olunca güvendim. hatta annem dr a bu ilk doğum normal deneseydik filan deyince dr direk bebek strese girer, bebeğiniz ölür gibi şeyler söyledi. annem bunu duyunca zaten siz daha iyi bilirsiniz yavrum demeye başladı. ama dediğin gibi hayırısı böyleymiş. önemli olan kızımın sağlığı.Hiic canini sikma onemli olan saglikla bebeginin dunyaya gelmesi... Sona yaklastikca ne korkularimiz artmisti ettaftan duyduklarimiz doktorlari korkutmalari ki en uyuz oldugum boyle boyle insan sezaryana yoneliyor... Ben 40 +6 da dogum yaptim ve ustune ustluk suyumu patlattiklarinda oglum kakasini yapmisti. Bu durumda Turkiyede olsam ben istemesem bile beni korkutarak sezaryana yonlendirirlerdi. En yakin arkadasima oldu ordan biliyorum. Sen iyisin yavrun iyi gerisi hikaye
canım benim Allah şifa versin. böyle böyle büyüyecekler annesi, Allah dermansız dert vermesin. tez zamanda iyileşin inşallah.Teşekkür ederim canım başında nöbet tutuyorum şuan sabah doktorunu arıycam inşallah geçer. Çok ağladı yavrumo ağladıkta ben kötü oldum. Rabbim evlatlarımızı korusun 17 Ocak bizim için çok anlamlı bi gün artık
Tozdan hapsiriyrdur cnm,birde alerji genlerde varsa onda da cikabilur.benim esim tarafinda var,oglumda cikti kizimda da cikar kesin..benimde sadece yatak odamda shaggy vardi,dogumdan once cikardim onu,bence sende bebegin odasinda shaggy kullanma..cok toz topluyor ve saglksiz.ben yeni alicam oglumun odasina incecik kilim kulanin dedi dr,sik yikancakmis 60 derecee.su shaggyide vericem birine.,benim evde toz hep,gunes vurubca salona sinir o,uyom,mobilyalarda koyu khve sanki hic silinmemis gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?