2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allah razı olsun canım. Ben de ilk memeyi veriyorum da almiyor kuzucuk, ben de az mama veriyorum sonra az emiyor , bırakmasın diye uğraşacağım insaallah. Canım kakasi balgamli oluyormuş amip olunca, bağırsaklardaki enfeksiyon bildiğim kadarıyla. Benim kızım çok sancılıydı , gaz sanıyordum ama amip olmuş kuzum. O da emmek istememe sebebi oluyormuş. Kızım 15 ocakta 3.450 gr doğdu, şimdi 3.900 gr canım

Amin canım, yarın taburcu olacagiz insaallah.

benim oğlanda 5700 gr 3 numara prima yeşil pakette karar kıldım henüz taşma olmadı bacağınıda sıkmıyor çok memnunum

ben ilk kızımda da prima yeşil paketten memnundum.bunda beyazı da denedim .pek beğenmedim.yine yeşile döndük.eşim canbebe almış ama onu denemedik daha.

Çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.bu son olur inşallah.

Benim kızım da gece 7-8 saat uyuyor bazen.doktor artık kendi düzenini oluştursun uyandırma dedi.bütün gece bez değiştirmememe rağmen bez doluluğu aşırı olmuyor.burda kan şekeri düşmüş falan diye okuyunca korktum.neyse yarın doktora gideceğiz zaten.3 ayımız doluyor.bakalım kilo alımına çok merak ediyorum.

İnşallah bu geçici bir şeydir ve biran önce sütün artar,yine emzirirsin kızını.üzülmek dahada azaltır biliyorsun.benim oğlum mamayla büyüdü,yaşıtları ne kadar hasta oluyorsa o da okadar hasta oluyor.boyu uzun kilo yerinde.yani takmamaya çalış kafana.sen elinden geleni yapmışsın zaten.

kızlar son dr kontrolünde kalça çıkıklığı için ultrasonla bakıldı kalçadan ve sorun yok denildi.yani bize bir değer falan verilmedi.burda bazı arkadaşlar sağ ve sol için değer falan yazmışlardı.bu şekilde sadece usg ile ölçtüren var mı acaba.herkes film mi çektirdi.

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin.

Ben iki keredir usg çektiriyorum, elimize bi rapor veriyorlar ortopedi dr una göstermemiz için. O rapor da yazıyor sağ Alfa açısı şu, sol Alfa açısı bu diye. Seninkinin usg sini direk ortopedi dr u çektiyse ondan sana Açılar söylenmemiştir. Yoktur denildi ise bişey yoktur canım merak etme.

Canım bizde ultrason ile baktı ve kağıt verdi sorun yok dedi ayrıca bizim 1. Ay yapılacaktı ama 20 günlük gitmiştik o zaman bakıldı bi daha da göstermeye gerek varmı acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar burda gaz sorunumuz bitti yazanları okumuştum. tam olarak ne zaman bitti söyler misiniz? yani kaç günlükken bitti? tam olarak bitti mi? önce bi zirve yapıyomuş sonra bitiyormuş sancılar, öyle mi? bizim kız yine 1 haftadır çığlık çığlığa.:18: gazdan uyuyamıyor yavrum, sevdiği pozisyonda tutarsan susuyo, tutmazsan daha da sinirlenip hiç susmuyo. bende iki gündür fön mak. sesi açıp sallıyorum.böyle birer saat birer saat uyuyor ama tam dalamıyor yine de. emme pozisyonuna getirdiğimde basıyor çığlığı. sırtı hiç bi şekilde yere glmeyecek,dik durmak istiyor. dün eşim kucağında dik bi şekilde tuttu, ben öyle emzirdim. artık başka bi derdi mi var acaba diye düşünmeye başladım. kilo alımımız iyi, her bezimiz kakalı. bugün 79 günlüğüz. götürsem mi ki dr a? aslında ayaklarıda hareketlendi elhamdülillah niye bitmiyor bu gaz?

Gecmisi tam okuyamadim dilzarcim ama sakin moralini bozma. Oglusum 40 gun emmemisti sagdigim azicik sutumu ve mama vermistim. Herkafadan bi ses vardi oyle yap onu yapma sunu yap. Mama verme flan.ben agliyorum oglusum agliyor. Bi ac birakiyorum viyakviyak. Kiyamiyorum veriyorum biberon mamayi. Bi ark. Var amytis hepsini bosver bebisin ysnindaya ona sukret tadini cikar dedi. Dogru dedi. Mamayida verdim biberonla sutumude. Akisina oluruna biraktim. Mamaylada buyur bebisler. Bi suru bebek var emmeyen. Ac birakacagina bebisi. Tadini cikar bebisinin oyle yada boyle buyuyecekler.
Aventin 1 nolu biberon emzigi ip gibi deligi. Incele istedigini al canim. Sevgiler...

çok geçmiş olsun, içim yandı, rabbim şifa versin, tekrarını göstermesin inşallah

sütünü sağan anneler, benim sarı olan sütüm gitti yerine rakı beyazı bir süt geldi, niyeki acaba, dün gece sağmıştım şok oldum yaaaa bukadar sıvık ve açık renk yani beyaz olmasından dolayı (((((

Canım canını hiç sikma sağlıklı olsunda varsin mama yesin ben doğduğunda beri mama takviyeli gidiyorum şimdi o da alisti sabah 11 akşam 7 civari mama istiyor ben de süt olsa bile illa mama yiyiyor bizim dr umuz medela calma biberon tavsiye etmişti ama biz burada bulamadıkavent aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…