çok geçmiş olsun acıl şifalar bebıse sanada ğüç kuvvet olsun cnm,kac gunluk kızın bırde kac kılo doğdu bebışınn üzme hastaneden çıkınca sen bır duzene sokarsın belkı umutsuzluğa kapılmaa hep emzır lık memenı ver hep sonra mama yıu bence cnm bırde amıp ne dır bılgılendırırsen sevınırız
aynene bızde sen gıbıyızz...... hephapşıırınca alıştık artık başkalarının yanında hapşırıncada ay hasta olacak bu herhalde dıyolar bende sesımı çıkarmıyorum ne desem kı:44::44:
Geçmiş olsun canım, minicik kolunda serum insan üzülüyor, allah çaresiz dert vermesin... İnş kısa sürede iyileşir, evinize dönersiniz...
ben de çok krkuyorum, idrara bakıldı ama kakaya bakılmadı... Kilo kaybı oldu mu ki....
benim oğlanda 5700 gr 3 numara prima yeşil pakette karar kıldım henüz taşma olmadı bacağınıda sıkmıyor çok memnunum
İnş bir daha hastalık sebebiyle gitmezsiniz... Allahım bebeklerimize hastalık vermesin...Amin canım, yarın taburcu olacagiz insaallah.
Kızlar 3.ayda aşi var mı?varsa ne aşisi?
80 gunluk oldu aras paşa mızz
Allah razı olsun canım. Ben de ilk memeyi veriyorum da almiyor kuzucuk, ben de az mama veriyorum sonra az emiyor , bırakmasın diye uğraşacağım insaallah. Canım kakasi balgamli oluyormuş amip olunca, bağırsaklardaki enfeksiyon bildiğim kadarıyla. Benim kızım çok sancılıydı , gaz sanıyordum ama amip olmuş kuzum. O da emmek istememe sebebi oluyormuş. Kızım 15 ocakta 3.450 gr doğdu, şimdi 3.900 gr canım
Cnm hic saymadim ama degisiyr.sabah hapsirdi mesela ustuste 3-4 kere.normalde altini her actigimda hapsirir zaten ama ustuste cok hapsirmasi alerji belirtisi.benim oglum sabah uyanir 7-8 kere hapsirr.
Ben dalin sivi deterjan kullaniyom bebekler icin..
Cok gecmis olsun cnm.gece uyudugu icin cis yapmamasi nrmal bence,hem 4 saat gecmis.benim kiz gece bir uyuyor 7-8 saat emmeden sabah bezide cok az cisli oluyor.dr bana uyandirma dedi,kendi acikinca uyanir dedi.bence hic telaslanma rahat ol cnm,saglik oc.da nasil tartildi,kiyafetkiyse hic guvenme bence cikan kiloya.ben hic tarttirmiyrum orda.cocuk doktoru tartiyor sadece bezli olarak.bizimde pzt.kontrol var bakalim ne ciicak kilosu cok meark ediyom.geceleri uzun uyuyor cunku emmeden.uykusu nasil.gunduz cis doluyrsa bezi ,huysuz degilse aglamiyorsa mama verme bence..ins.sutun artar cnm,bol su ic..
Eline saglik cnm,cok begendim..
İns.cnm istediginiz yere gidersiniz.
Bende chicco step up var,o da guzel az akiyor..
İnşallah bu geçici bir şeydir ve biran önce sütün artar,yine emzirirsin kızını.üzülmek dahada azaltır biliyorsun.benim oğlum mamayla büyüdü,yaşıtları ne kadar hasta oluyorsa o da okadar hasta oluyor.boyu uzun kilo yerinde.yani takmamaya çalış kafana.sen elinden geleni yapmışsın zaten.merhabalar arkadaşlar, int. Kotamız bittiği için ne zamandır giremiyorum, nasılsınız anneler ve bebişleri, üç gün meraktan çatladım, sizi de çoook özledim... Geçmişi okuyamadım... En son benim göğsüm rahatsızdı çok şükür şimdi iyiyim, ama tuhaf bir şekilde birden sütüm azaldı...
Pazartesi günü zehra hiç durmadı, ve hiç uyumadı...akşam sekiz gibi uyudu, 12 gibi emzirmek için aldım, uyanmıyor ben yorgunlıktan sanıyorken bezini bşr açtım, hiç çiş yapmamış, bir telaşlandım... Zar zor emzirdim, bacaklarıyla oynuyorum, yanaklarını, burnunu sıkıyorum, yok bayağı uğraştım, emzirdim en son uyandı, bezinin üstüne mendil koydum ki çiş yaparsa anlayayım, neyse yaptı da rahatladım....
Bu kadar korkmamın sebebi de biz sarılıktan yatarken bir bebek gelmişti kan şekeri düşmüş, emememiş, mama da vermemişler, uyanamıyordu kuzucuk, serım takmışlardı....
Sabah da sağlık ocağına götürdüm 17 günde sadece 200 gr almış, zaten sıkkın olan canımdaha da sıkıldı akşam ki durumu da aile hekimine sordum ya beslenemediği için ya da terle atmıştır dedi ki zehra terlememişti... Bütün gün kızım aç kalmış yani... Çok üzüldüm, artık günde iki kez 60cc mama veriyorum... Niye böyle oldu anlayamadım... Beslenmem aynı, herşeyaynı... Artık Sürekli bezini kontrol ediyorum, bu durum tekrarlanırsa dr götüreceğim... Daha yeni gittiğimiz içinbiraz takipedelim dedik...
Biz de durumlar böyle maalesef...
Bizim de böyleydi... Dün pamuğu iyice zeytinyağladım, poposuna sürdüm, deliğine de pamuğu sıkar gibi yaptım, içine zeytinyağı girdi... Üç dört saat sonra yaptı çok şükür....
Canım benim kızım da 15 günde 230 Gr almış, üstelik ben mama da verdiğim halde böyle. Dün de başka bir Dr.a götürdüm ve yapılan tahliller sonucunda kızımda amip çıktı, doktor hastaneye yatırdı ayına göre kilo kaybı fazla olduğu için. Benim kızım kakasin da yapamiyordu 5 gündür, dün fitille yaptırdik tahlil için. Hastaneye yattıgimizdan beri yapıyor bakalım şimdilik. Kuzumun minicik elinde serum takılı, onu öyle gördükce içim eriyor.
Dr. Un söyledigi mamayi veriyorum, aptamil Hn 25 adı. Yarın taburcu olacagiz insaallah. Kızım biberona iyice alıştı beni emmiyor bunu nasıl aşacagiz bilmiyorum :-(
kızlar son dr kontrolünde kalça çıkıklığı için ultrasonla bakıldı kalçadan ve sorun yok denildi.yani bize bir değer falan verilmedi.burda bazı arkadaşlar sağ ve sol için değer falan yazmışlardı.bu şekilde sadece usg ile ölçtüren var mı acaba.herkes film mi çektirdi.
kızlar son dr kontrolünde kalça çıkıklığı için ultrasonla bakıldı kalçadan ve sorun yok denildi.yani bize bir değer falan verilmedi.burda bazı arkadaşlar sağ ve sol için değer falan yazmışlardı.bu şekilde sadece usg ile ölçtüren var mı acaba.herkes film mi çektirdi.
Amytis avent marka biberonu tavsiye ediyordu, şimdi biberon almam gerek, az akışlı olsun memeyi bırakmasın istiyorum... Kaşıkla yemiyor, idareten bir biberon ucu almıştım onunla veriyorum... Chicconun ki güzel gibi, nuby de iyi gibi tavsiyesi olan var mı?
Allah razı olsun canım. Ben de ilk memeyi veriyorum da almiyor kuzucuk, ben de az mama veriyorum sonra az emiyor , bırakmasın diye uğraşacağım insaallah. Canım kakasi balgamli oluyormuş amip olunca, bağırsaklardaki enfeksiyon bildiğim kadarıyla. Benim kızım çok sancılıydı , gaz sanıyordum ama amip olmuş kuzum. O da emmek istememe sebebi oluyormuş. Kızım 15 ocakta 3.450 gr doğdu, şimdi 3.900 gr canım
Amytis avent marka biberonu tavsiye ediyordu, şimdi biberon almam gerek, az akışlı olsun memeyi bırakmasın istiyorum... Kaşıkla yemiyor, idareten bir biberon ucu almıştım onunla veriyorum... Chicconun ki güzel gibi, nuby de iyi gibi tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?